» »

Preboj na Menini planini

Preboj na Menini planini

kuall ::

lynxslo5 je izjavil:

naj bi leta 1945 s 500 partizani premagal 12.000 Nemcev.

Partizani so pred Nemci bežali, upali so si napadati samo neoborožene desničarske slovence.
Mogoče se je to zgodilo po vojni, da so "premagali" 12.000 nemcev, ki so se Nemci že predali.

111111111111 ::

UganiKdo je izjavil:

Spomenik na Maniški planini stoji že tam od leta 1960. Več se o tem seveda govori sedaj zaradi knjige in filma.

Vidim, pa imate nekateri hude težave z razumevanje besed kot je premagati in preboj.

111111111111 je izjavil:

Bob Rock je izjavil:

- Res se je zgodil. Bil moj dedek zraven.
- Gimnazije pac nisi obiskoval v komunizmu, pac pa v socializmu (ce razumes v cem je razlika)
- Posiljevanje z NOB si domisljate sendvicarji, ker vam pastir ne pusti oditi iz 2. svetovne vojne
- ...

Čudno na NOB tako zavzeto branite. Ste užaljeni, ker vam pravimo masovni morilci nedolžnih.


To, da se je nek dogodek res zgodil ne pomeni, da kdorkoli brani NOB.
To, da nekdo opozori na razliko med komunizmom in socializnom tudi ni branjenje NOB.

Je pa zanimivo, kako hitro morate nekateri pljuvat po NOB in kako nisko ste se pripralvjeni spustit, da lahko to počnete.

Zanimivo je edino to, da če imaš negativno mnenje o NOB si takoj označen za pripadnika določene stranke, ker itak je vaše pojmovanje pravilno. :D Spustimo se pa nizko, da smo na vašem nivoju, ker neke racionalne debate pri vas sploh niso možne. So pa NOB-jevci masovni morilci nedolžnih po vojni. To da je to res, še ne pomeni, da se med vojno NOB ni boril za pravo stvar.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

gddr85 ::

VeganCyclist je izjavil:

Najbolj žalostno je, da folk še po 60ih letih ne upa nič rečt. Sistem še vedno deluje in če izraziš nestrinjanje z levo ideologijo, al pa slučajno podvomiš v upravičenost povojnih pobojev si takoj označen za nacista/fašista/domobrančka al karkol že. To je od vsega najbolj grozljivo. Mislm, da je naprimer dr. Možina zelo realno opisal stvari. Dons levi mediji vpijejo za njim, da je izdajalc, skrajni desničar in še kaj. Po drugi strani maš pa folk ala Repe, ki je doktoriral iz Kučanovga življenjepisa,...ki mu ga je seveda on narekoval in je za nagrado, ker služ sistemu, lahko napisal celotno Slovensko zgodovino olepšano skozi rdeča očala. To potem berejo po šolah in nič čudnga, da je folk vs blesav. Eni vrjamejo levi propagandi, drugi pa svojim starim staršem in zgodovini, podkrepljeni z dejstvi. Vem kaj so delal levi in kaj desni. Nobeni si ne zaslužjo poveličevanja, koncertov, shodov, kvazi junaških filmov in večgeneracijskih borčevskih penzij.

uh, kako si upaš...naši gverilci so nas praktično lastnoročno osvobodili..američani, angleži, francozi ipd. se jim še približat ne morejo kar se tiče "resne" vojne..in ja, levi/desni, penzije, shodi in koncerti bojo še kr nekej cajta na sceni :P

Nissan_GTR ::

nejcek74 je izjavil:

VeganCyclist je izjavil:

Tole so izropal in požgal partyzani. Absolutno ni mogoče, da bi kej materiala slučajno pristalo v flatu partijskega funkcionarja in "heroja".

TLTR seznam, ampak kul da so pobrali, lastnina mora krozit. Škoda ker niso počistili se malo več izdajalcev, njihovi potomci spet ropajo Slovenijo, nauk je bil očitno premil al pa so prebutasti, da bi ga dojeli. No, fajn bi bilo, da se naslednic postopek ped vojaškim sodiščem izvede pravilno.


Po vojni so vsepovprek vse obtoževali, da so izdajalci, da so jim lahko ukradli premoženje. V Kranju poznam eno familijo, ki so bili popolnoma nepolitični in nobeni izdajalci, pa so jim nacionalizirali trgovino. Pazi, da te enkrat ne udari karma. Takšnim sadistom kot si ti, pa privoščim, da enkrat Kordiš pride na oblast in ti nacionalizira garsonjero in vanjo naseli ilegalne migrante.

jocoj ::

Kaj ima to veze s takrat 18 letnimi frančki partizančki? Še en opranoglavec, ki ne loči med bojem za svobodo in politiko?

z0mbie ::

Mene glede nemcev in italianov dejansko cela zadeva ne zanima. Pac stanje politicnega duha v njihovi drzavi, s tem naj se sami ukvarjajo. Bom pa rade volje razlozil se vnukom in ce bo "boh dal" (pun intended), pravnukom, o izdajstvu slovenskega naroda s strani katoliske cerkve in podivjanih alkoholiziranih premoznih kmetov, ki so se zbali za svoje premozenje (imam tudi arhivirane izvorne strani o Urhu, vklucno s slikovnim materialom, sem ze pred leti ugotovil kam prasec taco moli). Vkljucno z zgodbo o sinovih izdajalcev slovenskega rodu, ki so se spravili spreminjati zgodovino zaradi svoje slabe vesti. In kot takrat njihovi dedi, tako danes SDS izvaja izdajo Slovencev v imenu svojega zasluzka. Ocitno se izdajalstvo deduje preko dnk.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

telexdell ::

fikus_ je izjavil:

Franta se je po kapitalistično rečeno znal prodati, čim več iztržiti iz svojega zivljenja. Mnogi tukaj tega ne obvladate.

Glede preboja, dejstva ostajajo, podrobnosti so pa odvisne od strani, katera to interpretira.
So se dogajale marsikatere svinjarije med/po vojni.

Npr blizu mene so po vojni ubili par, ki je bezal, moškega, žensko, po govoricah zaradi usnjenega plašča in usnjenih škornjev, ki jih je moški nosil. Kaj je res???!!! Malo po 1991 so ostanke kosti izkopali svojci iz AT in pokopali pri njih. Po tem se je spet začelo o tem govoriti, prej je to bila javna skrivnost, znana nekaterim starejšim ljudem. Očitno dovolj, da so na podlagi informacij našli grob. Morebitni morilec je umrl kakšno desetletje pred odkritjem groba.
To kar sem napisal, niso dejstva, ampak govorice.

Zanimivo! Mi je govorila mati (še živi in lahki potrdi!)- ob koncu vojne si v gostilni, katero je imel moj ded na Koroškem partizani imeli "sodišče". Iz kolon beguncev, kateri so bežali proti Avstriji so izbirali begunce, jim "kao" sodili in jih pokončali v Žančanih pri Slovenj Gradcu. Je pa bil med njimi en ustaški oficir, kateri je imel sijoče škornje. Dva komunistična zločinca sta ga izločila iz vrste in odpeljala proti njihovem sadovnjaku. Eden zločinec ga je ustrelil s pištoli v hrbet in, medtem k je še padal smrtno zadet, mu je drugi partizanski zločinec že vlekel škornje z nog. Takrat je bila stara 14. let, tako da se tega še živo spominja. -Ker se partizani ščitijo med sabo ne veš kdo je zločinec in kdo ne- pol pa naj bo človek spoštljiv do njih? Spoštljiv do zločincev? Naj izločijo morilce, pa bom spoštoval ostale!
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Zgodovina sprememb…

z0mbie ::

telexdell je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Franta se je po kapitalistično rečeno znal prodati, čim več iztržiti iz svojega zivljenja. Mnogi tukaj tega ne obvladate.

Glede preboja, dejstva ostajajo, podrobnosti so pa odvisne od strani, katera to interpretira.
So se dogajale marsikatere svinjarije med/po vojni.

Npr blizu mene so po vojni ubili par, ki je bezal, moškega, žensko, po govoricah zaradi usnjenega plašča in usnjenih škornjev, ki jih je moški nosil. Kaj je res???!!! Malo po 1991 so ostanke kosti izkopali svojci iz AT in pokopali pri njih. Po tem se je spet začelo o tem govoriti, prej je to bila javna skrivnost, znana nekaterim starejšim ljudem. Očitno dovolj, da so na podlagi informacij našli grob. Morebitni morilec je umrl kakšno desetletje pred odkritjem groba.
To kar sem napisal, niso dejstva, ampak govorice.

Zanimivo! Mi je gorila mati (še živi in lahki potrdi!)- ob koncu vojne si v gostilni, katero je imel moj ded na Koroškem partizani imeli "sodišče". Iz kolon beguncev, kateri so bežali proti Avstriji so izbirali begunce, jim "kao" sodili in jih pokončali v Žančanih pri Slovenj Gradcu. Je pa bil med njimi en ustaški oficir, kateri je imel sijoče škornje. Dva komunistična zločinca sta ga izločila iz vrste in odpeljala proti njihovem sadovnjaku. Eden zločinec ga je ustrelil s pištoli v hrbet in, medtem k je še padal smrtno zadet, mu je drugi partizanski zločinec že vlekel škornje z nog. Takrat je bila stara 14. let, tako da se tega še živo spominja. -Ker se partizani ščitijo med sabo ne veš kdo je zločinec in kdo ne- pol pa naj bo človek spoštljiv do njih? Spoštljiv do zločincev? Naj izločijo morilce, pa bom spoštoval ostale!


Bullshit. Po vsaki vojni se je dogajal revansizem zmagovalcev (sploh ce so jim celo vas poklali, recimo Rasica), poglej kako je to izgledalo v Franciji.

Ne vem, zakaj se zdi ljudem tako cudno, da so partizani "potamanili" kupe ljudi, po tem, kar se je v vojni dogajalo.

Ja, seveda, je marsikdo dobil kronicno zastrupitev s svincem po krivem. Lahko pogledas francosko revolucijo (ki bi jo radi nekateri podjetniki doziveli v tem stoletju) in koliko francozev je takrat dobilo po krivem "ovratnik".

Smo pa edino balkanci tako nori, da pogrevamo obdobje za 100 let nazaj, in nekateri se bolj nori, da bi radi prikazali izdajalce kot zrtve. Kar sejes to zanjnes - seveda so razni koristoljubnezi stopili na stran italianov in nemcev, ker je bilo takrat nemogoce pricakovati, da bi se jim kdo uprl.

Pac oportunisticne pizde, enako bi se zgodilo tudi zdaj. Pa so se pac zhebali. In zdaj naj cela Slovenija za njimi toci solze.

Japajade.

Pac oportunisticne pizde, pa se nekaj hudo podivjanih vmes.

Vsaj tiho bi bili in se nihce za njihovo "varovanje premozenja" ne bi vec zmenil. Tako pa bo ostalo v spominov "na veke".

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

gddr85 ::

konkretne izdajalce ok, ne pa zraven še domnevne izdajalce, družine, froce in še kak mimoidoči zraven, ki jim tistga dne mogoče glih ni na videz pasal ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gddr85 ()

telexdell ::

z0mbie je izjavil:


Bullshit. Po vsaki vojni se je dogajal revansizem zmagovalcev (sploh ce so jim celo vas poklali, recimo Rasica), poglej kako je to izgledalo v Franciji. Ne vem, zakaj se zdi ljudem tako cudno, da so partizani "potamanili" kupe ljudi, po tem, kar se je v vojni dogajalo. Ja, seveda, je marsikdo dobil kronicno zastrupitev s svincem po krivem. Lahko pogledas francosko revolucijo (ki bi jo radi nekateri podjetniki doziveli v tem stoletju). Smo pa edino balkanci tako nori, da pogrevamo obdobje za 100 let nazaj, in nekateri se bolj nori, da bi radi prikazali izdajalce kot zrtve. Kar so sejes to zanjnes. Vsaj tiho bi bili in se nihce za njihovo "varovanje premozenja" ne bi vec zmenil. Tako pa bo ostalo v spominov "na veke".

Boli me "patak" za Francoze. Fajonova, Židan... se klanjaju komunističnim klavcem, po radiu poslušamo "Druže Tito mi ti se kunemo", Predsednica vlade Bratuškova v Stožicah prepeva " Bandiera rossa" in "Evropa tatov".... ti pa obsojaš nas, kateri opozarjamo kaj nam opisani in takšni kot ti hočete vrniti. Kdor ne pozna zgodovine je obsojen, da jo bo ponovil. Nekateri jo poznamo in levim fanatikom ne bomo dovolili, da nam zopet vpeljejo samoupravljanje, zadruge, družbeno lastnino...
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

z0mbie ::

gddr85 je izjavil:

konkretne izdajalce ok, ne pa zraven še domnevne izdajalce, družine, froce in še kak mimoidoči zraven, ki jim tistga dne mogoče glih ni na videz pasal ;)


Ja, seveda lahko vsak pametnjakovic naklada skozi oci danasnjega casa, kako je takrat izgledalo. Ampak vojna terja svoj davek. Kaj, a ko ti celo familijo domobranci pobijejo in dobis celo kolono domobrancev v roke, bos pa hudo izbircen in bos zacel 40 letni proces, kdo je bil dejansko ta? Mislim, da bos mitraljez vzel... tako danes kot takrat.

Kot receno, poglej si kako je izgledal francoski revansizem po ww2. Zakaj omenjam Francijo? Ker so imeli hudo podobno situacijo. Pa ne samo to, tudi resili so jo na hudo podoben nacin.

telexdell je izjavil:

Boli me "patak" za Francoze. Fajonova, Židan... se klanjaju komunističnim klavcem, po radiu poslušamo "Druže Tito mi ti se kunemo", Predsednica vlade Bratuškova v Stožicah prepeva " Bandiera rossa" in "Evropa tatov".... ti pa obsojaš nas, kateri opozarjamo kaj nam opisani in takšni kot ti hočete vrniti. Kdor ne pozna zgodovine je obsojen, da jo bo ponovil. Nekateri jo poznamo in levim fanatikom ne bomo dovolili, da nam zopet vpeljejo samoupravljanje, zadruge, družbeno lastnino...


Mene bi tudi bolel "patak" za potomce domobrancev. Dol bi mi viselo, sploh se ukvarjal ne bi z njimi, dol mi visi tudi za ww2. Dokler niste zaceli opravicevati zlocinov vasih dedov. Tukaj se pa neha, iz enega samega razloga. Ker to pomeni, da ste enaki, kot so bili oni. In takih ljudi pac ne prenasam najbolje. Oportunisticne pizde.

Aja, te Bandiera Rossa moti? Fino....

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

showsover ::

Z0mbie, ne nabijaj in ne enači oportunistično pizdolinsko...

Raje povej, delnice katere firme, ki proizvaja giljotine, naj kupimo?

z0mbie ::

showsover je izjavil:

Z0mbie, ne nabijaj in ne enači oportunistično pizdolinsko...

Raje povej, delnice katere firme, ki proizvaja giljotine, naj kupimo?


Ne vem, mislim, da jih je nekdo pred casom ponujal tule, samo se ne spomnim kdo, pobrskaj malo...

telexdell ::

z0mbie je izjavil:



Mene bi tudi bolel "patak" za potomce domobrancev. Dol bi mi viselo, sploh se ukvarjal ne bi z njimi. Dokler niste zaceli opravicevati zlocinov vasih dedov. Tukaj se pa neha, iz enega samega razloga. Ker to pomeni, da ste enaki, kot so bili oni. In takih ljudi pac ne prenasam najbolje. Oportunisticne pizde.

Javno priznam, da sem domobranec. Branim ženo, sina, hčer in starše- skratka dom pred levakom in njihovo perverzno ideologijo. Dobr jih branim! Za vsak praznik visko vihra Slovenska zastava. Prepevamo "Sloevenija od kot lepote tvoje", in... Pa kaj se sploh trudim z levakom? Dokler boš le blebetal kar daj, ko/če pa boš prešel na dejanja boš pa videl kaj so domobranci in oprtunistične pizde- Huni,Turki,Italijani, Nemci in komunistični zločinci so že!
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

showsover ::

z0mbie je izjavil:

Ne vem, mislim, da jih je nekdo pred casom ponujal tule, samo se ne spomnim kdo, pobrskaj malo...

Torej ne veš?

z0mbie ::

telexdell je izjavil:

z0mbie je izjavil:



Mene bi tudi bolel "patak" za potomce domobrancev. Dol bi mi viselo, sploh se ukvarjal ne bi z njimi. Dokler niste zaceli opravicevati zlocinov vasih dedov. Tukaj se pa neha, iz enega samega razloga. Ker to pomeni, da ste enaki, kot so bili oni. In takih ljudi pac ne prenasam najbolje. Oportunisticne pizde.

Javno priznam, da sem domobranec. Branim ženo, sina, hčer in starše- skratka dom pred levakom in njihovo perverzno ideologijo. Dobr jih branim! Za vsak praznik visko vihra Slovenska zastava. Prepevamo "Sloevenija od kot lepote tvoje", in... Pa kaj se sploh trudim z levakom? Dokler boš le blebetal kar daj, ko/če pa boš prešel na dejanja boš pa videl kaj so domobranci in oprtunistične pizde- Huni,Turki,Italijani, Nemci in komunistični zločinci so že!


O, a obracanje ljudi na raznju na Urhu spada pa pod branjenje doma? Aja je "domobran" samo floskula, enako kot je bil jugoslovanski socializem samo floskula za preobrat sistema, dve nasprotni strani iste medalje, samo eni strani je ratalo priti na oblast, druga pa je popusila "kurac" in se kar trpi, da ni mogla vzpostaviti svoje diktature. Ergo, enaki ste. Vecina danes zivecih, pa pac ima moralo, za razliko od vas.

Za mularijo, ki ne ve, o cem govorim, tole si malo poglejte (ni prijento, tako, da tisti z rahlim srcem raje ne klikajte):
http://muceniskapot.nuovaalabarda.org/g...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

showsover ::

z0mbie je izjavil:

O, a obracanje ljudi na raznju na Urhu spada pa pod branjenje doma? Aja je "domobran" samo floskula, enako kot je bil jugoslovanski socializem samo floskula za preobrat sistema? Ergo, enaki ste. Vecina danes zivecih, pa pac ima moralo, za razliko od vas.

Daj ne bluzi, res si dolgočasen, giljotinec.

z0mbie ::

showsover je izjavil:

z0mbie je izjavil:

O, a obracanje ljudi na raznju na Urhu spada pa pod branjenje doma? Aja je "domobran" samo floskula, enako kot je bil jugoslovanski socializem samo floskula za preobrat sistema? Ergo, enaki ste. Vecina danes zivecih, pa pac ima moralo, za razliko od vas.

Daj ne bluzi, res si dolgočasen, giljotinec.


Tvoje osebne tezave me pa res ne zanimajo :)

showsover ::

z0mbie je izjavil:

Tvoje osebne tezave me pa res ne zanimajo :)

Kakšne osebne težave, giljotinec?

gddr85 ::

mnja, o preobračanju sistema pa res ne bi, sploh po vojni ;)

z0mbie ::

showsover je izjavil:

z0mbie je izjavil:

Tvoje osebne tezave me pa res ne zanimajo :)

Kakšne osebne težave, giljotinec?


Da imas paranoicne privide (wtf, o cem sploh govoris) in si pozabil tablete vzeti zjutraj. Ampak to bos ze s svojim psihiatrom reseval, ni moj problem. Pa veliko zdravja ti zelim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

telexdell ::

z0mbie je izjavil:



O, a obracanje ljudi na raznju na Urhu spada pa pod branjenje doma? Aja je "domobran" samo floskula, enako kot je bil jugoslovanski socializem samo floskula za preobrat sistema? Ergo, enaki ste. Vecina danes zivecih, pa pac ima moralo, za razliko od vas.

Že od nekdaj velja, da levaki svoje svinjarije podtikate drugim, medtem ko kradete njihove zasluge. Kaj se je dogajal na Urhu pa zgodovina ponuja veliko virov. O ražnju govorijo zgolj povojni komunistični pamfleti namenjeni opravičevanju njihovih zločinov. Nekateri jim verjamejo še po 80. letih. Ubožček ubogi!
Pa, saj si nisi sam kriv, da si levak. Kriva je vzgoja, nerazgledanost in majhna inteligenca.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

showsover ::

z0mbie je izjavil:

Da imas privide in si pozabil tablete vzeti zjutraj. Ampak to bos ze s svojim psihiatrom reseval, ni moj problem. Pa veliko zdravja ti zelim.

Z0mbie, N-ta iteracija pomembnega uporabnika (sicer na čase koristnega, priznam), ki ga sledijo Amazon, Google in Microsoft na vsakem koraku? Si res prepričan, da sem jaz tisti, ki ima domnevne privide in menda potrebuje tablete in psihiatra? Lepo se pogovarjaj, pa bo, pa ne ENAČI po nemarnem... Ne bo šlo, saj vem, da ne.

z0mbie ::

showsover je izjavil:

z0mbie je izjavil:

Da imas privide in si pozabil tablete vzeti zjutraj. Ampak to bos ze s svojim psihiatrom reseval, ni moj problem. Pa veliko zdravja ti zelim.

Z0mbie, N-ta iteracija pomembnega uporabnika (sicer na čase koristnega, priznam), ki ga sledijo Amazon, Google in Microsoft na vsakem koraku? Si res prepričan, da sem jaz tisti, ki ima domnevne privide in menda potrebuje tablete in psihiatra? Lepo se pogovarjaj, pa bo, pa ne ENAČI po nemarnem... Ne bo šlo, saj vem, da ne.


Resno vzami predpisano dozo tablet. Slabsa se ti, sicer se preganjavico da vredu zdraviti, samo ne, ce ignoriras odmerke zdravil. Pocasi bo slo samo na slabse, resno, tebi v dobro, naroci se k svojemu psihiatru in zacni spet jemati predpisano dozo. Da ne bomo potem spet brali kako je alkoholik pobil celo druzino s sekiro. Ne rabis taksne tragedije, saj ni tezko, nekaj tabletk na dan. Ni nic hudega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

showsover ::

z0mbie je izjavil:

Resno vzami predpisano dozo tablet. Slabsa se ti, sicer se preganjavico da vredu zdraviti, samo ne, ce ignoriras odmerke zdravil. Pocasi bo slo samo na slabse, resno, tebi v dobro, naroci se k svojemu psihiatru in zacni spet jemati predpisano dozo.

Dragi Z0mbie, ne jemljem nikakršnih tablet, nihče mi jih (vsaj še) ni predpisal v vsem mojem času. Si pa, kot opažam, precej dobro informiran, kako to poteka.

z0mbie ::

showsover je izjavil:

ne jemljem nikakršnih tablet, nihče mi jih (vsaj še) ni predpisal v vsem mojem času


Resna napaka. Ukrepaj preden bo prepozno.

showsover ::

z0mbie je izjavil:

Resna napaka. Ukrepaj preden bo prepozno.

Ja, pa že, če tak forumski z0mbie to predlaga, bo pa res držalo...

Google še stoji? :-)

z0mbie ::

Da pa ne pozabimo kaj je bila tema (ja, ja, saj vem, da je bil to namen):

telexdell je izjavil:

z0mbie je izjavil:



Mene bi tudi bolel "patak" za potomce domobrancev. Dol bi mi viselo, sploh se ukvarjal ne bi z njimi. Dokler niste zaceli opravicevati zlocinov vasih dedov. Tukaj se pa neha, iz enega samega razloga. Ker to pomeni, da ste enaki, kot so bili oni. In takih ljudi pac ne prenasam najbolje. Oportunisticne pizde.

Javno priznam, da sem domobranec. Branim ženo, sina, hčer in starše- skratka dom pred levakom in njihovo perverzno ideologijo. Dobr jih branim! Za vsak praznik visko vihra Slovenska zastava. Prepevamo "Sloevenija od kot lepote tvoje", in... Pa kaj se sploh trudim z levakom? Dokler boš le blebetal kar daj, ko/če pa boš prešel na dejanja boš pa videl kaj so domobranci in oprtunistične pizde- Huni,Turki,Italijani, Nemci in komunistični zločinci so že!


O, a obracanje ljudi na raznju na Urhu spada pa pod branjenje doma? Aja je "domobran" samo floskula, enako kot je bil jugoslovanski socializem samo floskula za preobrat sistema, dve nasprotni strani iste medalje, samo eni strani je ratalo priti na oblast, druga pa je popusila "kurac" in se kar trpi, da ni mogla vzpostaviti svoje diktature. Ergo, enaki ste. Vecina danes zivecih, pa pac ima moralo, za razliko od vas.

Za mularijo, ki ne ve, o cem govorim, tole si malo poglejte (ni prijetno, tako, da tisti z rahlim srcem raje ne klikajte):
http://muceniskapot.nuovaalabarda.org/g...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

showsover ::

z0mbie je izjavil:

Da pa ne pozabimo kaj je bila tema (ja, ja, saj vem, da je bil to namen):

Ja, ne vem, ti si vmes diplomiral iz psihologije in psihiatrije in kar forumsko deliš tablete in odvračaš probleme od sebe in drugih...

Z googlom ali brez :-)

z0mbie ::

showsover je izjavil:

z0mbie je izjavil:

Da pa ne pozabimo kaj je bila tema (ja, ja, saj vem, da je bil to namen):

Ja, ne vem, ti si vmes diplomiral iz psihologije in psihiatrije in kar forumsko deliš tablete in odvračaš probleme od sebe in drugih...

Z googlom ali brez :-)


Whatever.

showsover ::

z0mbie je izjavil:

Whatever.

Aja, oprosti, samo zastrupiti si me želel preko foruma...

Razumem, google pač in to :-)

z0mbie ::

Ne vem, mogoce sem samo jaz, ampak a se komu zdi, da je s tem osebkom vse vredu?:

showsover je izjavil:

z0mbie je izjavil:

Whatever.

Aja, oprosti, samo zastrupiti si me želel preko foruma...

Razumem, google pač in to :-)

showsover ::

Z menoj zagotovo ni vse v redu, če se z menoj kregaš, univerzitetni diplomirani psiholog in psihiater, in preko foruma predlagaš zaužitje domnevno predpisanih tablet... In izražaš strahove zaradi nekakšnih 'alkoholnih ubojev sorodnikov' - tako nekako, ne spomnim se, ne da se mi niti iskati, meni je premalo pomembno. Zagotovo sem tisti, s katerim ni vse v redu, res je, in moram menda zaradi nasvetov forumskega psihologa/psihiatra zaužiti predpisano dozo tablet :-)

Ti, Google, shit, a ni? Pa kaj šele Microsoft? Še ti sledijo kaj?

WizzardOfOZ ::

Očitno se za slovence WW2 še ni končala. Še kar iz hoste lezejo, tako tardeči kot talevi.

Osebno, če bi imel to moč, bi dal kazen po 5000€ vsakemu navadnemu debilu, ki še teži s tem, politiku pa bi zaplenil vse premoženje, če to samo omeni.

Čas je da končate WW2, trenutno je pomembno, kako bomo naprej živeli, ne pa več kot 70 let stara zgodovina.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

showsover ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Očitno se za slovence WW2 še ni končala. Še kar iz hoste lezejo, tako tardeči kot talevi.

Zgodovina pač, če nas že Turki, Nemci ali Rusi ne tamanijo, se pa sami med seboj...
Preblizu je še.

Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::

Sej veš kako gre tist vic:
V peklu se sprehajata hudič in novi nadzorni.
Tam so bazeni polni dreka in vsi hočejo bežat ven, zato jih morajo stražarji stalno nazaj v bazene porivat.
Samo pri enem bazenu dreka pa ni stražarjev.
Pa vpraša nadzorni: "Kako pa to, da tukaj ni stražarjev?"
Hudič: "To so pa Slovenci. Ko hoče en iz dreka ga drugi takoj nazaj v drek potegnejo."
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Konlov ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Očitno se za slovence WW2 še ni končala. Še kar iz hoste lezejo, tako tardeči kot talevi.

Osebno, če bi imel to moč, bi dal kazen po 5000€ vsakemu navadnemu debilu, ki še teži s tem, politiku pa bi zaplenil vse premoženje, če to samo omeni.

Čas je da končate WW2, trenutno je pomembno, kako bomo naprej živeli, ne pa več kot 70 let stara zgodovina.

Dopovej to potomcem belogardističnih izdajalcev, ki netijo razdor z neko izmišljeno zgodovino po 1945.

showsover ::

Konlov je izjavil:

Dopovej to potomcem belogardističnih izdajalcev, ki netijo razdor z neko izmišljeno zgodovino po 1945.

Ja, ne da se, potrebno bo dokončati, kar je Stari začel. In postal preveč usmiljen... Ali kaj?

WizzardOfOZ ::

Konlov je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Očitno se za slovence WW2 še ni končala. Še kar iz hoste lezejo, tako tardeči kot talevi.

Osebno, če bi imel to moč, bi dal kazen po 5000€ vsakemu navadnemu debilu, ki še teži s tem, politiku pa bi zaplenil vse premoženje, če to samo omeni.

Čas je da končate WW2, trenutno je pomembno, kako bomo naprej živeli, ne pa več kot 70 let stara zgodovina.

Dopovej to potomcem belogardističnih izdajalcev, ki netijo razdor z neko izmišljeno zgodovino po 1945.


So že tko dost v dreku, lej kako posranega kolovodjo imajo. :))
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

janezvalva ::

hmmm... žgoča debata
grem raje en joint skadit
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

z0mbie ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Očitno se za slovence WW2 še ni končala. Še kar iz hoste lezejo, tako tardeči kot talevi.

Osebno, če bi imel to moč, bi dal kazen po 5000€ vsakemu navadnemu debilu, ki še teži s tem, politiku pa bi zaplenil vse premoženje, če to samo omeni.

Čas je da končate WW2, trenutno je pomembno, kako bomo naprej živeli, ne pa več kot 70 let stara zgodovina.


Se strinjam. Zame je problem samo v eni zadevi, ne zmorem pustiti, da mi razni SDSovi "intelektualci" pametujejo o tem, kako so bili good guys. Razumem, da so partija & partizani naredili marsikatero neumnost, samo razumem pa tudi zakaj. Pac, francozi (se enkrat - bili so v hudo podobni situaciji), so z zadevo opravili tako, da se je ne omenja vec. Enako, bi morali storiti mi.

showsover ::

z0mbie je izjavil:

Enako, bi morali storiti mi.

Tako je, zdaj je čas... Če drugače ne, pa s tabletami preko foruma.

z0mbie ::

showsover je izjavil:

z0mbie je izjavil:

Enako, bi morali storiti mi.

Tako je, zdaj je čas... Če drugače ne, pa s tabletami preko foruma.


Ne to je nekaj drugega, ti si res moten. Ne samo, da najdes nekaj, kar pravzaprav sploh ne "stekam", ampak potem das na to se nekaj drugega, kar je ravno tako abotno. Daj skuliraj se, res si primer za psihiatra.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

showsover ::

z0mbie je izjavil:

Ne to je nekaj drugega, ti si res moten. Ne samo, da najdes nekaj, kar pravzaprav sploh ne "stekam", ampak potem das na to se nekaj drugega, kar je ravno tako abotno. Daj skuliraj se.

Ja, ne vem, ti si univerzitetni diplomirani psiholog/psihiater, tvoje mnenje zagotovo velja...
Vem, da se trudiš ne štekati, ker tako blesav nihče ni :-)
Sploh ne kak maščevalnež potomcem in to...

z0mbie ::

Pa dobro, a kdo razume kaj ta tip sploh govori? Mi lahko prosim pojasni? Ker njega ne razumem.

showsover je izjavil:

z0mbie je izjavil:

Ne to je nekaj drugega, ti si res moten. Ne samo, da najdes nekaj, kar pravzaprav sploh ne "stekam", ampak potem das na to se nekaj drugega, kar je ravno tako abotno. Daj skuliraj se.

Ja, ne vem, ti si univerzitetni diplomirani psiholog/psihiater, tvoje mnenje zagotovo velja...
Vem, da se trudiš ne štekati, ker tako blesav nihče ni :-)
Sploh ne kak maščevalnež potomcem in to...

showsover ::

Z0mbie, ne se delat nevednega, saj pa Google in Microsoft vesta, da si jima razbil zaščito in da ti njima slediš, ne onadva tebi.

Pa tu enega gtfoja na slo-tech.com ne bi razumel in se delal bebca, kako ne razumeš...

Mislim, halo, no :-)

z0mbie ::



Whatever... ti bom pustil tvoje veselje, si presel mejo, kjer se ima se smisel ukvarjati s tabo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

showsover ::

Ja no, prosil te res nisem :-)

Si pa lahka tarča, se takoj razpizdiš, to pa res.

WizzardOfOZ ::

z0mbie je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Očitno se za slovence WW2 še ni končala. Še kar iz hoste lezejo, tako tardeči kot talevi.

Osebno, če bi imel to moč, bi dal kazen po 5000€ vsakemu navadnemu debilu, ki še teži s tem, politiku pa bi zaplenil vse premoženje, če to samo omeni.

Čas je da končate WW2, trenutno je pomembno, kako bomo naprej živeli, ne pa več kot 70 let stara zgodovina.


Se strinjam. Zame je problem samo v eni zadevi, ne zmorem pustiti, da mi razni SDSovi "intelektualci" pametujejo o tem, kako so bili good guys. Razumem, da so partija & partizani naredili marsikatero neumnost, samo razumem pa tudi zakaj. Pac, francozi (se enkrat - bili so v hudo podobni situaciji), so z zadevo opravili tako, da se je ne omenja vec. Enako, bi morali storiti mi.


Zato se pa WW2 ne uspe končat v sloveniji, ker se tudi ti ukvarjaš s temi bedarijami. Vsi bi se moral nehat ukvarjat s tem, pa začet gledat v prihodnost, ne pa živeti v zgodovini, kot celotna sds (samo kradejo pa v sedanjosti).
Pa da te potolažim. Uradna zgodovina je znana. Ve se kdo je bil na strani poražencev in kdo je bil na strani zmagovalcev. Vse ostale nianse so samo metanje energije stran. Če jih bomo ignoriral, bodo prej nehal, ker ne bodo imeli podpore. Sej veš vsaka glas o tem je reklama, četudi je glas proti. Če jih pa ignoriraš, pa reklame ni.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

UganiKdo ::

111111111111 je izjavil:

UganiKdo je izjavil:

Spomenik na Maniški planini stoji že tam od leta 1960. Več se o tem seveda govori sedaj zaradi knjige in filma.

Vidim, pa imate nekateri hude težave z razumevanje besed kot je premagati in preboj.

111111111111 je izjavil:

Bob Rock je izjavil:

- Res se je zgodil. Bil moj dedek zraven.
- Gimnazije pac nisi obiskoval v komunizmu, pac pa v socializmu (ce razumes v cem je razlika)
- Posiljevanje z NOB si domisljate sendvicarji, ker vam pastir ne pusti oditi iz 2. svetovne vojne
- ...

Čudno na NOB tako zavzeto branite. Ste užaljeni, ker vam pravimo masovni morilci nedolžnih.


To, da se je nek dogodek res zgodil ne pomeni, da kdorkoli brani NOB.
To, da nekdo opozori na razliko med komunizmom in socializnom tudi ni branjenje NOB.

Je pa zanimivo, kako hitro morate nekateri pljuvat po NOB in kako nisko ste se pripralvjeni spustit, da lahko to počnete.

Zanimivo je edino to, da če imaš negativno mnenje o NOB si takoj označen za pripadnika določene stranke, ker itak je vaše pojmovanje pravilno. :D Spustimo se pa nizko, da smo na vašem nivoju, ker neke racionalne debate pri vas sploh niso možne. So pa NOB-jevci masovni morilci nedolžnih po vojni. To da je to res, še ne pomeni, da se med vojno NOB ni boril za pravo stvar.


Rofl, kje sem karkoli govoril o strankah? Ja z fanatiki tvojega kova se res ne da imet racionalne debate, ker samo totalen bedak ljudi, ki se v casu druge svetovne vojne še rodili niso, oznaci za masovne morilce nedolznih.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dara iz Jasenovca (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
9310249 (6392) Reycis

Domobranstvo 2013 (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
6415536 (14064) Primoz

Prevalje - odkrito novo grobišče povojnih pobojev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11420580 (18553) Ziga Dolhar

Evharistični kongres + mučenec Alojzij Grozde (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
24547787 (43324) kuglvinkl

Več podobnih tem