» »

Vprašanje za prodajo PC kompleta??

Vprašanje za prodajo PC kompleta??

Patrik0 ::

Pozdravljeni, prodajam 3 mesece star računalniški set, ker je stvar veliko prevelika za v sobo in se bom selil pa bi rabil samo prenosnik. Kupljeno je bilo v začetku letošnjega leta za okoli 700 EUR (računalnik v celoti sestavljen, ekran, miška in tipkovnica brezzžična, bt usb adaptewr in pa še dodano wifi adapter, originalna windows 10 home licenca - nalepka zaleplena na ohišje, eset antivirus zaščita in pa rabljena licenca od office pro plus 2019). Zdevo hočem prodat za 450-500 EUR pač mislite, da je to realna cena pa dobra? Morda še veste oz. maste predloge kje objavit te oglase, so objavjeni že na bolhi in na fb marketplace in bi stvar čimprej rad prodal. Je oglas vredu, pa računalnik kakšne kapacitete oz. "moči" sploh je? Pa je cena dobra ali kako mnenje maste?

Bolha oglas: https://www.bolha.com/racunalniski-komp...

Ben Dover ::

Če ne bo zainterisiranih kupcev je cena previsoka, zelo enostavno...

DarwiN ::

Men se zdi cena 450-500€ čist poštena, čeprav, če bi rad "čim prej prodal", bo treba znižat na 400€, ker to je potem pa že ugodno.
Trn v tvoji peti je software.. Ljudje, ki kupujejo rabljeno robo, ne cenijo softwera. To se pričakuje, da dobiš gratis zraven oziroma se dvigne vrednost kompleta za 10-20€ mogoče. Ljudje sicer kupijo winse na ebayu za 5€, oziroma namestijo piratske in mirna Bosna.

Tko da, ko si ti plačal 150€ za SW, je ta denar enostavno "izpuhtel v zrak" in tega si se moral zavedat ob nakupu. Če imaš prenosljivo licenco, jo mogoče unovčiš kako drugače. Ampak laptopa boš najbrž ravno tako kupil z OEM Windowsi.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

filip007 ::

Pa čim krajše litanije, samo spisek komponent in tri stavke na koncu bo zadosti.
Trevor Philips Industries


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

I5 4690K + R9 290 ali i7 4770K + 770 GTX

Oddelek: Kaj kupiti
444265 (3522) next3steps
»

Mnenja o trgovinah za odkup mobilnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7012453 (10940) jero_no1

Več podobnih tem