» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
5 / 198
»»

Gambino ::

Večina zdravnikov svetuje cepljenje. Če ne verjamete osebnim zdravnikom, potem ne vem zakaj k njim sploh hodite, ko zbolite!

HappyPills ::

Sej ne hodijo. Te vsi bodo zdravi umrl.

Mato989 ::

Gambino je izjavil:

Večina zdravnikov svetuje cepljenje. Če ne verjamete osebnim zdravnikom, potem ne vem zakaj k njim sploh hodite, ko zbolite!

Saj ne hodim... meni je moja zdravnica na podlagi mojih let (31) rekla da se ne rabim cepit ker nisem ogrožen... kaj pa zdaj?

Rekla je to: Če se želiš se pojdi ampak nevarnosti zate ni, ker si prvič preživel covid in po pregledu težav nimaš, je velika verjetnost da bo drugič še manj težav saj je telo že bolj spoznalo virus

Pred tem sem bil pri zdravniku v 12 letih 1x... aja pa pojedel sem par lekadolov ki sem jih smaoplačniško plačal, mislim pa da sem enkrat pred 10 al 11 leti imel angino ali nekaj pa sem ospen dobil po telefonskem pogovoru o simptomih...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

c3p0 ::

Conini je izjavil:

Vprašaj unih 3600 presežno mrtvih, kako so preboleli virus.

3600.. pred očmi že imam otroke, ki padajo okoli zaradi virusa in pogrebe do tedaj povsem zdravih 30-letnikov.

Še zares:

pokaži starostno distribucijo umrlih in pa katere pridružene bolezni so imeli. Če kaj takega sploh obstaja, seveda. Vemo, da če si umrl od raka in si bil pozitiven, je bil za vzrok smrti zapisan covid-19. Da se "stroki" verjame vedno manj, se torej ni za čudit. Za politiko pa ne bom niti izgubljal sape.

apfelstrudl ::

Ben Dover je izjavil:

Če bi lani imeli 4k žrtev zaradi vožnje pod vplivom alkohola bi verjetno to uvedli, ane? A zdaj razumeš zakaj se moraš testirat preden prečkaš mejo v drugo državo ali si že čisto zmeden? A sploh še veš o čem se pogovarjava? lol

Take primerjave niso OK.
Kaj pa tobak? V SLO vsak dan 10 komadov škripne zaradi tobaka/cigaret (torej tudi slabih 4 kilo letno), na svetu 8 mio letno... pa se kar nič ne ukrene glede tega ;)
V bistvu se ukrepa ja. Nabija se trošarine. In ta denar pristane kje? ;)
Vir: stric google (zgolj na hitro poguglov in našel podatke)

Torej, lahko se kregamo o čemerkoli. To, da se našim (ali tujim) politikom jebe 5% za naše zdravje mi pa noben ne bo prodal.

Just sayin'.

multivac ::

c3p0 je izjavil:

Conini je izjavil:

3600.. pred očmi že imam otroke, ki padajo okoli zaradi virusa in pogrebe do tedaj povsem zdravih 30-letnikov.

Še zares:

pokaži starostno distribucijo umrlih in pa katere pridružene bolezni so imeli. Če kaj takega sploh obstaja, seveda. Vemo, da če si umrl od raka in si bil pozitiven, je bil za vzrok smrti zapisan covid-19. Da se "stroki" verjame vedno manj, se torej ni za čudit. Za politiko pa ne bom niti izgubljal sape.

Presežne smrti so sicer res bile.

Ampak primarno zaradi vladno-medicinskih praks namernega okuževanja ranljivih skupin.
Sedaj že skoraj vsak teden zvem, da so tudi drugot po svetu počeli iste svinjarije.

Bolanim delavcem so omogočili delo z neokuženimi, bolane paciente so iz bolnic vozili v domove. In obratno, nebolane so prestavljali za par dni v covid oddelke ob najmanjšem sumu.
Največ smrti je bilo iz DSOjev če prav pomnem.

Skratka, iste številke bi imeli, če bi to počeli z gripo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

V Sloveniji je obvezno cepljenje proti devetim nalezljivim boleznim. To so hemofilus influence b, davica, tetanus, oslovski kašelj, otroška paraliza, ošpice, mumps, rdečke in hepatitis B. Me zanima če ste tudi proti tem cepljenjem, tisti anticepilci?

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...

Umirali so pretežno v krajih kjer so bili ranljivi skoncentrirani.
O umiranju starih staršev na lastnem domu je zelo malo komprarativno.

Kar je logično. Tam kjer so skoncentrirani ranljivi se tovrstna okužba hitro širi. Če naša vlada še mandatira, da oboleli mladi delajo z ranljivi, potem dobimo kar dobimo.

V resnici covid bi moral biti komaj kaj nad letno gripo, če bi se držali doslednosti.

Zgodovina sprememb…

multivac je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Conini je izjavil:

Še zares:

Presežne smrti so sicer res bile.

Ampak primarno zaradi vladno-medicinskih praks namernega okuževanja ranljivih skupin.
Sedaj že skoraj vsak teden zvem, da so tudi drugot po svetu počeli iste svinjarije.

Bolanim delavcem so omogočili delo z neokuženimi, bolane paciente so iz bolnic vozili v domove. In obratno, nebolane so prestavljali za par dni v covid oddelke ob najmanjšem sumu.
Največ smrti je bilo iz DSOjev če prav pomnem.

Skratka, iste številke bi imeli, če bi to počeli z gripo.

Te starši niso učili, da lagati ni lepo. Žalostno, da pri teh letih še kar lažete. Kdo vam še verjame!

Gambino je izjavil:

V Sloveniji je obvezno cepljenje proti devetim nalezljivim boleznim. To so hemofilus influence b, davica, tetanus, oslovski kašelj, otroška paraliza, ošpice, mumps, rdečke in hepatitis B. Me zanima če ste tudi proti tem cepljenjem, tisti anticepilci?

Odvisno na koga to leti.
Jaz osebno sem skeptik za Covid-19 cepivo vsaj dokler je v prvi fazi testiranja in se ne planiram cepit vsaj do takrat.
Predlagam pa cepljenje starejšim in ranljivim (po sistemu da imajo več za izgubit če dobijo kovid kot pri cepljenju)

Drugače nisem anti-cepilec in nimam absolutno nič proti cepljenju za tole zgoraj.

Bo tako ok?

Gambino je izjavil:

Te starši niso učili, da lagati ni lepo. Žalostno, da pri teh letih še kar lažete. Kdo vam še verjame!

Ne lažem, zadeve so bile dokumentirane takrat, kot sedaj.

Naša medicinska stroka pod okriljem vlade, je namenoma povzročala nepotrebne okužbe v ranljivih conah.

Zgodovina sprememb…

Gambino je izjavil:

O poljubni temi od splošnega zdravnika po uri branja vem več, kot on. Si pa sam ne morem recepta/napotnice napisat, če bi že rabil.

multivac je izjavil:

Gambino je izjavil:

Ne lažem, zadeve so bile dokumentirane takrat, kot sedaj.

Naša medicinska stroka pod okriljem vlade, je namenoma povzročala nepotrebne okužbe v ranljivih conah.

Noben ni namenoma povzročal okužbe v to sem prepričan. Ker če to drži in lahko dokažeš, potem jih lahko svojci umrlih tožijo.

Sicer pa to ne reši problema necepljenosti. Dejstvo je, da ljudje zaradi COVID-a predčasno umirajo, statistike vseh držav verjetno ne lažejo!

Gambino je izjavil:

Nismo, ker je pri večini ali vseh (nisem preverjal) nekaj od sledečega

1. smrtnost veliko višja
2. obdobje testiranja veliko daljše

Kot pravim, če bi bil ta Covid19 smrten kot Kuga ali Ebola proticepilcev praktično ne bi bilo... in bi bili danes že 95% precepljeni

Goran's Blog ::

Gambino je izjavil:

Sam podpiram omenjena cepljenja.
Proti Covidu pa žal ne.

c3p0 je izjavil:

Gambino je izjavil:

O poljubni temi od splošnega zdravnika po uri branja vem več, kot on. Si pa sam ne morem recepta/napotnice napisat, če bi že rabil.

A si vsaj darovalec organov? Da bomo kot družba morebiti meli kej od tebe?

Jaz osebno sem povsem pripravljen vzeti življenje v svoje roke, če padem pod tisti promil, da me covid spravi do ventilatorja.

Pregledal bom večino uspešnih ivermectinovih študij in si sam administriral količino.

Praktično nič ne more iti narobe, saj ne govorimo o doziranju cianida, ampak o neki dokaj benigni tableti.

kriptobog ::

Goran's Blog je izjavil:

Gambino je izjavil:

Sam podpiram omenjena cepljenja.
Proti Covidu pa žal ne.

Enako tukaj

Ben Dover ::

snezak21 je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

A zdaj razumeš zakaj se moraš testirat preden prečkaš mejo v drugo državo ali si že čisto zmeden? A sploh še veš o čem se pogovarjava? lol

Ok ker ves vse (pa lahko odgovoris pod katerimkoli nickom, tudi pod Zmaugy ce si ravno pod tega prijavljen, da se ne bos odjavljal)... zakaj se potem moram iti testirat ce grem v gostilno in vzamem racun kot noname, medtem ko se mi ni treba iti testirati, ce vzamem racun na firmo? Sem, ker na racunu pise xy d.o.o. manj kuzen oz. je manjsa verjetnost da sem kuzen kot ce na racunu ne pise tega?

Ker se gre za preživetje firme/zaposlenih in sklepanje poslov, če greš na pir kot noname pa ogrožaš samo sebe in druge, brez neke dodatne vrednosti.

apfelstrudl je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Če bi lani imeli 4k žrtev zaradi vožnje pod vplivom alkohola bi verjetno to uvedli, ane? A zdaj razumeš zakaj se moraš testirat preden prečkaš mejo v drugo državo ali si že čisto zmeden? A sploh še veš o čem se pogovarjava? lol

Take primerjave niso OK.
Kaj pa tobak? V SLO vsak dan 10 komadov škripne zaradi tobaka/cigaret (torej tudi slabih 4 kilo letno), na svetu 8 mio letno... pa se kar nič ne ukrene glede tega ;)

Torej, lahko se kregamo o čemerkoli. To, da se našim (ali tujim) politikom jebe 5% za naše zdravje mi pa noben ne bo prodal.

Just sayin'.

KER KADIŠ SAM IN OGROŽAŠ SAMO SVOJE ZDRAVJE, PA PIZDA A STE RES TAKO ZABITI, JESUS FUCKING CHRIST........

Pejd štrudl delat, kaj drugega itak nisi sposoben glede na zadnji post..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ben Dover ()

HappyPills je izjavil:

Ne delam v JS/JU (kot ti sklepam), tako da družba ima precej od mene, že brez, da se dotikamo drugih, bolj zasebnih zadev. Moji davki plačujejo tebe in tebi podobne.

Ben Dover je izjavil:

snezak21 je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

A zdaj razumeš zakaj se moraš testirat preden prečkaš mejo v drugo državo ali si že čisto zmeden? A sploh še veš o čem se pogovarjava? lol

Ok ker ves vse (pa lahko odgovoris pod katerimkoli nickom, tudi pod Zmaugy ce si ravno pod tega prijavljen, da se ne bos odjavljal)... zakaj se potem moram iti testirat ce grem v gostilno in vzamem racun kot noname, medtem ko se mi ni treba iti testirati, ce vzamem racun na firmo? Sem, ker na racunu pise xy d.o.o. manj kuzen oz. je manjsa verjetnost da sem kuzen kot ce na racunu ne pise tega?

Ker se gre za preživetje firme/zaposlenih in sklepanje poslov, če greš na pir kot noname pa ogrožaš samo sebe in druge, brez neke dodatne vrednosti.

apfelstrudl je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Take primerjave niso OK.

Just sayin'.

KER KADIŠ SAM IN OGROŽAŠ SAMO SVOJE ZDRAVJE, PA PIZDA A STE RES TAKO ZABITI, JESUS FUCKING CHRIST........

Jaz imam vsaj posel.
Ti kažeš pa inteligenčni nivo povprečnega neandertalca (domet so ti žaljivke).

Torej, ni važno a kadiš sam ali ne. Posledice so bile enake. Cirka 4 kilo mrtvih (8 mio v svetu), s tem da pri cigaretah vlada posega v zadevo na način da malo bolj zasluži.

Torej, odgovori na to vprašanje. Če se gre državi za zdravje ljudi, zakaj cigarete še vedno niso prepovedane? Bo šlo (pa brez bedarij v stilu da sam kadiš - statistika pravi da je smrtni razultat s kovidom tam-tam)?

Jebe se njim za tvoje ali moje zdravje.

Kjer je politika tam se gre za denar. Zabij si to v glavo, pa boš mogoče malo lepše živel.

Pa mal manj agresivnosti. Sej ti noben nč noče no...

p.s. : Pa pasivno kajenje kjer ogrožaš tudi ostale si namerno pozabil, ali zgolj lapsus?

Zgodovina sprememb…

Delam v visoko tehnološkem podjetju, kjer je cepljenih cca 90% ljudi, tisti, ki kvarijo odstotek so ljudje iz proizvodnje. V našem podjetju so ljudje od doktorjev znanosti do inženirjev in vem da ljudje niso neumni, tako da velja moja teorija, da se večina inteligentnih ljudi cepi, tako kot se večina zdravnikov, potem pa vse skupaj z izobrazbo pada do pomožnega osebja oz manj kvalificiranega osebja.

Gambino je izjavil:

Delam v visoko tehnološkem podjetju, kjer je cepljenih cca 90% ljudi, tisti, ki kvarijo odstotek so ljudje iz proizvodnje. V našem podjetju so ljudje od doktorjev znanosti do inženirjev in vem da ljudje niso neumni, tako da velja moja teorija, da se večina inteligentnih ljudi cepi, tako kot se večina zdravnikov, potem pa vse skupaj z izobrazbo pada do pomožnega osebja oz manj kvalificiranega osebja.

Genije in butalce najdeš na obeh straneh... samo ta forum poglej.

>> Delam v visoko tehnološkem podjetju, kjer je cepljenih cca 90% ljudi, tisti, ki kvarijo odstotek so ljudje iz proizvodnje. V našem podjetju so ljudje od doktorjev znanosti do inženirjev in vem da ljudje niso neumni, tako da velja moja teorija, da se večina inteligentnih ljudi cepi, tako kot se večina zdravnikov, potem pa vse skupaj z izobrazbo pada do pomožnega osebja oz manj kvalificiranega osebja.

Če sem kaj v svoji dolgi akademski poti spoznal, je to, da razni doktorji znanosti znajo biti hujša zagovedana teleta od preprostega delavca. Imajo pa (seveda ne vsi) vzvišen ego in družben vpliv, kar jih naredi še toliko bolj nevarne.

Zanimivo. V podjetju s katerim sodelujem zadnje case je pa slika malo drugacna. Cepljenih nekje okoli polovice, najvecji nasprotniki so visoko izobrazeni, eden celo z doktoratom... Mogoce samo slucaj, ali p je pri yebi zgolj slucaj. Tezko na pamet.

Drugace pa fresh news z Nizozemske...
Skoraj tisoc okuzb na glasbenem festivalu. Pogoj za vstop je bil cepljen ali test. Imajo zanic teste ali pac cepljeni prenasajo virus v vecji kolicini, kot trdi "stroka"? Kaksen bi bil razplet, ce bi testirali tudi cepljene?

PacificBlue ::

Gambino je izjavil:

Ljudje se v prvi vrsti ne cepijo zato, da bi bili zdravi, ampak zaradi izogib težavam pri prehodu mej. Kar je za ljudi, ki delajo na višjih položajih dobrodošlo ker imajo več poti v tujino, kot delavci iz proizvodnje.
Če ne bi bilo cepljenje eden izmed pogojev za prehod mej, bi bil % precepljenosti še dosti nižji..
I’m out.
:3

Conini ::

https://www.24ur.com/novice/slovenija/i...

Pogojno dovoljenje EME torej NE pomeni, da je zadeva nepreverjena, ampak gre za znanstveno preverjanje podatkov, ki so jih pridobili v kliničnih študijah o učinkovitosti in varnosti cepiv. V teh študijah sodeluje na deset tisoče ljudi, podatke pripravi proizvajalec cepiva, rezultate pa izčrpno preverijo neodvisni strokovnjaki in so tudi javno objavljeni. V primeru resne zdravstvene ogroženosti, ki jo predstavlja pandemija, EMA lahko izda pogojno dovoljenje za promet."To dovoljenje velja eno leto in ga je mogoče podaljševati. Imetnik dovoljenja bo v tem primeru moral izpolniti posebne obveznosti (t. j. tekoče ali nove klinične študije in v nekaterih primerih dodatne analize in dejavnosti), da bo zagotovil izčrpne podatke, ki bodo dodatno potrdili, da je razmerje med koristmi in tveganji pozitivno," še razložijo v JAZMP. Cepiva torej niso eksperimentalna, niso nepreverjena in podatki kažejo, da so varna in učinkovita. Kljub temu ta skupina zahteva pojasnilo ob vsakem cepljenju, da gre za eksperimentalno cepivo in da je to edino pravilno - če tega zdravniki ne naredijo, bodo lahko sledile sankcije.

PacificBlue je izjavil:

Gambino je izjavil:

Ljudje se v prvi vrsti ne cepijo zato, da bi bili zdravi, ampak zaradi izogib težavam pri prehodu mej. Kar je za ljudi, ki delajo na višjih položajih dobrodošlo ker imajo več poti v tujino, kot delavci iz proizvodnje.
Če ne bi bilo cepljenje eden izmed pogojev za prehod mej, bi bil % precepljenosti še dosti nižji..

Ma vecina teh je vse kar ni bilo nujno osebno, prestavila meetinge na video konference…

Gambino je izjavil:

Izobraženi ste se cepili s cepivom, ki ni niti še zaključilo prve klinične faze?

Zgodovina sprememb…

multivac je izjavil:

Gambino je izjavil:

Izobraženi ste se cepili s cepivom, ki ni niti še zaključilo prve klinične faze?

Jah tko je to ko lahko skoraj vsak bebec nekako prileze do visoke izobrazbe na papirju :))

Zgleda, da res.
Še lastnih standardov se ne držijo.

To je nekako tako, kot da bi strojni inženir naredil letalo z aluminijem, ki ni niti šel skozi laboratorijsko analizo v livarni, kaj šele v proizvodnji.

c3p0 je izjavil:

HappyPills je izjavil:

Ne delam v JS/JU (kot ti sklepam), tako da družba ima precej od mene, že brez, da se dotikamo drugih, bolj zasebnih zadev. Moji davki plačujejo tebe in tebi podobne.

Aja če si cepljen si avtomatsko JU? :))
Vbistvu Moji davki plačujejo tebe in tebi podobne pojave haha.
Torej nobene koristi praviš.
Pričakovano.

kriptobog je izjavil:

multivac je izjavil:

Gambino je izjavil:

Jah tko je to ko lahko skoraj vsak bebec nekako prileze do visoke izobrazbe na papirju :))

Vsak bebec. Teb pa še to ne rata? Ajej :))

Zgodovina sprememb…

kriptobog je izjavil:

multivac je izjavil:

Gambino je izjavil:

Nisem vedel, da lahko vsak "bebec" prileze do papirjov na fakultetah, kot so FRI, FE ter FMF-ju. S tem, da vsi ti z mano vred delamo/jo za vsa večja tehnološka podjetja, kot so John Deere, Continental, Vektor, Airbus, Bosch, VW, MB, ...., ter slovenskimi podjetji, kot so CosylLab, DOMEL, RLS, AVIAT, ....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gambino ()

Gambino je izjavil:

kriptobog je izjavil:

multivac je izjavil:

Gambino je izjavil:

Nisem vedel, da lahko vsak "bebec" prileze do papirjov na fakultetah kot so FRI, FE ter FMF-ju. S tem, da vsi te z mano vred delamo za vsa večja tehnološka podjetja kot so John Deere, Continental, Vektor, Airbus, Bosch, VW, MB, ...., ter slovenskimi podjetji kot so CosylLab, DOMEL, RLS, AVIAT, ....

Ne pretiravaj z izobrazbo.

Sam imam tudi ogromno izkušenj (ja iz visoko tehnoloških podjetij) in sem srečal ZELO pametne osebke z izobrazbo.
Srečal sem pa tudi take debile, da ti ni jasno kako je model obrnil osnovno šolo, kaj šele kaj hujšega.

Tudi Google in Microsoft sta polna debilov za katere ti ni jasno kaj za božjo voljo delajo tam (ja, poznam zadevo).
Apple verjetno tudi (ne ne poznam zadeve :) ).

Sploh v SLO je pa izobrazba padla na tak nivo, da se sam bog usmili, kakšne recimo "magistre" srečaš na ulici.

Kot sem omenil že zgoraj. Od mojih znancev ima daleč najbolj pametna oseba narejeno osnovno šolo. Pa večino (VEČINO, ne vse - preden se kdo zapiči v tole) strokovnjakov ki delajo v "visoko tehnoloških podjetjih" šola na tak način, da imaš feeling da so začetniki. To se pozna tudi po tem koliko mu taka podjetja plačujejo za usluge ;)
Zraven pošraufa še kak avto (ker ga to veseli), obnovi kako bajto... in ti pove kako je sestavljen pralni stroj in kako ga "zrihtaš".
Tip je inteligenten da verjet ne moreš - se novih stvari priuči iz dokumentacije in "tutorialov" v parih dnevih.

Tako da. Previdno s takimi izjavami. Ker dostikrat ne "držijo vode" ;)

HappyPills je izjavil:

c3p0 je izjavil:

HappyPills je izjavil:

Aja če si cepljen si avtomatsko JU? :))
Vbistvu Moji davki plačujejo tebe in tebi podobne pojave haha.
Torej nobene koristi praviš.
Pričakovano.

kriptobog je izjavil:

multivac je izjavil:

Gambino je izjavil:

Vsak bebec. Teb pa še to ne rata? Ajej :))

Mi je ratalo, brez skrbi.

Gambino je izjavil:

kriptobog je izjavil:

multivac je izjavil:

Gambino je izjavil:

Nisem vedel, da lahko vsak "bebec" prileze do papirjov na fakultetah, kot so FRI, FE ter FMF-ju. S tem, da vsi ti z mano vred delamo/jo za vsa večja tehnološka podjetja, kot so John Deere, Continental, Vektor, Airbus, Bosch, VW, MB, ...., ter slovenskimi podjetji, kot so CosylLab, DOMEL, RLS, AVIAT, ....

Tudi na teh faksih lahko najdes bebce. In na koncu je to se vedno samo papir in to se ne pove nic. Imas tudi izobrazence, ki so se cepili, da greso lahko na morje. Ker drugace baje ne mores? :))

apfelstrudl je izjavil:

Gambino je izjavil:

kriptobog je izjavil:

multivac je izjavil:

Gambino je izjavil:

Nisem vedel, da lahko vsak "bebec" prileze do papirjov na fakultetah kot so FRI, FE ter FMF-ju. S tem, da vsi te z mano vred delamo za vsa večja tehnološka podjetja kot so John Deere, Continental, Vektor, Airbus, Bosch, VW, MB, ...., ter slovenskimi podjetji kot so CosylLab, DOMEL, RLS, AVIAT, ....

Ne pretiravaj z izobrazbo.

Sam imam tudi ogromno izkušenj (ja iz visoko tehnoloških podjetij) in sem srečal ZELO pametne osebke z izobrazbo.
Srečal sem pa tudi take debile, da ti ni jasno kako je model obrnil osnovno šolo, kaj šele kaj hujšega.

Tudi Google in Microsoft sta polna debilov za katere ti ni jasno kaj za božjo voljo delajo tam (ja, poznam zadevo).
Apple verjetno tudi (ne ne poznam zadeve :) ).

Sploh v SLO je pa izobrazba padla na tak nivo, da se sam bog usmili, kakšne recimo "magistre" srečaš na ulici.

Kot sem omenil že zgoraj. Od mojih znancev ima daleč najbolj pametna oseba narejeno osnovno šolo. Pa večino (VEČINO, ne vse - preden se kdo zapiči v tole) strokovnjakov ki delajo v "visoko tehnoloških podjetjih" šola na tak način, da imaš feeling da so začetniki. To se pozna tudi po tem koliko mu taka podjetja plačujejo za usluge ;)
Zraven pošraufa še kak avto (ker ga to veseli), obnovi kako bajto... in ti pove kako je sestavljen pralni stroj in kako ga "zrihtaš".
Tip je inteligenten da verjet ne moreš - se novih stvari priuči iz dokumentacije in "tutorialov" v parih dnevih.

Tako da. Previdno s takimi izjavami. Ker dostikrat ne "držijo vode" ;)

Ja lej, nekateri kislijo da so zaradi papirja super duper inteligentni in potem dobis take izjave. Pac imas papir. Gremo lahko v mcdonalds preveriti kako izobrazbo imajo tam. Verjetno najdes tam vec diplomirancev in magistrov kot v marsikateri mali firmi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kriptobog ()

Ben Dover je izjavil:

snezak21 je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

apfelstrudl je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Take primerjave niso OK.

Just sayin'.

Kaj ma to da ogrozas lastno zdravje z dejstvom da v vsakem primeru zaradi zdr tezav polnis urgence in zasedas posteljo

Se spomnis o tem ste govorili da bodo ljudje umirali ker ne bo prostora

No ce bi tobak prepovedali in alkohol bi tudi blo vec postelj za covid zaradi manj kardiovaskularnih bolezni kajne

Gambino je izjavil:

kriptobog je izjavil:

multivac je izjavil:

Gambino je izjavil:

Gambino a ti bi se sel vozit z letalom brez testiranja da ga zdaj strojniki sestavijo skup pa nardis prvi polet brez testiranja in nad prepad pa ima da leti

Verjamem da ne

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Lol imeli smo popoln lockdown in so vse boknice pocele samo to.

zmaugy ::

snezak21 je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Kaj je Kamikaza, ti spet seka?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

zanimivo kakšna imena imajo anticepilci in teoretiki, Kamikaza, Snežak, PrihajaNodi, ApfelŠtrudl, SuperKripto, KriptoBog,.. kot da bi ustvarili račune pri 10 letih, tam so tudi ostali mentalno. :D

Zgodovina sprememb…

zmaugy ::

apfelstrudl je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Take primerjave niso OK.

Just sayin'.

Pa sem že mislil, da si ok, potem pa greš spet v rezervoar antivaxx klasičnih BS “argumentov”…
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Ben Dover je izjavil:

zanimivo kakšna imena imajo anticepilci in teoretiki, Kamikaza, Snežak, PrihajaNodi, ApfelŠtrudl, kot da bi ustvarili račune pri 10 letih, tam so tudi ostali mentalno. :D

Za ta počasne kot si očitno tudi ti : jaz nisem teoretik zarote ali anti cepilec (napisano in povedano že 10x najmanj).
Sem zgolj skeptik za cepivo proti kovidu 19 dokler je v testni fazi. Izhajam iz tega kje tvegam več - z nepreverjenim cepivom ali kovidom (katerega sem itak letos prebolel). Kar ne pomeni, da recimo starejše (starša) ali bolne odvračam od tega cepljenja. Ravno nasprotno. Ker oni imajo več za izgubit če dobijo kovid (ker so fantastične "stranke").

Bo šlo? Narišem? Počasi dikritam? Audio file?
Ali ne bo šlo?

Toliko o mentalnem dometu.

zmaugy je izjavil:

apfelstrudl je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Take primerjave niso OK.

Just sayin'.

Pa sem že mislil, da si ok, potem pa greš spet v rezervoar antivaxx klasičnih BS “argumentov”…

Mogoče smo se kaj narobe razumeli, ampak poanta tega teksta je bila zgolj ta, da samo naivni verjamejo v to da politike skrbi zdravje ljudstva. Nič več, nič manj.

Zgodovina sprememb…

Mi obrazložiš v kakšnem YT videu prosim? Pa ne pozabi na click bait thumbnail, drugače ne bom gledal..
Seveda, politikom in celotnemu zdravstvu/farmaciji se jebe za naše zdravje, ker so bolni ljudje bolj produktivni pa manj koštajo državni proračun.. lol
V interesu vodilnih je imeti čim bolj zdrave ovce, čudno da se življenska doba daljša, ko jim je pa itak vseeno, logično..

Zgodovina sprememb…

Ben Dover je izjavil:

zanimivo kakšna imena imajo anticepilci in teoretiki, Kamikaza, Snežak, PrihajaNodi, ApfelŠtrudl, SuperKripto, KriptoBog,.. kot da bi ustvarili račune pri 10 letih, tam so tudi ostali mentalno. :D

Nisem noben teoretik. Pred casom sem samo podal mnenje, da bodo cepljeni tudi zbolevali za covidom in polnili bolnice in zdaj se jenro zacelo uresnicevati. Nobene teorije zarote ni v tem ;)

kriptobog je izjavil:

Nisem noben teoretik. Pred casom sem samo podal mnenje, da bodo cepljeni tudi zbolevali za covidom in polnili bolnice in zdaj se jenro zacelo uresnicevati. Nobene teorije zarote ni v tem ;)

Točno se ve, kakšno učinkovitost imajo cepiva, ti pa tukaj pametuješ, ko ena opica.
Če so cepiva učinkovita 70-95%, potem bomo evidentno lahko imeli en del bolnikov v bolnicah, ki bodo cepljeni.

In prav ponosen si, kako si "brihten". Ma, beden si do konca in nazaj.

PS: "Polnili bolnice" bodo predvsem necepljeni in tisti z oslabljenim imunskim sistemom. Tako kot pri običajnih nalezljivih boleznih.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: kriptobog ()

AMPAK CONINI, še vedno bo nekaj cepljenih hospitaliziranih, TOREJ cepivo NE deluje.. :))

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

Gambino je izjavil:

Mislim da vsak ki ima trohico pameti ne zaupa idiotom od zdravnikov. Vse kar vedo je da ti predpisejo tablete ali da te dajo pod noz.

Itak. Sploh odkar imam forumskega vraca!

Ben Dover je izjavil:

AMPAK CONINI, še vedno bo nekaj cepljenih hospitaliziranih, TOREJ cepivo NE deluje.. :))

Vežde, pa cepljene je treba izolirat, saj oni z veseljem okoli virus trosijo in kužijo necepljene!!!! d-d-d-d-d-d-d-d ;((:P

Ben Dover je izjavil:

Mi obrazložiš v kakšnem YT videu prosim? Pa ne pozabi na click bait thumbnail, drugače ne bom gledal..
Seveda, politikom in celotnemu zdravstvu/farmaciji se jebe za naše zdravje, ker so bolni ljudje bolj produktivni pa manj koštajo državni proračun.. lol
V interesu vodilnih je imeti čim bolj zdrave ovce, čudno da se življenska doba daljša, ko jim je pa itak vseeno, logično..

Boš pokazal 1 YT video katerega sem "teoretik zarote" nalimal sem gor?
1 FB članek?
Bo šlo?

Politikom se gre toliko da ravno ne bodo zaplinili celotnega naroda, to je vsakemu jasno.
Kot sem že rekel, če bi se jim toliko šlo za VSAKO življenje (bo šlo v tem kontekstu?), potem bi že zdavnaj prepovedali cigarete. Tako je pa v čikih preveč denarja za državni proračun da bi bilo "4 tisoč življenj vredno". Vidiš en vzorec tukaj?

Prepričaj drugače s kakimi argumenti, ne z žaljivkami.

Aja, pa kot sem rekel, najprej najdi YT filmčke teorij zarot, katere sem limal tukaj gor.

Argumenti? Kje pa so tvoji? Tvoje zgodbice, skepticizem in butaste primerjave niso noben argument. Pa sarkazma tudi ne zastopiš BTW, kar me niti ne čudi. Komaj čakam, da nas zaplinijo, čimprej prosim. :))
««
5 / 198
»»