Forum » Pomoč in nasveti » nezaznavanje wi-fi, USB ključek, kateri
nezaznavanje wi-fi, USB ključek, kateri
Jasnaaaa ::
Pozdravljeni
Leptop Lenovo mi ne zazna več dostopnih wi-fi , nobenega izpisa dostopnih točk mi ne ponudi
računalnik ob zagonu iskanja težav izpiše : " V kartici Qualcomm Atheros QCA9377 Wireless Network Adapter prihaja do težav z gonilniki ali strojno opremo / V kartici brezžično omrežje prihaja do težav.
- verjetno lahko nesem na servis, se bom pozanimala za ceno popravila
- nekdo mi je svetoval, da kupim nek USB ključek, prosim za link teh ključkov npr na mimovrste - v naše kraju imam prevzemno mesto
hvala za pomoč
Jasna
Leptop Lenovo mi ne zazna več dostopnih wi-fi , nobenega izpisa dostopnih točk mi ne ponudi
računalnik ob zagonu iskanja težav izpiše : " V kartici Qualcomm Atheros QCA9377 Wireless Network Adapter prihaja do težav z gonilniki ali strojno opremo / V kartici brezžično omrežje prihaja do težav.
- verjetno lahko nesem na servis, se bom pozanimala za ceno popravila
- nekdo mi je svetoval, da kupim nek USB ključek, prosim za link teh ključkov npr na mimovrste - v naše kraju imam prevzemno mesto
hvala za pomoč
Jasna
- spremenila: Jasnaaaa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zotac ZBOX ID18 PlusOddelek: Strojna oprema | 4749 (1224) | MrStein |
» | Dell XPS 15 9560 zamenjava wi-fi karticeOddelek: Strojna oprema | 1134 (810) | weasel |
» | ActivIdentity in Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8418 (5731) | aigmt |
» | Ne dela internet na enem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 4008 (3804) | imagodei |