Forum » Igre » Problem v FIFI 2003 grafika popačena
Problem v FIFI 2003 grafika popačena
Dolby007 ::
Imam en problem in sicer.
Imam računalnik:
Procesor AMD Athlon 2.5 Barton navit na 3.2 gor hladilni Volcano 11+
Ram 200 Mhz SDR400 256 Mb
Grafično Radeon 9600 128Mb le to nevem katerega proizvajalca
directX 9.0
driverji za grafično z ati-jeve strani pack velik 25 MB
Problem pa je takle, računalnik dela prfektno, vse igrce delajo, vsaj tiste k sm probu, razen FIFA 2003. Vse dela normalno, ko pa pridem v samo igro pa mi igralce in igrišče izrisuje črtkano v vseh možnih mavričnih barvah, tako da objekt vidiš samo barve ne prave. Včasih vrže iz igre in napiše: VPU Recover has reset your graphic cart. Prav tako me vrže vn iz igre MAX Payne. Delujoče igre: npr. Unreal Turnament 2003, F1Gp4, Wolfenstein (return to castle), Soldier of Fortune 2,...
Čul sm že na raznih forumih da imajo tudi ostali težave z Fifo, ampak nisem uspel razbrati zakaj?
Ali se bi to dogajalo zaradi napačnih gonilnikov, da bi moral imeti prav od proizvajalca kartice?
Ali zaradi navitega računalnika?
Ali je kaj narobe z grafično?
Prosim za čimprejšno pomoč.
Hvala!
Imam računalnik:
Procesor AMD Athlon 2.5 Barton navit na 3.2 gor hladilni Volcano 11+
Ram 200 Mhz SDR400 256 Mb
Grafično Radeon 9600 128Mb le to nevem katerega proizvajalca
directX 9.0
driverji za grafično z ati-jeve strani pack velik 25 MB
Problem pa je takle, računalnik dela prfektno, vse igrce delajo, vsaj tiste k sm probu, razen FIFA 2003. Vse dela normalno, ko pa pridem v samo igro pa mi igralce in igrišče izrisuje črtkano v vseh možnih mavričnih barvah, tako da objekt vidiš samo barve ne prave. Včasih vrže iz igre in napiše: VPU Recover has reset your graphic cart. Prav tako me vrže vn iz igre MAX Payne. Delujoče igre: npr. Unreal Turnament 2003, F1Gp4, Wolfenstein (return to castle), Soldier of Fortune 2,...
Čul sm že na raznih forumih da imajo tudi ostali težave z Fifo, ampak nisem uspel razbrati zakaj?
Ali se bi to dogajalo zaradi napačnih gonilnikov, da bi moral imeti prav od proizvajalca kartice?
Ali zaradi navitega računalnika?
Ali je kaj narobe z grafično?
Prosim za čimprejšno pomoč.
Hvala!
- zaklenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z delovanjem določenih igricOddelek: Pomoč in nasveti | 2294 (918) | SmolWhale |
» | Težava z igranje igricOddelek: Igre | 2847 (2067) | TehDucky |
» | Težave z R9 290Oddelek: Pomoč in nasveti | 6402 (5507) | Napajalc |
» | FiFa 07 - ProblemOddelek: Igre | 2633 (2117) | Klemzz |
» | V igricah mi vedno zaštekaOddelek: Pomoč in nasveti | 878 (729) | ERGY |