Forum » Omrežja in internet » Internet za telebane
Internet za telebane
tolat ::
Prosim nekoga, da mi po KORAKIH napiše kako dostopati do interneta iz dveh računalnikov.
Stvar je sledeča: imam dva pc-ja na obeh Win XP, v enem imam dve mrežni, na drugem pa eno, vse skupaj je povezano s cross kablom. Do interneta dostopam preko kabelskega modema.
V rubriki "domače omrežje in deljenje povezave" sem pregledal vsa sporočila vendar nisem našel rešitve za moj problem.
Hvala vsem za pomič.
Stvar je sledeča: imam dva pc-ja na obeh Win XP, v enem imam dve mrežni, na drugem pa eno, vse skupaj je povezano s cross kablom. Do interneta dostopam preko kabelskega modema.
V rubriki "domače omrežje in deljenje povezave" sem pregledal vsa sporočila vendar nisem našel rešitve za moj problem.
Hvala vsem za pomič.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ne morem pingat računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 967 (768) | Old Spice |
| » | ICS Internet Connection Sharing in IP naslov 192.168.0.1Oddelek: Omrežja in internet | 2984 (2195) | MrStein |
| » | dva rač. v mreži + internet preko USB UMTS modemaOddelek: Omrežja in internet | 1649 (1430) | ZGI |
| » | Namesto ISND modema navadni 56K modem??Oddelek: Omrežja in internet | 898 (830) | Mavrik |
| » | Mreža -WIN XP in WIN 2KOddelek: Pomoč in nasveti | 1047 (952) | OceanMan |