» »

Zobna pasta BIO2YOU?

Zobna pasta BIO2YOU?

1 2
3
»

SuperKripto ::

Za moje pisanje se ve, da nisem politicno opredeljen in ne lobiram za nobeno stranko ali politiko. Nobenega ne silim, samo povem moje mnenje in vsak se sam lahko odloci. Veckrat sem tudi povedal, da je marsikaj lahko dezinformacija in naj vsak sam presodi ce je kaj na tem, pa ce so informacije preverljive. Jaz nisem otrok, nikoli nisem trdil da sem jaz kaj poseben otrok ampak da doloceni starsi govorijo o teh otrocih. Obstajajo tudi posnetki na internetu, pa clanki tudi v slovenscini.

Zgodovina sprememb…

SuperKripto ::

Se kdo spomni ko so v osnovnih solah v nizjih razredih prihajali govorit o umivanju zob z zobnimi pastami, pa dajal so tabletke s flourom/flouridom, kako naj bi to bilo dobro za otroke itd? Zdaj ko pogledamo dolocene raziskave o flouru, ali mislite, da je to bil napacen pristop ali pravilen? Kako fluor/fluorid vpliva na mozgane, na razmisljanje, na IQ?

Stevilni raziskovalci so ugotovili, da je ena izmed najboljsih preventiv za zobe, da ne uzivamo nobene industrijsko predelane hrane. To so ugotavljal na razlicnih skupinah domorodcev, ki so imeli presenetljivo zdrave zobe. Ampak s prihodom vplivov civilizacije, industrijsko predelane hrane se je s tem zacel tudi vpliv na zobe domorodcev. Se najbolj naj bi vplival rafiniran sladkor in rafinirana psenica in izdelki, ki jih vsebujejo. Sladkarije, psenicna bela moka in drugi podobni izdelki.

Kaj pa pomaga? Dovolj vitamina D in zdrava pravilna prehrana. Vitamin D se dobi prek sonca, lahko pa tudi prek hrane. Zanimivo, da dolocena ljudstva na severu, kjer ni dovolj sonca, imajo vec vitamina D kot pa ljudje, ki zivijo na jugu. Zato, kr jedo veliko hrane, ki vsebuje vitamin D.

Zgodovina sprememb…

showsover ::

Baje razvijajo najboljšo zobno pasto, so že prototipi ven prišli. Ne smem napisat direktno, lahko pa si sami prikažete vrsto, če 'selectate' spodnjo vrstico, zbiramo naročila, pohitite, da ne zmanjka za vas.

SiO2 - Harenae ordinarius

Ben Dover ::

Če ni razvita v NASI pol ne verjamem nič!

gruntfürmich ::

SuperKripto je izjavil:

Invictus je izjavil:

1x sem zasledil članek zakaj se daje flour v pitno vodo v New Yorku...

Na začetku itak zaradi zob, ampak flour je bil stranski pridukt, odpadek pri proizvoidnem procesu v tovarni lastnika, hudo povezanega z župani.

Skratka, dober biznis...

Tukaj je se en clanek, ki pove podobno zgodbo tudi za zobne paste. Pa kako te sestavine vplivajo na IQ, na mozgane in na druge sposobnosti.

jst to opažam ja, pri tebi...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Tiina2211 ::

vinkop je izjavil:

Pozdravljeni, vceraj sem narocil zobno pasto bio2you, ki stane 29€. sedaj me zanima ali je kdo od vas ze uporabljal to pasto in kaksne izkusnje je imel ali pa sem samo podlegel dobri reklami?


Žal zato jaz ne vrjamem v to poglejte realno ceno te zobne paste https://biolepa.si/ustna-nega

Gmajky ::

Moja izkusnja z zobno pasto bio2you je zelo slaba! Po polmesecni uporabi trikrat na dan, sem prisel do tocke, ko sem skoraj izgubil zobe. In problem ni bil samo pri zobeh, glavnina problema je bilo vnetje dlesni, ki je bilo tako hudo, da je pripeljalo do skorajsnjega izpada zob. Po skoraj dveh mesecih rehabilitacije in obiskov zobozdravnika, sem koncno izven nevarnosti izgube zob! Dlesni pa se tudi pocasi normalizirajo. Prej zdravi zobje in dlesni, sem uspel unicit v manj kot mesecu dni, s pasto ki je totalen strup! Ce ima kdo izkusnje, kako takega prodajalca ustaviti in kaznovati zaradi skodovanja zdravju zaradi dobicka, naj mi javi. Pripravljen sem iti tudi v tozbo, saj imam vsa zdravniska dokazila! Pa srecno vsem skupaj in lp. Miha :)

Unchancy ::

hahahahahaha, svašta. Pa na prvem postu se je to prodajalo po 29 EUR. A je bilo kakšno jumbo pakiranje 3L? :))
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Unchancy ()
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nega zob (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21661002 (33402) Andro457
»

Zobna pasta (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5916772 (14444) francek1
»

Zobne paste (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5716918 (14292) harmony

Strupen fluor (fluorid) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10812234 (9888) WarpedGone
»

Fluor v tabletah DA ali NE

Oddelek: Problemi človeštva
263937 (3353) Matri[X]

Več podobnih tem