Forum » Šport » Kvalifikacije za OI in OI v Tokiu (košarka)
Kvalifikacije za OI in OI v Tokiu (košarka)
Temo vidijo: vsi
UganiKdo ::
Tale fotka pove vse o kvaliteti enih in drugih: https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: UganiKdo ()
The Player ::
Kakšni nasprotniki so Avstralci? Kaj lahko pričakujemo v soboto?
Po moči reprezentance se lahko primerjajo s Francosko reprezentanco?
sheeshkar ::
Samo ena stvar me moti pri ld. Tole na koncu ko ga niso podvajali bi moral sam odigrat. Vsak drug all nba igralec bi to naredil. Ja je lepo Prle šel not, ampak vseeno.
Saj so ga podvajali, nakar ga je prevzel ogromni francoski center, Batum pa je bil prav tako v bližini za primer Dončićevega prodora in ravno s tem za trenutek izpustil Prepeliča, zato je bila povsem prava odločitev, da je podal soigralcu, ki je napad pred tem zadel izjemno pomembno trojko.
V kolikor bi Luka, po 4ih ali 5ih zaporednih zgrešenih trojkah, odsoliral in naredil stepback iz velike razdalje preko ogromnega francoza, bi to zagotovo bil precej slabši napad od tega, kar smo dobili, tule pa bi ga sedaj kot sebičnega solerja povsem raztrgali vsi obstoječi troli in tudi marsikateri sicer bolj normalen navijač.
Samael ::
Tale fotka pove vse o kvaliteti enih in drugih: https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/...
Meni pove samo, kako je Batum, kot class act, prišel do razočaranega Luke in mu v znamenju spoštovanja namenil par lepih besed. Kot to običajno naredijo veliki igralci, tudi Luka, kadar porazi nasprotnika, ki ga spoštuje.
Samael != Samuel
IL_DIAVOLO ::
Samo ena stvar me moti pri ld. Tole na koncu ko ga niso podvajali bi moral sam odigrat. Vsak drug all nba igralec bi to naredil. Ja je lepo Prle šel not, ampak vseeno.
No pa faking prosti meti, razumem da ti trojka pač ne gre, ampak bi pa morali ekipno proste metat vsaj 70%
Lahko nehas.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Goody ::
Saj so ga podvajali, nakar ga je prevzel ogromni francoski center, Batum pa je bil prav tako v bližini za primer Dončićevega prodora in ravno s tem za trenutek izpustil Prepeliča, zato je bila povsem prava odločitev, da je podal soigralcu, ki je napad pred tem zadel izjemno pomembno trojko.
V kolikor bi Luka, po 4ih ali 5ih zaporednih zgrešenih trojkah, odsoliral in naredil stepback iz velike razdalje preko ogromnega francoza, bi to zagotovo bil precej slabši napad od tega, kar smo dobili, tule pa bi ga sedaj kot sebičnega solerja povsem raztrgali vsi obstoječi troli in tudi marsikateri sicer bolj normalen navijač.
Agree to disagree, moral bi mimo Gobera in 1:1 proti Batumu do obroća, ali pa met s polrazdalje. Pika. Precej bolj ziher varianta kot prodor Prleta ko ga pokriva Batum.
ginekk ::
Težko je zdaj pametovat za nazaj. Nedvomno bi tud selektor še lažje za nazaj organiziral in pametoval.
Rezultat je bil na koncu najtesnejši možen, igra se je lomila stalno, zmanjkal je kanček sreče.
Rezultat je bil na koncu najtesnejši možen, igra se je lomila stalno, zmanjkal je kanček sreče.
? Spremljam košarko že dolga leta, v mlajših letih sem jo tudi aktivno ugral v slo ligi, zdaj pa ne smem mnenja o zadnji akciji povedat, ker se ne sklada s tvojim pogledom?
Agree to disagree, moral bi mimo Gobera in 1:1 proti Batumu do obroća, ali pa met s polrazdalje. Pika. Precej bolj ziher varianta kot prodor Prleta ko ga pokriva Batum.
Ni panike, se pač ne strinjava. Lahko je reči "mimo Goberta", ampak Batum je bil na boku in bi ga takoj stisnila, če bi šel pa v drugo smer, bi šel pa ob avt, kar ti pa lahko vsaj osnovnošolski trener pove, da je to košarkaška smrt. Edina realna opcija v tistem trenutku je bil pomik v levo in dooolgi stepback preko Goberta (je bil on ali tisti drugi velikan? tega se ne spomnim). Podaja prostemu Prepeliču (še enkrat, pred tem je dal odločilno trojko za priključek ter s tem bil vroč), ki je ŠEL V PRODOR (to je v zadnjih sekundah prav tako zelo težko doseči), je bila precej boljša izbira.
V bistvu je potrebno tudi povedati, da je bila obrambna akcija Batuma res fantastična. Že to, da se je tako hitro obrnil in ujel Prepeliča, je bilo izjemno, nato pa še perfektna blokada brez prekrška. Naši so zadnji napad v resnici odigrali precej dobro. Kdor vsaj malo spremlja košarko bi moral vedeti, da v takšnih "divjih" zadnjih napadih je zelo težko priti do nekega normalnega meta, kaj šele prodora in naši so ga v resnici izpeljali tako kot je treba, Batum pa je izvedel fenomenalno obrambno potezo.
? Spremljam košarko že dolga leta, v mlajših letih sem jo tudi aktivno ugral v slo ligi, zdaj pa ne smem mnenja o zadnji akciji povedat, ker se ne sklada s tvojim pogledom?
Noben ne rabi kaj bi ce bi. Vsi smo dovolj potrti, ne rabimo pametovanja. Emocionalna inteligenca in to.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Nedasemiveč ::
Ni panike, se pač ne strinjava. Lahko je reči "mimo Goberta", ampak Batum je bil na boku in bi ga takoj stisnila, če bi šel pa v drugo smer, bi šel pa ob avt, kar ti pa lahko vsaj osnovnošolski trener pove, da je to košarkaška smrt. Edina realna opcija v tistem trenutku je bil pomik v levo in dooolgi stepback preko Goberta (je bil on ali tisti drugi velikan? tega se ne spomnim). Podaja prostemu Prepeliču (še enkrat, pred tem je dal odločilno trojko za priključek ter s tem bil vroč), ki je ŠEL V PRODOR (to je v zadnjih sekundah prav tako zelo težko doseči), je bila precej boljša izbira.
V bistvu je potrebno tudi povedati, da je bila obrambna akcija Batuma res fantastična. Že to, da se je tako hitro obrnil in ujel Prepeliča, je bilo izjemno, nato pa še perfektna blokada brez prekrška. Naši so zadnji napad v resnici odigrali precej dobro. Kdor vsaj malo spremlja košarko bi moral vedeti, da v takšnih "divjih" zadnjih napadih je zelo težko priti do nekega normalnega meta, kaj šele prodora in naši so ga v resnici izpeljali tako kot je treba, Batum pa je izvedel fenomenalno obrambno potezo.
Se strinjam. Meni so na prvi uč, Francozi izpadli celo dokaj naivno v zadnji obrambni akciji, pa jih je potem rešil Batum s to izjemno blokado, kot si sam napisal. Bi šel še enkrat pogledat akcijo, pa je glava še prevroča
No sam sem videl drugače (upam da ne bom koga užalil, je samo debata) - Batum je skočil proti Prletu že preden je ld oddal žogo, takrat bi lahko šel desno mimo centra, saj Batum bi priskočil nazaj ampak srisniti ga ne bi več mogel. Je pa res, po bitki smo lahko vsi generali. Dobra tekma. Me je skoraj infarkt, pol sem bil pa še eno uro čist paf. Ajde.
No sam sem videl drugače (upam da ne bom koga užalil, je samo debata) - Batum je skočil proti Prletu že preden je ld oddal žogo, takrat bi lahko šel desno mimo centra, saj Batum bi priskočil nazaj ampak srisniti ga ne bi več mogel. Je pa res, po bitki smo lahko vsi generali. Dobra tekma. Me je skoraj infarkt, pol sem bil pa še eno uro čist paf. Ajde.
Hja, očitno drugače vidiva, ni panike.
Bistvo, ki ga jaz vidim je v tem, da smo v divjih zadnjih 10ih sekundah ustvarili relativno dober prodor, ki ga je preprečila res fantastična obrambna poteza, kar meni pove, da nihče od naših ni "zajebal" zadnjega napada, temveč so ga nasprotniki res neverjetno ustavili.
The Player je izjavil:
Avstralci so premagljivi, ampak so prav tako zelo kvalitetna ekipa in nihče ne more trditi, da smo favorit (kot smo npr. lahko proti Japonski ali Nemčiji). Imajo odlično obrambno krilo v Thybulleu, ki bo znal zelo dobro ovirati Dončića, poleg njega tudi vsaj še Ingles in ob kakšnih prevzemanjih vedno zelo nadležni Dellavedova.
Veliko bo odvisno od tega, kako bodo naši preboleli poraz proti Franciji, ker mislim, da bodo precej bolj potrti od Avstralije, kjer nihče ni resno pričakoval zmage proti ZDA.
The Player je izjavil:
Kolikor sem jih uspel videti imajo res deadly protinapade. V napadu so kar strupeni, sem pa opazil, da jim obramba hitro razpade ob podvajanjih, kar bi nam z Dončićem moralo ustrezati. Na roko nam gre tudi poškodba Baynesa.
Problem je v tem, da ni 1:1 ampak prej 1:2 ali celo 1:3. Pač selektor se je moral odločit, ali poskusijo 1:2 ali celo 1:3 ali pa s podajo. IMO so nas tudi Francozi "prebrali" in je bil Batum pripravljen na podajo Dončiča. Ampak po bitki je lahko bit general.
Zgodovina sprememb…
hr_natakar ::
Nekateri imate se zmeraj ponizno in previdno mentaliteto. S tako mentaliteto se ne zmaguje. Prestavite v zmagovalno. Naj vam bodo slovenski posamezniki za zgled. Kdo za vraga bi postal olimpijski prvak s tako zadrzano in skromno mentaliteto, s tako skromno samozavestjo? Slovenija je najboljsa na svetu po stevilu prebivalca.
"Lahko rečem samo to, da sem res ponosen na to ekipo. Dali smo 100 odstotkov. Dva meseca smo trdo delali, da bi bili v tem položaju. Mislim, da smo marsikoga presenetili
"Batum je prišel pomagati, zato sem moral podati. Klemen je bil prost. To je bil dober prodor pod obroč, a je Batum izjemno blokiral. Težko je vedno sprejeti pametno odločitev, vendar jih kljub temu sprejemam. Mislim, da je bila to prava poteza," je dodal slovenski as.
Mož odločitve Batum je razplet komentiral takole:
"Moral sem odigrati takšno potezo. Dvakrat sem že igral na olimpijskih igrah in se dvakrat opekel. Celo življenje sem sanjal o tem, da bom igral v finalu. Olimpijske igre sem odkril leta 1996. Gledal sem tekme sanjskega moštva, nato sem začel spremljati tudi ligo NBA. Sanjal sem o takšni tekmi. V napadu nisem imel najboljšega dne, zato sem moral odigrati dobro v obrambi, če sem želel ekipo popeljati v finale. Uspelo mi je."
To je sport, ni kaj filozofirat.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: UganiKdo ()
IL_DIAVOLO je izjavil:
"Lahko rečem samo to, da sem res ponosen na to ekipo. Dali smo 100 odstotkov. Dva meseca smo trdo delali, da bi bili v tem položaju. Mislim, da smo marsikoga presenetili
"Batum je prišel pomagati, zato sem moral podati. Klemen je bil prost. To je bil dober prodor pod obroč, a je Batum izjemno blokiral. Težko je vedno sprejeti pametno odločitev, vendar jih kljub temu sprejemam. Mislim, da je bila to prava poteza," je dodal slovenski as.
Mož odločitve Batum je razplet komentiral takole:
"Moral sem odigrati takšno potezo. Dvakrat sem že igral na olimpijskih igrah in se dvakrat opekel. Celo življenje sem sanjal o tem, da bom igral v finalu. Olimpijske igre sem odkril leta 1996. Gledal sem tekme sanjskega moštva, nato sem začel spremljati tudi ligo NBA. Sanjal sem o takšni tekmi. V napadu nisem imel najboljšega dne, zato sem moral odigrati dobro v obrambi, če sem želel ekipo popeljati v finale. Uspelo mi je."
To je sport, ni kaj filozofirat.
Točno to. Luka se je moral odličit ali bo podal ali prodiral. Batum se je moral odločit ali bo fokus na Dončiču ali Klemnu. In to se je pač dovrtelo v sekundi dveh. Če bi se luka drugače odločil, če bi se Batum drugače odločil, če, če, če... Tukaj so pač odločale malenkosti in francozi so na koncu bili tisti, ki so ohranili 1 točko prednosti.
Filozofirat po tekmi kaj bi lahko, če bi lahko je povsem brezveze. Osebno raje vidim, da so odigrali korektno premišljeno akcijo, kot da bi štirje ploskal ob črti in upal, da se Luka naredil čudež.
Zgodovina sprememb…
Kurzweil ::
Eden najbolj razočaranih po slovenskem porazu v olimpijskem polfinalu proti Francozom je bil seveda Luka Dončić, toda bolečina ga tare tudi še kje drugje.
Na tiskovno konferenco je Luka prišel z veliko ledeno oblogo na zapestju, kar je posledica hudega naleta v pleksi steklo zapisnikarske mize, ko je zvezdnik skušal reševati žogo. Upajmo, da najboljši igralcev tega turnirja, ki ga Slovenija še zdaleč ni zaključila, na red v soboto do 13. ure, ko se bodo naši z Avstralci pomerili za olimpijski bron.
Vir: Kosarka.info
Ne vem, če je že kdo omenil, ampak Luka je danes imel 18(!) asistenc (ter to kljub temu, da so naši zgrešili še precej odprtih trojk po njegovih podajah) in samo eno izgubljeno žogo. Nekaj podaj je bilo res izjemnih v stilu Magica/LeBrona. Ja, imel je slab met (in nekateri si želite, da bi v zadnji sekundi metal stepback iz 18ih metrov preko Goberta?), zato mu seveda ne moremo dati popolne ocene, ampak ponovno je odigral izjemno tekmo. Nekdo pa je že omenil, da je to tretji trojni dvojček v zgodovini OI (in mislim, da mu je proti Španiji zmanjkala 1 asistenca in proti Nemčiji 1 skok, če se ne motim), ampak ok, to je bolj postranskega pomena.
drvo ::
Ne vem, če je že kdo omenil, ampak Luka je danes imel 18(!) asistenc
Seveda smo, nekdo je celo napisal; "Kaj ti pomagajo asistence, če potem ne daš koša."
Luka se je s tem na lestvici najboljših asistentov na OI uvrstil na drugo mesto. Prvo mesto drži Mehičan Manuel Saenz, ki je leta 1976 proti Japonski podelil 20 asistenc. Na tretjem mestu za Dončićem pa legendarni Steve Nash, ki je proti Avstraliji v dresu Kanade leta 2000 v svojo statistiko vpisal 15 asistenc.
The Player ::
Hvala sheeshkar in HypoHypo za komentar glede Avstralije, še bomo švical, upam, da našim rata.
Nisem vedel, da je Avstralija tako dobra. Po Fibini lestvici je na 3. mestu takoj za njo pa Argentina.
https://www.fiba.basketball/rankingmen
Nisem vedel, da je Avstralija tako dobra. Po Fibini lestvici je na 3. mestu takoj za njo pa Argentina.
https://www.fiba.basketball/rankingmen
jap, kar samo dodatno dokazuje, da je bit med top 4. na olimpiskih igrah izjemen dosežek.
Invictus ::
Dali so preprosto premalo trojk.
Večen problem tako reprezentance kot slovenskih klubov včasih...
Dončič je bil pa čisto skurjen...
Sam še vedno uspeh, mini finale za bronasto. Tudi, če bodo četrti, bo to rezultat, ki ga dolgo ne bodo ponovili...
Sam še vedno uspeh, mini finale za bronasto. Tudi, če bodo četrti, bo to rezultat, ki ga dolgo ne bodo ponovili...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Ne vem, če je že kdo omenil, ampak Luka je danes imel 18(!) asistenc
Seveda smo, nekdo je celo napisal; "Kaj ti pomagajo asistence, če potem ne daš koša."
Aja to vem, mislil sem v kombinaciji s samo eno izgubljeno žogo. Očitno sem vmes dal preveč oklepajev in se je izgubilo bistvo.
Telbanc ::
Dali so preprosto premalo trojk.
Seveda ga bodo ponovili, ekipa je še mlada. Zaj vejo kak te stvari grejo na olimpijskih igrah. Tri leta grejo hitr okol. Torej manjka še en iz NBA lige. Treba ga bo dobit.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Smurf ::
Sele sedaj prisel domov :D. Igra vredna polfinala, verjetno sta tole igrali trenutno top 2 reprezentanci Evrope. Na koncu je odlocilo tudi malo srece. Ce imam kej za ocitati nasim je, da se pustijo prehitro sprovocirati (tehnicne), ampak mogoce jih po drugi strani tudi to "zene" naprej tako, da je tezko biti pameten. V zadnjem napadu je pomojem bilo pravilno da je Doncic podal vrocemu Prletu. Vcasih rata, vcasih ne, to je tudi car te igre.
Navijamo naprej za bron!
Navijamo naprej za bron!
Sele sedaj prisel domov :D. Igra vredna polfinala, verjetno sta tole igrali trenutno top 2 reprezentanci Evrope. Na koncu je odlocilo tudi malo srece. Ce imam kej za ocitati nasim je, da se pustijo prehitro sprovocirati (tehnicne), ampak mogoce jih po drugi strani tudi to "zene" naprej tako, da je tezko biti pameten. V zadnjem napadu je pomojem bilo pravilno da je Doncic podal vrocemu Prletu. Vcasih rata, vcasih ne, to je tudi car te igre.
Navijamo naprej za bron!
Lah bi šel bolj direkt na koš in zabil. Tale "vroči Prle".
To, da smo sploh prišli na OI z zmago v gosteh proti Litvi, je bil že lep uspeh. To, da smo prišli v polfinale, je odličen uspeh in da smo bili eno fantastično blokado oddaljeni od finala je izjemno, ne glede na končno uvrstitev.
In ne, to ne govorim zaradi kakšne "luzerske" mentalitete ali podobno sranje. Poglejmo čisto realno sliko naše reprezentance: Slovenia men%27s national basketball team @ Wikipedia
Imamo Luko Dončića, TOP 5 igralec na svetu, fenomen. Ampak, Z VSEM SPOŠTOVANJEM DO OSTALIH FANTOV, ki tvorijo res fantastično ekipo in jih v tem trenutku res ne bi menjal za nikogar - padec v individualni kvaliteti med Luko in ostalimi je res precej velik. Čančar igra v NBA, ampak je 15ti igralec svoje ekipe ter zelo redko vidi parket. Prepelič in Tobey igrata za solidno ekipo (4. v Španiji, skupinski del Evrolige), kjer sta oba relativno dobra igralca, vendar daleč od kakšnih Evroligaških zvezd. Zoran je skoraj medicinski čudež, ker po dveh skoraj zaporednih velikih poškodbah kolena sploh še lahko igra na takšni ravni. Imamo 4 igralce Cedevite Olimpije, ki je zelooo daleč od časov Smelt/Union Olimpije (torej tudi oni niso na ravni preteklih reprezentantov tistih ekip Olimpije) itd.
To, da smo s takšno individualno kvaliteto sestavili tako dobro ekipo, ki je najprej povsem uničila Litvo na domačem terenu, nato povsem uničila Argentino, pričakovano in povsem rutinirano razbila Japonsko, premagala aktualne svetovne prvake Špance po kar velikem vmesnem zaostanku v drugem polčasu (in s tremi osebnimi Luke že od prve četrtine), nato rutinsko uničila Nemčijo v četrtfinalu ter se proti odlični Franciji v zadnjih minutah vrnila po zaostanku 10ih točk ter imela napad za zmago, vse to je fenomenalno in mislim, da se tisti, ki košarke ne spremljajo povsem redno, niti ne zavedajo vsega tega.
Torej, da poudarim - ne samo, da smo zmagali tekme, kjer je to bilo nekako pričakovano, temveč smo vse te nasprotnike povsem zmleli in proti nasprotnikom, ki bi realno nas morali rutinsko premagati, smo enkrat zmagali ter enkrat imeli zadnji napad za zmago. Res, ne glede na rezultat v soboto, so te Olimpijske že z naskokom naš drugi največji košarkarski uspeh. Če dobimo bron (in definitivno imamo šanse), bo to samo še pika na i fantastičnemu turnirju.
Lahko bi naredil tudi 360 ali zabil med nogama.
In ne, to ne govorim zaradi kakšne "luzerske" mentalitete ali podobno sranje. Poglejmo čisto realno sliko naše reprezentance: Slovenia men%27s national basketball team @ Wikipedia
Imamo Luko Dončića, TOP 5 igralec na svetu, fenomen. Ampak, Z VSEM SPOŠTOVANJEM DO OSTALIH FANTOV, ki tvorijo res fantastično ekipo in jih v tem trenutku res ne bi menjal za nikogar - padec v individualni kvaliteti med Luko in ostalimi je res precej velik. Čančar igra v NBA, ampak je 15ti igralec svoje ekipe ter zelo redko vidi parket. Prepelič in Tobey igrata za solidno ekipo (4. v Španiji, skupinski del Evrolige), kjer sta oba relativno dobra igralca, vendar daleč od kakšnih Evroligaških zvezd. Zoran je skoraj medicinski čudež, ker po dveh skoraj zaporednih velikih poškodbah kolena sploh še lahko igra na takšni ravni. Imamo 4 igralce Cedevite Olimpije, ki je zelooo daleč od časov Smelt/Union Olimpije (torej tudi oni niso na ravni preteklih reprezentantov tistih ekip Olimpije) itd.
To, da smo s takšno individualno kvaliteto sestavili tako dobro ekipo, ki je najprej povsem uničila Litvo na domačem terenu, nato povsem uničila Argentino, pričakovano in povsem rutinirano razbila Japonsko, premagala aktualne svetovne prvake Špance po kar velikem vmesnem zaostanku v drugem polčasu (in s tremi osebnimi Luke že od prve četrtine), nato rutinsko uničila Nemčijo v četrtfinalu ter se proti odlični Franciji v zadnjih minutah vrnila po zaostanku 10ih točk ter imela napad za zmago, vse to je fenomenalno in mislim, da se tisti, ki košarke ne spremljajo povsem redno, niti ne zavedajo vsega tega.
Torej, da poudarim - ne samo, da smo zmagali tekme, kjer je to bilo nekako pričakovano, temveč smo vse te nasprotnike povsem zmleli in proti nasprotnikom, ki bi realno nas morali rutinsko premagati, smo enkrat zmagali ter enkrat imeli zadnji napad za zmago. Res, ne glede na rezultat v soboto, so te Olimpijske že z naskokom naš drugi največji košarkarski uspeh. Če dobimo bron (in definitivno imamo šanse), bo to samo še pika na i fantastičnemu turnirju.
Navijamo naprej za bron!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sheeshkar ()
To, da smo sploh prišli na OI z zmago v gosteh proti Litvi, je bil že lep uspeh. To, da smo prišli v polfinale, je odličen uspeh in da smo bili eno fantastično blokado oddaljeni od finala je izjemno, ne glede na končno uvrstitev.
Navijamo naprej za bron!
Lah bi, pa ni. Pa je pol palagal med 2,5 metrskimi Francozi in je dobu banano. No blokado.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
TESKAn ::
Mah, če bi začel gledat 45 sekund pred koncem, naši pa pet pik zaostanka, bi ob 'slovenski mentaliteti' pričakoval poraz za 15 pik, ko bi naši obupani pustili nasprotniku prosto pot. Tako pa so v 45 sekundah nadoknadili 4 pike, sprovociral par osebnih nasprotnika in imeli zadnji napad za zmago. Najbolj 'neslovenski' možen zaključek, kapo dol. Na naslednjih oi pa do finala. Sej tudi Dragič se je načakal do finala na ep, se bo pa še Dončič do finala na oi.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Je pa kurac, ko Doncic ni vedno na voljo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
lynxslo5 ::
Dončiču še veliko manjka, da bo najboljši na svetu. Na OI je odigral eno dobro tekmo in tri slabe. Danes je povsem pregorel. Če si najboljši na svetu, si najboljši ravno na najpomebnejiši tekmi. Ne pa da se kregaš s sodniki. Najboljši na svetu so igralci kot sta bila Michael Jordan ali Kobe Bryant. Ona dva bi danes nasula 50 pik in v zadnjem napadu prevzela odgovornost in zadela odločilni met.
Samael ::
Dončiču še veliko manjka, da bo najboljši na svetu. Na OI je odigral eno dobro tekmo in tri slabe. Danes je povsem pregorel. Če si najboljši na svetu, si najboljši ravno na najpomebnejiši tekmi. Ne pa da se kregaš s sodniki. Najboljši na svetu so igralci kot sta bila Michael Jordan ali Kobe Bryant. Ona dva bi danes nasula 50 pik in v zadnjem napadu prevzela odgovornost in zadela odločilni met.
Ah, še eno pametovanja padalca.
Daj vsaj toliko se potrudi in malce na hitro pogooglaj, pa kot najboljšega na svetu navedi nekoga ki dejansko igra, ne pokojnika in penzjonista, a ti pomagamo s parimi kandidati?
Samael != Samuel
Se en občasni gledalec. Mi je danes en govoril, doncic je v nba dober, konstanten, ne wow, ampak konstantno dober. Ok man
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Pri temu modelu moraš na wikipediji že dol scrollat da lahko pogledaš vse nagrade (timske in individualne), pa je star 22 let. Brez njega mi letošnjih OI niti povohali nebi (s spoštovanjem do vseh ostalih igralcev v ekipi, vendar to je realnost). In tudi Bryant in Jordan sta imela tekme, ko bi morala stopiti na plin pa jima ni šlo. Čeprav, težko trdimo, da je imel igralec slab dan ko je dosegel triple double z 18 asistencami. Tako zelo visoko je postavil lestvico Luka, da so takšne predstave zanj postale že povprečne.
bambam20 ::
The Player je izjavil:
Lahko. Zelo dobra reprezentanca, igrajo trdo obrambo, nepopustljivi, uigrani, njihovi centri tudi niso smao za bloke postavljat, imajo strelce. Če bo znova pristop bolj cigu mugi se lahko naši opečejo.
Badwolff ::
Najbrž smo vseeno lahko Fani Slovenije in Luke in hkrati priznamo, da danes ni imel ravno najboljšega dneva. Dobro je kompenzira s podajami, ampak kot scorer je precej odpovedal in to nam je malo (oz precej) manjkalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Badwolff ()
Jirzy ::
Skoda za poraz, cestitke za borbo. Manjkalo je res malo.
Sodniki so bili tradicionalno slabi, a za oboje. Blaziceva zoga od table, francoskih 14sec, Zoki bi lahko dobil nesportno za brco v jajca, koraki Goberta, ... Nima veze.
Pripraviti se za tekmo za bron! Moja procakovanja so presezena; napovedoval sem, da jih verjetno sploh ne bo na OI. S tega pogleda vsa cast (ali pa šamar meni, ker sem non believer:) )
Sodniki so bili tradicionalno slabi, a za oboje. Blaziceva zoga od table, francoskih 14sec, Zoki bi lahko dobil nesportno za brco v jajca, koraki Goberta, ... Nima veze.
Pripraviti se za tekmo za bron! Moja procakovanja so presezena; napovedoval sem, da jih verjetno sploh ne bo na OI. S tega pogleda vsa cast (ali pa šamar meni, ker sem non believer:) )
Badwolff ::
Tista Blaziceva od table.. Kaj pa je sploh tam prava razsodba? Po eni strani si misliš, da bi lahko bil goaltending, po drugi je šla žoga od spodnjega roba table proč od koša. .. Po tej logiki bi bil goaltending tudi, če bi katerikoli Francoz ujel žogo preden pade na tla... Najverjetneje so kar dobro odsodili to.
belimato ::
Skoda za poraz, cestitke za borbo. Manjkalo je res malo.
Sicer se strinjam, da sodniki niso odločili tekme - samo sem že večkrat videl omenjanih francoskih 14sec. Tam so sicer dobili tehnično zaradi protestiranja, ampak sodniki so popravili odločitev - po prostem metu so francozi dobili žogo.
Tista Blaziceva od table.. Kaj pa je sploh tam prava razsodba? Po eni strani si misliš, da bi lahko bil goaltending, po drugi je šla žoga od spodnjega roba table proč od koša. .. Po tej logiki bi bil goaltending tudi, če bi katerikoli Francoz ujel žogo preden pade na tla... Najverjetneje so kar dobro odsodili to.
po NBA pravilih bi rekel da ne. ne vem pa če ima fiba drugače.
During a field goal attempt, touch a ball, which has a chance to score, after it has touched any part of the backboard above ring level, whether the ball is considered on its upward or downward flight.
Zgodovina sprememb…
lynxslo5 ::
The Player je izjavil:
Avstralci so močna ekipa, imajo 6 NBA-jevcev. Dobri v napadu in obrambi. Igrajo sicer drugače kot Francozi, po kvaliteti pa so primerljivi z njimi. Našim ne bo lahko. Še posebej, če jih bo ta poraz sesul in bodo psihološko na tleh. Avstralce poraz proti Američanom ne bo psihološko pretresel in bodo 100% napaljeni proti Sloveniji. Veliko bo odvisno od Dončiča. Ali bo igral kot proti Argentini, ali pa se bo spet kregal s sodniki in dal 16 pik. Možnosti za zmago pa so 55-45 v korist Avstralcev.
The Player je izjavil:
Avstralci so močna ekipa, imajo 6 NBA-jevcev. Dobri v napadu in obrambi. Igrajo sicer drugače kot Francozi, po kvaliteti pa so primerljivi z njimi. Našim ne bo lahko. Še posebej, če jih bo ta poraz sesul in bodo psihološko na tleh. Avstralce poraz proti Američanom ne bo psihološko pretresel in bodo 100% napaljeni proti Sloveniji. Veliko bo odvisno od Dončiča. Ali bo igral kot proti Argentini, ali pa se bo spet kregal s sodniki in dal 16 pik. Možnosti za zmago pa so 55-45 v korist Avstralcev.
16 pik in 18 asistenc*. Zgolj za enim igralcem je zaostal po št. asistenc v vsej zgodovini OI.
Razen, če si ti še eden izmed "poznavalcev" ki menijo, da so točke vse :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 167698 (46377) | bambam20 |
» | SP v košarki 2019 (Kitajska) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 19391 (16559) | Kurzweil |
» | Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šport | 42247 (34885) | bambam20 |