Forum » Kriptovalute in blockchain » BigBang in kriptovalute
BigBang in kriptovalute
Nik3 ::
Pozdravljeni!
Nedavno mi je uspelo pridobiti nekaj ETHja in me zanima kakšen je postopek plačila v npr. BigBangu.
Predvsem me zanima koliko dodatnega "davka" pribijejo in ali lahko prosijo za kopijo osebne izkaznice ali kar koli podobnega.
Predvidevam, da dodajo vsaj 5% davka na transakcijo, vendar bi bilo bolje imeti podatek še od koga drugega, ki se je s tem že kdaj ukvarjal. Zaenkrat sicer nisem zasledil nobene druge SLO trgovine, ki bi podpirala plačila v kriptovalutah, če pa kdo ve za še kakšno, pa še toliko bolje.
Hvala in lp
Nedavno mi je uspelo pridobiti nekaj ETHja in me zanima kakšen je postopek plačila v npr. BigBangu.
Predvsem me zanima koliko dodatnega "davka" pribijejo in ali lahko prosijo za kopijo osebne izkaznice ali kar koli podobnega.
Predvidevam, da dodajo vsaj 5% davka na transakcijo, vendar bi bilo bolje imeti podatek še od koga drugega, ki se je s tem že kdaj ukvarjal. Zaenkrat sicer nisem zasledil nobene druge SLO trgovine, ki bi podpirala plačila v kriptovalutah, če pa kdo ve za še kakšno, pa še toliko bolje.
Hvala in lp
Baja ::
mlacom mislim da jemlje kripto. v nekaterih tuš centrih lahko plačaš s kripto. pa verjetno še kje.
kow ::
To verjetno ne drzi. Lahko placas z njihovim appom (domnevam). Ne mores kar placati s kriptom.
Ali se motim?
Ali se motim?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
luclucluc ::
Kaj spet bluzite, kaksnega davka. Potegni dol Elly, registriraj, premakni kes, pejt v BB, izberi uno bedarijo za 200eur in pejt do blagajne placat. Hjao.
Motis se. Placas direktno z valuto, trgovec dobi protivrednost.
To verjetno ne drzi. Lahko placas z njihovim appom (domnevam). Ne mores kar placati s kriptom.
Ali se motim?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: luclucluc ()
Kaj spet bluzite, kaksnega davka. Potegni dol Elly, registriraj, premakni kes, pejt v BB, izberi uno bedarijo za 200eur in pejt do blagajne placat. Hjao.
Ali se motim?
Anonimno? Torej to je potem luknja za izogibanje davkom.
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO ::
Zakaj bi plačeval s kripto, ce mas kes na trr-ju, ki itak izgublja vrednost.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Ali se motim?
Anonimno? Torej to je potem luknja za izogibanje davkom.
Prosim?
Ce si do kripta prisel z miningom, forkom, airdropom, trejdanjem ipd. moras placati davke.
Zgodovina sprememb…
Torej se ne da placati s kriptom, ampak se da placati "s kriptom iz elly denarnice". Kar je ogromna razlika.
Torej se ne da placati s kriptom, ampak se da placati "s kriptom iz elly denarnice". Kar je ogromna razlika.
Za otroka, ki se bo prvic spopadal s tem bo Elly kar kul, ce si pac shitlord in se greva semantiko lahko pri Mlacomu placas direktno v bilokaterih tokenih, ce ne bo Elly/bitpay.
https://www.mlacom.si/nakupovanje/placi...
Machete ::
Žitove prodajalne tudi sprejemajo kripte. Lahko mortadelo plačaš.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Machete ::
Lepo. Jo imaš v vitrini? :)
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
wajdouc ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tuš samo bitcoincash?Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 3464 (2056) | WhiteAngel |
» | Botnet, ki za komunikacijo uporablja bitcoinovo verigo blokovOddelek: Novice / Varnost | 5463 (3224) | Spura |
» | Švedska centralna banka preizkuša digitalno valutoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7919 (6343) | Gagatronix |
» | Od kod imajo kriptovalute vrednost (strani: 1 2 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 21300 (18173) | gruntfürmich |
» | EU razmišlja o regulaciji kriptovalutOddelek: Novice / Kriptovalute | 14476 (11265) | tikitoki |