Forum » Omrežja in internet » A1 sprememba paketa brez da vidiš pogodbo?
A1 sprememba paketa brez da vidiš pogodbo?
Horzen ::
Pozdravljeni,
Ker furam net na 30/5 ADSL bi rad povečal hitrost na 40/10 VDSL. To sem baje naredil preko telefona včeraj z operaterko vendar mi A1 ne da nobene dokumentacije na v pogled kaj smo se sploh dogovorili? A je to normalno? Leta 2019 sem preko maila dobil v elektronski podpis pogodbe črno na belem sedaj pa kr tako na besedo se grejo?
Ker furam net na 30/5 ADSL bi rad povečal hitrost na 40/10 VDSL. To sem baje naredil preko telefona včeraj z operaterko vendar mi A1 ne da nobene dokumentacije na v pogled kaj smo se sploh dogovorili? A je to normalno? Leta 2019 sem preko maila dobil v elektronski podpis pogodbe črno na belem sedaj pa kr tako na besedo se grejo?
janezvalva ::
ti dovolim, da podpišeš karkoli.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
shadeX ::
Sej določene stvari lahk tudi prek svoje konzole A1 spreminjaš, če paket to omogoča tudi hitrost (če se ne motim). Dokumentacija je počasna zadeva, če to lahko s kliki delaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet prek LTE in zanesljivost, kvaliteta delovanjaOddelek: Omrežja in internet | 4033 (3146) | SaXsIm |
» | Laptop na wifi ne dosega polne hitrostiOddelek: Pomoč in nasveti | 3546 (2270) | matobeli |
» | T-2 ali A1 za internet doma?Oddelek: Omrežja in internet | 13754 (5950) | crypto0 |
» | 50 ccmOddelek: Loža | 9029 (6682) | Formula 1 |
» | Kubuntu zmrzneOddelek: Operacijski sistemi | 1441 (1179) | Maryk |