Forum » Loža » Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?
Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?
Goody ::
Me res čudi da bolani trol Nodi, utk, hypo, feryz in ostalo niste tam. Pašete k ata na mamo tja.Jaz sem moral delati, da ti lahko tukaj gor visiš.
In kolk je cela zahodna evropa precepljena? Se odlično vidi ločnica med vzhodom/zahodom. Zahod precepljen se odpira, vzhod antiwax idioti in korona buhti...Zahod je precepljen, vzhod pa je raje zelen na kartah in brez ukrepov. Res se vidi ločnica, ti dam prav.
Ti pa delo ja, po cele dneve laźeš tu na forumu. Newsflash feryz: laganje in trolanje po forumih ni delo, vsaj pravo ne.
Ja zelen vzhod ja, lol, pojdi v Romunijo, Srbijo, pa uživaj. V Srbiji jih bolj tolče kot spomladi...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goody ()
NMH ::
PrihajaNodi je izjavil:
Haha lih sm hotu rect. Dokler se govedu nekaj ne zgodi po cepljenju bo sel pac pod zakol. Do takrat pa je pac tako kot je.
To si malo pomešal. Goveda iščejo ivermektin. Če me spomin ne vara, si ti tukaj pisal, da ga iščeš.
Utk ::
Me res čudi da bolani trol Nodi, utk, hypo, feryz in ostalo niste tam. Pašete k ata na mamo tja.
Jaz sem bil dvakrat, danes nisem, naslednjič bom pa spet.
Jagodni izbor idiotov bi začel pa s tem idiotom:
Odškodninska odgovornost je definirana v zakonu o nalezljivih boleznih, in sicer za obvezna cepljenja. Cepljenje proti covidu-19 ni obveznost, zato vlada išče rešitve, kako to optimalno urediti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
WizzardOfOZ je izjavil:
če bi tvojega zažgali, bi verjetno te brigalo
Moj je pod kaskom. Bi dobil pač drugega.
PrihajaNodi ::
PrihajaNodi je izjavil:
Haha lih sm hotu rect. Dokler se govedu nekaj ne zgodi po cepljenju bo sel pac pod zakol. Do takrat pa je pac tako kot je.
To si malo pomešal. Goveda iščejo ivermektin. Če me spomin ne vara, si ti tukaj pisal, da ga iščeš.
Ja. Ko te bo nehala mama po narocju gujsat bos spoznal zivljenje
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
feryz ::
So ti že razložili, kako je s tem.Zdej so nabavli za 100k tega cepiva od Mažarov. Noro.
Pol dneva prej so ga ja. Noro ja.
Najprej uvedeš, da velja pct pogoj trenutek za tem, ko dobiš suš v telo (prvi ali drugi, odvisno od cepiva).
Nato uvedeš pc pogoj za zaposlene z izredno kratkim rokom.
In potem,čisto slučajno, nabaviš, spet, tik pred uveljavljanjem pogoja pc, 100k doz cepiva, pri katerem je dovolj ena doza in naslednji moment izpolnjuješ pogoj.
Nekam veliko naključij, se ti ne zdi?
Jeba je le, ker je bilo eno naključje preveč. Tragično. Bomo pa v kanto zmetali teh 100k doz. Ne bo prvič.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
Telbanc ::
WizzardOfOZ je izjavil:
tam smo, ker se ne strinjamo z ukrepi, ki so bolani in ogrožajo naše gospodarstvo.
Katero gospodarstvo, a tisto, ki ima 16% rast? Če kdo, ga ogrožajo bedaki, ki ne želijo izpolnjevati pogoja PCT.
Namesto da pišeš nuboloze, bi raj šla pomagat Jajotu kopat uni tunel do CD. Nikol ne veš, kdaj lah prav pride.
Nedasemiveč ::
Že vidim prestrašenega Hypatijo v kleti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
dild0idis ::
digitalcek je izjavil:
In potem virusa ne bo več? Na intenzivni ne bo več nobenega covidnega bolnika?
V bolnicah bo enako, ali podobno.
Bo pa možno (odvisno od števila demonstrantov v naslednjih dneh) da bo Sloveniji vladala tehnična vlada. Mogoče že od ponedeljka...
Vsaj higienično bi to bilo, če ne drugega.
Tehnična Vlada je največja možna bedarija.
Na volitve gremo, ker hočemo, da politiki, ki so izvoljeni, sestavijo Vlado.
Ne pa, da to odgovornost prelagajo na neke druge ljudi, ker se bojijo situacije v državi.
ps: Lahko je še enkrat več ljudi na cesti v Ljubljani, pa je to še vedno občutno manj, kot je bilo samo volilcev SDS na prejšnjih volitvah.
Torej spet določeni želijo, da nam vlada ulica oz. konkretna manjšina ljudi izsili določene ukrepe in jih uveljavi nad večino ljudi.
Demokracija, ki si jo določeni želijo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dild0idis ()
Nedasemiveč je izjavil:
Stevanoviću moram predlagati, da naslednjič organiziramo zavzem SDS stavbe.
Odlično, to bil bil fer fajt idioti proti idiotom...
Zgodovina sprememb…
digitalcek je izjavil:
In potem virusa ne bo več? Na intenzivni ne bo več nobenega covidnega bolnika?
V bolnicah bo enako, ali podobno.
Bo pa možno (odvisno od števila demonstrantov v naslednjih dneh) da bo Sloveniji vladala tehnična vlada. Mogoče že od ponedeljka...
Vsaj higienično bi to bilo, če ne drugega.
Tehnična Vlada je največja možna bedarija.
Na volitve gremo, ker hočemo, da politiki, ki so izvoljeni, sestavijo Vlado.
Ne pa, da to odgovornost prelagajo na neke druge ljudi, ker se bojijo situacije v državi.
ps: Lahko je še enkrat več ljudi na cesti v Ljubljani, pa je to še vedno občutno manj, kot je bilo samo volilcev SDS na prejšnjih volitvah.
Torej spet določeni želijo, da nam vlada ulica oz. konkretna manjšina ljudi izsili določene ukrepe in jih uveljavi nad večino ljudi.
Demokracija, ki si jo določeni želijo...
86-14 ;)
Janšo po volitvah v zapor, naj zgnije not
WizzardOfOZ je izjavil:
tam smo, ker se ne strinjamo z ukrepi, ki so bolani in ogrožajo naše gospodarstvo.
Katero gospodarstvo, a tisto, ki ima 16% rast? Če kdo, ga ogrožajo bedaki, ki ne želijo izpolnjevati pogoja PCT.
Namesto da pišeš nuboloze, bi raj šla pomagat Jajotu kopat uni tunel do CD. Nikol ne veš, kdaj lah prav pride.
Zakaj je Jansa zelel na dimnik?
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Nedasemiveč je izjavil:
Ma delal bomo kar hočemo, ustavi nas, če lahko. Konec zajebancije, umor dekleta je bila prelomnica.
Zgodovina sprememb…
A vlado se izvoli?
Ne feryz, Mao Ce jo določi. Fak, parlamentarna demokracija je zate, kot praktično vse ostalo (razen laganja po forumih), očitno zate španska vas.
Nedasemiveč je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Ma delal bomo kar hočemo, ustavi nas, če lahko. Konec zajebancije, umor dekleta je bila prelomnica.
Ja delite no, lol. Saj mamo oblazinjene prostore, da si ne boš kaj naredil, za take.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goody ()
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Nedasemiveč je izjavil:
Posral se boš u gate.
Nedasemiveč je izjavil:
Posral se boš u gate.
Ti že veš svinja Hojs. Ubili ste 20 letnico...
Zgodovina sprememb…
Nedasemiveč je izjavil:
Sej sem ti napisal ZS goody, pa ignoriraš.
Lol, od idiota izliva čustev pa res ne bom šel brati no.
Daj me spomni kako izgleda, ker sem pozabil.
Dimnik ::
digitalcek je izjavil:
Najkasneje do ponedeljka bo glasovanje o zaupnici vladi, ter najmanj interpelacija za ministra za zdravstvo.
In ja, kakšna druga vlada bi mogoče po takšnih dogodkih že ponoči odstopila...
Je pa zanimivo kako nihče vse od 11. ure dopoldne ne odpre (ne sme odpreti?) temo o največjih demostracijah po drugi svetovni vojni (kakih 20-25.000 ljudi), poskusu zavzema TV Slovenija itd.
Aja, ni zanimivo za širšo javnost.
No, saj boste videli v nasledjih dneh...
Sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema...
ripmork ::
Nedasemiveč je izjavil:
Stevanović (če bo res kandidiral in izvoljen) bo prvi, ki bo šel v koalicijo z SDS-om. Nekdanji SNS-ovc in populist je dobro skužil sceno in lepo fura tale protestni val na svoj račun. Just you wait and see.
Protesti danes, great success!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
Nedasemiveč je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Posral se boš u gate.
Kako? Kakšen Hojs? Cela vlada je cepljena. Kot je meni znano z AZ.
PS: Ubijate ljudi vi, ko lapate o genskih terapijah.
Nedasemiveč je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Posral se boš u gate.
Kako? Kakšen Hojs? Cela vlada je cepljena. Kot je meni znano z AZ.
PS: Ubijate ljudi vi, ko lapate o genskih terapijah.
Si bil zraven ko so jih cepili?Poslal sem ti zs
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Nisi odgovoril.
Razloži nam, kako izvolimo vlado.
Ti misliš da sem tvoja mamica ali vzgojiteljica v vrtcu?
Ja, vedes se ze tako. Pozenscen moski
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Glede na to, kako ste glasni v podpori teh protestov in kako razlagate, da boste s temi protesti kaj dosegli, ter s protestom zamenjali slovensko Vlado.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dild0idis ()
Glasni so na kavčih. Poženščeni moški nodi je prelen, da bi šel ven iz plesneve kleti.
Kaj pa ce sam podpiram cepljenje in Janeza Janso?
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Nisi odgovoril.
Ti boš pa moral tole svoje trolanje precej izboljšati...opažam da ti noben ne odgovarja, te praktično vsi gladko ignorirajo. Not gud...
Zgodovina sprememb…
Aston_11 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Anarhija, each man for its own
Glasni so na kavčih. Poženščeni moški nodi je prelen, da bi šel ven iz plesneve kleti.
Iz Romunije si lahko zmišljuješ.
Sicer pa, če bi bil nodi namesto JJ, ali bi bilo kaj drugače?
PrihajaNodi je izjavil:
Nisi odgovoril.
Ti boš pa moral tole svoje trolanje precej izboljšati...opažam da ti noben ne odgovarja, te praktično vsi gladko ignorirajo. Not gud...
Sem ti pisal na ZS
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Telbanc ::
Tole zna odnest Jajota, sploh če se bo stopnjevalo. To itak že sam ve pa so že začeli...
https://www.rtvslo.si/slovenija/protest...
"Upravno enoto Ljubljana naj bi pozvala, da čim prej sprejme odločbo o prepovedi organiziranja shodov, zajetih v 6. členu zakona o javnih zbiranjih."
Zaj gre zares, to so zgleda že ugotovili. Gledališke predstave v petek al pa tole danes, je ko dan in noč.
PrihajaNodi je izjavil:
Anarhija, each man for its own
Iz Romunije si lahko zmišljuješ.
Sicer pa, če bi bil nodi namesto JJ, ali bi bilo kaj drugače?
Hmm dobro vprasanje, sam bi recimo dal enoletni lockdown za vse
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Nisi odgovoril.
Sem ti pisal na ZS
Dobiš enak odgovor kot Hypo. Čustvenih izlivov neuravnovešenih trolov preko zs, ne berem.
Edino, kar so protestniki pametnega naredili je, da krivijo za velik del težav, tudi medije!
Pa policijo ki samo svoje delo opravlja
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Nisi odgovoril.
Sem ti pisal na ZS
Dobiš enak odgovor kot Hypo. Čustvenih izlivov neuravnovešenih trolov preko zs, ne berem.
???
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Edino, kar so protestniki pametnega naredili je, da krivijo za velik del težav, tudi medije!
Niti pod razno ne enači nikoli delo policije in dela medijev.
Mediji so, s svojim gnilim poročanjem, krivi za kar veliko zadev vsega današnjega gneva!
So ti že razložili, kako je s tem.Zdej so nabavli za 100k tega cepiva od Mažarov. Noro.
Najprej uvedeš, da velja pct pogoj trenutek za tem, ko dobiš suš v telo (prvi ali drugi, odvisno od cepiva).
In potem,čisto slučajno, nabaviš, spet, tik pred uveljavljanjem pogoja pc, 100k doz cepiva, pri katerem je dovolj ena doza in naslednji moment izpolnjuješ pogoj.
Jeba je le, ker je bilo eno naključje preveč. Tragično. Bomo pa v kanto zmetali teh 100k doz. Ne bo prvič.
Vse zato, da pride čim manj ljudi na intenzivno zaradi covida. Noro ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NMH ()
PrihajaNodi je izjavil:
Mediji so, s svojim gnilim poročanjem, krivi za kar veliko zadev vsega današnjega gneva!
Vsi samo svoje delo opravljajo
Vse zato, da pride čim manj ljudi na intenzivno zaradi covida. Noro ja.
Sej bodo bolnico Franjo odprl
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Aston_11 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Sej bodo bolnico Franjo odprl
Ni potrebe. Komunala dela na polno, nove ciprese pa so tudi posadili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Vsi samo svoje delo opravljajo
Če bi mediji samo svoje delo opravljali in poročali resnico in ne bi napihovali vsak dan novic za potrebe klikov, ne bi nihče pizdil nad njimi.
Ker pa večino časa lažejo, ali v eno, ali v drugo smer, so pa tudi krivi za ta gnev!
Miki N ::
1. Antivakserji se ne šalijo, ko pravijo da so zdravi. Bolj fit množice že dolgo ne. V bistvu so imeli policaji problem, ker smo jih stalno prehitevali. Tudi skakanje čez ograde avtoceste so opravili nekateri kot pravi desetrobojci.
2. Mislim, da smo spumpali en vodni top do suhega.
3. Očitno je tukaj šlo za nek efekt snežne kepe in smo po Celovški na poti do obvoznice pobrali kup folka, ker nazajgrede (po Celovški, Tivolski, Miklošičevi, brez ustavljanja mimo RTV in spet nazaj na Trg Republike) je bilo občutno več ljudi kot tja.
4. Nekemu ljubitelju tehnike je celo uspelo odgnati helikopter, ki je lebdel dobrih 100m nad trgom z nekim jebeno močnim zelenim laserjem. Po mojem ni bil v množici, ker sploh ne vem, ali so take stvari še prenosne. In ni to tako kot v filmu da vidiš žarek. to je morala biti ene 10W naprava, ker je v še kar svetlem mraku totalno osvetila heli. Je pa to precej kruta in zelo nevarna "šala". Tak zelen laser te lahko oslepi celo iz odboja in nobena poli-karkoli okna in vizirji ne zaustavijo te vrste svetloba (menda je moder še hujši). No ampak se je samo umaknil, po mojem je bilo vse ok... in ne če nimaš ravno mikrosekundnega mežika, ne uspeš.
No to se mi je zdelo še najnevarneši del, vse ostalo je bilo rekreativno, un top te samo osveži, ni brige.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Se nam jutri obeta zapora države? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20694 (17768) | c3p0 |