Forum » Loža » Precepljenosti na COVID ni, kaj sedaj...
Precepljenosti na COVID ni, kaj sedaj...
multivac ::
TheBlueOne je izjavil:
Nisem zamešal, ne. Igral si stargatewars, in še vrnil se se mislim da leta 2012, pa si spet hitro obupal.
Je kjut, da me poskusas prepoznati. Staregatewars se nisem igral. A sem politik? Kaj je tale Lancek?
Prosim nehaj smetit teme in izgini.
celje ::
Moji predlogi ukrepov za jesen :
Pogoj PCT v javnosti
Necepljen ali nepreboleli obvezno testiranje na 48 ur za javno gibanje.
Ukinitev brezplačnega testiranja
Prepoved vstopa na zaprte javne prireditve vsem necepljenim ali neprebolelim
Ukinitev socialnih transferjev za vse necepljene ali neprebolele
Ukinitev dodatkov, sofinanciranja polovičnega delovnega časa in čakanja na delo vsem necepljenim ali neprebolelim.
Nošenje maske na vseh javnih mestih, tudi na odprtemza vse necepljene in neprebolele
heil Führer 🙏🏻
Kaj storiti z cepljenimi, ki zopet “dobijo” korono? Direkt pred zid? So ocitno imuni na cepivo. Torej ogrozajo ljudstvo.
Imas prav. Vse prepovedat nam necepljenim. Saj je vseeno ali se smem cepit. Mogoce pa dolocena zdravstvena stanja malce bremzajo moznost varnega cepljenja. Fak it. Tudi take pred zid.
Tebi pa priporocam mocna zdravila. Ne za korono
TheBlueOne ::
To, da se države tako sinhronizirano usklajujejo je po mojem mnenju čiten znak, da neka višja inštanca instigira.
20 let nazaj kaj takega skoraj ne bi bilo mogoče. Preveč kaotično politično okolje.
Marsikaj imamo mednarodno usklajeno. Tisti, ki se niso pravocasno uskladili glede Covida so znali imeti tezave, glej Brazlija, Indija ...
Invictus ::
Nedasemiveč je izjavil:
Spet bomo šli v karanteno. Saj vidiš, da nas že pripravljajo... To gremo tudi ob 100% precepljenosti.
Točno to.
Sklupaj z novim ZNB bodo začeli kar zapirati ljudi brez neke osnove...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
49106 ::
Ja, vsekakor mi bo težje od takih kot si ti, ki že leto in pol prejemate covid dodatke.
Glej, točno zarsdi tega te imam "messiah" za patološkega lažnivca.
Kritika narcisoida, psihopata in machiavellista me ne gane.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Poglejte na rtvslo in 24h kakšno je javno mnenje glede covida. Tukaj vas nekaj trola iz večih računov in človek lahko zato dobi občutek, da je situacija drugačna, kot je v resnici.
Zgodovina sprememb…
TheBlueOne je izjavil:
To, da se države tako sinhronizirano usklajujejo je po mojem mnenju čiten znak, da neka višja inštanca instigira.
20 let nazaj kaj takega skoraj ne bi bilo mogoče. Preveč kaotično politično okolje.
Marsikaj imamo mednarodno usklajeno. Tisti, ki se niso pravocasno uskladili glede Covida so znali imeti tezave, glej Brazlija, Indija ...
V braziljo se nisem poglabljal. Ampak Indija nima nikakršnih težav.
Imeli so nekaj nevšečnosti v slumih, kjer že slabo vreme pobije več 1000 ljudi, ampak to je tudi vse.
Indija brez cepiv, delujočih ukrepov in tekoče vode lepo obvladuje okužbe.
V braziliji preliminarno sklepam, da gr podobno kot pri nas...krizna priložnost za politične sociopate.
M. Logar: Za zaustavitev širjenja različice delta večina svetuje precepljenost bližje 80 odstotkom
70% ni več zadosti, kmalu bo stroka predlagala 90, nato 100% in na koncu še 110%
Zgodovina sprememb…
Samael ::
Ja, vsekakor mi bo težje od takih kot si ti, ki že leto in pol prejemate covid dodatke.
Kritika iz ust narcisoida, psihopata in machiavellist me ne gane.
Še vedno nisi pojasnil kdo od zagovornikov cepljenja na forumu po tvoje vleče dodatke in na osnovi česa, ko pa niti epidemija ni bila več podaljšana. Po moji vednosti dodatek za delo v tveganih razmerah prejemajo zgolj še peščica tistih, ki delajo neposredno na covidnih oddelkih. Imaš ti kakšno drugačno informacijo?
Tudi če bi bil vsaj kanček resnice v tem, bi potemtakem raje zagovarjal necepljenost in podaljševanje tega sranja, ki vodi v dodatke, bil antivaxer kot si ti, mar ne?
A se misliš zdaj temu izogibati, ti kljukec lažnivi, ali pa boš končno pojasnil? Ker kolikor jaz tu razumem zavestno širiš laži ker "namen posvečuje sredstva".
A nam lahko potem zameriš, da te imamo za lažnivca?
Samael != Samuel
Napisal sem, da leto in pol prejemate covid dodatke. Če so vam jih zdaj ukinili, ne pomeni, da jih leto in pol niste prejemali.
Zgodovina sprememb…
jshadlsa232 ::
Še vedno nisi pojasnil kdo od zagovornikov cepljenja na forumu po tvoje vleče dodatke in na osnovi česa, ko pa niti epidemija ni bila več podaljšana. Po moji vednosti dodatek za delo v tveganih razmerah prejemajo zgolj še peščica tistih, ki delajo neposredno na covidnih oddelkih. Imaš ti kakšno drugačno informacijo?
Tudi če bi bil vsaj kanček resnice v tem, bi potemtakem raje zagovarjal necepljenost in podaljševanje tega sranja, ki vodi v dodatke, bil antivaxer kot si ti, mar ne?
A se misliš zdaj temu izogibati, ti kljukec lažnivi, ali pa boš končno pojasnil? Ker kolikor jaz tu razumem zavestno širiš laži ker "namen posvečuje sredstva".
Tisti ki zelijo definirati javno narativo (NIJZ, mediji, bolnice) prav gotovo.
Mene prav fascinira, da vidite te dodatke kot nekaj posebnega in gorivo za zaroto. Potem pa naj kdo rece, da tista titanik fotka ni relna.
Messiah: Waxerji na tem forumu vlečejo lepe dodatke in se jim nočejo odreči. Ko bodo dodatke ukinili, jim bom z veseljem prisluhnil.
Zdaj si pa to že tolikorat zapisal, da prav moram vprašati :) Kdo od cirka 600-tisoč cepljenih Slovencev pa še vleče dodatke? Kolikor vem je epidemija preklicana in iz tega naslova dodatkov za delo v tveganih razmerah ni več, tako da ja, na osnovi česa ta tvoja trditev?
Pa če sem iskren, mi je tudi ta argument, ki to ni, malce, kako bi rekel, sprevržen oz. se mi zdi, da si se nekaj kratko malo izmisli, ker se fino sliši.
Glede na to, da se dodatkov ni prejemalo na na osnovi tistega mikro procenta težjih strankih učinkov po cepljenju ampak na osnovi razglasa epidemije, povečanja hospitalizacij zaradi covida, itd ... bi rekel, da je večji interes po dodatkih s strani antivakserjev. Načeloma se človek da cepiti v dobri veri, da se bo to sranje vsaj omejilo, če že ne končalo. Mislim, takole nekako bi rekel, da deluje osnovna logika, seveda pa se da tudi s to manipulirati in zapisati stvari povsem drugače, če to služi nekemu namenu.
Pa pustimo to zdaj, zanima me samo, kdo so ti vakserji na tem forumu, ki danes (po preklicu epidemije) po tvoje še vedno vlečejo dodatke in pa na osnovi česa? Je to mogoče zdravsteno osebje na covid oddelkih (kot edini, ki jim menda še pripadajo dodatki za delo v tveganih razmerah), debatiraš v teh temah z njimi, ali pa...?
Messiah: Izmed vseh še bolj neumnih argumentov, si se spotaknil ob mojega? A si kje pograjal neubloze forumskih trolov v covid temah? IMO imajo neko finančno korist, dvomim, da so zgolj navadni fašisti.
Jah glej, s teboj se da načeloma čisto ok debatirati, ampak tole uporabljati kot argument se mi je zdel en takšen low blow, kjer dober veš, da ni kančka resnice v tem, pa vseeno to zadevo ponavljaš. A ti je res treba tega?
Večina ljudi, ne vem ... moj upokojeni oče, mati, jaz ... smo se cepili v dobri veri, da se bo to sranje vsaj omejilo, če že povsem končalo ne, ker se nam zdi tako prav, tako da enostavno ne morem razumeti, kako lahko ljudem očitaš, da zagovarjamo cepljenje, ker prejemamo neke dodatke ... pa niti epidemije ni več razglašene, da bi kdorkoli (razen teh, ki delajo na covidnih oddelkih) sploh še prejemal dodatke iz naslova dela v kritičnih razmerah.
Čemu ti je torej treba tega?
Da se marsikaj debatirati, lahko razumem dvom ljudi, itd ... ni pa nobene potrebe to početi preko laganja, zavajanja, manipulacije, ker pač ... jutri bomo še vedno tu in mogoče želeli imeti neko normalno, iskreno debato. No, zato sem se zapičil vate in te izzval.
Tista analogija s titanikom je žal odraz današnjega časa. Razumem pa zakaj ti ni všeč.
Boš zdaj končno pojasnil na osnovi česa vsi, ki smo se cepili, po tvoje, prejemamo neke denarne dodatke? Tvoje mokre sanje ne štejejo.
Samael != Samuel
Napisal sem, da leto in pol prejemate covid dodatke. Če so vam jih zdaj ukinili, ne pomeni, da jih leto in pol niste prejemali.
TheBlueOne je izjavil:
Mene prav fascinira, da vidite te dodatke kot nekaj posebnega in gorivo za zaroto. Potem pa naj kdo rece, da tista titanik fotka ni relna.
Ni fotka, ampak risba, bučman.
Zgodovina sprememb…
Waxerji na tem forumu vlečejo lepe dodatke in se jim nočejo odreči. Ko bodo dodatke ukinili, jim bom z veseljem prisluhnil.
Messiah, a te moram še enkrat vprašati? Je mogoče moje vprašanje zate pretežko?
Samael != Samuel
TheBlueOne je izjavil:
To se pa strinjam! Je pa odlicna risba.
Drugace Avstrijci ze odobrili 900mil € za zalogo cepiv za 2022, 2023:
https://orf.at/stories/3220287/
In potem pravi clovek zgoraj kdo tu sluzi lol. Samo 14 dni se!
Waxerji na tem forumu vlečejo lepe dodatke in se jim nočejo odreči. Ko bodo dodatke ukinili, jim bom z veseljem prisluhnil.
Ko si boš ti vzel minuto in povedal, koliko časa si prejemal covid dodatek, si jo bom tudi jaz, da ti odgovorim.
TheBlueOne je izjavil:
TheBlueOne je izjavil:
To se pa strinjam! Je pa odlicna risba.
Karikatura, ki je odlična predvsem tistim na strani temne triade.
Zgodovina sprememb…
Vlekli so jih dosedaj. Kako je trenutno urejeno ne vemo, ker nimamo vpogleda. Je pa povsem logično sklepati, da se bo zgodba ponovila jeseni/pozimi.
Glede podaljševanja pandemije...v resnici nimaš pojma, če bi 100% cepljenost zadeve ustavila.
Ne samo, da politiki nočejo konca, tudi virus lepo skače še naprej po cepljenih. S to razliko, da jih pobija 7x več od necepljenih, vrjetno še več. Bo znano morda to zimo.
Skratka tvoj argument je nekako v tem stilu...zakaj podaljševati WW2, ko pa bi lahko ustregli nemcem in si sami zgradili koncentracijska taborišča in vanje se dosmrtno vselili.
Mislim...kakšne butaš ej.
111111111111 ::
TheBlueOne je izjavil:
Jaz ne poznam koga, ki se ne cepi ker je na oblasti JJ. Ampak se po tvoje opozicija ne nasprotuje. Tipicen SDS propagandni nacin, kjer namesto, da objasnih naprej citiras dodatne neumnosti. Na zacetku seveda ena nepovezana resnica za imagianrno kredibilnost.
Seveda ne poznaš.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
sbawe64 ::
jshadlsa232 je izjavil:
Glede Beovićeve:
Kako se ji dopusti, da predlaga obvezno cepljenje za cepivo, za katerega dosedaj nihče noče prevzeti odgovornosti, ni še zares odobreno po rednem postopku, ima več stranskih učinkov kot vsa cepiva dosedaj skupaj, je za veliko skupin bolj nevarno kot korisnto itd.
Kako lahko to "stroka" v 2021 pove tako nonšalantno brez posledic?
Povdarimo tudi njen argument "druge drzave razmisljajo podobno". No ko se ze sprasujemo, kako se je lahko toliko vlad "dogovorilo" za skupni cilj? Ni potrebno, ker to kaj naredijo veliki, mali posnemajo kot papige, drugace ne pade svezenj naprintanih evrckov.
Primer? EU veli Madzarski naj umakne zakon o pranju mozganov z globohomo "or else no fresh money".
In za nič drugega se ne morejo uskladiti, recimo prestavljanje ure.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
111111111111 ::
Nedasemiveč je izjavil:
1. Hmm od kdaj pa opozicija nasprotuje cepljenju? To me pa res zanima? Praktično vsi vidni predstavniki opozicijskih strank so se javno cepili. Ne zdaj spet opozicije spet krivit in lagat, če vaš Janez s svojo "stroko" ni zaupanja vreden ;) V moji družbi je 3/4 precepljenih, pa vsem dol visi za politiko ali pa so proti Janši. Me zanima denimo precepljenost SDS volilne baze :)
2. Malce višje imaš prispevek osebka, ki na tem forumu tolče čez opozicijo ob vsaki priložnosti in je izjavil "Jaz, naprimer, se ne bom cepil. Pa to nima veze kdo je na oblasti:"
Sami izgovori. Raje se pojdi cepit.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
jshadlsa232 je izjavil:
Drugace Avstrijci ze odobrili 900mil € za zalogo cepiv za 2022, 2023:
V najbenignejšem primeru gre za "regulatory capture" kot rečejo...torej, da so korporacije ujele regulativne organe.
2023 je recimo konec Pfizerjeve poskusne dobe.
Že površno sklepanje ti pove, da tu gre za nečednosti.
V najhujšem primeru pa nas čaka nekaj bistveno bolj zloveščega.
Glede podaljševanja pandemije...v resnici nimaš pojma, če bi 100% cepljenost zadeve ustavila.
Ne samo, da politiki nočejo konca, tudi virus lepo skače še naprej po cepljenih. S to razliko, da jih pobija 7x več od necepljenih, vrjetno še več. Bo znano morda to zimo.
Skratka tvoj argument je nekako v tem stilu...zakaj podaljševati WW2, ko pa bi lahko ustregli nemcem in si sami zgradili koncentracijska taborišča in vanje se dosmrtno vselili.
Res je, da morda kaj ne bo delovalo kakor zelimo. Ampak to ne pomeni, da se vrze puska v koruzo. Poskusa se s cepivi, dela se zdravilo itn. Ne mores pa enostavno obupati. Se mi pa zdi, da kar se tice cepiv zadeve znajo delovati.
Je pa seveda treba pazit, da si politika ne prilasti prekometnih pravic z izgovorom pandemije. Zaenkrat je nam v korist delovalu ustavno sodisce, zato pa je fino kolikor se da neodvisno sodvsto, vec vej oblasti, mediji itn.
Messiah ima bralne težave, pa se mi zdi, da bova morala to večkrat obnoviti, da se zbere in končno odgovori.
Zdaj si pa to že tolikorat zapisal, da prav moram vprašati :) Kdo od cirka 600-tisoč cepljenih Slovencev pa še vleče dodatke? Kolikor vem je epidemija preklicana in iz tega naslova dodatkov za delo v tveganih razmerah ni več, tako da ja, na osnovi česa ta tvoja trditev?
Pa če sem iskren, mi je tudi ta argument, ki to ni, malce, kako bi rekel, sprevržen oz. se mi zdi, da si se nekaj kratko malo izmisli, ker se fino sliši.
Glede na to, da se dodatkov ni prejemalo na na osnovi tistega mikro procenta težjih strankih učinkov po cepljenju ampak na osnovi razglasa epidemije, povečanja hospitalizacij zaradi covida, itd ... bi rekel, da je večji interes po dodatkih s strani antivakserjev. Načeloma se človek da cepiti v dobri veri, da se bo to sranje vsaj omejilo, če že ne končalo. Mislim, takole nekako bi rekel, da deluje osnovna logika, seveda pa se da tudi s to manipulirati in zapisati stvari povsem drugače, če to služi nekemu namenu.
Pa pustimo to zdaj, zanima me samo, kdo so ti vakserji na tem forumu, ki danes (po preklicu epidemije) po tvoje še vedno vlečejo dodatke in pa na osnovi česa? Je to mogoče zdravsteno osebje na covid oddelkih (kot edini, ki jim menda še pripadajo dodatki za delo v tveganih razmerah), debatiraš v teh temah z njimi, ali pa...?
Jah glej, s teboj se da načeloma čisto ok debatirati, ampak tole uporabljati kot argument se mi je zdel en takšen low blow, kjer dober veš, da ni kančka resnice v tem, pa vseeno to zadevo ponavljaš. A ti je res treba tega?
Večina ljudi, ne vem ... moj upokojeni oče, mati, jaz ... smo se cepili v dobri veri, da se bo to sranje vsaj omejilo, če že povsem končalo ne, ker se nam zdi tako prav, tako da enostavno ne morem razumeti, kako lahko ljudem očitaš, da zagovarjamo cepljenje, ker prejemamo neke dodatke ... pa niti epidemije ni več razglašene, da bi kdorkoli (razen teh, ki delajo na covidnih oddelkih) sploh še prejemal dodatke iz naslova dela v kritičnih razmerah.
Da se marsikaj debatirati, lahko razumem dvom ljudi, itd ... ni pa nobene potrebe to početi preko laganja, zavajanja, manipulacije, ker pač ... jutri bomo še vedno tu in mogoče želeli imeti neko normalno, iskreno debato. No, zato sem se zapičil vate in te izzval.
Tista analogija s titanikom je žal odraz današnjega časa. Razumem pa zakaj ti ni všeč.
Ajde, Messiah, nekaj si izjavil. A lahko to svojo lastno izjavo argumentiraš? A res zahtevam preveč? Vlečeš se ven, serješ, bluziš vse tretje.
Skocentriraj se prosim na vprašano.
Boš zdaj končno pojasnil na osnovi česa vsi, ki smo se cepili, po tvoje, prejemamo neke denarne dodatke? Tvoje mokre sanje ne štejejo.
Lahko pa preprosto priznaš, da te je v preveliki vnemi izrečti kar ti pade na pamet, pa četudi ni resnično, nekoliko zaneslo. A te je zaneslo Messiah?
Messiah: Waxerji na tem forumu vlečejo lepe dodatke in se jim nočejo odreči. Ko bodo dodatke ukinili, jim bom z veseljem prisluhnil.
Messiah: Izmed vseh še bolj neumnih argumentov, si se spotaknil ob mojega? A si kje pograjal neubloze forumskih trolov v covid temah? IMO imajo neko finančno korist, dvomim, da so zgolj navadni fašisti.
Ajde, Messiah, nekaj si izjavil. A lahko to svojo lastno izjavo argumentiraš? A res zahtevam preveč? Vlečeš se ven, serješ, bluziš vse tretje.
Skocentriraj se prosim na vprašano.
Lahko pa preprosto priznaš, da te je v preveliki vnemi izrečti kar ti pade na pamet, pa četudi ni resnično, nekoliko zaneslo. A te je zaneslo Messiah?
Samael != Samuel
pirat ::
jshadlsa232 je izjavil:
HappyPills je izjavil:
V eni od prejšnjim tem je kar nekaj antivexxerjev priznalo, da se ne cepi zaradi Janeza. Sem že večkrat predlagal da naj ga odnesejo vun pa se grejo pol cepit. Win-win.
Jaz se ne cepim dokler ne vidim v zivo po TV prenos iz vec bolnic kako vozijo ljudi v kriticnem stanju oz. se vzpostavlajo krizni centri po halah (tako kot se za PANDEMIJO spodobi). Do takrat je ta prehlad sviranje kurcu in sistem kontrole.
Verjetno nisem edini.
Nisi edini.
Več vas je takole butastih.
In za nič drugega se ne morejo uskladiti, recimo prestavljanje ure.
Hehe. Dober point.
Še za uro se ne moremo uskladit, a za nepreverjena eksperimentalna cepiva pa je vsem oblastnikom jasno, da moramo do 2023 propagirati.
Ravno tako lockdowni.
Znanost je enotna kot nam pravijo. Pol pa predvajajo na TV same pohujšane strokovnjake tipa Matt Hancock, Bojana Beović itd.
Utk ::
Moji predlogi ukrepov za jesen :
Pogoj PCT v javnosti
Necepljen ali nepreboleli obvezno testiranje na 48 ur za javno gibanje.
Ukinitev brezplačnega testiranja
Prepoved vstopa na zaprte javne prireditve vsem necepljenim ali neprebolelim
Ukinitev socialnih transferjev za vse necepljene ali neprebolele
Ukinitev dodatkov, sofinanciranja polovičnega delovnega časa in čakanja na delo vsem necepljenim ali neprebolelim.
Nošenje maske na vseh javnih mestih, tudi na odprtemza vse necepljene in neprebolele
heil Führer 🙏🏻
Kaj storiti z cepljenimi, ki zopet “dobijo” korono? Direkt pred zid? So ocitno imuni na cepivo. Torej ogrozajo ljudstvo.
Imas prav. Vse prepovedat nam necepljenim. Saj je vseeno ali se smem cepit. Mogoce pa dolocena zdravstvena stanja malce bremzajo moznost varnega cepljenja. Fak it. Tudi take pred zid.
Tebi pa priporocam mocna zdravila. Ne za korono
Če je logično kaznovat zdrave necepljene, se je res za vprašat zakaj se prebolele šteje med cepljene. Oni so zares pravi kriminalci, ne pa zdravi. Cepljeni ali pa ne. Če se kaznuje zdrave necepljene, je treba prebolelim prepovedat it iz hiše za pol leta. Za kazen, nič drugega.
To je res, tiste, ki so se najbolj pazili, bi kaznovali, ta poredne pa nagradili.
Zanimiv monolog, podoben tistemu iz Hamleta.
Pa se teoretiki zarot res ne vidite v tem? Fascinanten je ta cloveski ego...
Zanimiv monolog, podoben tistemu iz Hamleta.
Zgodovina sprememb…
TheBlueOne je izjavil:
Res je, da morda kaj ne bo delovalo kakor zelimo. Ampak to ne pomeni, da se vrze puska v koruzo. Poskusa se s cepivi, dela se zdravilo itn. Ne mores pa enostavno obupati. Se mi pa zdi, da kar se tice cepiv zadeve znajo delovati.
Je pa seveda treba pazit, da si politika ne prilasti prekometnih pravic z izgovorom pandemije. Zaenkrat je nam v korist delovalu ustavno sodisce, zato pa je fino kolikor se da neodvisno sodvsto, vec vej oblasti, mediji itn.
Zdravilo smo že imeli tam aprila. Delalo pa se je proti njemu.
Ker če bi že takrat dokazali da deluje, cepiva ne bi morala dobiti "odobritve".
Politika si je že zdavnaj prilastila prekomerne pravice. Smejem se ti, da kaj takega rečeš v Juliju 2021.
strawman ::
Jaz vlečem kar lepe dodatke vsak mesec s tem, da strašim ljudi s Covid. /s
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: strawman ()
Politika si je že zdavnaj prilastila prekomerne pravice. Smejem se ti, da kaj takega rečeš v Juliju 2021.
Ima vsaj ime, da se lahko izobrazimo? Ves nismo vsi kakor ti nekje na vrhu in imamo vse podatke.
Če je logično kaznovat zdrave necepljene, se je res za vprašat zakaj se prebolele šteje med cepljene. Oni so zares pravi kriminalci, ne pa zdravi. Cepljeni ali pa ne. Če se kaznuje zdrave necepljene, je treba prebolelim prepovedat it iz hiše za pol leta. Za kazen, nič drugega.
Še en odličen, spregledan point.
A je stroka že znanstveno dokazala, kakšna je razlika med prebolelim in imunim/zdravim necepljenim?
Avtomatsko smo necepljeni krivi dokler ni dokazano drugače. Pa smo lahko naravno imuni bolj kot cepljeni ali preboleli.
Nobenega posluha za to.
Več kot očitno mi je, da tu gre za nekaj drugega. Ko je zgolj in samo cepivo odrešitev, kljub vsem dokazom nasprotno...potem veš, da nekaj ne štima.
Zakaj cepljeni med tem sranjem sploh potujete , če veste, da lahko prenašate smrtonosni virus? Zaprite se, če je temu tako, socialne stike pa zmanjšajte na minimum.
Zgodovina sprememb…
TheBlueOne je izjavil:
Ima vsaj ime, da se lahko izobrazimo? Ves nismo vsi kakor ti nekje na vrhu in imamo vse podatke.
Imamo. Sem ga že neštetokrat zapisal.
/s
Multivac in druščina Plan of attack:
1. Odpremo državo brez mask in brez omejitev.
2. Končamo s testiranjem.
3. Statistika in številke pokažejo, da "kitajskega virusa" ni več, torej končamo še s cepljenjem.
4. Kdor ima probleme z dihanjem in boleznijo, napišemo, da je gripa in ga ne zdravimo, sploh pa ne z zdravili ali ventilatorji, ki imajo samo 10% možnost ozdravitve.
5. Izstopimo iz vseh kriminalnih organizacij, WHO, EU, NATO, ...
6. Ukinimo vse zdravnike, slovenske zdravstvene organizacije, sploh pa NJIZ in najamemo strokvnjake (z imenom Karen) iz FB in TikToka.
7. Zdravimo samo s homeopatskimi zdravili, vsa ostala zdravila so prepovedana, ker jih vodi samo dobiček in so do nas prišla od kriminalnih organizacij.
8. Imamo proslavo, ker "kitajskega virusa" ni več!
/s
ps: Kolegi sem še kako točko pozabil?
Prve tri točke bodo uresničili v UK, od 19 tm.
Drugače jih preko luže kar nekaj mesecev uresničuje skoraj 1/2 pretežno republikanskih zveznih držav.
Koruptirana Who in nato sta nepotrebni ustanovi, obe zločinski.
Pri 6 je dovolj, da se znebimo raznih Krekov, Logatec, Beovičk in sorodnih fear morgerjev.
7 niso vsa uradna zdravila neučinkovita, tako da jih ni potrebno ukiniti.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
TheBlueOne je izjavil:
Potem se enkrat ne bo odvec? Nisem ves cas tukaj, danes imam bolj izi dan...
TheBlueOne je izjavil:
TheBlueOne je izjavil:
Potem se enkrat ne bo odvec? Nisem ves cas tukaj, danes imam bolj izi dan...
Če nisi sposoben sam poiskati imena, bodisi na ST bodisi na spletu, potem se takih debat raje ne udeležuj.
Dan po sprejemu znb-d pravi ded, da nas US varuje .
https://www.zurnal24.si/slovenija/vlada...
Iz malo sranja v veliko sranja, vse čedalje bolj neustavno.
https://www.zurnal24.si/slovenija/vlada...
Iz malo sranja v veliko sranja, vse čedalje bolj neustavno.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
En timeout za razmislek - na 24ur (pa to samo na tem mestu) je nekje od zacetka tega tedna vsaj 5 clankov na dan o strasenju z novimi sevi. Se lahko kdo izmed zagovornikov cepljenja objektivno vprasa, ce je to cisto nakljucje? Recimo temu, da je trenutna narativa nastavljena na negativno. Pred nekaj tedni je bilo vse na pozitivno, odpiranja itd.
Bi panika za covid obstajala leta 2010? Spomnimo se na svinjsko, pticjo in vse ostale gripe, ter hype takrat.
Bi panika za covid obstajala leta 2010? Spomnimo se na svinjsko, pticjo in vse ostale gripe, ter hype takrat.
Če nisi sposoben sam poiskati imena, bodisi na ST bodisi na spletu, potem se takih debat raje ne udeležuj.
Kaj da ti jaz najdem fantazijsko zdravilo na straneh teorij zarot? Sej to je jasno, da se izogibas konkretnim vprasanjem. Me pa veseli, da me tvoj kov ljudi ne mara v diskusiji. Top kompliment...
jshadlsa232 je izjavil:
En timeout za razmislek - na 24ur (pa to samo na tem mestu) je nekje od zacetka tega tedna vsaj 5 clankov na dan o strasenju z novimi sevi. Se lahko kdo izmed zagovornikov cepljenja objektivno vprasa, ce je to cisto nakljucje? Recimo temu, da je trenutna narativa nastavljena na negativno. Pred nekaj tedni je bilo vse na pozitivno, odpiranja itd.
Mediji so od leta 2020 naprej odrkito kompromitirani.
Ne vem, kako je tistim na vrhu to uspelo, ampak jim je uspelo. Mediji, tudi državi imajo super usklajen tajming z uradno narativo.
TheBlueOne je izjavil:
Kaj da ti jaz najdem fantazijsko zdravilo na straneh teorij zarot? Sej to je jasno, da se izogibas konkretnim vprasanjem. Me pa veseli, da me tvoj kov ljudi ne mara v diskusiji. Top kompliment...
Ponavljam prejšnjo izjavo. Pojdi trolat kam drugam prosim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: multivac ()
TheBlueOne je izjavil:
[skrivnost.
TBO, multivac govori o Sputniku V, jaoj no.
Daj pa ne da ti tudi ne sldedis kar kvasi? Jaoo, bomo pa ja vsi izloceni iz diskusije.
Point soforumaša mi dejansko ne da miru, tako zelo preprost in dober:
Zakaj se smatra prebolele za boljše kot zdrave/imune?
Kje je stroka dokazala, da v kolikor niste vidno preživeli virusa, ste večja nevarnost?
Zakaj prvič v zgodovini smatramo imune kot nevarne?
Ko je stric prvič naredil cepivo za črne koze...ga je ustvaril na podlagi tega, da so ženske mlekarce bile imune nanj, zaradi stika z vimeni.
Danes bi taiste ženske spravili v karanteno, češ, kaj se pa gredo necepljene pojavljati in delati v javnosti.
Tako prizadeto smo končali.
Zakaj se smatra prebolele za boljše kot zdrave/imune?
Kje je stroka dokazala, da v kolikor niste vidno preživeli virusa, ste večja nevarnost?
Zakaj prvič v zgodovini smatramo imune kot nevarne?
Ko je stric prvič naredil cepivo za črne koze...ga je ustvaril na podlagi tega, da so ženske mlekarce bile imune nanj, zaradi stika z vimeni.
Danes bi taiste ženske spravili v karanteno, češ, kaj se pa gredo necepljene pojavljati in delati v javnosti.
Tako prizadeto smo končali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | V Izraelu kljub visoki precepljenosti krivulja navzgor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 66356 (60098) | bluefish |
⊘ | Kdaj in kako se bo epidemija Covida-19 končala? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 29641 (25901) | Ben Dover |
⊘ | Prisilno cepljenje in rdeci seznam (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 62512 (52775) | bluefish |