Forum » Omrežja in internet » Internet za telebane
Internet za telebane
tolat ::
Prosim nekoga, da mi po KORAKIH napiše kako dostopati do interneta iz dveh računalnikov.
Stvar je sledeča: imam dva pc-ja na obeh Win XP, v enem imam dve mrežni, na drugem pa eno, vse skupaj je povezano s cross kablom. Do interneta dostopam preko kabelskega modema.
V rubriki "domače omrežje in deljenje povezave" sem pregledal vsa sporočila vendar nisem našel rešitve za moj problem.
Hvala vsem za pomič.
Stvar je sledeča: imam dva pc-ja na obeh Win XP, v enem imam dve mrežni, na drugem pa eno, vse skupaj je povezano s cross kablom. Do interneta dostopam preko kabelskega modema.
V rubriki "domače omrežje in deljenje povezave" sem pregledal vsa sporočila vendar nisem našel rešitve za moj problem.
Hvala vsem za pomič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem pingat računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 870 (671) | Old Spice |
» | ICS Internet Connection Sharing in IP naslov 192.168.0.1Oddelek: Omrežja in internet | 2847 (2058) | MrStein |
» | dva rač. v mreži + internet preko USB UMTS modemaOddelek: Omrežja in internet | 1538 (1319) | ZGI |
» | Namesto ISND modema navadni 56K modem??Oddelek: Omrežja in internet | 797 (729) | Mavrik |
» | Mreža -WIN XP in WIN 2KOddelek: Pomoč in nasveti | 956 (861) | OceanMan |