Forum » Šola » Status raziskovalca
Status raziskovalca

root987 ::
Pozdrav
Zanima me, kje dobiš obrazec za prijavo raziskovalne naloge. Svetovalka je rekla da bi naj dobil pri knjižničarki, katera vodi raziskovalni krožek, a kolikor vem ona vodi samo obstransko raziskovanje, katere niso "dovolj" za raziskovalni status.
Prav tako me zanima, a ima kdo kakšen pdf al kak url o pravilih ipd. za dodelitev raziskovalnega statusa - v našem biltenu ni kaj.
Zanima me, kje dobiš obrazec za prijavo raziskovalne naloge. Svetovalka je rekla da bi naj dobil pri knjižničarki, katera vodi raziskovalni krožek, a kolikor vem ona vodi samo obstransko raziskovanje, katere niso "dovolj" za raziskovalni status.
Prav tako me zanima, a ima kdo kakšen pdf al kak url o pravilih ipd. za dodelitev raziskovalnega statusa - v našem biltenu ni kaj.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
- spremenil: root987 ()

|CyGNUS-x ::
@Neo--:
Ti bi meu status raziskovalca?
Kaj pa boš raziskoval? Na naši šoli se mi zdi, da to sploh ni možno
Ti bi meu status raziskovalca?

Kaj pa boš raziskoval? Na naši šoli se mi zdi, da to sploh ni možno

Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

root987 ::
Motorji prihodnosti. Če je možno na eni šoli, je tudi na drugi. That is a way of law.

"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2018: črno leto za novinarstvoOddelek: Novice / NWO | 6078 (4866) | Poldi112 |
» | Ali d.o.o. v lasti učitelja lahko dela za šolo?Oddelek: Šola | 6422 (4780) | St235 |
» | Nemški raziskovalci bodo danes izgubili dostop do znanstvenih člankov, težave tudi dr (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 26854 (23681) | mojca |
» | Zahvala javnemu sektorju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11913 (9620) | Mipe |
» | Kje najceneje nabaviti nove Winse?Oddelek: Operacijski sistemi | 2383 (1376) | energetik |