» »

Zobna pasta BIO2YOU?

Zobna pasta BIO2YOU?

1 2
3
»

SuperKripto ::

Za moje pisanje se ve, da nisem politicno opredeljen in ne lobiram za nobeno stranko ali politiko. Nobenega ne silim, samo povem moje mnenje in vsak se sam lahko odloci. Veckrat sem tudi povedal, da je marsikaj lahko dezinformacija in naj vsak sam presodi ce je kaj na tem, pa ce so informacije preverljive. Jaz nisem otrok, nikoli nisem trdil da sem jaz kaj poseben otrok ampak da doloceni starsi govorijo o teh otrocih. Obstajajo tudi posnetki na internetu, pa clanki tudi v slovenscini.

Zgodovina sprememb…

SuperKripto ::

Se kdo spomni ko so v osnovnih solah v nizjih razredih prihajali govorit o umivanju zob z zobnimi pastami, pa dajal so tabletke s flourom/flouridom, kako naj bi to bilo dobro za otroke itd? Zdaj ko pogledamo dolocene raziskave o flouru, ali mislite, da je to bil napacen pristop ali pravilen? Kako fluor/fluorid vpliva na mozgane, na razmisljanje, na IQ?

Stevilni raziskovalci so ugotovili, da je ena izmed najboljsih preventiv za zobe, da ne uzivamo nobene industrijsko predelane hrane. To so ugotavljal na razlicnih skupinah domorodcev, ki so imeli presenetljivo zdrave zobe. Ampak s prihodom vplivov civilizacije, industrijsko predelane hrane se je s tem zacel tudi vpliv na zobe domorodcev. Se najbolj naj bi vplival rafiniran sladkor in rafinirana psenica in izdelki, ki jih vsebujejo. Sladkarije, psenicna bela moka in drugi podobni izdelki.

Kaj pa pomaga? Dovolj vitamina D in zdrava pravilna prehrana. Vitamin D se dobi prek sonca, lahko pa tudi prek hrane. Zanimivo, da dolocena ljudstva na severu, kjer ni dovolj sonca, imajo vec vitamina D kot pa ljudje, ki zivijo na jugu. Zato, kr jedo veliko hrane, ki vsebuje vitamin D.

Zgodovina sprememb…

gtfo ::

Baje razvijajo najboljšo zobno pasto, so že prototipi ven prišli. Ne smem napisat direktno, lahko pa si sami prikažete vrsto, če 'selectate' spodnjo vrstico, zbiramo naročila, pohitite, da ne zmanjka za vas.

SiO2 - Harenae ordinarius

Ben Dover ::

Če ni razvita v NASI pol ne verjamem nič!

gruntfürmich ::

SuperKripto je izjavil:

Invictus je izjavil:

1x sem zasledil članek zakaj se daje flour v pitno vodo v New Yorku...

Na začetku itak zaradi zob, ampak flour je bil stranski pridukt, odpadek pri proizvoidnem procesu v tovarni lastnika, hudo povezanega z župani.

Skratka, dober biznis...

Tukaj je se en clanek, ki pove podobno zgodbo tudi za zobne paste. Pa kako te sestavine vplivajo na IQ, na mozgane in na druge sposobnosti.

jst to opažam ja, pri tebi...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nega zob (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21640899 (13299) Andro457
»

Zobna pasta (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5911134 (8806) francek1
»

Zobne paste (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5713012 (10386) harmony

Strupen fluor (fluorid) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1089912 (7566) WarpedGone
»

Fluor v tabletah DA ali NE

Oddelek: Problemi človeštva
263410 (2826) Matri[X]

Več podobnih tem