Forum » Kaj kupiti » Mnenja o HP Deskjet 1120C
Mnenja o HP Deskjet 1120C
Xplicit ::
Namen mam kupiti HP Deskjet 1120C printer (star 2 leti) za 25k (s polnimi kartusami)
zdej me pa zanima ce ima kdo tak printer in ce se ta nakup splaca
pa se to - a dela na xp-jih - naceloma bi mogu, sam na uradni strani nism najdu nobenih driverjev (samo za win2000) - sej najbrz so ze integrirani v winXP
zdej me pa zanima ce ima kdo tak printer in ce se ta nakup splaca
pa se to - a dela na xp-jih - naceloma bi mogu, sam na uradni strani nism najdu nobenih driverjev (samo za win2000) - sej najbrz so ze integrirani v winXP
- spremenil: boštjan ()
lopov ::
Printer je bolj slabo podprt v XP, mislim da ima samo "default" podporo. Upam, da gre res za 1120 in ne 1125, ker ta v XP *ni* podprt.
Obstaja se druga resitev in sicer PS drajverji --> Adobe PressReady, kateri za ta printer obstajajo in mu dodajo se PS level 2/3 zmogljivost (nekaj casa so ga prilagali 1220, katerega imam jaz).
Ce bos mel probleme poslji mail, na 3delavnici imam nick "sponka" ;)
b.
Obstaja se druga resitev in sicer PS drajverji --> Adobe PressReady, kateri za ta printer obstajajo in mu dodajo se PS level 2/3 zmogljivost (nekaj casa so ga prilagali 1220, katerega imam jaz).
Ce bos mel probleme poslji mail, na 3delavnici imam nick "sponka" ;)
b.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev, Canon lbp 1120, LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 658 (555) | nergac |
» | HP LaserJet M1120 MFPOddelek: Programska oprema | 851 (755) | JercSI |
» | Računalnik ne najde tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2190 (2099) | Miro-Slav |
» | Laserski tiskalnik, čb, duplexOddelek: Kaj kupiti | 1209 (1086) | pershi |
» | Printer čez mrežo.Oddelek: Pomoč in nasveti | 817 (768) | Yeznick |