» »

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Temo vidijo: vsi
««
18 / 92
»»

D3m ::

Švicaj dalje Buggy. :) :****
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Telbanc ::

Bwaze6 je izjavil:

Kakšno štalo neki?

Po pol evropskih držav so (pretežno desničarski) protesti povzročili ogromno škode. Pri nas se morajo vlada in policija pretvarjati, da je bil nasilen izpad vardistov in petkovi pretežno popolnoma mirni protesti eno in isto, da upravičijo oznake o "nasilnih protivladnih protestih", vmes pa navržejo še malce jokanja o nasilnih protestih pred leti - kjer je policija prav tako ugotovila, da so bili za nasilje krivi desničarji.

A to je una Sova, kjer je zaposlena "lepa Nataša". LOL. :)):)):)) Sam me zanima, kak se tam kadruje???

Vse kar oni tam zaj sproducirajo, je itak čista resnica. Dobr da v post nisi vtaknil še KPK ...:)):)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Buggy ::

D3m je izjavil:

Švicaj dalje Buggy. :) :****

ker revcek...slikaj na polno, da bos imel kej za lagat svojim otrokom, ce ti jih bo ratal narest :))

ce jih pa ze imas revse, se mi pa smilijo, BTW so spet pri babici, ker nisi znal za njih poskrbet?
Al so ze navajeni biti tam, ker se tebi ne da ukavarjati z njimi..just asking..tele eno!

V mojem session roomu je pa laganih 19 stupnjeva in ne svicam...trenutno tud v noge ne, ker se pripravljam na jutri!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

:****
|HP EliteBook|R5 6650U|

Je to MAX ali bo slo se kej vec ti prepordajalcek, ki ti posel vec ne gre kot si zelel?

Dej vsaj potrudi se no..sej bo slo...verjamem vate. Ambicije sicer niso vse, ampak enim rata >:D

Svoje sem že dosegel.

Se pa bojim, da se boš razpočil.

xD
|HP EliteBook|R5 6650U|

Dosegel si zgolj svoj plafon, ki je nic od nic. Pokazi se kaj vec....res verjamem v SDS 55-80 idiote. Go D3M. Razpocil konkretno poneni kaj v tvojem svetu...jaz se pocutim totalno chilaksan ko enega slaboumneza trolam.

kuall ::

Bwaze6 je izjavil:

nasilje krivi desničarji.

Oblika kriminala je tudi čečkanje po stenah, spada pod uničevanje tuje lastnine. Tega dokazano naredijo 99% levičarji, kot lahko vidimo z lastnimi očmi. Zakaj ne bi verjeli, da tudi ostali kriminal pretežno zagrešijo levičarji? Niti nam ni treba verjeti, samo poglejmo statistiko, kje je največ kriminala. Kočevje, itd. Same levičarske luknje.

Buggy je izjavil:

slaboumneza trolam.

Slaboumnež druge obtožuje slaboumja. Tipičen naravni pojav.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

Buggy je izjavil:

Dosegel si zgolj svoj plafon, ki je nic od nic. Pokazi se kaj vec....res verjamem v SDS 55-80 idiote. Go D3M. Razpocil konkretno poneni kaj v tvojem svetu...jaz se pocutim totalno chilaksan ko enega slaboumneza trolam.

Si ziher, da ne švicaš? :)

Priklopi na 16°C.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Kriminal je predvsem debilizem, ki ga eni omejenci na tem forumu furate. Ste pa zgolj eni in isti zakomleksani osebki, ki z zivljenja ne znate potegnit nicesar, ker ste navadni pussy mehkuzci in pol v svoji bolestni bolecini lajate na cel svet...zehhhh :))

Zgodovina sprememb…

Da se malo ohladiš "Lunch box" .
|HP EliteBook|R5 6650U|

kuall ::

Buggy je izjavil:

zakomleksani osebki, ki z zivljenja ne znate potegnit nicesar, ker ste navadni pussy mehkuzci in pol v svoji bolestni bolecini lajate na zel svet...zehhhh :))

Spet druge obtožuješ, česar si sam kriv. Ne skozi o sebi pisat, ni vljudno veš. :)

Btw, neonacisti ne spadajo pod desničarje. Veste zakaj ne? Zato ker desničarji obsojamo nacizem, za razliko od levičarjev, ki komunizma niso sposobni obsoditi. Mi zavračamo nacizem, vi komunizem branite. To je glavna razlika med desnico in levico.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

ce ti bo pomagalo, pa arestanta vzem sabo za druzbo, te scene ze pozna:

https://www.psih-klinika.si/strokovne-e...

@kuall...ti me ne rajcas vec, ker si odfukan primer. Kot prvo prevec samozavesten, kot drugo pa idiot, da ga se srecal nisem...pa do politcnih opredelitev se prisel nisem :D

Zgodovina sprememb…

Ehhhh, bomo šli k privatniku. ;)

Da ne bomo viseli na plečih davkoplačevalcev.

Mr. Lunch box.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

Pikec, ko bos ti svoj milje upraviceval v multinacinalki z 8K zaposlenimi, namesto da preprodajas tist HW pa od tega dobivas bonus...skratka, ko bos kej konkretnega naredil se oglasi...idiotek nesposoben, ki po moznosti se davke skriva...po mantri SDS "iznajdljivcev" je to cist normalno :))

Zgodovina sprememb…

Prides jutri na proslavo..povej ce bos imel oblecen spet rumen suknjic, se lahko kej osebno pomeniva! Jaz bom imel rdeco rutko okoli vrata...se lahko dobiva, ce mas jajca in prides iz navideznih pocitnic :D

Zgodovina sprememb…

SuperKripto ::

Prazne besede ne stejejo. pomembna so dejanja. Iz preteklih dejanj lahko presodite, komu je resnicno mar za vas. Ker besede so lahko tudi neresnica. Niso pomembne. Saj vec lahko razberes iz telesne govorice kot pa iz samih besed, saj telesno govorico clovek izvaja podzavestno in jo je tezje skriti. No, v korona casih, zgleda da so se vse stranke poenotile z mnenjem o pandemiji. Kje pa je kaksna nasprotno misleca stranka, ki se ji ne zdi upraviceno testiranje z nezanesljivimi testerji, pa korona ukrepi?

Zgodovina sprememb…

Politika si ni enotna samo glede pandemije. Tudi avtohtoni slovenci takoimenovani staroverci niso bili zazeljeni ne pri enih ne pri drugih. Tako kot duhovnost ni cenjena ne v kapitalizmu ne v komunizmu. Ampak vazn, da dobite obcutek izbire. Ja, ful je izbira.

Zgodovina sprememb…

avtohtona slovenska kultura je za razliko od tujih ideologij, skusala povezovat narod med sabo. Se ne vmesavat v druge. Tuje ideologije, ki so zdaj, pa delajo cist kontra.

Bwaze6 ::

kuall je izjavil:

Btw, neonacisti ne spadajo pod desničarje. Veste zakaj ne? Zato ker desničarji obsojamo nacizem, za razliko od levičarjev, ki komunizma niso sposobni obsoditi. Mi zavračamo nacizem, vi komunizem branite. To je glavna razlika med desnico in levico.

Tale sestavek sploh nima nobenega smisla, ena trditev v njem ne drži. SDS je prepredena s člani neonacističnih skupin, potrjeno s strani policije in SOVE.

Skrajna desnica v Sloveniji

Pro-vladni "rumeni jopiči", potetovirani z neonacistični simboli pozdravljajo "mit Hitlergruß"...

SDS je tudi financirala "Generacijo Identitete", skrajno desno skupino, ki je bila zelo opazna v svojem "domoljubnem boju" za čistost belske krvi. Dokler se marca 2019 ni zgodil masaker nad muslimani v Novi Zelandiji, neonacistični napadalec pa je tik pred tem v svojih popotovanjih med srečanji skrajnim desnim skupinam doniral sredstva - potrjena je bila donacija avstrijski veji Identitäre Bewegung, in noben normalen človek z njimi nima več opravka. Je bil tudi pri nas, in so našo podružnico izsiljevali s podatki o tem? Od tedaj naprej ne deluje več. Marca 2021 je Francija krovno organizacijo prepovedala zaradi spodbujanja diskriminacije, sovraštva in nasilja.

"Obsojate nacizem" my ass. Nobena leva stranka ne bi preživela niti približno takšnih povezav z ekstremističnimi skupinami. Kar seveda pomeni, da ima stranka SDS med svojimi pripadniki široko podporo za takšno povezovanje.

Buggy je izjavil:

Pikec, ko bos ti svoj milje upraviceval v multinacinalki z 8K zaposlenimi, namesto da preprodajas tist HW pa od tega dobivas bonus...skratka, ko bos kej konkretnega naredil se oglasi...idiotek nesposoben, ki po moznosti se davke skriva...po mantri SDS "iznajdljivcev" je to cist normalno :))

A to Subway?

:)

Buggy je izjavil:

Prides jutri na proslavo..povej ce bos imel oblecen spet rumen suknjic, se lahko kej osebno pomeniva! Jaz bom imel rdeco rutko okoli vrata...se lahko dobiva, ce mas jajca in prides iz navideznih pocitnic :D

Težko. Let imam šele v ponedeljek. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

mirator ::

kuall je izjavil:

Zato ker desničarji obsojamo nacizem, za razliko od levičarjev, ki komunizma niso sposobni obsoditi. Mi zavračamo nacizem, vi komunizem branite. To je glavna razlika med desnico in levico.

To je taka prozorna ploskula. Nacizem in domobranstvo sta si zelo, zelo blizu. Oba sta ksenofobična. Komunizem pa zagovarja enakost med ljudmi, kar je seveda utopija. Obe gibanji pa na žalost izkoriščajo psihopati, ki imajo sposobnost ščuvanja množic v pobijanje nasprotno mislečih. In če kdo mene vpraša, sta to filozofiji, ki z normalnim življenjem posameznika, nimata nobene zveze. Eni in drugi si želimo mirno življenje zase in za naše potomce.
Seveda ne more obstajati enakost med vsemi, saj smo si povsem različni, vendar bi moral imeti vsakdo možnost izstopiti iz povprečja (torej tudi milijarder, če mu je s svojimi idejami in realizacijami, uspelo prodreti v svet). In po drugi strani, bi tudi za človeka, ki se je znašel na robu preživetja (četudi je to njegova lenoba) morala poskrbeti, za minimalne življenske pogoje država (država smo pa jasno vsi prebivalci znotraj meja). Stranke pa v nobenem smislu ne bi smele delovati v stilu nogometnih navijačev, kar pa se na žalost v Sloveniji dogaja zadnjih 30 let. Na žalost skoraj v vsem tem obdobju vlada Janšamanija, kar je po moje ravno konstrukt navijaštva.
Pravih državnikov v Sloveniji pravzaprav nimamo več. Zadnja dva sta bila Bučar in Drnovšek.

zztop ::

Tako komunizem kot nacizem, bosta vedno del naše družbe. Prvi je alternativa zlasti ekonomskemu sistemu(kapitalizmu), drugi pa globalizmu.

Enako bi bila kapitalizem ali globalizem del naše družbe, če bi živeli v komunistični ali nacistični družbi. Neka alternativa je vedno privlačna ideja, saj lahko z njo hitro in enostavno rešimo svet. To pa še seveda ne pomeni, da so alternative ničvredne, ravno nasprotno: so nujne.

~

https://twitter.com/IgorZorcic/status/1...

Zemljevid nazorno kaže v katerih državah človekove pravice niso "intimna opcija". Da se v pretežni meri ujema z mejami Zahodnega in Vzhodnega bloka ne more biti naključje. Žalostno je, da je tudi Slovenija ob svojem 30 rojstnem dnevu v tej druščini.

~

Vesel dan državnosti vsem.
Izberi raje izgubo kot umazan dobiček:
zakaj prva boli enkrat, druga zmeraj.
~Hilon

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zztop ()

Tako komunizem kot nacizem, bosta vedno del naše družbe. Prvi je alternativa zlasti ekonomskemu sistemu(kapitalizmu), drugi pa globalizmu.
Ne morem se povsem strinjati. Nacizem ni globalizacija ampak strogo zapiranje v nacionalne interese. Globalizacijo pa uvaja kapitalizem. In elementaren kapitalizem ni nič slabega, če se ga seveda zopet ne izkorišča (kar se seveda ga s strani velebogatašev) in dopušča socialne transferje. Žal pa globalizacija pomeni nadvlado nad manj premožnimi narodi oz. državami.

Darko! ::

mirator je izjavil:

Nacizem in domobranstvo sta si zelo, zelo blizu. Oba sta ksenofobična.

Neresnična izjava.

Ženske, ki so se organizirale po vaseh, požrle ponos in šle prosit italijanske okupatorje, da jih zaščitijo pred podivjanimi revolucionarnimi hordami (ki so na globalni ravni, do pred kratkim, v bistvu paktirale z nacisti - pakt Ribbentrop-Molotov in tajni dodatki German%E2%80%93Soviet Frontier Treaty @ Wikipedia ), ki so svoje delovanje načrtno bližale vasem, ne morejo biti ksenofobne, no.

A ni že čas, da pokopljemo neke idealistične, reresnične mite o antifašizmu in se spustimo na realna tla ?

Ne ga srat no.
Zgodovinske knjige so res pisali zmagovalci.
Ampak so mnogo izpustili.
Ali pa zapisali laži.

Z dokumenti in pričanji podprta vrhunska študija slovenskega razkola.

https://www.mohorjeva.org/izdelek/slove...

Ja, ja. Vem.
Jaz sem potomec domobrancev, fašist, nacist, ljubitelj JJ-a, desničarski trol in sploh ne poznam zgodovine; Možina je pa itak en podrepnik desnice, komolčar in brezveznik, nevreden Slo-Tech briht, k'neda.

No, da vas pomirim.
Nič od tega ni dejanko resnica.
:))

Bwaze6 ::

Darko! je izjavil:

Ženske, ki so se organizirale po vaseh, požrle ponos in šle prosit italijanske okupatorje, da jih zaščitijo pred podivjanimi revolucionarnimi hordami (ki so na globalni ravni, do pred kratkim, v bistvu paktirale z nacisti - pakt Ribbentrop-Molotov in tajni dodatki German%E2%80%93Soviet Frontier Treaty @ Wikipedia ), ki so svoje delovanje načrtno bližale vasem, ne morejo biti ksenofobne, no.

Vidiš, že s takšni poenostavljanjem zgodovine v popolno laž se že v štartu diskreditiraš. Pakt Ribbentrop - Molotov ni popolnoma v ničemer nagovarjal komunističnih organizacij v državah, ki jih je okupirala nacistična Nemčija oz. sile Osi - vse te organizacije so ostale ilegalne, njihovi člani so bili preganjani in pogosto usmrčeni že zgolj zaradi članstva v njih.

Lahko pa seveda nadaljuješ propagando o blagodejnemu mehkemu nacističnemu škornju.

Bwaze6 je izjavil:

Lahko pa seveda nadaljuješ propagando o blagodejnemu mehkemu nacističnemu škornju.

Saj ne misliš resno, prjatu, no.
Kakšen mehak škorenj?
Nacizen je zločinska ideologija, ki ji ni opravičila.

Ampak ker moram to sploh povdarit, ker ti meni očitaš propagando, je škoda vsakega mojega nadaljenga časa.

Grem raje na pivo.
Tudi s tabo.
Sploh na dan državnosti.

Darko! je izjavil:

mirator je izjavil:

Nacizem in domobranstvo sta si zelo, zelo blizu. Oba sta ksenofobična.

Neresnična izjava.

A ni že čas, da pokopljemo neke idealistične, reresnične mite o antifašizmu in se spustimo na realna tla ?

Ne ga srat no.
Zgodovinske knjige so res pisali zmagovalci.
Ampak so mnogo izpustili.
Ali pa zapisali laži.

Z dokumenti in pričanji podprta vrhunska študija slovenskega razkola.

https://www.mohorjeva.org/izdelek/slove...

Ja, ja. Vem.
Jaz sem potomec domobrancev, fašist, nacist, ljubitelj JJ-a, desničarski trol in sploh ne poznam zgodovine; Možina je pa itak en podrepnik desnice, komolčar in brezveznik, nevreden Slo-Tech briht, k'neda.

No, da vas pomirim.
Nič od tega ni dejanko resnica.
:))

Oprosti, vendar se mi zdi, da mešaš določene stvari. Če so se ženske obrnile za zaščito na italijanskega okupatorja, so se verjetno zato, ker so bili njihov možje, bratje ali sinovi v okupatorskih vrstah in so seveda bile potem ogrožene s strani osvoboditeljev. Vendar to nima nobene veze z domobranstvom kot gibanjem. Pač pomoč tam, od kjer jo pričakuješ.
Zgodovine se ne da spremnijati, se jo pa lahko prilagaja (kar na žalost poskuša SDS). In seveda zgodovino pišejo zmagovalci. In naša zgodovina je pač takšna, da je bil NOB, kot njen svetel del in povojni poboji kot temačen del. Ampak, ali se moramo sedaj tudi potomci teh ljudi, ki so se znašli v vojni vihri, zaslepljeni z nasprotujočimi si informacijami, med sabo sovražiti? Ali moramo to sovraštvo prenašati še dalje na naše otroke in vnuke?

mtosev ::

Meni je naravnost fascinanto, da nekateri mislijo, da mlajše ljudi zanima prerekanje o dogodkih kateri so se zgodili 70+ let nazaj. Mene osebno to sploh ne zanima. So se dogajale slabe stvari med vojne in po njej? Odgovor je da. Kdo nosi odgovornost za tole? Obe strani: komunisti, nacisti/fašisti. Oboji so pobijali ljudi in zagrešili ne vem kolk zločinov nad tedaj živečim prebivalstvom. A ni že davno napočil čas, da se pač ljudje sprijaznijo, da so oboji odgovorni za zločine storjene med vojno in se gre dalje? Resno ne vem kaj je še smisel tega v 21. stoletju?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

mtosev je izjavil:

Meni je naravnost fascinanto, da nekateri mislijo, da mlajše ljudi zanima prerekanje o dogodkih kateri so se zgodili 70+ let nazaj.

Normalno, da jih ne.
Saj tudi sam nisem takooo star :)
V bistvu je meni za zgodovino vseeno.

Ampak tisočkrat ponovljena mainstream laž počasi prileze v domeno resnice.
Tako je v naravi ljudi.
Temu pa se je potrebno upret.

Ker laži se dogajajo tudi danes.
Te pa neposredno vplivajo na to, kako ti živiš.

Konlov ::

Za mlajše je bolj zanimivo to, da bo Orban na naši proslavi. Ups. V taki zasedbi ni naša...

Konlov je izjavil:

Za mlajše je bolj zanimivo to, da bo Orban na naši proslavi. Ups. V taki zasedbi ni naša...

Mi.
Vi.
Oni.

You people ?

Konlov, spet ga serješ ;)

Konlov ::

Česa ne razumeš. A da ni naša. Kako naj ti to napišem, hmm....?

mirator je izjavil:

kuall je izjavil:

Zato ker desničarji obsojamo nacizem, za razliko od levičarjev, ki komunizma niso sposobni obsoditi. Mi zavračamo nacizem, vi komunizem branite. To je glavna razlika med desnico in levico.

To je taka prozorna ploskula. Nacizem in domobranstvo sta si zelo, zelo blizu. Oba sta ksenofobična. Komunizem pa zagovarja enakost med ljudmi, kar je seveda utopija. Obe gibanji pa na žalost izkoriščajo psihopati, ki imajo sposobnost ščuvanja množic v pobijanje nasprotno mislečih. In če kdo mene vpraša, sta to filozofiji, ki z normalnim življenjem posameznika, nimata nobene zveze. Eni in drugi si želimo mirno življenje zase in za naše potomce.
Seveda ne more obstajati enakost med vsemi, saj smo si povsem različni, vendar bi moral imeti vsakdo možnost izstopiti iz povprečja (torej tudi milijarder, če mu je s svojimi idejami in realizacijami, uspelo prodreti v svet). In po drugi strani, bi tudi za človeka, ki se je znašel na robu preživetja (četudi je to njegova lenoba) morala poskrbeti, za minimalne življenske pogoje država (država smo pa jasno vsi prebivalci znotraj meja). Stranke pa v nobenem smislu ne bi smele delovati v stilu nogometnih navijačev, kar pa se na žalost v Sloveniji dogaja zadnjih 30 let. Na žalost skoraj v vsem tem obdobju vlada Janšamanija, kar je po moje ravno konstrukt navijaštva.
Pravih državnikov v Sloveniji pravzaprav nimamo več. Zadnja dva sta bila Bučar in Drnovšek.

vecina vas spregleda glavno komponentno obeh ideologij. To je zatiranje (prave) duhovnosti. Pa verjetno ob vsemu pranju mozganov se vam zelo verjetno zdi, da je duhovnost kr neki. V resnici pa imate znanstvene raziskave, ki potrjujejo da trdna materija ne obstaja ampak je samo navidezna. Zgradba atoma je iz svetlobe. Ampak ocitno si nekdo ne zeli, da bi ljudje imeli telepatske sposobnosti, zato, ker bi jim potem zelo tezko lagali in manipulirali z njimi. Zato so verjetno tudi razglasal vse ljudi s parapsihicnimi sposobnostmi, da so carovnice in jih preganjal. Ce pogledas v pretekli zgodovini so jih vse ideologije preganjale. V danasnjem sistemu pa je povpecen folk toliko programiran, da se vecini zdi, da to ne obstaja. Ampak zdaj je tudi javno dostopno, da se je s tem ukvarjala amerika in sovjetska zveza, ki je vlagala ogromen denar v te raziskave.

Zgodovina sprememb…

MisterM ::

SuperKripto je izjavil:

vecina vas spregleda glavno komponentno obeh ideologij. To je zatiranje (prave) duhovnosti. Pa verjetno ob vsemu pranju mozganov se vam zelo verjetno zdi, da je duhovnost kr neki. V resnici pa imate znanstvene raziskave, ki potrjujejo da trdna materija ne obstaja ampak je samo navidezna. Zgradba atoma je iz svetlobe. Ampak ocitno si nekdo ne zeli, da bi ljudje imeli telepatske sposobnosti, zato, ker bi jim potem zelo tezko lagali in manipulirali z njimi. Zato so verjetno tudi razglasal vse ljudi s parapsihicnimi sposobnostmi, da so carovnice in jih preganjal. Ce pogledas v pretekli zgodovini so jih vse ideologije preganjale. V danasnjem sistemu pa je povpecen folk toliko programiran, da se vecini zdi, da to ne obstaja. Ampak zdaj je tudi javno dostopno, da se je s tem ukvarjala amerika in sovjetska zveza, ki je vlagala ogromen denar v te raziskave.

Kaj ko bi linkal kakšno od teh raziskav, ki po tvoje v standardnem modelu ovržejo vse kvarke, vse leptone in vse bozone razen fotona? Madona, še v špelunkah težko slišiš takšne izjave.

Nedasemiveč ::

Je kdo v centru? Se je možno prebiti do nabrežja ali je vse ograjeno?

Resno sprašujem. Moram na tektonika.

digitalcek ::

Nocoj je lepa možnost, da se sfajtajo.
Sicer obe proslavi ne začneta ob isti uri, bosta pa oddaljeni ena od druge kakih 300 metrov...
Tuji komentatorji si že mislijo svoje...
Me zanima, kako bodo poročali o IZJEMNI ljubezni na obletnico...

endelin ::

Levih drekov nekje skritih ki žvižgajo ni nič sram, da unicujejo proslavo?

Drhal ničvredna. Še ta dan uničujejo.

Levi skrajneži so res zblazneli

Kako so ogabni. Pa dajte že strpat v marice. Prekleta drhal delomrzna

Zgodovina sprememb…

endelin je izjavil:

Že, že. Ampak desni dreki so si pa začeli lastiti državo, misleč, da je njihova in to na vekomaj. Ne omenja zastonj Janša možnosti državljanske vojne.
NI REŠITVE!

Končno, a ni ne levih ne desnih nič stram, da tako RAZLIČNO interpretirajo dogodke od osamosvojitve? Torej 2 + 2 ni več 4?

Ker če ni tako, smo zaključili zgodbo o uspehu. No, saj smo jo pravzaprav že zdavnaj.

Že tisti večer, ko je "tisti" rekel: Danes so dovoljene sanje, od jutri bo pa sranje...

Zgodovina sprememb…

VeganCyclist ::

Haha. Poslušte kako levaki cvilijo. K šimpanzi.

Hypathia ::

Petokolonaši so imeli svojo proslavo, ampak to ni dovolj, zdaj bi radi uničili našo, luzerji.

digitalcek je izjavil:

endelin je izjavil:

Že, že. Ampak desni dreki so si pa začeli lastiti državo, misleč, da je njihova in to na vekomaj. Ne omenja zastonj Janša možnosti državljanske vojne.
NI REŠITVE!

Končno, a ni ne levih ne desnih nič stram, da tako RAZLIČNO interpretirajo dogodke od osamosvojitve? Torej 2 + 2 ni več 4?

Ker če ni tako, smo zaključili zgodbo o uspehu. No, saj smo jo pravzaprav že zdavnaj.

Že tisti večer, ke je "tisti" rekel: Danes so dovoljene sanje, od jutri bo pa sranje...

Uzem tabletko poba. Država bo od tistih, ki jih bodo izvolil volilci.

VeganCyclist je izjavil:

Sem kje napisal, da ne?

Le da se vam bom naslednje leto smejal s hrvaškega otoka, živeč v mediteranski klimi in jedoč mediteranske jedi.

Vi pa se boste, ker bo ena stran zmagala za las, hebali do nezavesti.. VSAK DAN...

Massacra ::

Hypathia je izjavil:

... zdaj bi radi uničili našo, luzerji.

"Vašo" proslavo ste naredili točno zadnjič v zgodovini Slovenije!

Hypathia ::

Kot je povedal tvoj idol, danes so dovoljene sanje, jutri pa je nov dan.

floyd1 ::

VeganCyclist je izjavil:

digitalcek je izjavil:

endelin je izjavil:

NI REŠITVE!

Že tisti večer, ke je "tisti" rekel: Danes so dovoljene sanje, od jutri bo pa sranje...

Ne morem verjet. Se pravi, da vsake 4 leta izvolimo lastnike države?
Tudi puklasti točno tega sicer ne razume najbolje, ampak v splošnem bi pričakoval, da vsaj raja ve, da izberemo le "upravljalce".
Drugač pa je proslava zgleda precej dolgočasna (plenkovič raje štrca po telefonu), je pa pozitivno, da je en stric po govoru zalil lipo v tem vročinskem valu. Sicer po mojem premalo, a vendar boljše kot nič.

Zgodovina sprememb…

Ni lepšga kot po dolgmu cajtu spet gledat pravo slovensko proslavo ... ob pasjih krikih komunajzarjev.

Massacra ::

Hypathia je izjavil:

Kot je povedal tvoj idol, danes so dovoljene sanje, jutri pa je nov dan.

Kaj pa je Kučan spet kriv ti klero-fašistično neizobraženo stvorenje?

Kolikokrat je tvoj idol kršil zakonodajo in ustavo v zadnjem letu dni?

Telbanc ::

VeganCyclist je izjavil:

Ni lepšga kot po dolgmu cajtu spet gledat pravo slovensko proslavo ... ob pasjih krikih komunajzarjev.

Proslava je lepa in na nivoju. Nice. V bistvu zaj Kurtz sam hvali J.J. ....
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

floyd1 ::

VeganCyclist je izjavil:

Edini komunajzarji so ostali na trstenjakovi, vsi ostali smo to prerasli že vsaj kaki dve desetletji nazaj.
A iz ust rumeno-plavih drugega kot pogrevanja preteklosti ni a pričakovat, debilne volilce je pač treba malo sppmnit na tardeče in strašit, da bi brez obsojenega kriminalca janezka spet kraljevala zvezda.
Opa, plenkovič ni na telefonu. (Ker govori).
««
18 / 92
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Se nam jutri obeta zapora države? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13820982 (18056) c3p0

Več podobnih tem