» »

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Temo vidijo: vsi
««
91 / 92
»»

Dimnik ::

Nedasemiveč je izjavil:

Sej sem ti napisal ZS goody, pa ignoriraš.

Petelinček....popustile tablete?

Levica ::

Petkovi protesti so dobri kjer protestirajo pametni izobraženi ljudje.

Sredini protesti so primitivci, ki ne vedo kaj bi radi.

PrihajaNodi ::

Aston_11 je izjavil:

Folk je kratko malo glup.

PrihajaNodi je izjavil:

Sej bodo bolnico Franjo odprl

Ni potrebe. Komunala dela na polno, nove ciprese pa so tudi posadili.

A to govoris ko ti bo druzina pomrla zarafi cepljenja jih bomo dal med ciprese?

Takole pa garajo nasi zdravniki, slika 2 dni nazaj iz ukcja. Dobesedno se praskajo po jajcih

https://imageupload.io/i/8UVGyqlnz4
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Aston_11 ::

Miki N je izjavil:

No to se mi je zdelo še najnevarneši del, vse ostalo je bilo rekreativno, un top te samo osveži, ni brige.

Če tako pomisliš, da so kavčarji danes naredili obveznih 10000 korakov in še oprali so jih zastonj, je
za splošno zdravje državljanov in v povprečju manj bolezni zelo dobro poskrbljeno.

Goody ::

Miki N je izjavil:

Nazaj. Ni bilo tako dramatično, bilo je pa športno. Moral bi povleči ven kaka gmaps orodja, samo po mojem je bil to ene 15km džiro. Bolijo me noge.

1. Antivakserji se ne šalijo, ko pravijo da so zdravi. Bolj fit množice že dolgo ne. V bistvu so imeli policaji problem, ker smo jih stalno prehitevali. Tudi skakanje čez ograde avtoceste so opravili nekateri kot pravi desetrobojci.

2. Mislim, da smo spumpali en vodni top do suhega.

3. Očitno je tukaj šlo za nek efekt snežne kepe in smo po Celovški na poti do obvoznice pobrali kup folka, ker nazajgrede (po Celovški, Tivolski, Miklošičevi, brez ustavljanja mimo RTV in spet nazaj na Trg Republike) je bilo občutno več ljudi kot tja.

4. Nekemu ljubitelju tehnike je celo uspelo odgnati helikopter, ki je lebdel dobrih 100m nad trgom z nekim jebeno močnim zelenim laserjem. Po mojem ni bil v množici, ker sploh ne vem, ali so take stvari še prenosne. In tako kot v filmu da vidiš žarek. to je morala biti ene 10W naprava, ker je v še kar svetlem mraku totalno osvetila heli. Je pa to precej kruta in zelo nevarna "šala". Tak zelen laser te lahko oslepi celo iz odboja in nobena poli-karkoli okna in vizirji ne zaustavijo te vrste svetloba (menda je moder še hujši). No ampak se je samo umaknil, po mojem je bilo vse ok... in ne če nimaš ravno mikrosekundnega mežika, ne uspeš.

No to se mi je zdelo še najnevarneši del, vse ostalo je bilo rekreativno, un top te samo osveži, ni brige.

Pa ti si pravi car, najmanj Vijole al pa Green Dragons material.

PrihajaNodi je izjavil:

A to govoris
Nobenemu, ki jih poznam in so bili cepljeni,
in takih poznam zelo dosti, ni bilo nič in ni šel h cipresam.
Mi pa dnevno naštevajo take, ki so iz hospitala šli direkt k cipresam,
ter srečujem polno takih, ki opisujejo neke težave še iz prejšnjega oktobra/novembra.
In nobenemu ni lahko, čeprav idioti mislijo, da jim nič ni.

Aston_11 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

A to govoris
ter srečujem polno takih, ki opisujejo neke težave še iz prejšnjega oktobra/novembra.

Slika dva dni nazaj iz ukcja, je zgoraj. Sam podpiram cepljenje kot tudi Janeza
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Telbanc ::

Aston_11 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

A to govoris

Torej se tud ti strinjaš, da je čas za predčasne volitve? :)
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Hypathia ::

Aston_11 je izjavil:

Če tako pomisliš, da so kavčarji danes naredili obveznih 10000 korakov in še oprali so jih zastonj, je
za splošno zdravje državljanov in v povprečju manj bolezni zelo dobro poskrbljeno.

Edina pomanjkljivost je bila, da top ni šprical Janssena, no, morda pa naslednji teden, ko Orban dostavi 100.000 doz.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Hypathia je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Edina pomanjkljivost je bila, da top ni šprical Janssena, no, morda pa naslednji teden, ko Orban dostavi 100.000 doz.

Ma nejprej bomo pocakali da tebe pobere:D ps se tamalo…
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

feryz ::

Kaj si jih boste pa vtaknili?

Hypathia je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Demonstranti se bodo drugi teden razdelili v več velikih skupin, tako da bote mogli top klonirat. :)):)):))

Hypathia je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Ja, tvoj idol Janez je spet par milijončkov direkt v kanto vrgel. Punca, je bila že od ponedeljka v bolnici, rabiš bit res pravi možganski trust da v torek 100k doz naročiš...

A gdo ve zakaj se mi post podvajajo?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nič se ni v kanto metalo, nabava je zaustavljena.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

kuall ::

>Ali je smrt povezana s cepivom, bo ugotavljala komisija.

>Število možganskih kapi se od začetka cepljenja ni povečalo

Statistika, ljudje, statistika.

Kaj zdej, bo drugi teden Orban 100k doz dobavil, al je nabava ustavljena? Še nisi prejela navodil?

WizzardOfOZ ::

Aston_11 je izjavil:

Miki N je izjavil:

Kavčarjev je bilo pa bolj malo tam.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

NMH ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Miki N je izjavil:

Kavčarjev je bilo pa bolj malo tam.

https://slo-tech.com/forum/t742691/p732...

feryz ::

Kaj mora biti grosupeljski smrad ponosen sam nase, ki vidi, kako ga ljudje obožujejo!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

r3dkv1c4 ::

kuall je izjavil:

Povej to ocetu umrle in familijam ostalih pokojnikov.
Direkt "face to face".
Stavim 1k EUR, da tisto noč ne boš več spal v svoji postelji. Si za stavo? Će izgubim stavo, boš za 5 min dela dobil 1000EUR.
12k EUR/h.Ni švoh postavka.
Prevoz imaš zagotovljen, v zatemnjenem karavanu:))
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

r3dkv1c4 je izjavil:

Podobno kot ga imajo tisti, ki so virus prenesli na kakšnega sorodnika/drugega, ki je sedaj pod cipresami.
Takih je polno. In vest bo usekala in sekala dokler sami ne bodo srečali cipres. In vse zato, ker je folk egoist.

r3dkv1c4 ::

Aston_11 je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Podobno kot ga imajo tisti, ki so virus prenesli na kakšnega sorodnika/drugega, ki je sedaj pod cipresami.
Takih je polno. In vest bo usekala in sekala dokler sami ne bodo srečali cipres. In vse zato, ker je folk egoist.

Si za stavo?
GoPro imam pa greva akcijo posnet.

Aston_11 je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Će se greva po tvoje, potem je edini krivec Fauci, ki je virus sprocesiral, vse naprej so tvoje blodnje.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

WizzardOfOZ ::

Aston_11 je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

A cepljeni pa tega ne zmorejo? Vsakdo se lahko okuži, ne samo necepljeni. Tako da za osnoven bonton v taki situaciji velja; socialna distanca, maska in razkuževanje rok, pa če se slabo počutiš, ostaneš doma, da koga ne okužiš. Če greš pa do sorodnikov bolan, si pa kreten. Ampak to ni ločeno na cepljene in necepljene. Na obeh straneh imaš take primerke.

Ampak je izredno težko to debilom razložiti. Tako cepljenim, kot necepljenim.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

WizzardOfOZ je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

A cepljeni pa tega ne zmorejo? Vsakdo se lahko okuži, ne samo necepljeni. Tako da za osnoven bonton v taki situaciji velja; socialna distanca, maska in razkuževanje rok, pa če se slabo počutiš, ostaneš doma, da koga ne okužiš. Če greš pa do sorodnikov bolan, si pa kreten. Ampak to ni ločeno na cepljene in necepljene. Na obeh straneh imaš take primerke.

Ampak je izredno težko to debilom razložiti. Tako cepljenim, kot necepljenim.

Isto kot pri prehladu in angini.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

arnecan1 ::

r3dkv1c4 je izjavil:

kuall je izjavil:

Povej to ocetu umrle in familijam ostalih pokojnikov.
Direkt "face to face".
Stavim 1k EUR, da tisto noč ne boš več spal v svoji postelji. Si za stavo? Će izgubim stavo, boš za 5 min dela dobil 1000EUR.
12k EUR/h.Ni švoh postavka.

Direkt "face to face" z umrlimi sorodniki od covida.

Stavim 10k EUR, da tisto noč ne boš več spal v svoji postelji. Si za stavo? Če izgubim stavo, boš za 5 min dela dobil 10000EUR.

spegli ::

Včeraj zasavje, a kdo ve kam jutri ? Je še kak dimnik kje ?

spegli je izjavil:

Včeraj zasavje, a kdo ve kam jutri ? Je še kak dimnik kje ?

Mene zanima zakaj je Janez plezal po dimniku
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Utk ::

Kar naj vadi. Kmalu bo samo še tam gor na varnem.

Sam ni on nic kriv
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Za jutri je Stevanović pozval k shodu pred US, kar podpiram, naj gre drhal malo skandirat "lopovi" še pod okna sodnikov, ki so s svojimi bebavami odločitvami, spustili zver s povodca, danes so se že oglasili pred rtv-jem. Naj se zavedajo, da če bo ulica odstavila vlado, lahko tudi njih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

imagodei ::

Adder je izjavil:

;-) je izjavil:

V lj je nasprehodu trenutno 3x več ljudi kot ima ta vlada podpore.

Jebes vodni top, treba bi jih zaliti s kislino

Al pa s tanki pregazit gamad,ka mas za hodit po avtocesti

šleper, prosim da jih nagazis

Ja, tiste, ki so z domobranskimi zastavami mahali, zagotovo.
- Hoc est qui sumus -

Nedasemiveč ::

Zakaj ste pa izbrisali komentar Matota, kako je varnostnik grabil žensko in njeno hčerko in potem še dobesedno na gobec snemalca? Zakaj mediji o tem ne poročajo?

Me zanima, če bi tale patetik od varkota imel jajca bombat mojo ekipo 8-)

Zgodovina sprememb…

Hypathia je izjavil:

Za jutri je Stevanović pozval k shodu pred US, kar podpiram, naj gre drhal malo skandirat "lopovi" še pod okna sodnikov, ki so s svojimi bebavami odločitvami, spustili zver s povodca, danes so se že oglasili pred rtv-jem. Naj se zavedajo, da če bo ulica odstavila vlado, lahko tudi njih.

Vlada bo sama odstopila, potem bodo predčasne volitve. Ustavno sodišče se bo držalo črke zakona in je rešeno.

Kayzon je izjavil:

Je kdo videl tole haha

Vprašanje za ministra Poklukarja je bilo: ali drži da niheč ne prevzema odgovornosti za stranske učinke cepljenja (ne proizvajalec, ne EMA in ne država) in ali se razmišlja o odškodninskih shemi, čeprav ni predvidena po trenutni zakonodaji (ker država z ukinitivjo pravic implicitno pač sili v cepljenje).

Odgovor pokljukarja: seveda so odškodnine definirane po zakonu na nalezljivih boleznih, za obvezna cepljenja. cepljenje proti COVID ni obvezno. Hvala. ;((8-O

No, tole je bolestno. Če cepljenje narediš de facto obvezno, potem se ne bi smeli izgovarjat na tehnikalije.
- Hoc est qui sumus -

imagodei je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Je kdo videl tole haha

Vprašanje za ministra Poklukarja je bilo: ali drži da niheč ne prevzema odgovornosti za stranske učinke cepljenja (ne proizvajalec, ne EMA in ne država) in ali se razmišlja o odškodninskih shemi, čeprav ni predvidena po trenutni zakonodaji (ker država z ukinitivjo pravic implicitno pač sili v cepljenje).

Odgovor pokljukarja: seveda so odškodnine definirane po zakonu na nalezljivih boleznih, za obvezna cepljenja. cepljenje proti COVID ni obvezno. Hvala. ;((8-O

No, tole je bolestno. Če cepljenje narediš de facto obvezno, potem se ne bi smeli izgovarjat na tehnikalije.

No počas bo tud teb iz dupeta pršlo u glavo. :))

Si predstavlajš, da preživiš in ostaneš rastlina in si pol država umije rokce, s tabo se pa pol doma zajebavajo al pa v DOSu. Plača pa kdo pol?

Mogoče pa teli demonstranti le niso tolk glupi?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

sbawe64 ::

Goody je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

resno? če bi bilo to res, nebi odpuščali ljudi, ker nimajo dela.

Nam ki delamo ste zajebali pot iz službe, namesto 15 min sem rabil uro in pol.upam da ste ponosni prekleti delomrzneži.

Drugič pojdi s helikopterjem.
Tako kot hodi firer na Triglav.
2020 is new 1984
Corona World order

PrihajaNodi je izjavil:

NMH je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Haha lih sm hotu rect. Dokler se govedu nekaj ne zgodi po cepljenju bo sel pac pod zakol. Do takrat pa je pac tako kot je.

To si malo pomešal. Goveda iščejo ivermektin. Če me spomin ne vara, si ti tukaj pisal, da ga iščeš.

Ja. Ko te bo nehala mama po narocju gujsat bos spoznal zivljenje

A si se že prijavil za odnašanje kahel na UKC-ju?
- Hoc est qui sumus -

Telbanc je izjavil:

imagodei je izjavil:

Ne bi se mogel bolj motiti. Moje stališče je že ves čas enako. Dolga leta sem sodeloval v temah o obveznem cepljenju otrok in - čeprav sem zagovornik cepljenja - nikoli nisem nasprotoval izboljšavam cepiv, boljšemu nadzoru, striktnemu poročanju o stranskih učinkih, presejalnim testom za prirojene metabolne bolezni in niti ne odškodninam.

Verjamem, da te šokira, ker nimam črno-belega mnenja, ki ga lahko popredalčkaš v svoj omejeni worldview (a si za nas ali pa proti nam), ampak sem zmožen videti v odtenkih.

Telbanc je izjavil:

Si predstavlajš, da preživiš in ostaneš rastlina

Recimo takole? Zakasneli zaplet po prebolelih ošpicah - deklica je za ošpicami zbolela pri 11 mesecih, jasno še ni bila cepljena, je prebolela brez resnih posledic, 20 let kasneje pa je zbolela za t.i. SSPE.

Vas skrbi, kakšne skrite posledice bodo po cepivih, v katerih ni živega virusa in se v vsakem primeru po največ nekaj tednih izloči iz organizma. Mene pa zanima, kakšne dolgotrajne posledice lahko pusti Covid19, ki se v teoriji lahko tudi prilagodi in skriva v organizmu več desetletij (herpes virus, norice).

Telbanc je izjavil:

So so. Demonstrirat proti vladi in servilni stroki je eno; demonstrirat proti cepivom je pa čisto nekaj drugega in je whole new level norosti. Sploh pa krasno, da demonstrirate z roko v roki z ljudmi, ki na protestu vihtijo domobransko zastavo.
- Hoc est qui sumus -

kuall ::

imagodei in levičarji so zmedeni, ker so prisiljeni se strinjat z vlado, da je cepljenje dobra stvar. pol pa pišejo mau zmedeno, da ne veš ali podpirajo cepljenje ali ne. :))

Hypathia je izjavil:

???katero zver? Jansa opravlja samo svoje delo kot pm

kuall je izjavil:

imagodei in levičarji so zmedeni, ker so prisiljeni se strinjat z vlado, da je cepljenje dobra stvar. pol pa pišejo mau zmedeno, da ne veš ali podpirajo cepljenje ali ne. :))

Lol:D

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

NMH je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Haha lih sm hotu rect. Dokler se govedu nekaj ne zgodi po cepljenju bo sel pac pod zakol. Do takrat pa je pac tako kot je.

To si malo pomešal. Goveda iščejo ivermektin. Če me spomin ne vara, si ti tukaj pisal, da ga iščeš.

Ja. Ko te bo nehala mama po narocju gujsat bos spoznal zivljenje

A si se že prijavil za odnašanje kahel na UKC-ju?

Nimam pctja, zal.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Daj ti počasi nehaj drkat na tole Franjo... V 18 mesecih delovanja se je tam zdravilo okoli 900 ljudi - vrhunski dosežek za malo skrivno poljsko bolnišnico med drugo svetovno vojno, pa bolj slab prispevek za zdravljenje okuženih s Covidom, ki potrebujejo oskrbo na intenzivnem oddelku. Če nič drugega, je tvoj sarkazem nespoštljiv do tistih, ki so se tam zdravili in do tistih, ki so tam zdravili.
- Hoc est qui sumus -

imagodei je izjavil:

Telbanc je izjavil:

imagodei je izjavil:

Ne bi se mogel bolj motiti. Moje stališče je že ves čas enako. Dolga leta sem sodeloval v temah o obveznem cepljenju otrok in - čeprav sem zagovornik cepljenja - nikoli nisem nasprotoval izboljšavam cepiv, boljšemu nadzoru, striktnemu poročanju o stranskih učinkih, presejalnim testom za prirojene metabolne bolezni in niti ne odškodninam.

Verjamem, da te šokira, ker nimam črno-belega mnenja, ki ga lahko popredalčkaš v svoj omejeni worldview (a si za nas ali pa proti nam), ampak sem zmožen videti v odtenkih.

Telbanc je izjavil:

Si predstavlajš, da preživiš in ostaneš rastlina

Recimo takole? Zakasneli zaplet po prebolelih ošpicah - deklica je za ošpicami zbolela pri 11 mesecih, jasno še ni bila cepljena, je prebolela brez resnih posledic, 20 let kasneje pa je zbolela za t.i. SSPE.

Vas skrbi, kakšne skrite posledice bodo po cepivih, v katerih ni živega virusa in se v vsakem primeru po največ nekaj tednih izloči iz organizma. Mene pa zanima, kakšne dolgotrajne posledice lahko pusti Covid19, ki se v teoriji lahko tudi prilagodi in skriva v organizmu več desetletij (herpes virus, norice).

Telbanc je izjavil:

So so. Demonstrirat proti vladi in servilni stroki je eno; demonstrirat proti cepivom je pa čisto nekaj drugega in je whole new level norosti. Sploh pa krasno, da demonstrirate z roko v roki z ljudmi, ki na protestu vihtijo domobransko zastavo.

Za vse drugo sem tud jaz cepljen, plus tetanus ene parkrat.

Ne vem zakaj vlečeš v debato ošpice, ko dobr veš zakaj se gre tle.

Drgač bi blo morbit res dobr da se spet odpre una Franja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

imagodei je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Daj ti počasi nehaj drkat na tole Franjo... V 18 mesecih delovanja se je tam zdravilo okoli 900 ljudi - vrhunski dosežek za malo skrivno poljsko bolnišnico med drugo svetovno vojno, pa bolj slab prispevek za zdravljenje okuženih s Covidom, ki potrebujejo oskrbo na intenzivnem oddelku. Če nič drugega, je tvoj sarkazem nespoštljiv do tistih, ki so se tam zdravili in do tistih, ki so tam zdravili.

Ej tole se pa ustavi, si bil tam? Za tisti cas je bila to bolnica na vrhuncu pa se danes prekasa ukc. Se ne zajebavam. Kje so vsi ti bolniki pa da lahko Slovenija dobi samo 150 postelj je pa tud skoda besed. Naj se nekdo odpravi tja pa posname zadevo. Zal sam ne morm, Pct pa to,.,
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Leta 2007-2010 so Franjo prenovili, za 2.4milijona eur.

Zgodovina sprememb…

https://www.pb-franja.si/en/

V dveh letih so oskrbeli 578 ranjencev UKC pa ne najde 150 postl...pa se to se mora drzava za teh 150 ljudi dol ustavt. Slabs ko vojna..,

Od skupno 578 ranjencev, ki so se zdravili v soteski jih je 78 umrlo. Prve so pokopali na vaškem pokopališču, zaradi varnosti pa so se kmalu odločili za pokopavanje tik pred vhodom v sotesko, na levem bregu Čerinščice. Umrlim so v grob položili steklenico, kamor so zapečatili listek z osebnimi podatki (ime, priimek, enota, datum rojstva in smrti ter vzrok smrti). Po vojni so jih prekopali v skupni grob na pokopališču v Cerknem.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

kuall je izjavil:

Niti ne, ampak ti in tebi podobni pač niste sposobni več kot črno-belega pogleda na svet. Realnost je redkokdaj tako preprosta. Je pa ob navalu vseh teorij zarot in ad hoc izmišljotin, jasno, da je množica ljudi pač preprostežev, ki rabijo svet naredit preprost. Nič novega ni to, tako so nastale religije in njihove razlage, kako svet deluje: vihar - bog se jezi na ljudi. Toča in izguba pridelka: ljudje so grešili. Suša in lakota, bog se izjemno jezi na ljudi. Pomaga obredno žrtvovanje mlade device, boga kri devic še posebej pomiri.

Isti ste. Samo da živite par 1000 let kasnej.
- Hoc est qui sumus -

;-) ::

V septembru imamo 86% preseženih smrti v starostni skupini 0-51let. Med covid19 jih ni. Od kje so?

Vlada nam prikriva podatke. Tak presežek v času ko se je ta starostna skupina najbolj cepila je čuden.

Veljalo bi, da ga vsaj obrazložijo...ali sem spregledal da je kak avtobus cepnil z viadukta?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Utk ::

;-) je izjavil:

V septembru imamo 86% preseženih smrti v starostni skupini 0-51let. Med covid19 jih ni. Od kje so?

Vlada nam prikriva podatke. Tak presežek v času ko se je ta starostna skupina najbolj cepila je čuden.

Veljalo bi, da ga vsaj obrazložijo...ali sem spregledal da je kak avtobus cepnil z viadukta?

Piši kovid. Danes lahko še tako vprašanje postaviš, čez 2 leti jih bojo pa gladko koroni pripisali.

Kayzon ::

Kot zanimiv podatek,leta 2018 je bilo zapisano da v Sloveniji umre dnevno 54 ljudi,zaradi seveda razlicnih razlogov.
««
91 / 92
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Se nam jutri obeta zapora države? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13820696 (17770) c3p0

Več podobnih tem