Forum » Loža » In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?
In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?
sbawe64 ::
Gospodarstvo ne.
Isto kot prej: gostilne, tehnične trgovine, frizerji, avto pralnice, avtošole, obutev/oblačila, javni promet, šole.
Isto kot prej: gostilne, tehnične trgovine, frizerji, avto pralnice, avtošole, obutev/oblačila, javni promet, šole.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
PersonaRuda ::
Morem skopirati en dober vpis iz drugega portala. Ne morem verjeti, kako dobro je pokojni Ivan Kramberger napovedal prihodnost:
Ivan Kramberger je bil prerok, ko je povedal: "Ljubi moji Slovenci! Hudi časi vas čakajo. Službe boste izgubili, nič ne boste imeli, vse vam bodo pokradli. Komunisti bodo storili vse, da se zadržijo na oblasti. Bojte se jih! Pa ne tistih komunistov, ki bodo ostali to, kar so, ampak tistih, ki se bodo spreobrnili in postali strašni antikomunisti, pa v cerkve bodo leteli in se delali vernike. Pazite se njih, ljubi moji Slovenci. Vse vam bodo pobrali. Kajti, kar se Janezek nauči, to Janez zna."
Ivan Kramberger je bil prerok, ko je povedal: "Ljubi moji Slovenci! Hudi časi vas čakajo. Službe boste izgubili, nič ne boste imeli, vse vam bodo pokradli. Komunisti bodo storili vse, da se zadržijo na oblasti. Bojte se jih! Pa ne tistih komunistov, ki bodo ostali to, kar so, ampak tistih, ki se bodo spreobrnili in postali strašni antikomunisti, pa v cerkve bodo leteli in se delali vernike. Pazite se njih, ljubi moji Slovenci. Vse vam bodo pobrali. Kajti, kar se Janezek nauči, to Janez zna."
ajdov2 ::
PersonaRuda je izjavil:
Morem skopirati en dober vpis iz drugega portala. Ne morem verjeti, kako dobro je pokojni Ivan Kramberger napovedal prihodnost:
Kdor verjame da je njega ubil 'pijan lovec' je zelo naiven.
FiReFTW ::
Gospodarstvo ne.
In kaj je smisel tega da se skor vse zapre, večina ljudi pa še vedno hodi delat (gospodarstvo) kjer širi okužbe drug na druge?
????
A mi kdo zna to razložit?
A110 ::
PersonaRuda je izjavil:
Jaz sem novembra delal od doma (in se vedno), praktično nisem šel iz hiše cel meseec pa sem se kljub temu okuzil od starsa ki se je okuzil v sluzbi.
kakšno ceno sem plačal z 2 tednoma ležanja in še vedno trajajočimi bolečinami in težjim dihanjem bi veliko raje se testiral vsak dan kot da moram še enkrat preboleti ta virus.
Čakaj zdaj malo. Napisal si:
Jaz sem novembra delal od doma
in kasneje:
ampak ko pomislim kakšno ceno sem plačal z 2 tednoma ležanja in še vedno trajajočimi bolečinami in težjim dihanjem
Kaj zdaj si delal od doma v novembru z bolečnami namesto, da bi koristil bolniško in počival ali si preboleval COVID in nisi nič delal? Odloči se že, ker enkrat pišeš tak, drugič že drugače in mi pride naprej kot da pozabiš kaj si napisal pred tem in se dalje lažeš in upaš, da kdo tega ne bo videl. Busted again!
Aha takim kot si ti je potrebno zapisati posebej, da sem vmes šel na bolniško, pa potem začel ponovno delati od doma,... sem mislil da je to nekako dovolj logično. Na žalost še obstajajo primerki ki jim ni. No, trenutno (že par mesecev) kljub bolečinam ob globjem dihanju še vedno delam od doma in nisem na bolniški. Se opravičujem in bom naslednjič napisal vse podrobnosti da bo tudi najbolj neumnim razumljivo
Edit:
Glede ustavljanja gospodarstva je dejal, da izjeme veljajo za lekarne, bencinske servise, banke, dimnikarje, pošto, servisne dejavnice, gradbena dela, kjer ni stika s potrošniki, prevzem hrane in drugih storitev za zagotavljanje varnosti in zdravja. Dovoljeno bo pripravljati hrano za dostavo, tudi v menzah - in to brez testiranja. Ob testiranju pa bodo lahko odprte živilske prodajalne, vrtnarije, drevesnice, trgovine s področja kmetijstva, tržnice, tehnično blago trafike, kioski, individualne terapevtske in svetovalne storitve.
Znova smo sprejeli tudi odlok po katerem je na javnih površinah potrebno nošenje mask.
https://www.24ur.com/novice/korona/vlad...
Če tole ni dokaz, da je vse skupaj načrtovana plandemije, potem res ne vem, kaj je.
Glede ustavljanja gospodarstva je dejal, da izjeme veljajo za lekarne, bencinske servise, banke, dimnikarje, pošto, servisne dejavnice, gradbena dela, kjer ni stika s potrošniki, prevzem hrane in drugih storitev za zagotavljanje varnosti in zdravja. Dovoljeno bo pripravljati hrano za dostavo, tudi v menzah - in to brez testiranja. Ob testiranju pa bodo lahko odprte živilske prodajalne, vrtnarije, drevesnice, trgovine s področja kmetijstva, tržnice, tehnično blago trafike, kioski, individualne terapevtske in svetovalne storitve.
Znova smo sprejeli tudi odlok po katerem je na javnih površinah potrebno nošenje mask.
https://www.24ur.com/novice/korona/vlad...
Če tole ni dokaz, da je vse skupaj načrtovana plandemije, potem res ne vem, kaj je.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Slopek ::
Je potreben ta lockdown, saj je UK sev zdaj tudi pri nas, uradno 70% bolj nalezljiv.
Čez 14 dni ga pa itak ne bo več, al kako? ;)
Zares podpiram ta lockdown, ki bi moral biti še strožji in v veljavi vsaj en mesec, če ne dva. Ampak lahko me pa stroka še pozitivno preseneti in bo podaljšek za 14 dni.
Čez 14 dni ga pa itak ne bo več, al kako? ;)
Zares podpiram ta lockdown, ki bi moral biti še strožji in v veljavi vsaj en mesec, če ne dva. Ampak lahko me pa stroka še pozitivno preseneti in bo podaljšek za 14 dni.
Qck32 ::
Gospodarstvo ne.
In kaj je smisel tega da se skor vse zapre, večina ljudi pa še vedno hodi delat (gospodarstvo) kjer širi okužbe drug na druge?
????
Dokler, ti rečejo da porabi svoj letni dopust za to, da boš med lockdownom doma, to ni L od lockdown. Kdaj bo čas, da se te pajace nesemo iz parlamenta?
Slopek ::
Še najbolj pa se veselim spet mask na prostem. Brez tega, nam nikakor ne more uspeti in nimamo šans za preživetje. Naj uvedejo obvezno nošenje dveh mask. Zihr je zihr.
PersonaRuda ::
PersonaRuda je izjavil:
Pazi se zdaj! Ker si podvomil v to, boš sedaj takoj bil etiketiran kot vernik v 5G čip v cepivu (kar smo jasno in glasno povedali, da je nemogoče vstaviti v cepivo napredni računlanik + oddajnik + sprejemnik + zmogljivo baterijo z več let delovne dobe in vse to zapakirati na velikost 1/100 riževega zrna), da verjameš v flatearth, kuščarje...
3... 2... 1... in evo ga @zmaugy in da house, bo začel podtikati drugim neresnice. Tipično za arogantne sociopate/psihopate, ko jim zmanjka argumentov. Videno že 100x.
Gospodarstvo ne.
????
Dokler, ti rečejo da porabi svoj letni dopust za to, da boš med lockdownom doma, to ni L od lockdown. Kdaj bo čas, da se te pajace nesemo iz parlamenta?
Glej, za domovino se je potrebno žrtvovati.
Zunaj razhaja vesoljski smrtonosni virus, še hujši od vogonske kuge.
Trojna maska or busted !
uvodV??
Ja, do srede 23:59:59 poteka odštevanje, potem udari nov Slo sev (glej st novice).
https://slo-tech.com/novice/t783025#crta
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
Uizi ::
PersonaRuda je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Pazi se zdaj! Ker si podvomil v to, boš sedaj takoj bil etiketiran kot vernik v 5G čip v cepivu (kar smo jasno in glasno povedali, da je nemogoče vstaviti v cepivo napredni računlanik + oddajnik + sprejemnik + zmogljivo baterijo z več let delovne dobe in vse to zapakirati na velikost 1/100 riževega zrna), da verjameš v flatearth, kuščarje...
3... 2... 1... in evo ga @zmaugy in da house, bo začel podtikati drugim neresnice. Tipično za arogantne sociopate/psihopate, ko jim zmanjka argumentov. Videno že 100x.
Dobr ti ga špila dons, tabletko vzemi, da se ne boš slučajno razpočo model.
mihagr ::
Jaz pa bi si želel, da bi bila precepljenost višja.
Da bi bil že cepljen in bi bil sigurnejši, da bom
lažje prenesel okužbo, če bi do nje prišlo.
Da bi bil že cepljen in bi bil sigurnejši, da bom
lažje prenesel okužbo, če bi do nje prišlo.
uvodV?? ::
mojsterleo ::
Spet bodo zaprli šole A niso rekli da bo to samo v skrajnem primeru? Črnilo na papirju se še dobro ne posuši pa že krši naša oblast lastne zaveze.
Kaj je smisel tega lockdowna? Itak vse ostaja isto kot prej. Karkoli 'sprostitev' je bilo, sem jih komaj opazil (v osrednji Slo.). Jutri bom šel isto na šiht, nosil bom masko tam kjer je treba da ne izpadeš osel, sedaj bom rabil napotnico delodajalca ki je še vedno v službenem avtu od prej, takisto covid izjava za prehod občinske meje. Tudi maske so še vedno v avtu. V trgovino bom šel enako kot prej, tudi na benzo po kavo. Torej (??)
Kaj je smisel tega lockdowna? Itak vse ostaja isto kot prej. Karkoli 'sprostitev' je bilo, sem jih komaj opazil (v osrednji Slo.). Jutri bom šel isto na šiht, nosil bom masko tam kjer je treba da ne izpadeš osel, sedaj bom rabil napotnico delodajalca ki je še vedno v službenem avtu od prej, takisto covid izjava za prehod občinske meje. Tudi maske so še vedno v avtu. V trgovino bom šel enako kot prej, tudi na benzo po kavo. Torej (??)
49106 ::
Smisel je represija. Če si misilil, zakaj dovolimo nesorazmerne ukrepe, je odgovor zato, ker smo hlapci.
spam321 ::
Gospodarstvo ne.
????
Zelo enostavno. Določene skupine bi še naprej furale 2, 3 kratnik predepidemične plače. Simple as that.
Qck32 ::
mojsterleo je izjavil:
Spet bodo zaprli šole A niso rekli da bo to samo v skrajnem primeru? Črnilo na papirju se še dobro ne posuši pa že krši naša oblast lastne zaveze.
Napizdli so te, po domače. Če je šola od doma, pomeni da je v teoriji odprta
Ganon ::
Konec tedna sem imel namen obiskati Ikeo in spet ne bo nič.
Se bodo pa ljudje še vedno gnetli po podjetjih, kamor bodo zahajali dnevno. Brilijantna logika.
Se bodo pa ljudje še vedno gnetli po podjetjih, kamor bodo zahajali dnevno. Brilijantna logika.
Goske, ki nese zlata jajca, se ne ubija.
Žal lahko temu pritrdim. Vsi vemo / vedo, da bo ta vlada padla takoj, ko bo konec korona krize. Enostavno nimajo nobene substance več v sebi. Sami sebi več ne verjamejo, da to kar se dogaja, da je prav. Imeli smo najdaljši lockdown v Evropi, najdlje zaprte šole, ti oslički pa še kar verjamejo svojim nebulozam.
HotBurek ::
Tisto, kar rabmo nardit, je obhjebat te hjebene MSM medije, ki že celo leto terorizirajo s tem hkurčevim prehladom.
Politike in MSM novinarje/(ne)odgovorne urednike lepo v ZAPOR! In ja, brez sodišča, ampak kr s trdo roko.
Policajem povedat, da so izdajalci in da naj zginejo ven iz Slovenije.
Skenslat vse omejitve in vso zakonsko štalo z dodatnimi pooblastili ter dodatki, ki so jo naredili v zadnjem letu.
Belim angelom, vojnim zasluškarjem, postavit spomenik z imeni in bruto plačami, da bodo lahko vsako leto šli tja in se spominjalni na dobre stare cajte.
In potem zaživet normalno, svobodno, in veselo živlenje.
Politike in MSM novinarje/(ne)odgovorne urednike lepo v ZAPOR! In ja, brez sodišča, ampak kr s trdo roko.
Skenslat vse omejitve in vso zakonsko štalo z dodatnimi pooblastili ter dodatki, ki so jo naredili v zadnjem letu.
Belim angelom, vojnim zasluškarjem, postavit spomenik z imeni in bruto plačami, da bodo lahko vsako leto šli tja in se spominjalni na dobre stare cajte.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
;-) ::
@JernejVrtovec: Vozniška in prometna dovoljenja se podaljšajo do 9. maja.
Potem se tudi tehnicni pregledi in zavarovalniatvo zapira?
Pismo ravno sem kupil avto in odpeljal brez prepisa domov.
tikitoki ::
Lock down tudi za nenujne gospodarske dejavnosti, ali zgolj za solanje in zasebno druzenje?
Uizi ::
Tisto, kar rabmo nardit, je obhjebat te hjebene MSM medije, ki že celo leto terorizirajo s tem hkurčevim prehladom.
ajdov2 ::
jshadlsa232 ::
Tole je takšna nategancija da glava boli
Drži, vsi tulijo o represiji, imamo kup ukrepov, katerih se očitno nihče ne drži, kontrole pa nobene.
Je kdo sploh dobil kakšno kazen zaradi kršenja policijske ure, nenošenja maske? Imamo onega najbolj famoznega jedca bureka in rogljiča, to pa je vse.
Največji problem tu ni korona, ampak vsa kriza ki so jo s temi ukrepi ustvarli: depresija, ekonomija, nezaupanje v vlado in policijo, pogledaš pa cene nepremičnin gre pa vse gor...WTF?!?!
Ne pozabi, da je v vsaki krizi skupina ljudi, ki se finančno precej namasti, v zdajšnji je to zdravstveno osebje. Plače za 2, 3x gor 15.000€, 20.000€+ na mesec (bruto) ima precej zdravnikov, med. sestre komot po 5000€+ bruto... takšni lahko našparajo za flat v parih mesecih (sicer ne v LJ, v mnogih drugih krajih pa) Po korona krizi jaz pričakujem, da si bo večina zdravnikov gradila vile in se vozila v avtomobilih po 100.000€+.
Medicinsko osebje si glede koronce prepeva... naj traja, naj traja, pusti, naj traja, kako je lepo... €€€
Jaz bi vprasal to strokovno skupino, koliko novih postelj se je zgradilo za kriticne covid bolnike s temi miljardami? ti "uKrEpI" so namrec zaradi panike, da se prepolnijo bolnisnicne kapacitete. Torej, koliko kapacitet je bilo dodanih v tem pofukanem enem letu?
uvodV?? ::
Če koga zanima zakaj se za veliko noč virus ne širi: https://www.svetopisemskimaraton.si/dog...
GrX ::
Oooooo fak, a je res potreba še ena covid tema?!? Čisto se vam je že skisalo. Res vas dobro perejo,ni kaj..
PacificBlue ::
Če koga zanima zakaj se za veliko noč virus ne širi: https://www.svetopisemskimaraton.si/dog...
Toliko o stroki..
I’m out.
:3
:3
feryz ::
Grasupeljski notorični kradljivsko lažnjivi psihopat bo moral krepko znižati norme za lockdown, če ne bo več vsak dan na deset tisoče ljudi čakalo v vrsti, da jim zarijejo palčko v nos.
Ali pa krepko lagati.
Res pa je, da so glavni generator okužb in potrjenih testov ravno zdravniki. Torej se bo vseeno našlo nekaj okuženih ljudi.
Ali pa krepko lagati.
Res pa je, da so glavni generator okužb in potrjenih testov ravno zdravniki. Torej se bo vseeno našlo nekaj okuženih ljudi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
__Devil__ ::
Ni več smisla, da se zapiramo, škoda za gospodarstvo, samo verjetno o tem ne moremo sami odločat, ker dobi vlada navodila od drugih zgoraj, ker so verjetno kakšni drugi cilji in plani tega lockdowna, kot nek reset za več kotrole. Jaz verjamem, da lahko in imamo mi moč odločat, če se nas zbere v dovolj velikem številu lahko dosežemo karkoli. Za začetek bi lahko nekdo naredil vsaj peticijo proti obveznem cepljenu :)
Če lahko bi samo dodal video tega gospoda iz Norveške ali Švedske (to vedno zamenjam). Govori predvsem o lockdownu in zakaj se vse zapira. Seveda so to samo mnenja in ne dejstva.
poglejte si še njegove druge videje (ta je zadnji), kateri naslov vam bo všeč, mogoče se kaj naučite.
Če lahko bi samo dodal video tega gospoda iz Norveške ali Švedske (to vedno zamenjam). Govori predvsem o lockdownu in zakaj se vse zapira. Seveda so to samo mnenja in ne dejstva.
poglejte si še njegove druge videje (ta je zadnji), kateri naslov vam bo všeč, mogoče se kaj naučite.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
mojsterleo je izjavil:
SDS rabi butaste in neizobražene ljudi, s katerimi je lahko manipulirati.
Šole in gostilne so glavni vir okužb, kar s lepo vidi iz regije JV Slovenija ter Posavske regije.
//Krek mode off.
Et tu, Mario ?
@JernejVrtovec: Vozniška in prometna dovoljenja se podaljšajo do 9. maja.
Potem se tudi tehnicni pregledi in zavarovalniatvo zapira?
Pismo ravno sem kupil avto in odpeljal brez prepisa domov.
Kar pojdi s takim vozilom v tujino.
butale press
V strokovni skupini so sami strokovnjaki, ki imajo enako mnenje kot glavni epidemiolog grasupeljski Gargamel, ki je diplomiral na fspn.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
scipascapa ::
PersonaRuda je izjavil:
Zato ga je takratna Vlada ubila.
Ganon ::
Ni več smisla, da se zapiramo, škoda za gospodarstvo, samo verjetno o tem ne moremo sami odločat, ker dobi vlada navodila od drugih zgoraj, ker so verjetno kakšni drugi cilji in plani tega lockdowna, kot nek reset za več kotrole.
Vlade po svetu so samo lutke Billa Gatesa, on kroji naše življenje.
Jaz verjamem, da lahko in imamo mi moč odločat, če se nas zbere v dovolj velikem številu lahko dosežemo karkoli. Za začetek bi lahko nekdo naredil vsaj peticijo proti obveznem cepljenu :)
Takoj podpišem. V bistvu sploh ne gre za cepivo, ampak za čipiranje. Sledijo nam povsod.
digitalcek ::
jshadlsa232 je izjavil:
Torej, koliko kapacitet je bilo dodanih v tem pofukanem enem letu?
Nula koma Jozef.
So pa celo v nekaterih psihiatričnih bolnicah decembra hospitalizirane bolnike, ki so bili na začetku ali na sredini trimesečnih terapij, pod nujno poslali domov ter te prazne oddelke spremenili v covid oddelke, ki pa niso "doživeli" niti enega covid pacijenta.
Tromesečne hospitalizacije so, mimogrede, prekratke, kajti včasih so take terapije pri hospitaliziranih trajale 6 mesecev, So že evdeli, zakaj.
Sedaj pa šparamo na psihičnem zdravju državljanov in raje zdravimo "covid" bolnike.
Je zdravljenje covid bolnika dosti bolj donosno, če ste pogledali cenik. Se dosti bolj "splača"...
Tisto, da pa psihični bolnik poleg samega sebe včasih pospravi prej še dva, ali tri druge, pa ni toliko pomembno.
feryz ::
Pri nas danes, po objavi novice, že dvojno pijejo v oštarijah. Kmalu bo konec veselice, pa čeprav smo krepko semaforsko rumeni. Očitno je ta crknil, ne dela več.
Upam, da se angela premisli glede tega. Da bomo lahko tudi pri nas normalno delali in služili za preživetje.
Za ostalo, oštarije, cerkve, štacune, me boli kita. Razen za ljudi, ki delajo v teh dejavnostih. Bogi so.
Cerkvena mafija je izvzeta, seveda. Oni gredo lahko do šefa, če jim ni kaj prav.
Upam, da se angela premisli glede tega. Da bomo lahko tudi pri nas normalno delali in služili za preživetje.
Za ostalo, oštarije, cerkve, štacune, me boli kita. Razen za ljudi, ki delajo v teh dejavnostih. Bogi so.
Cerkvena mafija je izvzeta, seveda. Oni gredo lahko do šefa, če jim ni kaj prav.
zmaugy ::
PersonaRuda je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
A so vam v ustanovi danes podaljšali happy hour na intenetu?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
m0LN4r ::
Janša: Da tempo cepljenja, ki se sicer pospešuje, zagotavlja, da bomo tisto stopnjo precepljenosti, ki resno pomaga pri zaustavljanju epidemije, dosegli v juniju oziroma nekje v začetku poletja in da je do takrat potrebno sprejeti nekatere dodatne ukrep - predvsem zaradi razširjenosti angleške variante koroanvirusa.Kako pa je to jansa izracunal? Potem moramo priti iz ca. povprecnih 350 odmerkov na povprecnih 35000 na dan.
Ocitno ma Jansa vec carobnih palic, ne samo eno.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
WizzardOfOZ ::
Lahko bi za naslednji vikend naredili eno st srečanje v kaki zidanici..
Jaz bi raje vseslovensko srečanje pred parlamentom.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
zmaugy ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Lahko bi za naslednji vikend naredili eno st srečanje v kaki zidanici..
Jaz bi raje vseslovensko srečanje pred parlamentom.
To je edini način, da se ukinejo ukrepi itd. Vse ostalo je BS. Pa še to bi moralo biti v velikem številu, da bi kdo jemal resno. Sam bi to odsvetoval, ampak kot rečeno, dokler ni tega, velja zame da je konsenz ZA ukrepe in cepljenje.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Johnny QJ ::
Mama, ki dela na UKC Maribor že cel čas govori, da zdravniki v celi njeni 30 letni karieri še niso tako malo delali, kot v epidemiji.
Od sprenevedanja, skrivanja v pisarnah, iskanja izgovorov.. Imajo zdravnike, ki na dan sprejmejo po samo 5 pacientov! tisti pridni pa po 20-25!!
Plače in dodatki, ki jih dobivajo vemo kakšni so.. verjetno ste vsi gledali razne prispevke na tv.
Kar hočem rečt, od lastne mame, ki dela v UKC mb vsak dan že 30 let vem, da se večini zdravnikov prav lepo smeji v tej "pandemiji", tiste, ki pa upajo kaj rečt pa se zelo hitro očrni in se jih dela za podleže.
Od sprenevedanja, skrivanja v pisarnah, iskanja izgovorov.. Imajo zdravnike, ki na dan sprejmejo po samo 5 pacientov! tisti pridni pa po 20-25!!
Plače in dodatki, ki jih dobivajo vemo kakšni so.. verjetno ste vsi gledali razne prispevke na tv.
Kar hočem rečt, od lastne mame, ki dela v UKC mb vsak dan že 30 let vem, da se večini zdravnikov prav lepo smeji v tej "pandemiji", tiste, ki pa upajo kaj rečt pa se zelo hitro očrni in se jih dela za podleže.
el_bahattee ::
PersonaRuda je izjavil:
Kaj pa ima to veze s korona krizo in novimi ukrepi? Saj več, da ima veliko držav okoli nas podobne ukrepe in da si jih ni izmislil JJ osebno? Poleg tega so bili novi ukrepi kot ponavadi sprejeti po predlogu skupine strokovnjakov, ampak tega eni očitno nočete dojeti.
Come to my center, you enter the winter.
m0LN4r ::
A "strokovnjaki" je zdaj ta magicna beseda. To so tisti specialni korona strokovnjaki, ki imajo 50 let izkusenj iz pandemije in ukrepov?
Kdo pa je ta skupina priviligirano izbranih strokovnjakov natancneje?
Naj se to malo javno objavi, kaj delajo, koliko ur delajo, koliko analiz in kaksnih so naredili v preteklem letu.
Se vedno pa ni razlage s katerim carobnim trikom bomo povecali stevilo odmerkov za x100
Kdo pa je ta skupina priviligirano izbranih strokovnjakov natancneje?
Naj se to malo javno objavi, kaj delajo, koliko ur delajo, koliko analiz in kaksnih so naredili v preteklem letu.
Se vedno pa ni razlage s katerim carobnim trikom bomo povecali stevilo odmerkov za x100
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
el_bahattee je izjavil:
Kaj pa ima to veze s korona krizo in novimi ukrepi? Saj več, da ima veliko držav okoli nas podobne ukrepe in da si jih ni izmislil JJ osebno? Poleg tega so bili novi ukrepi kot ponavadi sprejeti po predlogu skupine strokovnjakov, ampak tega eni očitno nočete dojeti.
Kdo pa imenuje t.i. “Strokovno skupino”? Sama od sebe se verjetno ne. Torej spet neki “nastavljenci” ki kokodakajo v isti rog kot vlada.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30107 (28210) | |
⊘ | Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 57628 (52733) | vostok_1 |