Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj ne trga gate??
Zakaj ne trga gate??
malinavc ::
Zanima me zakaj na mojem novem sistemu sploh ne laufa vse tako kot bi moral!!!!!
kupu sm :A
Abit KT7A+Duron 800+ATI Radeon64VIVO+128MB 133 rama...
Kakšne naj bi bile optimized nastavitve v biosu???
Recimo v MDK2 imam pri 1024x768x32 pri vse full on, samo 1 kurčev frame...V čem je problem???
A moram dat kake nove driverje za plato( za čipset)??? Kera verzija driverjev je najboljša za radeona?
Dejte kej pametnga povedat.
kupu sm :A
Abit KT7A+Duron 800+ATI Radeon64VIVO+128MB 133 rama...
Kakšne naj bi bile optimized nastavitve v biosu???
Recimo v MDK2 imam pri 1024x768x32 pri vse full on, samo 1 kurčev frame...V čem je problem???
A moram dat kake nove driverje za plato( za čipset)??? Kera verzija driverjev je najboljša za radeona?
Dejte kej pametnga povedat.
...odvisno s katere perspektive gledamo...
VASkO ::
za plate z VIA cipsetom (tudi tvoja) vedno moras namestit 4in1 gonilnike, (zadnja verzija je 4.29) da dela AGP port kot treba in tudi IDEkontrolerji kot treba.
Optimalne nastavitve:
4way interleaving: enable
CAS Latency 2, RAS to CAS 2, precharge na najnizjo vrednost, RAM timing Turbo, procesor daj na 6x133mhz (moras ga odklenit - pofarbat L1 mosticke), vklopi 4xAGP in aperture size daj na 64MB.
Ce kaj ni jasno, vprasaj.
Optimalne nastavitve:
4way interleaving: enable
CAS Latency 2, RAS to CAS 2, precharge na najnizjo vrednost, RAM timing Turbo, procesor daj na 6x133mhz (moras ga odklenit - pofarbat L1 mosticke), vklopi 4xAGP in aperture size daj na 64MB.
Ce kaj ni jasno, vprasaj.
3LeR. ::
men se bol zdei de je tuki problem grafična
sej je radeon hud sam driverji so pa porazni ()
dej nanovejše
sej je radeon hud sam driverji so pa porazni ()
dej nanovejše
frudi ::
da nimaš slučajno FSAA vklopljen?
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
malinavc ::
problem je menda rešen...
dal sem 4in1 v.4.29 gor, mal naštelu bios, dal najnovejš driverje za radeona šel v mdk2 in pognal demo in na 1024x768x32 hardware T&L in vse uglavnem na max pa mam average framerate 79....a je to kul al ne?
dal sem 4in1 v.4.29 gor, mal naštelu bios, dal najnovejš driverje za radeona šel v mdk2 in pognal demo in na 1024x768x32 hardware T&L in vse uglavnem na max pa mam average framerate 79....a je to kul al ne?
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3d mark 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7566 (6439) | Doc |
» | Kaj kupiti...Oddelek: Kaj kupiti | 1626 (1302) | ABX |
» | 3d MARK 2001Oddelek: Navijanje | 2095 (1713) | boko34 |
» | geforce ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 962 (797) | VASkO |
» | Kyro cudn sploh ja?!?Oddelek: Zvok in slika | 1207 (919) | element |