Forum » Omrežja in internet » adsl in povezava
adsl in povezava
Slyder ::
hi ! :)
imam eno vprasanje imam adsl pa me zanima me ali je mozno da bi
se mi povezal avtomatsko na net recim ce si me v slucaju samodejno masina reboota in v primeru izpada ce isp pade dol da bi me avtomatsko povezal na net povezal nazaj seprav ce mi zmanka elektricnega toka da cim ko bi prislo v winse da bi se povezal na net ve kdo ce je to mozno in kako to skonfigurirat etc...?
vsi nasveti dobrodosli in havala za pomoc !! :)
LP
Slyder
imam eno vprasanje imam adsl pa me zanima me ali je mozno da bi
se mi povezal avtomatsko na net recim ce si me v slucaju samodejno masina reboota in v primeru izpada ce isp pade dol da bi me avtomatsko povezal na net povezal nazaj seprav ce mi zmanka elektricnega toka da cim ko bi prislo v winse da bi se povezal na net ve kdo ce je to mozno in kako to skonfigurirat etc...?
vsi nasveti dobrodosli in havala za pomoc !! :)
LP
Slyder
Slyder ::
namrec vozim spedicijo in me ni doma po cel teden zato bi rad da je moja povezava non-stop poveznana zaradih nehik stvari in sem nujeno rabil to zadevo ! :)
tebi ddeban pa hvala se enkrat !!!
tebi ddeban pa hvala se enkrat !!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slyder ()
ali3n ::
Bližnjico za adsl povezavo daš v start menu, odkljukaš da ne zahteva vsakič gesla (prej ga seveda vneseš)... pa je...
"vse čisto" al kako že pravte kamionarji..
"vse čisto" al kako že pravte kamionarji..
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TežavaOddelek: Omrežja in internet | 745 (700) | def0r |
» | Povezava računalnika in mobitela za uporabo internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 2645 (2462) | Kleemen |
» | avtomatski vklop računalnika in internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (1219) | veverrca |
» | Računalnik kot routerOddelek: Omrežja in internet | 2699 (1914) | king0001 |
» | XP, povezava z internetom + par neumnostiOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (772) | Baja |