Forum » Omrežja in internet » Cisco Packet Tracer
Cisco Packet Tracer
drFritz ::
Pozdravljeni, za šolo imam za opraviti seminarsko nalogo v kateri moram postaviti "enostavno" omrežje v Cisco Packet Tracerju.
No ker meni ta naloga ni tako enostavna, se obračam na vas v upanju da kdo obvlada Cisco Packet Tracer, ter je pripravljen mi pomagati pri tej nalogi (proti plačilu seveda).
Sem imel v mislih Fiverr, vendar potrebujem tudi malo osnovne razlage saj moram spisati seminarsko nalogo o tem.
Hvala in lep pozdrav
No ker meni ta naloga ni tako enostavna, se obračam na vas v upanju da kdo obvlada Cisco Packet Tracer, ter je pripravljen mi pomagati pri tej nalogi (proti plačilu seveda).
Sem imel v mislih Fiverr, vendar potrebujem tudi malo osnovne razlage saj moram spisati seminarsko nalogo o tem.
Hvala in lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cisco netacadOddelek: Omrežja in internet | 838 (613) | winto |
» | OSPF usmerjevaalni algoritem na CISCO usmerjevalnikihOddelek: Omrežja in internet | 1626 (1452) | SaXsIm |
» | Poceni managed switch in router za učenjeOddelek: Omrežja in internet | 2993 (2251) | He-Man |
» | IP usmerjanje podatkov - nalogeOddelek: Šola | 2632 (2271) | Invictus |
» | Kaj kupiti za domače učenje in ustvarjanje (mrežna oprema)Oddelek: Omrežja in internet | 1974 (1305) | maxipin |