Forum » Loža » Omisli.si - nateg
Omisli.si - nateg
Aston_11 ::
Ni bila enkrat na ST ena taka zgodba, kjer so nekoga ocolali tako, da je glava pekla, efekta pa nobenega?
Pogodba pa taka, da kao niti odstopit ni mogel....
Pogodba pa taka, da kao niti odstopit ni mogel....

mpritr1 ::
Pravkar dobil povpraševanje od svoje firme na svojo firmo:D. Toliko glede Omisli.si
Pozdravljeni.
Sicer tezko komentiram anonimen zapis, pa se bom vendarle potrudil.
Pravite, da ste oddali povprasevanje in vam je samodejni sistem posredoval to povprasevanje, kot lastniku firme, s katero ste registrirani na Omisli.si?
Ce je to, zakaj se vam to zdi nezazeleno oziroma nepricakovano?
Z veseljem preverimo, kaj tocno neprijetnega ste doziveli, le zaupajte mi malo vec podatkov na info@omisli.si.
Za morebitno nevsecnost pa se vam vnaprej opravicujemo.
Vse dobro, ekipa https://omisli.si
---
www.najdi-glasbenika.si, www.najem-fotografa.si
www.najdi-glasbenika.si, www.najem-fotografa.si
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Groot ()
KTr1sk ::
Kako je kaj dandanes s to spletno stranjo, je še vedno nateg?
i5-14500k,32gb ddr5,rx6800,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

BRBR ::
Pravkar dobil povpraševanje od svoje firme na svojo firmo:D. Toliko glede Omisli.si
Pozdravljeni.
...
Vse dobro, ekipa https://omisli.si
Meni gre ta 'Vse dobro' nekolikanj na živce. Pomeni namreč, da pisec misli, da temu, ki ga naslavlja (kakor se temu dandanes reče) ni dobro, ni dobro sploh, psihično.
Niti ni zgodovinski dogodek napisati kaj takega, se je že ta praznoglavost razpasla.
Moj replay bi bil: "Tudi vam želim čimprejšnje okrevanje."
Never underestimate the power of idiots in large groups.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: velikBrokoli ()
fikus_ ::
Kako je kaj dandanes s to spletno stranjo, je še vedno nateg?
Računajo za posredovanje, tako da nateg ravno ni. Je pa bolj drugo, kdo se oglašuje preko njih. Verjetno tisti, ki sami ne dobijo dovolj dela, čeprav so sedaj dobri obrtniki zelo zasedeni, za mesece in leta vnaprej, odvisno od dejavnosti. Po tej logiki ostanejo ....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
ToniT ::
Včeraj sem iskal avtoličarja v radiusu 25 km od bivališča. Dobil sem eno sporočilo od enega, ki je na drugem koncu Slovenije.
Je pa bilo vmes tudi nekaj naslovov, za katere sem vedel, manjkali pa so določeni izvajalci, ki so očitno dovolj dobri, da ne potrebujejo omisli.si
Pač še en servis, ki skuša preživeti na sceni... Nič posebnega.
Je pa bilo vmes tudi nekaj naslovov, za katere sem vedel, manjkali pa so določeni izvajalci, ki so očitno dovolj dobri, da ne potrebujejo omisli.si
Pač še en servis, ki skuša preživeti na sceni... Nič posebnega.
c3p0 ::
Poznam enega avtorjev, to ni nikoli bil nateg. Zadeva je že kar stara.
Je pa teh portalov zdaj že kar nekaj, občasno katerega koristim, vsaj da vidim kakšne so cene.
Je pa teh portalov zdaj že kar nekaj, občasno katerega koristim, vsaj da vidim kakšne so cene.
mirator ::
Moja izkušnja z njimi je tudi pozitivna. Iskal sem ponudnike za gražna vrata. Poleg Omisli.si sem iskal tudi sam. Preko Omisli.si sem dobil 4 ponudbe od katerih mi nobena ni ustrezala. Pri tem je bilo zanimivo,da sem dobil ponudbe med nekaj več kot 1000 evri in nekoliko manj kot 5000 evri. Dva pa sta dal ponudbi okoli 2000 evrov. Itbral sem svojega, tudi za ceno okli 2000 evrov, ki pa je bil dojemljiv za moje zahteve.
Omisli.si so me kontaktirali, če sem sploh koga izbral. Sem jim razložil in ni bilo problema, samo želeli so, da jim dam podatke od mojega izbranega izvajalca. Bi jim ga dal, če bi to bilo v interesu izvjalca, kar pa ni bilo. Kot izvajalec pa je imel z Omisli.si slabo izkušnjo.
Omisli.si so me kontaktirali, če sem sploh koga izbral. Sem jim razložil in ni bilo problema, samo želeli so, da jim dam podatke od mojega izbranega izvajalca. Bi jim ga dal, če bi to bilo v interesu izvjalca, kar pa ni bilo. Kot izvajalec pa je imel z Omisli.si slabo izkušnjo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | zacetekOddelek: Programiranje | 3341 (2326) | Kayzon |
| » | Kariera (pod)povprečnega programerjaOddelek: Programiranje | 3810 (3118) | showsover |
| » | Iskanje zaposlitveOddelek: Programiranje | 6080 (3204) | link_up |
| » | kako se naredi spletna stran z več jeziki?Oddelek: Programiranje | 2713 (1879) | lemur233 |
| » | Ideje/potrebe za izdelavo progama... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6579 (4330) | Rias Gremory |