» »

In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?

In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?

««
25 / 30
»»

A110 ::

Če se v javnosti ne govori o tem še ne pomeni da onkologi več ne zdravijo raka, da kardiologi več ne sprejemajo krvno žilnih pacientov,... Še enkrat, te bolezni še vedno so in bodo verjetno ostale. Na srečo so nenalezljive. Ne želimo pa k vsemu temu dodati še DODATNE obenem še zelo nalezljive bolezni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: A110 ()

m0LN4r ::

A110 je izjavil:

Zaradi raka so tako prej kot zdaj umirali. Zaradi krvnozilnih so tako prej kot zdaj umirali. Zaradi covida pa samo zdaj umirajo. Ne izpostavljam covida kot najhujso stvar (ali edino pa ceprav je) ampak zelimo vedeti vpliv covida na smrti. In covid je sam prinesel toliko smrti kot vse druge stvari zraven. Vi pa zelite teh par mesecev covida razvleci na vse mesece ko ga ni bilo, in potem to primerjati. Seveda ima prezivljanje s statistiko veze. Če jo narobe interpretiraš in ne veš sploh kaj je smiselno primerjati se s tem posledicno ne moreš ukvarjati. In ti jo definitivno narobe oz po svoje interpretiraš. izumljaš neko svojo znanost oz delaš klasično napako da želiš gledati samo številke ki ti ustrezajo. Ampak na tak način lahko zakriješ vsako stvar. Te bom še enkrat vprašal. Po tvoje torej lahko vse kratke vojne in naravne nesreče nehamo preprečevati ker itak na letnem številu smrti se skoraj nič ne poznajo? Koliko otrok umre zaradi lakote zaradi ukrepov? v našem svetu popolnoma nihče. Lahko pa seveda postrežeš s številkami ki trdijo da je v sloveniji porast lakote, depresije,... VEČJI od števila mrtvih zaradi bolezni, da bo to postal glavni problem reševanja in ne več bolezen.
Ti ne gledas stevilke, ki ti/vam ustrezajo?
Covid je prisel ja, bo odsel? Zelo verjetno da. Bo okuzil vec ljudi, kot jih je na voljo? Malo verjetno.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Ne, jaz gledam relevantne številke. Tako sem naučen in s tem se tudi preživljam tako da verjetno vem kaj je smiselno primerjati. Moje mnenje pri tem nima veze ker vsako stvar podprem s številkami. In tudi nikoli ne rečem da nekdo nekaj nima prav brez da to podprem zakaj. Tudi tebi sem vsakič napisal kje delaš napako pa si še kar nedaš dopovedati. Seveda pa lahko tudi mene vedno demantiraš ker nisem nezmotljiv ampak ne z nekimi iz riti povlečenimi 3x pofriziranimi podatki in mnenji posameznikov

Zgodovina sprememb…

Rias Gremory ::

Ne, jaz gledam relevantne številke.

A to tiste, ko bolniki umrejo s covidom?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Ne. Če bi znal brati bi videl da nikoli nisem omenil koliko jih umre s oz zaradi covida. Ampak samo razliko v skupnem številu smrti. Za en vir ti lahko služi tudi tole

kopriwa ::

m0LN4r je izjavil:

kopriwa je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

Zaradi raka recimo umira 10x toliko ljudi, kot zaradi kovida - nas vec ne zanima
Zaradi krvozilnih bolezni 10x toliko ljudi - nas tudi ne zanima
Zaradi drugih dihalnih bolezni 2x toliko - nas zacuda tudi vec ne zanima

Še en primer zakaj ti ne gre zaupati in kratkomalo lahko izpustimo vso tvoje blebetanje in ne bo nič škode. To je tvoja trditev: "Rak/(krvožilne, wtf)/druge dihalne bolezni nas ne zanimajo več." Še enkrat si preberi tvoje tri zapisane vrstice (preostale niso nič boljše) in če ne ugotoviš kakšne zavajajoče neumnosti pišeš potem ti preostane samo še to da vržeš tipkovnico v smeti.
Ah daj. Pa mi pokazi kje se o tem pogovarjamo v zadnjem letu dni? Prosim.
- ce si se zapicil v stevilke, si se zapicil v napacno stvar

No pa gremo. Koga dotične bolezni v popolnosti ne zanimajo več? Tebe, mene, zdravnike, zdravstveni sistem? Povej koga? Ali trdiš, da sistemsko zanemarjamo vse omenjene bolnike in le-ti ne pridejo do prave obravnave? Poznaš koga, ki bi moral biti obravnavan in ni bil? Po tvoji trditvi sodeč, bi moralo biti teh na tisoče. Smo se pred korono redno pogovarjali o dotičnih boleznih in imeli takšne (skrajno neumne) dolge razgovore o vzrokih za njih, kako farmacija služi na kemoterapijah, kako se proizvajalci obsevalnih naprav kopajo v denarju? To je analogija teh kretenskih pogovorov, ki jih izzivate vi (pa saj veste kdo ste). Se bomo po umiritvi razmer glede koronavirusa začeli pogovarjati o teh boleznih, splošno o zdravstvenem sistemu? Malo morgen, šli boste nazaj za prodajalni pult/rezkalno mašino/odprt mobitel, ki mu manjkajo šraufi, zvečer pa na največji žur in bolil vas bo kurac za vse. Bolezni boste prepustili tistim, ki so zato izobraženi. Le danes, v primeru koronavirusa boste še pametovali o njem in o posrednih in neposrednih vplivih na zdravje. Da skrajšam, poln si kakca in teh magičnih "referenc" iz njemaćke.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kopriwa ()

Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

m0LN4r je izjavil:

Public Opinion (book) @ Wikipedia

Predlagam, da potegneš za rokav še enega iz Bratislave in nam poročaš kakšno je stanje na Slovaškem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kopriwa ()

WizzardOfOZ ::

Kakšno cepivo imamo mi to? Ponaredke? Blažev žegenj?

Učiteljica, cepljena s cepivom Astra Zeneca je zbolela za covid-19 in okužla še skoraj pol razreda, med drugim tudi mojo hčero.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

WizzardOfOZ je izjavil:

Učiteljica, cepljena s cepivom Astra Zeneca je zbolela za covid-19 in okužla še skoraj pol razreda, med drugim tudi mojo hčero.

Ali kdo trdi, da cepljeni zagotovo ne morejo zboleti?

WizzardOfOZ je izjavil:

Po tvojem zapisu sodeč je cepivo Astra Zenece popolnoma neuporabno. Ne zanimajo nas kdaj je bila cepljena (koliko pred okužbo) ali je bila res ona tista, ki je okužila pol razreda, itd. Jasno je, prodajajo nam fiziološko raztopino. Upam si trdit da vse to velja tudi za preostale proizvajalce.

WizzardOfOZ ::

Naj bi mesec dni nazaj dobila drug odmerek. Ni nujno da je ona, ampak 10 otrok je zbolelo tretji do četrti dan po tem, ko smo dobili obvestilo s šole, da je učiteljica zbolela.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Vetrpiha ::

A110 je izjavil:

Če se v javnosti ne govori o tem še ne pomeni da onkologi več ne zdravijo raka, da kardiologi več ne sprejemajo krvno žilnih pacientov,... Še enkrat, te bolezni še vedno so in bodo verjetno ostale. Na srečo so nenalezljive. Ne želimo pa k vsemu temu dodati še DODATNE obenem še zelo nalezljive bolezni.

Ja, zdravimo poznane pri ere, a se nič kaj ne trudimo več ozaveščati ljudi o preventivi.
Vse kar mediji in vlada premlevajo, je preventiva pred covidom, ki je itak ne ravno zanesljiva v taki obliki kot jo forsirajo.

Vetrpiha je izjavil:

A110 je izjavil:

Ja, zdravimo poznane pri ere, a se nič kaj ne trudimo več ozaveščati ljudi o preventivi.
Vse kar mediji in vlada premlevajo, je preventiva pred covidom, ki je itak ne ravno zanesljiva v taki obliki kot jo forsirajo.

To se strinjam da bi bilo potrebno obvescati. Ampak tudi prej se ni in ni preobvescanje o covidu razlog da se o drugih boleznih ne obvesca. Itak bi osnovni ukrepi (razkuževanje, redno umivanje rok, higiena kašlja,...) morali že pred tem biti samoumevni pa vidimo da je še zdaj nekaterim problem

Recimo nekdo v družini si je rihtal operacijo nečesa za lažje življenje. Seveda v privat sektorju, ker je javni počasen. In glej ga zlomka, tako kot v javnem sektorju se ji je pregled zamaknil za leto dni, tako tudi v privat, ker so ukrepi.
Vsaka operacija, ki ni šla skozi, bo morala iti enkrat skozi. Vmes se bodo pa nabrali novi primeri

;-) ::

kopriwa je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Po tvojem zapisu sodeč je cepivo Astra Zenece popolnoma neuporabno. Ne zanimajo nas kdaj je bila cepljena (koliko pred okužbo) ali je bila res ona tista, ki je okužila pol razreda, itd. Jasno je, prodajajo nam fiziološko raztopino. Upam si trdit da vse to velja tudi za preostale proizvajalce.

Proti temu virusu je fizioloska dovolj.

Mato989 ::

A110 je izjavil:

Zaradi raka so tako prej kot zdaj umirali. Zaradi krvnozilnih so tako prej kot zdaj umirali. Zaradi covida pa samo zdaj umirajo. Ne izpostavljam covida kot najhujso stvar (ali edino pa ceprav je) ampak zelimo vedeti vpliv covida na smrti. In covid je sam prinesel toliko smrti kot vse druge stvari zraven. Vi pa zelite teh par mesecev covida razvleci na vse mesece ko ga ni bilo, in potem to primerjati. Seveda ima prezivljanje s statistiko veze. Če jo narobe interpretiraš in ne veš sploh kaj je smiselno primerjati se s tem posledicno ne moreš ukvarjati. In ti jo definitivno narobe oz po svoje interpretiraš. izumljaš neko svojo znanost oz delaš klasično napako da želiš gledati samo številke ki ti ustrezajo. Ampak na tak način lahko zakriješ vsako stvar. Te bom še enkrat vprašal. Po tvoje torej lahko vse kratke vojne in naravne nesreče nehamo preprečevati ker itak na letnem številu smrti se skoraj nič ne poznajo? Koliko otrok umre zaradi lakote zaradi ukrepov? v našem svetu popolnoma nihče. Lahko pa seveda postrežeš s številkami ki trdijo da je v sloveniji porast lakote, depresije,... VEČJI od števila mrtvih zaradi bolezni, da bo to postal glavni problem reševanja in ne več bolezen.

Covid nikoli ni prinesel toliko smrti kot ostale bolezni skupaj

Dajva primerjat pol kugo z covidom, in primerjajmo smrtnost z letom ko je kuga pustosila po evropi in danes kdaj je procentualno vec ljudi umrlo vidis tudi to je statistika

Samo tak pogled tebi ni vsec.

Kot pravim ljudem ki so zgubili sluzbo je covid19 zadnja briga na svetu moj kolega je zgubil siht je rekel bi raje mel covid19 2x kot pa brez sihta itd...

To je isto natepavanje kot je ono zakaj v indiji in afriki niso ekoloski zato ker briga tebe za onesnazevanje planeta ce si lacen

Enako briga za covid19 vseh nekaj tisoc ki jih je letos ali se bodo izgubili siht in teh je vec kot mrtivh zaradi covida19 ali z covidom19

Vam dusebriznikom pa je vseeno za ljudi samo da se igrate moraliste kako skrbite za ljudi hkrati pa ljudje v milijonih umiraho zaradi cikov pa moralisti nic ne nardite pa zaradi cukra pa zaradi dela umirajo ljudje
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Pa kakšno kugo ti vlečeš? Iz 15 stoletja? V tistih mesecih ko je covid razsajal je povzročil toliko smrti kot vse ostale bolezni skupaj. Oz takrat je bila smrtnost x2 napram obicajnim mesecom. vedno pša lahko pogledamo kaj se je spremenilo da je prišlo do takega odstopanja. In spet hočeš primerjati smrtnost po letih. Bravo genij. Res ne morem druga napisati. Hja, obdobje debelih krav ne more trajati večno. Kolega bo že našel novo službo jih je več. Seveda pa mu je lahko reči da bi raje imel covid 2x dokler ni med tistimi ki resno zbolijo za njim ali celo umrejo(kot jih je mnogo). Zdravje pa je eno samo. In ko izgubiš življenje ga ne dobiš nazaj. Ni pa smrt edina posledica ki lahko prizadene telo po bolezni. Ljudje ki umirajo zaradi cigaretov so si sami krivi ker jih zavestno vnašajo sebe. Pri bolezni pa ne moreš izbrati če jo boš dobil ali ne. Kvečjemu lahko posamezniki naredijo, da če so slučajno okuženi, da je ne "trosijo na okoli"

Zgodovina sprememb…

uvodV?? ::

Tudi danes uživancija zunaj, na soncu s sosedi. Kakšni ukrepi? Meni izgleda da je lockdown res samo prvoaprilska šala. Kar naj tak lockdown traja še kakšno leto >:D

ajdov2 ::

A110 je izjavil:

covid je med nami od enkrat februarja 2020

od takrat do zdaj je bilo par mesecev malenkosten presežek smrti, zdaj pa spet po starem

Mato989 je izjavil:

Covid nikoli ni prinesel toliko smrti kot ostale bolezni skupaj

Lol, lani februarja je dr. Vostok kričal, da bo covid relevanten, ko bo povzročil večjo neposredno škodo kot navadna gripa. Sedaj si, njegov naslednik, prišel do zaključka, da bo relevanten ko bo prinesel toliko smrti kot vse ostale bolezni skupaj? Dobro so je tole razvilo.

Mato989 je izjavil:

Kot pravim ljudem ki so zgubili sluzbo je covid19 zadnja briga na svetu moj kolega je zgubil siht je rekel bi raje mel covid19 2x kot pa brez sihta itd...

Nesreča tvojega kolega, poleg izgube službe je, da je tvoj kolega. Če sta istega mnenja glede koronavirusa in se enako (ne)zaščitniško obnašata, potem pa, "žali slučaj".

Mato989 je izjavil:

Vam dusebriznikom pa je vseeno za ljudi samo da se igrate moraliste kako skrbite za ljudi hkrati pa ljudje v milijonih umiraho zaradi cikov pa moralisti nic ne nardite pa zaradi cukra pa zaradi dela umirajo ljudje

Tvoja zgodovina pisanja na slo-techu jasno pove, da si ti sinonim za dušebrižništvo. Fakt.

Pri bolezni pa ne moreš izbrati če jo boš dobil ali ne.
Komot lahko gres tudi samoiniciativno za 1-2 leti v lockdown in se "zapres" - prekines stike, ker ce pa bos cakal na politiko, pa si slucajno v napacni branzi, bos moral kljub temu, da si 60 let star in rizicen it lepo delat in se izpostavljat.

Res je tudi lockdown ne mores izbirat ali ti je bil dolocen ali ne.

Sedaj si, njegov naslednik, prišel do zaključka, da bo relevanten ko bo prinesel toliko smrti kot vse ostale bolezni skupaj? Dobro so je tole razvilo.
Pa ajd, jaz bom zadovoljen tudi z eno tretjino vseh bolezni, ce bo, ko bo, ampak ne bo.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

uvodV?? je izjavil:

Tudi danes uživancija zunaj, na soncu s sosedi. Kakšni ukrepi? Meni izgleda da je lockdown res samo prvoaprilska šala. Kar naj tak lockdown traja še kakšno leto >:D

Torej s tvoje strani ne pričakujemo več pripomb. Life is good. Samo enkrat zajamraj, pa si zaslužiš banhammer (ko bi vsaj).

Bodimo iskreni, da smo kjer smo, ker je virus zelo kužen in nov, ljudje ga nismo poznali, mediji so ustvarili paniko, farmacija je hitro našla način za cepiva in hoče iz tega čimveč pocuzati.

Maske dol, vlado pa v zapor!

Vetrpiha je izjavil:

Bodimo iskreni, da smo kjer smo, ker je virus zelo kužen in nov, ljudje ga nismo poznali, mediji so ustvarili paniko, farmacija je hitro našla način za cepiva in hoče iz tega čimveč pocuzati.

da ne omenjamo oblasti, ki je videla način za povečanje nadzora nad ljudmi

velikih podjetji, ki so videla priložnost uničiti male

vseh, ki dobivajo covid dodatke in jim stanje ugaja

...

globoko grlo ::

Fantje, ukrepi gor ali dol, a mamo kkšno temo kaj nardit, ko bo zmanjkalo tega helikopterskega denarja? Namreč vsa ta "pomoč" oz. ZAPUFANJE bo moral en plačat, pa to ne bo NOBENA vlada, ampak lepo mi.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

jaz bi vsem ki podpirajo ukrepe zaračunal dodatni davek, da se to poplača

PersonaRuda ::

Kopiram sporočilo. Ne poznam osebno osebe, ki je delila to sporočilo.

Znanec, katerega sem pred leti spoznal prek posla in se občasno z njim poslovno tudi srečeval, je bil prvi na firmi (ne bom je imenoval), ki je nosil masko, ampak res vedno in povsod. V službi vedno, vse delo opravljal pod masko, po stopnicah gor dol pod masko, se zadihal pod masko, čeprav so mu tudi že sodelovci odsvetovali, da naj jo da dol, ampak je vseeno želel upoštevati pravila, bal se je tudi bilo kake kazni, če bi ga kdo dobil, da je nima gor in podobno...
In potem je fasal poškodbo pljuč, ki bi naj bila poškodovana od vdihovanja lastnega zraka. Je bil v eni bolnici pa seveda fasal še covid vmes, pa pljučnico, pa v drugi bolnišnici, pa na Golniku, pa nazadnje v UKC Ljubljana, kjer je predvčeraj tudi umrl. Star je bil 43 let.

Tak da ja, maske bodo res rešile problem. :|

zmaugy ::

Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Uizi ::

Nice copy-pasterino, much wow, many thanks.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

PersonaRuda je izjavil:

Kopiram sporočilo. Ne poznam osebno osebe, ki je delila to sporočilo.

Znanec, katerega sem pred leti spoznal prek posla in se občasno z njim poslovno tudi srečeval, je bil prvi na firmi (ne bom je imenoval), ki je nosil masko, ampak res vedno in povsod. V službi vedno, vse delo opravljal pod masko, po stopnicah gor dol pod masko, se zadihal pod masko, čeprav so mu tudi že sodelovci odsvetovali, da naj jo da dol, ampak je vseeno želel upoštevati pravila, bal se je tudi bilo kake kazni, če bi ga kdo dobil, da je nima gor in podobno...
In potem je fasal poškodbo pljuč, ki bi naj bila poškodovana od vdihovanja lastnega zraka. Je bil v eni bolnici pa seveda fasal še covid vmes, pa pljučnico, pa v drugi bolnišnici, pa na Golniku, pa nazadnje v UKC Ljubljana, kjer je predvčeraj tudi umrl. Star je bil 43 let.

Tak da ja, maske bodo res rešile problem. :|

Neumnost očitno res ne pozna meja da kdo vrjame temu. Vsa delu da je bilo to zaradi maske. Ogromno ljudi je že prej vsak dan 8ur nosilo maske kot del službene opreme pa so se začuda problemi zaradi maskam pojavili šele zdaj.

Uizi ::

Jaz sem nosil FULL FACE masko 3 leta po 7 ur v službi, pa še kadilec sem. Can confirm, am ded.:))

jernejl ::

m0LN4r je izjavil:

Zaradi raka recimo umira 10x toliko ljudi, kot zaradi kovida - nas vec ne zanima
Ne. Zaradi nobene vrste raka ne umre toliko ljudi kot zaradi covid19.

Zaradi katere krvožilne bolezni umre več ljudi kot zaradi covid19?

Zaradi katere druge dihalne bolezni umre 2x toliko ljudi kot zaradi covid19?

Skratka ne zanima nas vec niti koliko otrok umre zaradi lakote/revscine, nasilja, depresije...
Koliko jih umre zaradi lakote, koliko zaradi nasilja in koliko zaradi depresije?

Bos zdaj razumel na kaj ciljam?
Razumemo. Primerjaš jabolka in hruške. Na eno stran tehtnice daš sto različnih vrst rakov (in tisoč različnih krvožilnih bolezni, karkoli to sploh je) in to primerjaš z enim virusom.

jernejl je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

Skratka ne zanima nas vec niti koliko otrok umre zaradi lakote/revscine, nasilja, depresije...
Koliko jih umre zaradi lakote, koliko zaradi nasilja in koliko zaradi depresije?

Razumemo. Primerjaš jabolka in hruške. Na eno stran tehtnice daš sto različnih vrst rakov (in tisoč različnih krvožilnih bolezni, karkoli to sploh je) in to primerjaš z enim virusom.

od lakote umre več ljudi kot od covida

ajdov2 je izjavil:

A v Sloveniji? Koliko pa je to?

na svetu

razen če praviš da oni niso ljudje, ker imajo bolj temno kožo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ajdov2 ()

ajdov2 je izjavil:

na svetu

razen če praviš da oni niso ljudje, ker imajo bolj temno kožo

Seveda so, ampak pojma nimam kakšno vezo imajo temni ljudje z lockdownom pri nas? A lockdown pri nas ni potreben, ker v afriki ljudje umirajo zaradi lakote?

gozdar1 ::

EU politika skupaj z podporniki še vedno ne vidi dlje od naslednjega vala, zato eu nima prihodnosti. Mlade pa se bo očitno žrtvovalo na covid oltarju.

sbawe64 ::

uvodV?? je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:

Zato trditve ministrice *NISO* debilne.

Ti pa živiš očitno v nekem drugem svetu. Poglej okrog sebe. Vse je odprto razen šol in športa. O poglej, ravno ta dva resorja spadata pod ministrico. :))

Te iste otroke, ki so doma ker, navajam: “širijo virus in prenašajo med starejšo populacijo”, Pokljukar v nedeljo vabi na obiske starejšim, spet navajam: “ številni starejši potrebujejo podporo svojih otrok in vnukov, da lahko na praznični dan podoživijo to, kar je bistvo praznika.”.

Poberite se golazen.

Pouk se po novem prestavlja v Rutar center (velja za LJ in MB)
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Izbrisani Zlatko ima nov komad, zelo aktualen:
2020 is new 1984
Corona World order

sbawe64 je izjavil:

Izbrisani Zlatko ima nov komad, zelo aktualen:

Delaven kot mravlja, pridem kot čebela? Pač more biti priden da vdira na proslave, napada novinarje,...

jernejl je izjavil:

ajdov2 je izjavil:

A v Sloveniji? Koliko pa je to?

Zaradi katere krvožilne bolezni

Kaj ma veze, so številka 1 ubijalec.
A boš vprašal katerega raka? Jah Polde, ginekološki.
Kateri pa? Ja ta pa ta, Polde.

Tako se da lepo manipulirati s statistiko.
Ti lahko pol najdem, da za rakom umre letbo samo ducat ali par teh ljudi. Za katerim seveda ne bom povedal.

BBC novinarji undercover v ustanovi, kjer se izvajajo masovna pcr testiranja odvzetih vzorcev:

//kontaminacije vzorcev kolikor hočeš
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

ajdov2 je izjavil:

jaz bi vsem ki podpirajo ukrepe zaračunal dodatni davek, da se to poplača
dvojno, pa se cepljenje zaracunati trojno.
Trade Republic 38MVDVXM

Reycis ::

A110 je izjavil:

Kot vse kaže je kovid svoj potencial več ali manj že izčrpal, tako da prav veliko mrtvih od njega več ne bo. Izšlo se je tako, da je glavnino svojega potenciala vnovčil v pičlih dveh mesecih in če hočete iz tega zganjat neke statistične senzacije za racionalizacijo svojih umobolnih ukrepov - izvolite. Dejstvo je, da se je brezveze pregovarjat z vami. Tudi če bi še ta mesec zaradi vam ljubih ukrepov nekako umrla miljarda ljudi, bi vi že našli način, da retroaktivno "sanirate" svoje stališče.
Sporočilo naprotnikom ukrepov: nikoli ne boste zmagali dokler jih boste poskušali premagat v njihovi igri.
Diversity is our greatest strength

jernejl je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

https://de.statista.com/statistik/daten...
https://www.destatis.de/DE/Themen/Gesel...

Ja in? A Corono stejemo tudi za vsako mutacijo posebej?
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

Nekdo je spraševal, kaj vse ljudi tare:
tortni grafikon
2020 is new 1984
Corona World order

Od česa največ umirajo v ZDA (prvi stolpec) in o čem mediji poročajo (3,4 stolpec)
2020 is new 1984
Corona World order

dexterboy ::

A110 je izjavil:

Pa kakšno kugo ti vlečeš? Iz 15 stoletja? V tistih mesecih ko je covid razsajal je povzročil toliko smrti kot vse ostale bolezni skupaj. Oz takrat je bila smrtnost x2 napram obicajnim mesecom. vedno pša lahko pogledamo kaj se je spremenilo da je prišlo do takega odstopanja. In spet hočeš primerjati smrtnost po letih. Bravo genij. Res ne morem druga napisati. Hja, obdobje debelih krav ne more trajati večno. Kolega bo že našel novo službo jih je več. Seveda pa mu je lahko reči da bi raje imel covid 2x dokler ni med tistimi ki resno zbolijo za njim ali celo umrejo(kot jih je mnogo). Zdravje pa je eno samo. In ko izgubiš življenje ga ne dobiš nazaj. Ni pa smrt edina posledica ki lahko prizadene telo po bolezni. Ljudje ki umirajo zaradi cigaretov so si sami krivi ker jih zavestno vnašajo sebe. Pri bolezni pa ne moreš izbrati če jo boš dobil ali ne. Kvečjemu lahko posamezniki naredijo, da če so slučajno okuženi, da je ne "trosijo na okoli"

Resno vprašanje, priznam, da nisem nič brskal po netu;
Ali se ve število smrti v Sloveniji leta 2019 in 2020?
Skupaj, vse smrti zaradi vseh vzrokov. Ni važno, a je prometna, covid, sex s ljubico in hart attack... Vse!
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Rias Gremory ::

sbawe64 je izjavil:

Od česa največ umirajo v ZDA (prvi stolpec) in o čem mediji poročajo (3,4 stolpec)

To, da je *večina* medijev sama sebi namen (vrti kar se prodaja) že vrabci čivkajo. Samo nekateri nimajo v glavi m od možganov in novice pogoltnejo hitreje kot ukrajinska kurba. Pa seveda se je takoj treba opredelit na leve alpa desne, če ne nisi kul.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
««
25 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22730106 (28209)          

Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
46357624 (52729) vostok_1

Več podobnih tem