» »

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Temo vidijo: vsi
««
74 / 92
»»

GregiB ::

Kebo je izjavil:

Tole sem kopiral iz njihovega statuta, če bi se malo zmigali bi se lahko ogranizirali, dobit 1/3 tudi nebi bilo pomoje tako težko.
Kongres lahko s pisno izjavo in predlaganim dnevnim redom zahteva tudi najmanj tretjina članov kongresa.

Vse lepo in prav... a kdo bi to izjavo prejel in kam bi romala? In glede na takratno apatijo v stanki... kdo bi se sploh šel?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

MrStein ::

Telbanc je izjavil:

Te zadnje slikice, pa so čist mim. Resen politik se nikoli ne bi podal v družbo ljudi, ki služijo miljione z dobavami zdravstvu, ne glede na to, kakšni so bli nameni tega druženja. Tko da, nam da mislit, da majo dobavitelji zdravstvu jahte in težke miljone.

Res nam da mislit, za pol milisekunde. Več pa ne. Ker sicer bi se vprašali, kako lahko od leta 2003 taki služijo take milijone.

(no, če se kdo oglasi, pa se mu čudežno, pardon, slučajno ukine financiranje - drnoc.press)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

TheBlueOne ::

Utk je izjavil:

Jaz ne vem kako ti bi lahko še bolj konkretno napisal. Jaz lahko sam nadomestim vsaj 5 ljudi na UE, za 3 njihove plače. Se grem stavit za ne vem kaj. Ne bi jih pa nadomestil 5 za eno njihovo plačo. To pa sigurno da ne.

Koga? Policistov ne, vojske ne, sester ne, zdravnikov ne, tistih na UE ne. Kar se tice birokratov na policiji imajo vecinoma kaj za delat. Sicer ni rocket science ampak terja cas.

Ajde morda na kaksni obcini, ker tam imajo bolj svoja pravila ampak je bolj odvisno od zupana, kot pa kaj drugega. Ampak tudi tukaj ne bo slo, ce nimas izobrazbe, ker verejtno ne bos Zupan, Podzupan, Pravnik, Birokrat, Urejal ZK in ne vem kaj se.

Katerih pet tocno bi ti nadomestil?

Mato989 ::

TheBlueOne je izjavil:

Utk je izjavil:

V JU je en kup ljudi, ki jih nihče drug ne bi vzel za nič delat. Taki seveda obstajajo tudi v vseh večjih firmah, ampak tam je to problem teh firm. Takšni so tiho, "delajo" svoje in pač dvigujejo tisto svojo mizerno plačo. Ki ni spet tako katastrofalno slaba, če narediš nek faks na papirju, glede na to, da drugje ne bi dobili več kot minimalca.

Kaj konkretno imas v mislih? Pa ne o nekih raznih drustvih, ki jih je tako malo, da tudi ce vse ukines ne bi bilo neke razlike.

Tam je pa res vecina politicnih nesposobnezev, njihovih otrok, ideoloskih kuzkov itn. Ampak to pravzaprav z JS nima neke prave veze.

Za začetek se naj ukine plačevanje vseh NVOjev kar je cca 300mil letno... nato se naj neha plačevat milijone direktorjev direktoratov ipd. sranj... točka 3 je združitev občin v geografske pokrajine (učili smo se jih v šolah pri geografiji) in preureditev da ima vsaka pokrajina 1 župana in mestni Svet recimo 21 ljudi ki glasujejo o projektih.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Utk ::

TheBlueOne je izjavil:

Utk je izjavil:

Jaz ne vem kako ti bi lahko še bolj konkretno napisal. Jaz lahko sam nadomestim vsaj 5 ljudi na UE, za 3 njihove plače. Se grem stavit za ne vem kaj. Ne bi jih pa nadomestil 5 za eno njihovo plačo. To pa sigurno da ne.

Koga? Policistov ne, vojske ne, sester ne, zdravnikov ne, tistih na UE ne. Kar se tice birokratov na policiji imajo vecinoma kaj za delat. Sicer ni rocket science ampak terja cas.

Ajde morda na kaksni obcini, ker tam imajo bolj svoja pravila ampak je bolj odvisno od zupana, kot pa kaj drugega. Ampak tudi tukaj ne bo slo, ce nimas izobrazbe, ker verejtno ne bos Zupan, Podzupan, Pravnik, Birokrat, Urejal ZK in ne vem kaj se.

Katerih pet tocno bi ti nadomestil?

Napisal sem kje. Takih 5, ki imajo toliko bralnega razumevanja in pameti kot ti. Mislim da jih ne manjka.

Utk je izjavil:

Napisal sem kje. Takih 5, ki imajo toliko bralnega razumevanja in pameti kot ti. Mislim da jih ne manjka.

Tocni polozaji me zanimajo. Drugace lahko imas moj job, se iscejo dodatni, samo prijaviti se moras. Samo ni v JS. Placa nadpovprecna tudi za ST. Me me bos nasel tarnati in pritozevati se kako so drugi krivi in kako je drugje lepo.

Skratka meni gre super, pa nisem nevoscljiv do JS. Ti pa mi konkretno povej katerih pet po sistematizaciji bos nadomestil. Da vidim ce sploh poznas karkoli okoli JS ali pa samo posplosujes.

Mato989 je izjavil:

Za začetek se naj ukine plačevanje vseh NVOjev kar je cca 300mil letno... nato se naj neha plačevat milijone direktorjev direktoratov ipd. sranj... točka 3 je združitev občin v geografske pokrajine (učili smo se jih v šolah pri geografiji) in preureditev da ima vsaka pokrajina 1 župana in mestni Svet recimo 21 ljudi ki glasujejo o projektih.

To ves, da kar delajo NVOji vecinoma potrebujes in bi zgolj prenesel v JS, ce jih ukines v taki obliki?

Kar se tice pokrajin ocitno imas sposobnosti nad vsemi, ker mimogrede ideja ni nova.

Katere direktorje direktoratov imas v mislih? Me zanima, ce sploh ves o cem govoris.

Zgodovina sprememb…

To ves, da kar delajo NVOji vecinoma potrebujes in bi zgolj prenesel v JS, ce jih ukines v taki obliki?

Aja?

Zakaj pa JAZ rabim recimo

ZAVOD SV. STANISLAVA

Da dobivajo v povprečju 400k+ mesečno???

Kaj so oni naredili junija letos da so si zaslužili 700k davkoplačevalskega denarja, katero JAVNO DOBRO je točno ta zavod prinesel meni iz Štajerske da bi morali mi to vsi skup z davki financirat?

Moram it iskat naslednje primere?

Kaj dobimo mi vsi skupaj od
DOM SV.JOŽEF Duhovno prosvetni center

kaj točno so oni nudili VEČINI državljanov RS ki smo davkoplačevalci da bi morali dobit maja letos skoraj 400k našega denarja?

O tem govorim, DRŽAVA in proračun naj financirajo SAMO zadeve ki se tičejo VEČINE državljanov kot so ceste, infrastruktura za internet itd... ne pa nekih obskurnih zavodov in društev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Ja kar se tice cerkvenih sol pa se strinjam. Se mi ne zdi prav, da se placuje indoktrinacija, ceprav izvajajo program sol, vrtcev itn. Bi bil bolj vesel, ce bi bilo javno solstvo dovolj mocno.

Ampak tu imas mocno RKC in desno agendo, ker prakticno morajo dobiti v roke otroke, da lahko prodajo zgodbice. Potem pa imas se desni sistem, ki je bolj tvoj, ki podpira privat sole.

Ampak recimo zadeve kot so zavodi za invalide in podobno za moj okus mora biti. Ali v tej obliki ali pa direktno JS.

Skratka jaz bi 100% locil vero in drzavo. Ampak to je moj ideal, nimam pa niti priblizne ideje, kako bi se kaj takega lahko izpeljalo. Mi gre nekoliko v nos tudi financiranje cerkve, poplacevanje zvonov itn.

;-) ::

https://twitter.com/osler78/status/1439...

Italijanska medicinska sestra je spregovorila, nihče ni zanikal njenih izjav.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Gremo naprej?

DRUŠTVO ZA OPAZOVANJE IN PROUČEVANJE PTIC SLOVENIJE

Zakaj? Maja letos skoraj 600k evrov, davkoplačevalskega denarja... za koga? Za opazovanje Ptic? To lahko delajo v hobi prostem času ne pa posiljevat proračuna za to.

Skratka tega je na desetine milijonov mesečno in 100mil+ letno

Kar se pa tiče teh zvez za invalide pa to, to bi jaz vse ukinil... Država bi pa morala financirat kako delo 40 let vpliva na invalidnino in če postaneš zaradi določenih vzrokov invalid naj plačuje to osebno vodja podjetja in lastniki in osebni stečaj jih ne reši tega kot preživnine... ne pa kr država in mi vsi... če pa se sam poškoduješ pa jebiga socialno penzijo in adijo.

Imas tudi rojene invalide. Ko reces drzava bi morala financirati je to recept za NVO.

Kar se tice DOPPSa, pa pac izvajajo nekatera dela za drzavo. Drugace bi jih pa moral JS. Kolikor poznam te zadeve, so to varcevalne resitve napram, da imas direktno zavod v JS.

https://www.ptice.si/nase-delo/

Zgodovina sprememb…

Rojene invalide se mora ponudit evtanazija na enkratni strošek države ali pa jih naj preživlja starš ki je odločil da ne bo sprejel evtanazije otroka ki se še ne zaveda kaj je trpljenje... če so pa dovolj dobri da živijo pa naj doprinesejo svoj delež, vem sliši se hudo ampak na tak način non stop vzdržujemo ful folka. Stzarša pač naj vzdržujeta takega otroka, zakaj bi ga morali vsi mi?

TheBlueOne je izjavil:

Imas tudi rojene invalide. Ko reces drzava bi morala financirati je to recept za NVO.

Kar se tice DOPPSa, pa pac izvajajo nekatera dela za drzavo. Drugace bi jih pa moral JS. Kolikor poznam te zadeve, so to varcevalne resitve napram, da imas direktno zavod v JS.

https://www.ptice.si/nase-delo/

Nič od tega ne potrebujemo, to lahko delajo v sklopu hobi programa... tole preštevanje ptic

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Smrekar1 ()

Mato989 je izjavil:

Rojene invalide se mora ponudit evtanazija na enkratni strošek države ali pa jih naj preživlja starš ki je odločil da ne bo sprejel evtanazije otroka ki se še ne zaveda kaj je trpljenje...

Za take zadeve enostavno nimas konsenza. Si v radikalni manjsini in se lahko takoj spirjaznis, da bos maksimalno vaski posebnez.

Mato989 je izjavil:

Nič od tega ne potrebujemo, to lahko delajo v sklopu hobi programa... tole preštevanje ptic

Poglej bolj natancno. Marsikaj potrebujes, potem pac tega ne bi delali. Je pa kristalno jasno, da mislis, da se o vsem spoznas do take mere, da lahko tako lahkotno odlocas. Jaz dvomim, da si lahko ekspert na toliko podrocjih, bi se sigurno poznalo v smislu, da bi bil ze davno milionar in te tako ne bi vec zanimalo.

Ves tu je ironija jokic. Jokica si, ker vidis same krivice, dejansko pa je problem kje drugje.

Zgodovina sprememb…

Smrekar1 ::

Mato989 je izjavil:

Rojene invalide se mora ponudit evtanazija na enkratni strošek države ali pa jih naj preživlja starš ki je odločil da ne bo sprejel evtanazije otroka ki se še ne zaveda kaj je trpljenje... če so pa dovolj dobri da živijo pa naj doprinesejo svoj delež, vem sliši se hudo ampak na tak način non stop vzdržujemo ful folka. Stzarša pač naj vzdržujeta takega otroka, zakaj bi ga morali vsi mi?

Kdor kvaka kot naci in salutira kot naci ...

Za take zadeve enostavno nimas konsenza. Si v radikalni manjsini in se lahko takoj spirjaznis, da bos maksimalno vaski posebnez.

Saj tu je glih problem... vsi govorite o nekih konsenzih, pa večini ampak kdaj so pa davkoplačevalce o teh zadevah kaj vprašali?

Tu se začne ta težava in nezadovoljstvo, dajmo torej ob državnozborskih volitvah ven seznam vseh NVOjev in naj vsak označi tiste katerim bi dajal svoj davkoplačevalski denar... pa da vidimo koliko je konsenza o tem da se VSE TE NVOje financira... za to da se jih financira se mora vsaj 10% volivcev odločit za njih, to še ni niti večina btw... pa že to dvomim da bi se jih za veliko večino.

dild0idis ::

TheBlueOne je izjavil:

Da, določene se komot prinese v JS, bi se tako omeijlo tudi plače in bi bili pod nadzorom Računskega sodišča.

Določene se pa ukine in naj preživijo v privatnem sektorju.

Plus ukinitev vseh javno-zasebnih zavodov in ukinitev vseh subvencij privatnim podjetjem in javno-zasebnim podjetjem, sploh ukinitev vseh javno-zasebnih podjetij.

Privat šole se naj odločijo ali naj bodo privat, kar pomeni niti eura več od države, ali pa gredo pod JS, ne pa tako kot sedaj, kjer se dobiva subvencije od države, enako seveda tudi v vseh ostalih branžah.

Prepoved odprtja podjetja in s.p.-ja vsem v JS v isti branži, kakor je njihova služba v JS.

Kar pomeni, da lahko delaš kot zdravnik v JS in kot programer zasebno, tole je seveda samo primer, ne pa da delaš 8 ur kot zdravnik v UKC in potem še 8 ur kot zdravnik privatnik na praktično istem mestu in isti opremi, ki je bila plačana z javnim denarjem, vse to mora redno pregledovati RS in inšpekcije in če se najde primer kršenja, takojšnja brezpogojna odpoved delovnega mesta v JS in prepoved zaposlitve v JS za vsaj 7 let.

ps: Še ena zadeva, država ima lahko največ 20% delež v katermukoli privatnem podjetju, v primeru, da je to večinski delež, mora država prodati svoj delež na trgu, dokler ta delež ni več večinski, v primeru, da ima država preko dveh ali več podjetij skupno večinski delež ali nad 20%, se mora delež prodati v teh podjetjih, da pade pod večinski delež oz. skupno pod 20%.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Tu se začne ta težava in nezadovoljstvo, dajmo torej ob državnozborskih volitvah ven seznam vseh NVOjev in naj vsak označi tiste katerim bi dajal svoj davkoplačevalski denar... pa da vidimo koliko je konsenza o tem da se VSE TE NVOje financira... za to da se jih financira se mora vsaj 10% volivcev odločit za njih, to še ni niti večina btw... pa že to dvomim da bi se jih za veliko večino.

Največja nevladna organizacija, ki se financira iz proračuna je:

Zavod Sv.Stanislava

Načeloma se strinjam, da ni primerno, da največji kos pogače odrinemo verskim blaznežem kot subvencijo za izvajanje pridobitvene dejavnosti.

Sicer financiranje nevladnikov ni neka velika postavka v proračunu. Tja gre nekje 400 milijonov evrov na leto. Za primerjavo, NEK2 nas bo stal 12x več (uradne projekcije) in realno vsaj 20x več, ampak elektrike iz njega pa ne bomo imeli. Do takrat ko bo zgrajen jedrska energija ne bo več ekonomična. Na tak način so nas nasrali že s TEŠ6, zdaj bodo isti pacienti naredili isto s petkrat dražjim NEK2.

In še vedno se bodo dičili kako so vsega krive nevladne organizacije kot je Društvo Sonček Maribor, ki za otroke s posebnimi potrebami (ki bi jih ti dal v cenejše plinske celice) porabi nevzdržnega pol milijona evrov javnega denarja letno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

floyd1 ::

c3p0 je izjavil:

floyd1 je izjavil:

Kot prebolevnik (z zelo blagim potekom bolezni) lahko samo rečem, da stvar ni ravno tako nedolžna, kot poskušajo prikazati nekateri.

Tri dni in noči zelo visoke temperature in spremljajoč hud glavobol - brez lekadolov bi crknil :|. Potem - kljub dobri kondiciji - še nekaj dni navalov vročine in "zadihanost" ob čisto običajnih petminutnih hišnih opravilih... Mojo boljšo polovico pa je (enako) kuhalo kar teden dni.

Nisi imel blagega poteka. Kot neka težja gripa torej.

Ja, tako kot gripa, a s hudim glavobolom praktično ves čas vročine.

Mato989 je izjavil:

Saj tu je glih problem... vsi govorite o nekih konsenzih, pa večini ampak kdaj so pa davkoplačevalce o teh zadevah kaj vprašali?

Pa saj davkoplacevalci se na volitvah odlocajo kam naj gre drzava. Seveda pa ne za vsak ukrep po tockah, ker zato nimas znanja, marsikdo pa si misli, da ga ima, tudi ce ga nima. Tak nacin odlocanja bi sigurno naredil vec skode, kot dobrega, ker ne mores pricakovati, da se vsak o vsem spozna, marsikdo pa ima cetudi nima znanja o zadevah mocno mnenje. Samo slisi drustvo, pa lahko pol zastonj dela za dobro vseh, pa jih bo ukinil.

Kaj ti bi imel na volitveh seznam z nekaj stranmi vprasanj, kjer je jasno, da nihce razen ti ne more biti o vseh tako dober poznavalec, da bi lahko pametno odlocal? Imas pa idiotov, ki mislijo, da poznajo vse in odlocajo po posploseni logiki kolikor hoces. Praviloma so taki v praksi totalni fail in nimajo kaj za pokazati. Potem bi enako kot svoje zivljenje s svojimi poenostavljenimi idejami unicevali se kolektivni sistem.

VaeVictis ::

Ko sem bil mlajši sem bil velik fan direktne demokracije in da bi se odločalo o vsakem vprašanju na referndumih (lahko elektronskih preko pošte ali preko kake druge poti), danes, ko vidim, kako ljudje spremljajo politiko in ko berem to temo, ki je spolarizirana do konca, obenem pa vidim, kako je znanje povprečnega Slovenca, kaj so pristojnosti Vlade, parlametna, kako se nastavi ali odstavi Vlado, pa se mi zdi direktna demokracija totalna izguba časa in totalna bedarija.
Let's Go Brandon!
Slo-tech.com je postal greznica in izguba časa!
Adijo!

arnecan1 ::

VaeVictis je izjavil:

Ko sem bil mlajši sem bil velik fan direktne demokracije in da bi se odločalo o vsakem vprašanju na referndumih (lahko elektronskih preko pošte ali preko kake druge poti), danes, ko vidim, kako ljudje spremljajo politiko in ko berem to temo, ki je spolarizirana do konca, obenem pa vidim, kako je znanje povprečnega Slovenca, kaj so pristojnosti Vlade, parlametna, kako se nastavi ali odstavi Vlado, pa se mi zdi direktna demokracija totalna izguba časa in totalna bedarija.

Glede na to, da idealnega sistem ni, mislim, da bi prišel v poštev tale. Sortition @ Wikipedia

Vsi ljudje niso neumni, pač na slo tech jih je več, ker se krivajo za tipkovnico.

Kaj manjka trenutnem? Jaz bi pa samo dodal, da se lahko odlocis, da bodisi glas nekomu das ali pa ga nekomu odvzames. Da bi lahko res volil vsak, tudi tisti, ki je nezadovoljen z vsemi.

arnecan1 je izjavil:

VaeVictis je izjavil:

Glede na to, da idealnega sistem ni, mislim, da bi prišel v poštev tale. Sortition @ Wikipedia

Vsi ljudje niso neumni, pač na slo tech jih je več, ker se krivajo za tipkovnico.

A potem pa na cesto, če na lotu nisi pravega ven ptoegnil?

TheBlueOne je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pa saj davkoplacevalci se na volitvah odlocajo kam naj gre drzava. Seveda pa ne za vsak ukrep po tockah, ker zato nimas znanja, marsikdo pa si misli, da ga ima, tudi ce ga nima. Tak nacin odlocanja bi sigurno naredil vec skode, kot dobrega, ker ne mores pricakovati, da se vsak o vsem spozna, marsikdo pa ima cetudi nima znanja o zadevah mocno mnenje. Samo slisi drustvo, pa lahko pol zastonj dela za dobro vseh, pa jih bo ukinil.

Kaj ti bi imel na volitveh seznam z nekaj stranmi vprasanj, kjer je jasno, da nihce razen ti ne more biti o vseh tako dober poznavalec, da bi lahko pametno odlocal? Imas pa idiotov, ki mislijo, da poznajo vse in odlocajo po posploseni logiki kolikor hoces. Praviloma so taki v praksi totalni fail in nimajo kaj za pokazati. Potem bi enako kot svoje zivljenje s svojimi poenostavljenimi idejami unicevali se kolektivni sistem.

Saj se ne gre zato ali so dovolj seznanjeni da bi lahko odločali... gre se zato da pustimo da LJUDSTVO odloča tudi če je napačno

Zakaj dovolimo da ljudje odločajo o STRANKAH ki grejo v parlament četudi verjetno večina nima pojma, ne smejo pa odločat kam gre njihov denar KER bojda nimajo pojma... vidiš tu je težava... lahko so majmuni in izvolijo majmunske stranke, ne smejo pa rečt da hočejo da denar gre tja in tja...

Ja posredno lahko tudi zdaj, ampak kdaj si pa na soočenju mel poimensko da bi se na podlagi tega lahko kdorkoli tudi poučen odločil? Nihče te to ne vpraša, show goes on, sranje pa dnar pa se odliva ven non stop

r3dkv1c4 ::

feryz je izjavil:

Ampak vseeno dovolj časa, da vse prijazno povabim k cepljenju.
Danes ni glih dan za opravke zunaj, pa se v miru sprehodite do najbližjega cepilnega.
Tam vas bodo cepili v prijetnem in toplem vzdušju.

Verjamem, da nam bo ta teden uspelo.
Jaz že vabim vse znance, ki še niso izkoristili priložnosti.
Nodi? Mogoče ta teden?

Jaz te pa vabim, da se prideš k nam cepit?
Enako ugodno, zastonj cepivo, enako kot JJ, druge doze ne boš potreboval.....kako pa kaj s potrdilom. To pa kolega reši, on riše črtne kode.:))
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

feryz ::

Ufff, kaj maš? Belo al črno?

r3dkv1c4 ::

TheBlueOne je izjavil:

Ja kar se tice cerkvenih sol pa se strinjam. Se mi ne zdi prav, da se placuje indoktrinacija, ceprav izvajajo program sol, vrtcev itn. Bi bil bolj vesel, ce bi bilo javno solstvo dovolj mocno.

Ampak tu imas mocno RKC in desno agendo, ker prakticno morajo dobiti v roke otroke, da lahko prodajo zgodbice. Potem pa imas se desni sistem, ki je bolj tvoj, ki podpira privat sole.

Ampak recimo zadeve kot so zavodi za invalide in podobno za moj okus mora biti. Ali v tej obliki ali pa direktno JS.

Skratka jaz bi 100% locil vero in drzavo. Ampak to je moj ideal, nimam pa niti priblizne ideje, kako bi se kaj takega lahko izpeljalo. Mi gre nekoliko v nos tudi financiranje cerkve, poplacevanje zvonov itn.

A se strinjaš, da imamo preveč občin in po tvoje koliko preveč?

Pomnoži to s stolčki in z vsem, kar je zraven, pa se bomo že za odtenek boljše razumeli.

Vsak brez OŠ ve, da je to eden ključnih problemov v Sloveniji.....ker poleg tega so še vsi posli na razpisih je povezani s tem.

Korupcije je že zaradi tega ogromno, legalne korupcije.
Obćinske korupcije.

feryz je izjavil:

Ufff, kaj maš? Belo al črno?

Še kodo lahko izbiraš, črtno(bolj hypsterska) ali qr (ki jo ima že vsak).
Odvisno, če želiš biti frajer ali navadna ovca.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

JanezH ::

Naslednjih 14 dni bo ključnih ;)

https://mobile.twitter.com/domen_g/stat...

HitraSperma ::

JanezH je izjavil:

Naslednjih 14 dni bo ključnih ;)

https://mobile.twitter.com/domen_g/stat...

Zakaj uporablja folk twitter za wall of text, dej napiš na medium pa linkaj. Fak.
fgdsfjk

Glej zgoraj.

(namig: folk je tumast)

((je pa res, da če imaš vse na twitterju, potem za eno daljše sporočilo nima smisla menjati platforme))
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Smrekar1 je izjavil:

Sicer financiranje nevladnikov ni neka velika postavka v proračunu. Tja gre nekje 400 milijonov evrov na leto.

Eni so celo paniko naredili za 600 milrazdeljeno na pet let.

Verjetno odvisno, kake barve očala nosiš *skomigne z rameni*
Motiti se je človeško.

kotanyi ::

Janša: Poslovneži pri meni ne lobirajo, ker vedo, da nisem tarča za to

:D

Model se sonči na barčicah par 100-miljonskih dobaviteljev države, z njimi "povsem naključno" igra golf ter ima "povsem slučajno" pri njih zaposlenega svojega sineka, pa je najboljši izgovor ki ga najde, tale iztrebek?

Sem vedno mislil, da so volilci Jankoviča naivni, ko volijo šerifa kljub temu da jim v faco prizna korupcijo, ker pač "je neki naredu za Lublano, nje?". Sedaj se je (še enkrat) izkazalo, da so volilci deosnosučnega preoblečenega komunajzla še parkrat bolj naivni. How dumb can you be?

kotanyi je izjavil:

Model se sonči na barčicah par 100-miljonskih dobaviteljev države, z njimi "povsem naključno" igra golf ter ima "povsem slučajno" pri njih zaposlenega svojega sineka, pa je najboljši izgovor ki ga najde, tale iztrebek?

V prvi vrsti se gre tukaj za igro moči. Vsem je jasno, da laže in da mu dopuste plačujemo davkoplačevalci prek korupcijskega davka. Prozorna laž je tukaj izraz prezira nad ljudstvom: Poglejte kaj vam lahko rečem in mi morate verjeti! Kdor mi ne verjame je pes in izdajalec in me žali, zato bo plačal kazen! Policija ga bo preganjala! Hojs! Drži ga! Aport!

Dejansko mu verjamejo samo tisti, ki so se odločili, da mu bodo verjeli. Verjamejo mu samo prostitutke, ki so se odločile, da mu bodo nastavljale zastonj. Ostale pač žali s tem, da moramo zdaj prostitutkam razlagati zakaj mu ne želimo nastavljati zastonj, kar je ponižujoče in žaljivo. To je njegov glavni, edini cilj: ponižati tiste, ki imamo toliko v glavi, da vidimo skozi te prozorne laži.

Sem vedno mislil, da so volilci Jankoviča naivni, ko volijo šerifa kljub temu da jim v faco prizna korupcijo, ker pač "je neki naredu za Lublano, nje?". Sedaj se je (še enkrat) izkazalo, da so volilci deosnosučnega preoblečenega komunajzla še parkrat bolj naivni. How dumb can you be?

Osebno sem zadnjič volil ZJ, ker je bila alternativa Anže Logar. To je pač prenevarno za vso državo, kaj šele za mesto.

Politik odpre gobec samo če se misli zlagati, drugače ne.
Vsi od prvega do zadnjega.

fikus_ ::

feryz je izjavil:

Torej vse politike mečeš v isti koš, da bi IJJ opral krivde?!

Ne gre to tako, nekateri imajo več masla na glavi kot drugi in nekateri imajo globlje prste v marmeladi kot drugi.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

harvey ::

Smrekar1 je izjavil:

Načeloma se strinjam, da ni primerno, da največji kos pogače odrinemo verskim blaznežem kot subvencijo za izvajanje pridobitvene dejavnosti.

Torej samo Mirovni inštitut, Zavod Maska 3xJJ, Inštitut 8. marec mogoče še Danes je nov dan, vse ostalo ukinit. Tudi to je rešitev, verjetno pa neizvedljiva, ker potem ne bi imel recimo PGD in veselic.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

FireSnake ::

Ker se od politike distanciram .... sem prebral samo naslov:
https://siol.net/novice/slovenija/kulov...

:))

Burleska!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

fikus_ je izjavil:

feryz je izjavil:

Ne gre to tako, nekateri imajo več masla na glavi kot drugi in nekateri imajo globlje prste v marmeladi kot drugi.
Ne vem, kako si lahko izključil IJJ iz enačbe in zaključil, da ga hočem oprati?
A ti besedica "vsi" dela probleme?

imagodei ::

MrStein je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Te zadnje slikice, pa so čist mim. Resen politik se nikoli ne bi podal v družbo ljudi, ki služijo miljione z dobavami zdravstvu, ne glede na to, kakšni so bli nameni tega druženja. Tko da, nam da mislit, da majo dobavitelji zdravstvu jahte in težke miljone.

Res nam da mislit, za pol milisekunde. Več pa ne. Ker sicer bi se vprašali, kako lahko od leta 2003 taki služijo take milijone.

(no, če se kdo oglasi, pa se mu čudežno, pardon, slučajno ukine financiranje - drnoc.press)

Please, do elaborate...

Kako domnevno dejstvo, da "od leta 2003 taki služijo take milijone" kakor koli zmanjša problematičnost teh slik oziroma obstoja tesnih vezi med gospodarstvenikom in njegovim interesom ter politikom, ki "po naključju" lahko in morda tudi zares vpliva na izpolnitev teh interesov? Tesnih vezi, ki so se jih na obeh straneh trudili prikriti in so jih celo zanikovali, ko so jih novinarji o tem povprašali...?

Argument tu ni, da so vsi ostali brez greha, samo da te spomnim.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• spremenil: imagodei ()

FireSnake je izjavil:

Ker se od politike distanciram .... sem prebral samo naslov:
https://siol.net/novice/slovenija/kulov...

:))

Burleska!

Veš kaj je še večja burleska, da so (bivšega) zeta tega slavnega Maričiča z jahto, KULovci predlagali za mandatarja in je bil on proglašen v določenih medijih za rešitelja Slovenije pred zlobnim Janšo.

Še celo tukaj so ga eni hvalili ...

jotunn ::

dild0idis je izjavil:

Veš kaj je še večja burleska, da so (bivšega) zeta tega slavnega Maričiča z jahto, KULovci predlagali za mandatarja in je bil on proglašen v določenih medijih za rešitelja Slovenije pred zlobnim Janšo.
Še celo tukaj so ga eni hvalili ...

Zares to niti ni smesno, ampak precej bolj zalostno kot si kdo misli. Zato mi je tole prepucavanje tukaj med enimi in drugimi precej bolano. Stvari v zakulisju so precej drugacne, kot bi si kdo mislil in ko se enkrat kamere in mikrofoni ugasnejo, so najhujsi sovrazniki, precej dobri prijatelji in sodelavci. Ce kdo misli, da Jansa ne prenese Jankovica ali Kucana (in obratno) se kar fino moti... brez kamer naokoli se kar dobro in prejcej prijateljsko razumejo. Zato niti ni presenecenje ce nekdo igra golf ali sedi skupaj na jahti z nekom, ki je njegov "najvecji sovraznik z drugega pola". V resnici so sovrazniki zgolj na tv.... zato da se raja lahko prepucava tukaj, medtem ko oni druzno cuzajo miljarde nasega denarja.

TESKAn ::

Haha:)).
So dali samo eno anketo, SDS 56, SD 32 + dva manjsinca. How about no.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Utk ::

TESKAn je izjavil:

Račun brez krčmarja. Po naslednjih volitvah bo not vsaj 5 do 10 čisto novih poslancev, komu bojo vzeli glasove in sedeže in s kom šli v vlado, je pa zdaj težko rečt.
Tudi to, da so se 4 čisto različne stranke združile proti Janši smo že videli. In ni delovalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Nedasemiveč ::

TESKAn je izjavil:

Je pa nekaj drugega tudi res:

SDS + NSi + SAB = šibka večina

Bratuškova sicer ne bo šla v koalicijo z Janšo ampak ni pa tudi nujno, da bo SaB sploh prišla v parlament.

Na drugi strani sestava koalicije nikakor ne bo možna brez Levice. Niti LMŠ+SD+NSi+SAB+narodnosti ne da šibke večine.

Glas Levici je strel v koleno.

Zgodovina sprememb…

Najbolje bi blo da bi vsi ven padli... treba je narod ozaveščat da KUlovci tiho podpirajo Janševe fašistične ukrepe skupaj z Mesečnikom... vse zmetat ven pa bo

GregiB ::

Se je pa kdo vprašal, kdo je Puklastove jahtonomne slike dal v javnost?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

mackilla ::

feryz je izjavil:

fikus_ je izjavil:

feryz je izjavil:

Ne vem, kako si lahko izključil IJJ iz enačbe in zaključil, da ga hočem oprati?
A ti besedica "vsi" dela probleme?

Nekaterim ni jasno da sta levi in desni politični spekter samo različna konca enega in istega dreka.

spegli ::

Dober da smo tanke nabavil za 780 mil. Pa skret papir namesto mask. Vlada dela dobro. Zakaj ne nabavimo še par podmornic ? Sej smo pomorska država.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

Nedasemiveč ::

spegli je izjavil:

Dober da smo tanke nabavil za 780 mil. Pa skret papir namesto mask. Vlada dela dobro. Zakaj ne nabavimo še par podmornic ? Sej smo pomorska država.

Mene toliko ne moti investiranje 800 milijonov v vojsko, ker je res potrebna posodobitve. Pa kolikor vem je teh 800 mil. mišljenih v naslednjih petih letih.

Se mi pa zdi skrajno neumno, da je šel ogromen delež te "pogače" v neke oklepnike, namesto v še kakšen dodaten helikopter, opremo vojakov, gorsko reševanje ipd.. Tu se sprašujem, na kakšen način so sploh določili, kaj se potrebuje. Ker dvomim, da je bila tule vključena vojaška stroka. Po vsej verjetnosti so v excelu filtrirali stolpec na % provizij.

Zgodovina sprememb…

spegli ::

Dober da je Kresalova vodni top naročila. Zdej bo prav prišel.
««
74 / 92
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Se nam jutri obeta zapora države? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13820700 (17774) c3p0

Več podobnih tem