» »

In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?

In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?

««
10 / 30
»»

showsover ::

TheBlueOne je izjavil:

Ja ni enostaven problem.

Seveda je, dajmo jim 60k€ plače mesečno, bedak, bodo Švicarji in Američani drli k nam, ne samo Avstrijci in Nemci, bedaček, ki mi, porizvodnemu delavcu, privošči dodatek :)

TheBlueOne ::

HulkHogan je izjavil:

A revni so revni zaradi manir? A to velja tudi za Afriko?

Ne, manire so specificno tvoj problem. Seveda ne samo tvoj. Africanu pa tudi manire ne bi koristile, tebi verjetno bi.

TheBlueOne je izjavil:

Ne, manire so specificno tvoj problem. Seveda ne samo tvoj. Africanu pa tudi manire ne bi koristile, tebi verjetno bi.

Misliš reči, MOJ problem, TheBlueOne?

zmaugy ::

showsover je izjavil:

Mene pa pri vsem najbolj piz*i, da zdravniki zaslužijo 30k€ mesečno za to, da karte igrajo, ti ukrepi so kar nekaj, po mojem mnenju nas hoče EU zasužnjiti in nam v rit vtakniti kitajske čipe.

A to si komplet zdravstveni dom seštel? :))
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

HulkHogan ::

TheBlueOne je izjavil:

HulkHogan je izjavil:

Tako je ja. Tu jih izšolamo na davkoplačevalski račun, potem pa jo pihnejo v tujino za kar sem jaz kriv ker ne dam več za davke in zavarovanje :))

Ja ni enostaven problem.

S tvojega vidika je zelo preprost:

zmaugy je izjavil:

showsover je izjavil:

Mene pa pri vsem najbolj piz*i, da zdravniki zaslužijo 30k€ mesečno za to, da karte igrajo, ti ukrepi so kar nekaj, po mojem mnenju nas hoče EU zasužnjiti in nam v rit vtakniti kitajske čipe.

Ne, samo ta članek sem prebral isti dan, kot so me odpustili iz Safilota, ker da smo predragi s svojimi 500€.

showsover je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ja ni enostaven problem.

Seveda je, dajmo jim 60k€ plače mesečno, bedak, bodo Švicarji in Američani drli k nam, ne samo Avstrijci in Nemci, bedaček, ki mi, porizvodnemu delavcu, privošči dodatek :)

Ze v Avstriji kar hitro pridejo krepko cez 60k€. Pac resi ta problem, ne pa samo tarnaj kako ni fer.

Drugace sem sam bolj levi in bi recimo minimalko brez slabe vesti podvojil. Samo, da ves na cigavi strani sem. Kar pa ne pomeni, da bom z glavo v zemlji ignoriral realno stanje.

TheBlueOne je izjavil:

Ze v Avstriji kar hitro pridejo krepko cez 60kEUR. Pac resi ta problem, ne pa samo tarnaj kako ni fer.

MESEČNO, nepismeni TheBlueOne, MESEČNO!

Mi je jasno, da si 'bolj levi', ker ne razumeš prihodkovne strani proračuna. Tudi odhodkovne ne, očitno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: showsover ()

matter ::

darksamurai je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

energetik je izjavil:

Sicer pa ja, ta "lockdown" sploh ni lockdown, ker bo še vedno 3/4 folka naprej normalno delalo v tovarnah in firmah. Tako da razlike ne pričakujem. Zato je še toliko bolj glupo, ker se bo delal sama škoda, učinka pa nobenega.

Zakaj vse ali nic? Vazno je, da bolnice niso prepolne. Statistično je sigurno manj stikov. Smiselna je ravno regulacija in ne ekstremi.

Bolnice polne? Bolnice bodo čez 5 let prazne, ker bo sesuto gospodarstvo in ne bo denarja za zdravstvo. Podaljšujmo korono in uničimo vse ostal ni rešitev problema, ampak je še večji problem.

Gre za BOLNIŠNICE. Kaj bo z njimi čez 5 let nas prav malo briga. Mi smo tu, sedaj. Bolnišnice se polnijo kar hitro. In lockdown je glede na podatke (stanje sosednjih držav, stroka ...), ki jih imamo, logična izbira.

Eni kar ne morete verjeti, da pri koroni ne gre za zaroto. Gre za velik FUCKCKED UP SHIT.
In ravno zarotniki stvar MOČNO poslabšujete. Ker ne gledate na rešitev problema, ampak se ukvarjate z zaroto samo, kjer iščete podatke, kako zaroto (ki je ni) razkrinkati. Obenem pa svoje dodajo še politična prepričanja.
Grem basket pa bom neloke metal

showsover je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ze v Avstriji kar hitro pridejo krepko cez 60k€. Pac resi ta problem, ne pa samo tarnaj kako ni fer.

Koliko je takih, zakaj je tako? Cifre, ki sem jih prej videl v clankih so bile nizje.

Ampak to se vedno ni razlog za nesmisel lockdowna.

matter je izjavil:

Gre za BOLNIŠNICE. Kaj bo z njimi čez 5 let nas prav malo briga. Mi smo tu, sedaj. Bolnišnice se polnijo kar hitro. In lockdown je glede na podatke (stanje sosednjih držav, stroka ...), ki jih imamo, logična izbira.

Eni kar ne morete verjeti, da pri koroni ne gre za zaroto. Gre za velik FUCKCKED UP SHIT.
In ravno zarotniki stvar MOČNO poslabšujete. Ker ne gledate na rešitev problema, ampak se ukvarjate z zaroto samo, kjer iščete podatke, kako zaroto (ki je ni) razkrinkati. Obenem pa svoje dodajo še politična prepričanja.

O hvala, sem ze mislil, da so tukaj samo se teoretiki zarot.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Kje pa je ta velik FUCKKED UP SHIT?
Mogoče ne verjamemo v to, ker ga ne vidimo.

TheBlueOne je izjavil:

showsover je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ze v Avstriji kar hitro pridejo krepko cez 60kEUR. Pac resi ta problem, ne pa samo tarnaj kako ni fer.

Koliko je takih, zakaj je tako? Cifre, ki sem jih prej videl v clankih so bile nizje.

Ampak to se vedno ni razlog za nesmisel lockdowna.

No, bolj levi TheBlueOne, preberi še tole favšijo iz levičarskega necenzurirano.si. Če potrbuješ razlago, stavek po stavek, kar pogumno beri in vprašaj.

In ja, če ti bo lažje, privleci serviete z gumicami :-))

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

matter je izjavil:

darksamurai je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

energetik je izjavil:

Sicer pa ja, ta "lockdown" sploh ni lockdown, ker bo še vedno 3/4 folka naprej normalno delalo v tovarnah in firmah. Tako da razlike ne pričakujem. Zato je še toliko bolj glupo, ker se bo delal sama škoda, učinka pa nobenega.

Zakaj vse ali nic? Vazno je, da bolnice niso prepolne. Statistično je sigurno manj stikov. Smiselna je ravno regulacija in ne ekstremi.

Bolnice polne? Bolnice bodo čez 5 let prazne, ker bo sesuto gospodarstvo in ne bo denarja za zdravstvo. Podaljšujmo korono in uničimo vse ostal ni rešitev problema, ampak je še večji problem.

FUCKED UP SHIT je samo za švohne in bolane... zdravi imajo več šanse da jhi zadane meteorit ali pa povozi avto kot pa da umrejo zaradi Covida19...

Dajte si vcepit v glavo da NIHČE ne bo upošteval dolgo časa ukrepov ki ga prizadanejo 100x bolj kot okužba... Ukrepi prizadanejo 100%, okužba pa je samo MOŽNOST težav...

Če bi bila Črna Kuga bi vsi ukrepe spoštovali brez odlokov...

Ko vam bo to jasno boste razumeli da LJUDSTVO NOČE UKREPOV in KONSENZA NI!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

showsover je izjavil:

tole favšijo iz levičarskega necenzurirano.si. Če potrbuješ razlago, stavek po stavek, kar pogumno beri in vprašaj.

In ja, če ti bo lažje, privleci serviete z gumicami :-))

" Največ, nekaj manj kot 27.500 evrov bruto, je prejel zaposleni na kliniki za infekcijske bolezni, kjer so bile največje obremenitve pri delu s covid bolniki. "

Ni 60k€, in je rekord na najbolj prizadetem oddelku. Pravtako ni razlog za neupostevanje ukrepov.

Mato989 je izjavil:

FUCKED UP SHIT je samo za švohne in bolane... zdravi imajo več šanse da jhi zadane meteorit ali pa povozi avto kot pa da umrejo zaradi Covida19...

Dajte si vcepit v glavo da NIHČE ne bo upošteval dolgo časa ukrepov ki ga prizadanejo 100x bolj kot okužba... Ukrepi prizadanejo 100%, okužba pa je samo MOŽNOST težav...

Če bi bila Črna Kuga bi vsi ukrepe spoštovali brez odlokov...

Ko vam bo to jasno boste razumeli da LJUDSTVO NOČE UKREPOV in KONSENZA NI!

Nic od tega verjetno ne drzi.

Crna kuga bi se dosti tezje sirila, ker praviloma ni asimptomatska.

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne, ti si res idiot, se opravičujem, meni se zdi, da si tudi iz medicinske stroke in da imaš hude materialne interese za lockdown, ne glede na upravičenosti. Ti si napisal 60kEUR spodaj, jaz sem ti razložil. Upam, da se zavedaš, da levičarjem z vsako besedo, ki jo napišeš, delaš samo še dodatno škodo.

TheBlueOne je izjavil:

Oprosti, raje se pogovarjam s Fritzem ali Matthaiem, res nista tako, ehm, zmedena kot ti.

Zgodovina sprememb…

showsover je izjavil:

zmaugy je izjavil:

showsover je izjavil:

Ne, samo ta članek sem prebral isti dan, kot so me odpustili iz Safilota, ker da smo predragi s svojimi 500€.

Vzpodbudno, da zdravniki na najbolj izpostavljenih mestih končno dobijo plačilo, kot si ga zaslužijo.
Vpišeš medicino, jo končaš in si na konju. Piece of cake.
Biseri...
neumnosti.

Fak, ne moreš verjeti. Nekateri celo opravičujejo plače dohtarjev.
Že redne so 3x prevelike, tole je pa bolno do kraja.

energetik ::

Lej, ponudba/povpraševanje. Tudi cene nekaterih obrtnikov so bolne, pa jih pač plačamo, če hočemo imeti kaj narejeno. Pa ploščice še lahko sam doma položiš, operirat se pa ne moreš.

zmaugy je izjavil:

Vzpodbudno, da zdravniki na najbolj izpostavljenih mestih končno dobijo plačilo, kot si ga zaslužijo.
Vpišeš medicino, jo končaš in si na konju. Piece of cake.

Super, torej, trdiš, da ni nikakršnegsa problemna s tem izplačilom, glede na podano razlago?

Seznam najvišjih plač v UKC Ljubljana razkriva, kako si je nekdanji direktor Janez Poklukar med drugim valom epidemije kupoval naklonjenost zdravnikov in drugih zaposlenih.

energetik je izjavil:

Lej, ponudba/povpraševanje. Tudi cene nekaterih obrtnikov so bolne, pa jih pač plačamo, če hočemo imeti kaj narejeno. Pa ploščice še lahko sam doma položiš, operirat se pa ne moreš.

To je nepravilnost, to ni demand/supply. Preberi članek do konca. In Cirman res ni moj omiljen avtor :-)

Zgodovina sprememb…

oopticom ::

energetik je izjavil:

Po besedah Fafangelja je eden izmed glavnih razlogov za tale lockdown kupovanje časa, da bodo v tem obdobju poskušali precepit čimveč ljudi.

Če je teh 11 dni dovolj in je cepivo na voljo, je pa drugo vprašanje.

showsover je izjavil:

TheBlueOne, ti si res idiot, se opravičujem, meni se zdi, da si tudi iz medicinske stroke in da imaš hude materialne interese za lockdown, ne glede na upravičenosti. Ti si napisal 60kEUR spodaj, jaz sem ti razložil. Upam, da se zavedaš, da levičarjem z vsako besedo, ki jo napišeš, delaš samo še dodatno škodo.

Ja ker medicinska stroka je za razliko od takih kot ti polna idiotov?

Vse kar razlagas ti je, da ti niso OK place zdravnikov, kar pa nima nic z ukrepi. Kaj imajo tile na infekcijski toliko moci, da sebi za super placo izpogajajo lockdown drzave.

Smisel lockdowna ostane tudi, ce dobijo zdravniki vsak 60k€ na mesec.

Kar se tice mojega interesa za lockdown, ga ni. Mi gre na jetra kakor vsem ostalim, kar pa ne pomeni, da se bom dal v vrsto z norci, ki iscejo teorije zarot.

energetik je izjavil:

Dosti visje kot tile maksimumi.

Zgodovina sprememb…

Super, torej, trdiš, da ni nikakršnegsa problemna s tem izplačilom, glede na podano razlago?

Seznam najvišjih plač v UKC Ljubljana razkriva, kako si je nekdanji direktor Janez Poklukar med drugim valom epidemije kupoval naklonjenost zdravnikov in drugih zaposlenih.

Ne. Dvomim da ima ta "razlaga" za sabo kakšne resne dokaze.
Najboljše, da v času epidemije dohtarjem vzameš plače, v času invazije tuje vojske pa enako narediš z vojsko in policijo, ane?
Biseri...
neumnosti.

jshadlsa232 ::

matter je izjavil:

darksamurai je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

energetik je izjavil:

Koliko miljonov je slo od lani za dvig bolnisnicnih kapacitet? Ker RAZLOG ZA UKREPE 2020 JE BIL RAVNO argument "ni dovolj prostora za bolnisnicno oskrbo". Zdaj smo leta 2021. Se enkrat, KAJ SE JE NAREDILO ZA DVIG BOLNISNICNIH KAPACITET DA SE LOCKDOWN NE PONOVI?

TheBlueOne je izjavil:

showsover je izjavil:

Ja ker medicinska stroka je za razliko od takih kot ti polna idiotov?

Vse kar razlagas ti je, da ti niso OK place zdravnikov, kar pa nima nic z ukrepi. Kaj imajo tile na infekcijski toliko moci, da sebi za super placo izpogajajo lockdown drzave.

Smisel lockdowna ostane tudi, ce dobijo zdravniki vsak 60k€ na mesec.

Kar se tice mojega interesa za lockdown, ga ni. Mi gre na jetra kakor vsem ostalim, kar pa ne pomeni, da se bom dal v vrsto z norci, ki iscejo teorije zarot.

Ti si res tumast, ne premoreš nobene sinteze... Kako bi ilustriral, pred kuro daš deževnika, ki ga ne poje, ker ne vidi njegove glave in repa. Stroka bo zagovarjala lockdowne, ker ima od tega materialne koristi, ker jim nihče ne stopi za vrat. Jaz bi tudi, če bi to vedel. Žal pa sem samo polpismen fizični delavec za trakom, ki si mora srce iztrgati, da pijavke futra v času karantene, ko je manj dela. Pa ti res nič ne razumeš ali ne bereš niti levičarskih člankov? Ali si samo neumen?

Razkrivamo plače v slovenskih bolnišnicah, ki so bile zaradi dodatkov med epidemijo tudi za polovico višje. Kako je to mogoče, če so bolnišnice odpovedovale preglede in operacije?

zmaugy je izjavil:

Najboljše, da v času epidemije dohtarjem vzameš plače, v času invazije tuje vojske pa enako narediš z vojsko in policijo, ane?

Razkrivamo plače v slovenskih bolnišnicah, ki so bile zaradi dodatkov med epidemijo tudi za polovico višje. Kako je to mogoče, če so bolnišnice odpovedovale preglede in operacije?

Praviš, da Cirman, Modic, Vukovič na necenzurirano.si zavajajo?

Zgodovina sprememb…

energetik je izjavil:

Meni je en obrtnik hotel za potegnit 10 m cevi do enega radiatorja (vključno s fiksiranjem radiatorja, ki sem ga kupil sam) zaračunat 2 jurja. Je poskusil. In dobil sredinca.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

energetik je izjavil:

V bistvu bi se lahko, oz. druge.
Ampak ima država monopol nad tem. Torej naj poskrbi za fer play. Ker monopol mi plačujemo.

showsover je izjavil:

Ti si res tumast, ne premoreš nobene sinteze... Kako bi ilustriral, pred kuro daš deževnika, ki ga ne poje, ker ne vidi njegove glave in repa. Stroka bo zagovarjala lockdowne, ker ima od tega materialne koristi, ker jim nihče ne stopi za vrat. Jaz bi tudi, če bi to vedel. Žal pa sem samo polpismen fizični delavec za trakom, ki si mora srce iztrgati, da pijavke futra v času karantene, ko je manj dela. Pa ti res nič ne razumeš ali ne bereš niti levičarskih člankov? Ali si samo neumen?

In to cez celo EU? Mater so nas dobro tile na infekcijski aneda. Nafarbali vse od politikov do gospodarstva. Skoraj nihce, ki se je primoran ukvarjati s tem ne protestira.

Vse pa ste pokapirali ravno teoretiki zarot. Ker zdravniki po vase za nekaj 10k€ brez slabe vesti naredijo miliardne skode.

Mato989 ::

zmaugy je izjavil:

Koliko se je dvignila plača TO leta 1991 torej?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

@gtfo: par 100 jurjev v tej epidemiji pomeni jack shit. Če zaradi tega zdravstveni sistem funkcionira boljše, je vredno vsakega centa.
Kdor je fovš, naj se vpiše na medicino.

Mato989 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Koliko se je dvignila plača TO leta 1991 torej?

Koliko policiji?
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

ajdov2 ::

oopticom je izjavil:

energetik je izjavil:

Po besedah Fafangelja je eden izmed glavnih razlogov za tale lockdown kupovanje časa, da bodo v tem obdobju poskušali precepit čimveč ljudi.

Kar je seveda čista laž, ker nimajo niti približno dovolj cepiva, da bi v 11 dneh cepili dovolj ljudi, da bi to opazno vplivalo na potek epidemije. Da ne omenjam tega, da cepivo itak rabi par tednov da prime.

Koliko pa imate plače, da vas ne moti, da mesečno vlečejo po deset, dvajset povprečnih plač?
In efekt od tega je, pošteno povedano, popolna nula. Komur je dano preživeti, bo preživel, komur ne, bo šel. Vsaj kar se korone tiče.
Edino tistim, ki jih dajo na ventilator, strahovito padejo možnosti preživetja.

TheBlueOne je izjavil:

In to cez celo EU? Mater so nas dobro tile na infekcijski aneda. Nafarbali vse od politikov do gospodarstva. Skoraj nihce, ki se je primoran ukvarjati s tem ne protestira.

Vse pa ste pokapirali ravno teoretiki zarot. Ker zdravniki po vase za nekaj 10k€ brez slabe vesti naredijo miliardne skode.

Ej, tebi res ni nič jasno? Drugod nimajo % dodatkov ampak nominalne. TI si res nek polpismen idiot, si, ali?

Tri čudne slike interesa: naj korona kar traja in traja?

1. V bolnišnicah med epidemijo rekordne plače, tudi več kot 20 tisoč evrov bruto. 2. Ministrstvo za zdravje še vedno ni znižalo cen, ki jih bolnišnice zaračunavajo za bolnike s COVID-19, strokovna skupina analizira. 3. Bolnišnice delajo z dobičkom takrat, ko ne delajo za splošne zdravstvene potrebe prebivalstva.

Ne verjamete levičarskemu necenzurirano.si, ne verjamete desničarskemu finance.si...

Kako zdravniki pridejo do 300 nadur in dežurstev na mesec, je leta 2019 ugotavljala inšpekcija in ugotovila številne nepravilnosti pri evidentiranju in obračunu ur dela ter tudi dodatkov v zdravstvu – dvojno štetje ur, preračunavanje storitev v nadure.

Na paradoks, ki splošno ne koristi pacientom in davkoplačevalcem, smo opozorili tudi na Financah. Slovenske javne bolnišnice so lani, ko so zdravile večinoma paciente s COVID-19, za preostale pa večino časa opravljale samo nujne storitve, saj je bila večina zdravstvenih dejavnosti ustavljena, poslovno naravnost cvetele. To jim je omogočila vlada, saj so iz proračuna in zdravstvene blagajne dobile za 314 milijonov evrov več denarja kot leto prej, kar je za petino več, med drugim za dodatke zaposlenim in kritje stroškov epidemije ter kritje 80 odstotkov neopravljenega programa. Za stroške dela je šlo lani v bolnišnicah, kljub manj opravljenim storitvam, za 199 milijonov evrov ali za slabo četrtino več denarja.

Ali nek TheBlueOne pametnjakovič ve vse najboljše, energetik plačuje keramičarja 30k€ (za 10000m2 mogoče, ja), Zmaugyu pa je vse cool.

Še dobro, da se vsaj novinarji (na obeh straneh!!) zbujajo, če ste že vi takšni naivneži.

feryz je izjavil:

Koliko pa imate plače, da vas ne moti, da mesečno vlečejo po deset, dvajset povprečnih plač?
In efekt od tega je, pošteno povedano, popolna nula. Komur je dano preživeti, bo preživel, komur ne, bo šel. Vsaj kar se korone tiče.

Ja, ne vem, TheBlueOne se 60k€ mesečno ne zdi nič posebnega, očitno, dela pa itak samo z deležem kapacitete.

Kako je to mogoče, če so bolnišnice odpovedovale preglede in operacije?

Zgodovina sprememb…

ajdov2 je izjavil:

oopticom je izjavil:

energetik je izjavil:

Kar je seveda čista laž, ker nimajo niti približno dovolj cepiva, da bi v 11 dneh cepili dovolj ljudi, da bi to opazno vplivalo na potek epidemije. Da ne omenjam tega, da cepivo itak rabi par tednov da prime.

Potem lahko hitro ugotovis, da bo vse skupaj verjetno trajalo dlje. Zahvalis se lahko tistim, ki narocujejo.

showsover je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ej, tebi res ni nič jasno? Drugod nimajo % dodatkov ampak nominalne. TI si res nek polpismen idiot, si, ali?

To ne pove nic o potrebnosti ukrepov. Jaz se tukaj ne bi pogovarjal o zdravniskih placah. Poleg tega je teh plac verjetno zelo malo in so verjetno tam, kjer je najvecje sranje. Turej za celote nerelevantna zadeva.

Zgodovina sprememb…

Zahvaljujem se vam ki jih podpirate.

ajdov2 je izjavil:

Pac zal mi je, ce je SDS nesposoben. Pac se podaljsujejo ukrepi tudi zaradi njih. Ampak zal je realnost kakersna je.

In jaz, ubog, polpismen, proizvodni delavec brez manir, moram tu forumske intelektualce izobraževati...
Ja, saj, s 60k€ mesečno je lahko srati po nas, siromašnih proletarcih, ki so nam fabriko zaprli.

TheBlueOne še vedno ne razume, se izgovarja in se pretvarja, da zdravstvenemu kadru ne ustreza epidemija s plačo 30k€ (morala bi biti celo 60k€, pravi TheBlueOne).

No, TheBlueOne superintelektu navkljub, to raziskujejo novinarji in opozarjajo. Ampak tumastemu TheBlueOne ne gre v glavo. No, saj glavno, da mu gre COVID test v rit. No, mi manualni in polpismeni delavci z neučinkovitim sindikatom smo pač bolj enostavni, saj se vidi, a ne, 'bolj levi' TheBlueOne, saj nič hudega, če fabriko zaprejo in jo prenesejo v Bolgarijo.

Dajte vpisat medicino, ne šravfat vijakov. Če nimate za kruh, pa jejte potico!

TheBlueOne - intelektualec forumski idiot.

oopticom ::

ajdov2 je izjavil:

Saj niso rekli, da bodo cepili vse ljudi. Do teh 60% je še dolga pot.

Če je lockdown uspešen, se pričakuje manjša rast hospitalizacij. Če nekdo ne zboli, se lahko cepi.

Da imunski sistem rabi nekaj časa po cepivu je jasno, ampak ne spremeni originalnega razloga za lockdown.

oopticom je izjavil:

ajdov2 je izjavil:

Saj niso rekli, da bodo cepili vse ljudi. Do teh 60% je še dolga pot.

Če je lockdown uspešen, se pričakuje manjša rast hospitalizacij. Če nekdo ne zboli, se lahko cepi.

Da imunski sistem rabi nekaj časa po cepivu je jasno, ampak ne spremeni originalnega razloga za lockdown.

Cepiva v naslednjih 11 dneh ne bo dovolj niti za vse starejše od 65.

showsover je izjavil:

In jaz, ubog, polpismen, proizvodni delavec brez manir, moram tu forumske intelektualce izobraževati...
Ja, saj, s 60k€ mesečno je lahko srati po nas, siromašnih proletarcih, ki so nam fabriko zaprli.

TheBlueOne še vedno ne razume, se izgovarja in se pretvarja, da zdravstvenemu kadru ne ustreza epidemija s plačo 30k€ (morala bi biti celo 60k€, pravi TheBlueOne).

Tega ne pravim. Pravim, da ni predmet te teme ali argument proti lockdownu. Sej bo...

TheBlueOne je izjavil:

ajdov2 je izjavil:

Pac zal mi je, ce je SDS nesposoben. Pac se podaljsujejo ukrepi tudi zaradi njih. Ampak zal je realnost kakersna je.

SDS razumem, oni imajo od ukrepov korist. Ne razumem pa ljudi, ki ukrepe podpirajo, čeprav nimajo od njih koristi.

Človek bi rekel, da zdravstvo kolapsira zaradi manjka denarja. Sploh ker poslušamo, da so največji problem posteljne kapacitete.
Ampak stanje na terenu kaže drugačno sliko. Posteljne kapacitete so popolnoma enake, razen tistega na pol premljenega prostora, ki so ga s polivinilom pregradili in nametali postelje vanj.
Denarja pa, več kot očitno, kot blata.
Na posteljnih kapacitetah se še vedno, po letu dni, ne dela absolutno ničesar.

showsover je izjavil:

No, TheBlueOne superintelektu navkljub, to raziskujejo novinarji in opozarjajo. Ampak tumastemu TheBlueOne ne gre v glavo. No, saj glavno, da mu gre COVID test v rit. No, mi manualni in polpismeni delavci z neučinkovitim sindikatom smo pač bolj enostavni, saj se vidi, a ne, 'bolj levi' TheBlueOne, saj nič hudega, če fabriko zaprejo in jo prenesejo v Bolgarijo.

Morda so nepravilnosti in kamot se lahko o tem pise. Ampak vseeno ni argument proti ukrepom.

TheBlueOne je izjavil:

Morda so nepravilnosti in kamot se lahko o tem pise. Ampak vseeno ni argument proti ukrepom.

Ne spreminjam svojega mnenja, niti s tvojim damage assessmentom ne.
Stroka (medicina) bo navijala za epidemijo kar najdalje, ne glede na rezultate lockdownov!
Ni epidemije, ni covid dodatkov.

Jaoj, kar slabo mi je, kako enim ne prebije.
In bi radi nekaj prijazno inteligentni bili.
So pa naivni sanjači, to pa.

Glede na tvoje hvalisanje bi to potem tebe moralo motiti najmanj od vseh tukaj.

Še ena strokovna ocena ST specialnih strokovnjakov...
Biseri...
neumnosti.

zmaugy je izjavil:

Kdor je fovš, naj se vpiše na medicino.

In gre po zastonj izšolanju delat v tujino :D

stara mama ::

darksamurai je izjavil:

Za take zdravniške plače res ne. 1.500€ bruto (tisti ki sploh imajo zaposlitev) bojo financirali 25.000 bruto zaposlene za sviranje kur*u. Jasno da ne bo lavfalo, zato bojo pa spet stavkali.
Uni tadrugi se razume, ne taprvi.

showsover je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ne spreminjam svojega mnenja, niti s tvojim damage assessmentom ne.
Stroka (medicina) bo navijala za epidemijo kar najdalje, ne glede na rezultate lockdownov!
Ni epidemije, ni covid dodatkov.

Kaj tvoje predpostavka je, da ce ne bi bilo dodatkov bi ze zdavnaj ne bilo ukrepov? Sledenje stevilu obolelih in hospitalizacij je zate podrejen dejavnik vplivu specialistov na infkcijskem oddelku?

stara mama je izjavil:

Za take zdravniške plače res ne. 1.500€ bruto (tisti ki sploh imajo zaposlitev) bojo financirali 25.000 bruto zaposlene za sviranje kur*u. Jasno da ne bo lavfalo, zato bojo pa spet stavkali.
Uni tadrugi se razume, ne taprvi.

Sej to ti je jasno, da tu je edini problem nestavkanje revezev?

Zgodovina sprememb…

zmaugy je izjavil:

Če me plačaš bom takoj začel pisat kako je bratranc od sestrične, športnik, zdrav... umrl za korono.

Argument proti ukrepom je njihova vprašljiva učinkovitost in njihova vprašljiva upravičenost.

zmaugy je izjavil:

Glede na tvoje hvalisanje bi to potem tebe moralo motiti najmanj od vseh tukaj.

Zmaugy, domnevam, da mi financarji.si ne bodo zamerili, če prilepim še kak članek, konec koncev, gre za reklamo za njih.
Vam prilepim, da boste razumeli malo več, kot pa samo dobrosrčno naivnost?
Necenzurirano.si pa itak ni zaklenjen.

Za apetit pa to...

Madona, ni mi jasno, kako jaz, polpismen in PREDRAG odpuščen slovenski manuelni proizvodni delavec imam dostop do finance.si, a vi intelektualci se pa samo po ramenih trepljate v svoji sprijaznosti, da če nimate za kruh, boste pa potico jedli. Mislim, vplačevali v proračun, jasno.

Zgodovina sprememb…

««
10 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22730111 (28214)          

Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
46357661 (52766) vostok_1

Več podobnih tem