Forum » Loža » Hojs - kako ga odstaviti
Hojs - kako ga odstaviti
koyotee ::
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
- zaklenil: bluefish ()
Uporabnik ::
Hmm, on je itak nepreklicno odstopi, in po moje se sproži kakšen sodni postopek in je zadeva urejena.
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything
Hypathia ::
Tako da se naučite šteti do 46.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
nejcek74 ::
SDS ne pozna besede "osebna odgovornost", njihovim volivcem je vseeno, večina jih tako ali tako ne loči med fikcijo in dejstvi. Žal si talec dobro organizirane primitivne manjšine, preostane ti dvoje, spustiš se dovolj nizko in se začneš obmetavat z drekom, tudi če zmagaš, boš .. pomazan z drekom. Lahko pa poskušaš živeti in delovati z osebno integriteto, imel boš majhen vpliv in še to samo na svoje stike. Ne boš spremenil veliko, ampak če bo dovolj takih ljudi, se bodo zadeve počasi premikale. V resnici je to edini način izgradnje zrele družbe, ki je sposobna uveljavljat svoje odločitve.
Saj je tudi jug Italije ali pa večji del Bosne v rokah mafije, da o večini tretjega sveta, kjer ljudje trpijo še veliko bolj, niti ne govorimo. Predstavljal si talibane, in primitivca tipa Hojs, ki lahko svoje grožnje tudi udejani. Grozljivka.
Saj je tudi jug Italije ali pa večji del Bosne v rokah mafije, da o večini tretjega sveta, kjer ljudje trpijo še veliko bolj, niti ne govorimo. Predstavljal si talibane, in primitivca tipa Hojs, ki lahko svoje grožnje tudi udejani. Grozljivka.
Ma hojs nima jajc da bi pohodil mravljo
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
spam321 ::
Se ne morem odločiti kdo je večji pacient. Hojs ali Kordiš. Oba fukjena do konca. Žalostno, da lahko takšni prizadetki sploh pridejo v politiko.
WhiteAngel ::
AndrejS ::
Meni se zdi bolano da levičari donirajo z službenimi telefoni za STA - potem pa se še kurčijo kako so donirali !
brbr21 ::
Meni se zdi bolano da levičari donirajo z službenimi telefoni za STA - potem pa se še kurčijo kako so donirali !Veš al nabijaš? Ker če poznaaš konkreten primer, je tvoja državljanska obveznost naznaniti kršitev ustreznim organom. Če ne poznaš, molči.
Drugalče pa vezano na temo, že desetletja sanjam o osebni odgovornosti politikov in drugih javnih uslužbencev. Žal nimamo jajc za uvedbo česa takega. Bi hitro počistili z večino kruhoborcev in psihopatov.
V realnem sektorju s tem načeloma nimamo težav.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: brbr21 ()
buttcrack ::
Z lahkoto doniraš preko službenega telefona ampak te potem obišče položnica v isto vrednosti ali pa ti že pri plači trgajo.
Ne kr tako na pamet nekaj...
Ne kr tako na pamet nekaj...
Telbanc ::
Donirajte človeku, ki zasluži 100k na leto, res je revež! Lulz
RTV se izogiba navajanju njegove plače in nagrade. Mislim Mainstraim mediji sam lajnajo kak so delavci brez dohodkov in podobne...sej to je čist res, sam nikjer nisem vidu
tistih novinarjev, ki so se zbrali včerej, da so protestirali, ko so na STA dobesedno raztrančirali Meškota. Etika je njim tuja. In morala.
Nkjer nisem zasledil, da so njemu kej donirali, ko je ostal na cesti kot onkološki bolnik brez dohodkov.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
janezvalva ::
Kako se lahko rešimo tega bedaka?
mater maš ti ene probleme. bedak si ti. pejt raje v fabriko delat, ne mi viset na socialcu.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
janezvalva je izjavil:
mater maš ti ene probleme. bedak si ti. pejt raje v fabriko delat, ne mi viset na socialcu.
A to si ti razbral iz posta, da ne dela in da je na socialcu? Dej še meni povej moj status, prosim.
;-) ::
Hojs ne dela samo iz sebe bedaka, celi policiji ke ze naredil nepopravljivo skodo...zdaj bodo za vedno ostali Hojski :)
forplan ::
Jaz sem tudi poslal STA0, pa STA -5, pa STA -10... Sicer ni prijelo, užival pa sem :)
da se strinjam
janezvalva je izjavil:
Sej ti imaš isti problem, samo zavedaš se ga ne. Plača za mesec marec 1300€ neto.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
mtosev ::
A Hojsek je probal donirati 0 eur? Dobro trolla. Ni pa smešno, ker je tip notranji minister.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Ben Dover ::
V svojem prostem času lahko počne kar hoče. nekateri trollajo, drugi delajo revolucijo..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()
Vetrpiha ::
RoccoC ::
#000000 ::
Pomojem najlažje to izvesti tako da se zmaga na volitvah, ko pač bodo. Druge ni, ne more raja odločat kdaj bo kdo odšel ali prišel, je pač demokracija.
Ben Dover ::
V svojem prostem času lahko počne kar hoče. nekateri trollajo, drugi delajo revolucijo..
A ti si novi z večerne izmene vojske hojskopujskovih trolov?
Ne, samo gledam na stvari drugače, kot vi fanatiki. Kot kaže mi to ni dovoljeno brez primitivnih žalitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()
Lahko, samo ne javno.
RoccoC ::
A ti si novi z večerne izmene vojske hojskopujskovih trolov?
Ne, samo gledam na stvari drugače, kot vi fanatiki. Kot kaže mi to ni dovoljeno brez primitivnih žalitev.
Neprecenljivo ko oboževalec lika in dela maršala Tvita druge okliče za fanatike...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | stiropor beton ali podobno - zalitje električnih in vodnih inštalacij na tleh (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15851 (11066) | Twixz |
» | Povezava IP kamere v svetOddelek: Loža | 1689 (1248) | Vuli |