Forum » Loža » In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?
In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?
ajdov2 ::
sbawe64 ::
Glej, ded je sam povedal da en mesec ni šel iz hiše.
In taki bi radi odločali o drugih.
zmaugy, sta z a110 v istem klubu enomesečnikov ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
spam321 ::
Tole je takšna nategancija da glava boli
Drži, vsi tulijo o represiji, imamo kup ukrepov, katerih se očitno nihče ne drži, kontrole pa nobene.
Je kdo sploh dobil kakšno kazen zaradi kršenja policijske ure, nenošenja maske? Imamo onega najbolj famoznega jedca bureka in rogljiča, to pa je vse.
Največji problem tu ni korona, ampak vsa kriza ki so jo s temi ukrepi ustvarli: depresija, ekonomija, nezaupanje v vlado in policijo, pogledaš pa cene nepremičnin gre pa vse gor...WTF?!?!
Ne pozabi, da je v vsaki krizi skupina ljudi, ki se finančno precej namasti, v zdajšnji je to zdravstveno osebje. Plače za 2, 3x gor 15.000€, 20.000€+ na mesec (bruto) ima precej zdravnikov, med. sestre komot po 5000€+ bruto... takšni lahko našparajo za flat v parih mesecih (sicer ne v LJ, v mnogih drugih krajih pa) Po korona krizi jaz pričakujem, da si bo večina zdravnikov gradila vile in se vozila v avtomobilih po 100.000€+.
Medicinsko osebje si glede koronce prepeva... naj traja, naj traja, pusti, naj traja, kako je lepo... €€€
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spam321 ()
A110 ::
Če bi se zdravstvu šlo samo a 60% dodatka si nebi želeli zaprtij, da se število okuženih nebi zmanjšao da bi epidemija trajala čim dlje...
Lol, ravno zapiranje podaljšuje epidemijo.
aha, odpiranje in s tem posledično povečevanje števila okuženih jo pa skrajšuje? čestitam za neumnost leta
lisaac ::
Popolna prepoved druženja, razen velikonočna nedelja, takrat pa lahk...
Kaj se bo pa zgodilo s korono na veliko nedeljo?
Kaj se bo pa zgodilo s korono na veliko nedeljo?
Egidij88 ::
Vidim, da greš z negativnim testom lahko izven svoje rdeče regije. No, ali pa se na debelo zlažeš na kos papirja. Vreme se bo naredilo, jaz pičim na obalo.
m0LN4r ::
Ja. Vec kot jih imas jih ne mores okuzit.Če bi se zdravstvu šlo samo a 60% dodatka si nebi želeli zaprtij, da se število okuženih nebi zmanjšao da bi epidemija trajala čim dlje...
Lol, ravno zapiranje podaljšuje epidemijo.
aha, odpiranje in s tem posledično povečevanje števila okuženih jo pa skrajšuje? čestitam za neumnost leta
Nebi. A je gripa izginila?Glej, ded je sam povedal da en mesec ni šel iz hiše.
če bi vsi ravnali enako bi bolezn že zdavno izginila
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
enemon ::
Predvidevam, da za teh 11 dni, ko bo vse zaprto, tudi davka ne bo treba plačati? Zdravniki so se znašli in vlečejo denar privat, tako da ne rabijo potem še od nas. Učitelji bodo na črno spet starši, zato bi se lahko učiteljske plače preusmerile nanje. Meglomešalski uradniki pa bodo meglo mešali od doma, poznalo se ne bo nič.
Me zanima, koliko bi zaprtje še imelo podpore, če se vzporedno sprejme še vse to.
Me zanima, koliko bi zaprtje še imelo podpore, če se vzporedno sprejme še vse to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enemon ()
digitalcek ::
"Prepovedano" praznovanje velike noči? Gotofi ste.
"Prepovedano" praznovanje 1. maja? Gotofi ste.
"Prepovedano" iti do svoje nepremičnine na Hrvaškem, oziroma če že uspeš priti: 250 evrov stroškov za vstop na Hrvaško za 4 osebe v eno smer? Gotofi ste.
FB skupina Lastniki nepremičnin na Hrvaškem - ODPRITE NAM MEJE, skoraj 3000 podpisov peticije... Gotofi ste.
"Prepovedano" praznovanje 1. maja? Gotofi ste.
"Prepovedano" iti do svoje nepremičnine na Hrvaškem, oziroma če že uspeš priti: 250 evrov stroškov za vstop na Hrvaško za 4 osebe v eno smer? Gotofi ste.
FB skupina Lastniki nepremičnin na Hrvaškem - ODPRITE NAM MEJE, skoraj 3000 podpisov peticije... Gotofi ste.
digitalcek ::
Za dostop do hrvaške slovenski zakoni nimajo veze
Imajo, če je prepovedano potovati med občinami, ali regijami. Potem iz Ljubljane ne moreš do hrvaške meje, kajne? Imajo, pa še kako imajo.
Od 1. do (najmanj) 11. aprila zgodba, ki smo jo že doživeli.
PersonaRuda ::
Ampak ta @A110 je kasneje dopisal, da je zelo druažben in da hodi na čage, hkrati pa, da je 1 mesec ni šel ven iz Hotela "hiše" mama. Sam sebi je dal šah-mat s tem zapisom.
Ful se družiš in kasneje napišeš, da 1 mesec nisi šel iz hiše.
Česa spet ne razumeš??? Sem družabna oseba, ampak nisem toliko sebičen, da bi ogrožal druge zaradi lastnih užitkov. To je nekako podobno kot da bi zavestno pijan vozil domov. Saj, če koga povozim se pač zgodi. Važno da sem se imel fajn
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: A110 ()
Qck32 ::
PersonaRuda je izjavil:
Ampak ta @A110 je kasneje dopisal, da je zelo druažben in da hodi na čage, hkrati pa, da je 1 mesec ni šel ven iz Hotela "hiše" mama. Sam sebi je dal šah-mat s tem zapisom.
Komentarji na nivoju 12 letnikov... Haaaa piflar! Sem lahko tvoj prijatelj? Prosim? Jaz bi tudi na "čage" hodil :(
Izmeček človeštva primitivni, pfuj!
Upam, da dejansko nisi dosti starejši od 12 let.
PersonaRuda je izjavil:
Ni sebicen, ampak je vseeno tolk sebicen, da zaradi BS ukrepov postavil druzbo na drugi tir.Glej, ded je sam povedal da en mesec ni šel iz hiše.
Odvisno kaj za njega je sebicno.
Jaz sem bil tolk sebicen, da sem organiziral piknik za 30ko, ljudi nisem silil da pridejo, pa so vseeno prisli, ker niso take sebicne pizde kot A110.
Isto za poroko na kateri sem bil dva mesca pozneje. Sebicnost je sirok pojem.
Ljudje so bolj veseli, ce se druzijo, pa jih ne rabis nic silit, razen ce si asocialen tip, kot A110, ki brez problema prekine stike za en mesec ali se vec. Predvidevam, da ga tudi ne pogresa noben.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Česa spet ne razumeš??? Sem družabna oseba, ampak nisem toliko sebičen, da bi ogrožal druge zaradi lastnih užitkov. To je nekako podobno kot da bi zavestno pijan vozil domov. Saj, če koga povozim se pač zgodi. Važno da sem se imel fajn
Zakaj se sploh ukvarjaš z nedoraslim primitivnežem, ki vse zna in pozna edini pravilen način življenja, ker on je "kul" in "edgy".
PersonaRuda je izjavil:
Komentarji na nivoju 12 letnikov... Haaaa piflar! Sem lahko tvoj prijatelj? Prosim? Jaz bi tudi na "čage" hodil :(
Izmečki ste ti, pa @A110, @zmaugy, @jureflux... ker smo sedaj vas razkrinkali, da ste asocialneži in da je to vzrok, da podpirate vse te današnje ukrepe. Če ne bi bili izmečki, bi pogledali celotno sliko na široko in uvideli kakšno škodo počnete mladostnikom in ljudem, ki hodijo v službo. Ampak izmeček tega ne vidi oz. raje ingororira in še je povrhu aroganten.
Evo kako izleda sebičen, aroganten vpis korona-paničarja:
Saj ni problem, boš pač sprejel družbene omejitve, who gives a fuck...
Takšni ste vi arogantni sebični izmečki!!!
Ravni ti in tebi podobni ste najbolj sebični. Vi bi drugim določali, kaj smemo in kaj ne zaradi lastne varnosti, čeprav lahko primerljivo varnost dosežete da se sami izolirate.
če bi vsi ravnali enako bi bolezn že zdavno izginila
Izginila je samo ena bolezen v (novejši) zgodovini človeštva, to so črne koze. In teh se ni premagalo z #ostanidoma bedarijami.
Na cago gre vsak prostovoljno. Ljudje se pac nevarnosti zavedajo, ko se odlocijo, da bodo sli. Noben jih ne sili.PersonaRuda je izjavil:
Saj tebe noben ne sili, da gres kamorkoli, ampak ti bi sledece, ker ti ne gres, pa naj se drugi ne grejo nikamor.
Dejstvo pa je, da smo ljudje druzabna bitja v veliki vecini. Seveda so izjeme, ki mislijo da so druzabni, ampak potem pride en virus ali bilokaj, pa so prvi, ki nimajo casa ali nocejo prit. Poznamo take zelo dobro.
Ko ze omenjas 12 letnike, ravno starejsi ljudje, se bolj kot mladi, so izrazili zeljo za druzenje ne glede na to ali jih po tistem korona pobere ali ne.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Ravno ti in tebi podobni ste najbolj sebični. Vi bi drugim določali, kaj smemo in kaj ne zaradi lastne varnosti, čeprav lahko primerljivo varnost dosežete, da se sami izolirate.
THIS !
PersonaRuda je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Izmečki ste ti, pa @A110, @zmaugy, @jureflux... ker smo sedaj vas razkrinkali, da ste asocialneži in da je to vzrok, da podpirate vse te današnje ukrepe. Če ne bi bili izmečki, bi pogledali celotno sliko na široko in uvideli kakšno škodo počnete mladostnikom in ljudem, ki hodijo v službo. Ampak izmeček tega ne vidi oz. raje ingororira in še je povrhu aroganten.
Evo kako izleda sebičen, aroganten vpis korona-paničarja:
Saj ni problem, boš pač sprejel družbene omejitve, who gives a fuck...
Takšni ste vi arogantni sebični izmečki!!!
Eee, miško moj... Vidim, da imamo še enega, ki ima težave z bralnim razumevanjem. Kje sem pisal, da se strinjam z trenutnimi ukrepi, celo podpiram? Poskusi še enkrat.
Kje pravim, da se z ostalimi, ki jih naštevaš strinjam? Ti veliki detektiv, dobro ti gre to "razkrinkanje".
Sej drugačnega odziva od primitivnega izmečka, ki vidi samo črno/belo nisem pričakoval. Potem pa govori o širokih pogledih in aroganci.
Imaš prav, si zdaj zadovoljen, te ima zdaj tvoj očka kaj bolj rad? Travme so huda reč.
PersonaRuda je izjavil:
Ljudje so bolj veseli, ce se druzijo, pa jih ne rabis nic silit, razen ce si asocialen tip, kot A110, ki brez problema prekine stike za en mesec ali se vec. Predvidevam, da ga tudi ne pogresa noben.
Kak sta kul ej. V našem razredu bi te ziher vse punce hotle omg ejjj.
Zdaj si ga bosta v krogu drkala, a? Kr kul, morem rečt.
Eee, miško moj... Vidim, da imamo še enega, ki ima težave z bralnim razumevanjem. Kje sem pisal, da se strinjam z trenutnimi ukrepi, celo podpiram? Poskusi še enkrat.
Kje pravim, da se z ostalimi, ki jih naštevaš strinjam? Ti veliki detektiv, dobro ti gre to "razkrinkanje".
Sej drugačnega odziva od primitivnega izmečka, ki vidi samo črno/belo nisem pričakoval. Potem pa govori o širokih pogledih in aroganci.
Imaš prav, si zdaj zadovoljen, te ima zdaj tvoj očka kaj bolj rad? Travme so huda reč.
Zastopal si poglede najbolj zapriseženih lockdownerjwv. In en tak zaprisežen lockdowner, ki že mesece in mesec podpira ukrepe in vse zraven, je včeraj zapisal, da cel mesec ni šel iz hiše. In na podlagi tega sem tudi prevideval, da se strinjaš z vsemi temi ukrepi s katerimi se strinja @A110. On je eden največjih korona-paničarjev, kateri dela v LJ v javnem/državnem podjetju/sektorju, sedaj pa od doma iz Hotela mama. Vse to niso ugibanja, ampak je sam napisal.
PersonaRuda je izjavil:
Zastopal si poglede najbolj zapriseženih lockdownerjwv. In en tak zaprisežen lockdowner, ki že mesece in mesec podpira ukrepe in vse zraven, je včeraj zapisal, da cel mesec ni šel iz hiše. In na podlagi tega sem tudi prevideval, da se strinjaš z vsemi temi ukrepi s katerimi se strinja @A110. On je eden največjih korona-paničarjev, kateri dela v LJ v javnem/državnem podjetju/sektorju, sedaj pa od doma iz Hotela mama. Vse to niso ugibanja, ampak je sam napisal.
Lepo si back-paddlal.
In svet bo rešen, če ga boš na forumu prepričeval z primitivnimi komentarji na nivoju: "jaz sem kul, ti si luzer"?
Dajte se malo umirit no.
Ta sebični-nedružabni-arogantnež @A110 cel čas na forumu prepričuje druge, da so ukrepi potrebni in da so smiselni. Toliko samo, ko boš naslednjič sodil kdo koga prepričuje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()
Na cago gre vsak prostovoljno. Ljudje se pac nevarnosti zavedajo, ko se odlocijo, da bodo sli. Noben jih ne sili.PersonaRuda je izjavil:
Saj tebe noben ne sili, da gres kamorkoli, ampak ti bi sledece, ker ti ne gres, pa naj se drugi ne grejo nikamor.
Dejstvo pa je, da smo ljudje druzabna bitja v veliki vecini. Seveda so izjeme, ki mislijo da so druzabni, ampak potem pride en virus ali bilokaj, pa so prvi, ki nimajo casa ali nocejo prit. Poznamo take zelo dobro.
Ko ze omenjas 12 letnike, ravno starejsi ljudje, se bolj kot mladi, so izrazili zeljo za druzenje ne glede na to ali jih po tistem korona pobere ali ne.
Ojoj, so te prijatelji zapustili?
Si pomislil mogoče, da tisti, ki nočejo prit/nimajo časa, mogoče zaradi tebe nočejo prit. Nevem, samo ideja.
Spet neke travme voham. Bogi.
PersonaRuda je izjavil:
Ne, polovico tega si si izmislil ker si pač premalo razgledan da bi vedel, da matematiki lahko delamo še kje drugje kot v JU. Delam v lj, ne delam v JU in v hotelu mama sem bil novembra ko sem se okuzil. Saj ti ni za zameriti, leta in leta dela za minimalca v proizvodnji in valjenje krivde na nadrejene, sistem in "elito" pač pustijo posledice. Ampak važno da je frajer razbijal po lastnem mestu in se vsaj s tem lahko pohvali
Zgodovina sprememb…
PersonaRuda je izjavil:
Ta sebični-nedružabni-arogantnež @A110 cel čas na forumu prepričuje druge, da so ukrepi potrebni in da so smiselni. Toliko samo, ko boš naslednjič sodil kdo koga prepričuje.
In ti si princ na belem konju, ki nas boš rešil. V imenu sveta: Hvala! Naš primitivni heroj!
Pa nisem mu jaz kriv, da napiše, da mesec dni ni šel iz hiše. A pred tem, ko mu je nekdo napisal, da je asocialen, je pisal, da lažemo o njem in da on ful hodi na čage. Res hodi ful na čage, če se za mesec dni zapre v Hotel mama
Res more bit to najbolj cool življenje. Lockdown forever v Hotel mama. In to prostovoljni.
Res more bit to najbolj cool življenje. Lockdown forever v Hotel mama. In to prostovoljni.
Imas pa res primitivno adolescentno izrazoslovje in nacin komuniciranja, ko ti zmanjka kaj koristnega za povedati.PersonaRuda je izjavil:
To je nekako tako, kot ce bi jaz zgoraj namesto tistega napisal ali so ti ze vsi mlecni zobi padli ven in ce si danes ze bil na dejtu s svojo virtualno prijateljico.
Skratka ja, pa vendar sem bil dve uri nazaj na sprehodu in ne bos verjel, druzili so se v gozdu na klopcah, ob reki na sprehodu SAMO starejsi ljudje. Tu pred sladoledom za vogalom se druzijo 30-40 letniki, mlajsi pa visijo na internetu, za pcjem in konzolo, kot pred korono.
Starejsi ljudje imajo vikende, pocitniske hisice, ki so glih zdaj zelo priljubljena lokacija. Tako za info od kod se ljudje okuzijo.
Ja pac niso vsi asocialni blokarji, katerih nihce ne pogresa za mesece.
Poznam tudi primere, ki svojih svojcev niso vidli ze mesece. Starejsi bi radi vidli svoje vnuke, hcerke in sinove, pripravljeni so placati ceno, da ohranijo kontakt z okuzbo.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Ne, polovico tega si si izmislil ker si pač premalo razgledan da bi vedel, da matematiki lahko delamo še kje drugje kot v JU. Delam v lj, ne delam v JU in v hotelu mama sem bil novembra ko sem se okuzil. Saj ti ni za zameriti, leta in leta dela za minimalca v proizvodnji in valjenje krivde na nadrejene, sistem in "elito" pač pustijo posledice.
Zgrešil si totalno moj poklic, funkcijo v podjetju in še bolj pa plačo. O tem sem že pisal in ostalih tvojih izmišljotin ne mislim komentirati.
Ontopic:
1 mesec si bil v karanteni? A ni dovolj 14-dni. Busted. Spet se ven vlačiš, da si bil zaradi korone 1-mesec v samoizolaciji. Pa koga ti farbaš? Nas ne moreš.
Se vedno manj primitivno od tvojih komentarjev.PersonaRuda je izjavil:
Lepo si back-paddlal.
In svet bo rešen, če ga boš na forumu prepričeval z primitivnimi komentarji na nivoju: "jaz sem kul, ti si luzer"?
Dajte se malo umirit no.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Imas pa res primitivno adolescentno izrazoslovje in nacin komuniciranja, ko ti zmanjka kaj koristnega za povedati.PersonaRuda je izjavil:
To je nekako tako, kot ce bi jaz zgoraj namesto tistega napisal ali so ti ze vsi mlecni zobi padli ven in ce si danes ze bil na dejtu s svojo virtualno prijateljico.
Skratka ja, pa vendar sem bil dve uri nazaj na sprehodu in ne bos verjel, druzili so se v gozdu na klopcah, ob reki na sprehodu SAMO starejsi ljudje. Tu pred sladoledom za vogalom se druzijo 30-40 letniki, mlajsi pa visijo na internetu, za pcjem in konzolo, kot pred korono.
Starejsi ljudje imajo vikende, pocitniske hisice, ki so glih zdaj zelo priljubljena lokacija. Tako za info od kod se ljudje okuzijo.
Ja pac niso vsi asocialni blokarji, katerih nihce ne pogresa za mesece.
Poznam tudi primere, ki svojih svojcev niso vidli ze mesece. Starejsi bi radi vidli svoje vnuke, hcerke in sinove, pripravljeni so placati ceno, da ohranijo kontakt z okuzbo.
Zdaj če ti ne znaš nič koristnega izvlečt iz napisanega, ni moj problem.
Še tebi, ker drugih postov zgleda ne bereš. Ne podpiram vladnih ukrepov, direktno da boš lažje razumel.
Blokarji? Aha, sem imel prav z travmami torej. Vso srečo pri psihičnih bolečinah, ki jih doživljaš. Moje sožalje.
Se vedno manj primitivno od tvojih komentarjev.PersonaRuda je izjavil:
Lepo si back-paddlal.
Dajte se malo umirit no.
Neee, TI!!!111
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Qck32 ()
Blokarji? Aha, sem imel prav z travmami torej. Vso srečo pri psihičnih bolečinah, ki jih doživljaš. Moje sožalje.No vidis, tocno tako kot sem rekel.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
PersonaRuda je izjavil:
Ne, polovico tega si si izmislil ker si pač premalo razgledan da bi vedel, da matematiki lahko delamo še kje drugje kot v JU. Delam v lj, ne delam v JU in v hotelu mama sem bil novembra ko sem se okuzil. Saj ti ni za zameriti, leta in leta dela za minimalca v proizvodnji in valjenje krivde na nadrejene, sistem in "elito" pač pustijo posledice.
Zgrešil si totalno moj poklic, funkcijo v podjetju in še bolj pa plačo. O tem sem že pisal in ostalih tvojih izmišljotin ne mislim komentirati.
Ontopic:
1 mesec si bil v karanteni? A ni dovolj 14-dni. Busted. Spet se ven vlačiš, da si bil zaradi korone 1-mesec v samoizolaciji. Pa koga ti farbaš? Nas ne moreš.
Seveda si pisal. Tvoje motnje se vidijo že tam. Fak res si kreten. Nikjer nisem napisal da delaš v proizvodnji za minimalca ampak da so leta dela v prizvodnji za minimalca pustila posledice. Ob novemberskem zaprtju sem šel domov, tam sem se okužil in potem ostal tam do sproščanja. Bil pa cel november doma in še prve tedne decembra (in ne v karanteni!!!) ker mi je že pred začetkom decembra potekla karantena a sem še imel simptome (pisal v več temah tudi tu o tem). Ko je bilo 100% da nisem več kužen pa sem začel spet hoditi tudi okoli. Razlika je biti v karanteni in biti v samoizolaciji (v to sem odšel ob začetku zaprtja ker nisem želel potencialne okužbe širiti dalje, vmes pa zaradi okužbe pristal v karanteni). Če se nebi okužil in bi bilo še vedno zaprje bi pač bil doma še nekaj časa.
Zgodovina sprememb…
Domov si sel, da se okuzis. Pa kako si lahko tako.... brez besed.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Jaz sem novembra delal od doma (in se vedno), praktično nisem šel iz hiše cel meseec pa sem se kljub temu okuzil od starsa ki se je okuzil v sluzbi. Sicer sem s tem pridobil nekaj "ugodnosti" ampak ko pomislim kakšno ceno sem plačal z 2 tednoma ležanja in še vedno trajajočimi bolečinami in težjim dihanjem bi veliko raje se testiral vsak dan kot da moram še enkrat preboleti ta virus.
Ne, polovico tega si si izmislil ker si pač premalo razgledan da bi vedel, da matematiki lahko delamo še kje drugje kot v JU. Delam v lj, ne delam v JU in v hotelu mama sem bil novembra ko sem se okuzil. Saj ti ni za zameriti, leta in leta dela za minimalca v proizvodnji in valjenje krivde na nadrejene, sistem in "elito" pač pustijo posledice. Ampak važno da je frajer razbijal po lastnem mestu in se vsaj s tem lahko pohvali
Zdaj se pa odloči:
-... v hotelu mama sem bil novembra ko sem se okuzil.
-... Jaz sem novembra delal od doma (in se vedno), praktično nisem šel iz hiše cel meseec pa sem se kljub temu okuzil od starsa ki se je okuzil v sluzbi.
- si ležal 1 mesec in si zato bil v Hotelu mama
- zakaj nisi mogel odležati doma in si neodgovorno šel namerno med starša, da ju okužiš? (aja, ker ga nimaš in živiš v Hotelu mama )
- si ležal 14-dni (včeraj si napisal 1-mesec hotel mama, danes 2-tedna obležal zaradi okužbe v Hotelu mama in sledi zapis, da si šel v Hotel mama za 1-mesec zaradi okužbe). Daj prosim odloči se ali si bil 1 mesec v Hotelu mama zaradi okužbe ali le 2-tedna zaradi okužbe in še 2-tedna, ker...
- zapisal si: Jaz sem novembra delal od doma (in se vedno), nakar izvemo, da je tvoj dom Hotel mama in če še danes vedno delaš isto kot novembra od doma, si potem torej še vedno v Holetu mama in si dejansko cel čas živel v Hotelu mama in ne samo novembra kot nas sedaj želiš prerpičati! Busted again!
Blokarji? Aha, sem imel prav z travmami torej. Vso srečo pri psihičnih bolečinah, ki jih doživljaš. Moje sožalje.No vidis, tocno tako kot sem rekel.
Ojoj... Sem malo na hitro pogledal tvoj YT kanal, pa ne izpadeš tako glup, kot tukaj v komentarjih. Daj prosim se malo zamisli, brez heca.
Lep i30N, btw.
Leif ::
Smisel je izpolniti pogoje, ki jih postavljajo financerji te "krize" Tistih poceni 10 milijard, ki smo dolžni, ne pride na lepe oči.
Še enkrat kamikaza česa v tej zgodbi ne razumeš??? Domov sem šel ker je bilo zaprtje in v Ljubljani nisem videl smisla ostati na 40m^2 ker delam od doma (med zaprtji) in sem v takem primeru raje v veliki hiši z vrtom kjer po možnosti še kaj pomagam staršema. Po naključju sem se v tistem času okužil od njiju. Pozitiven test sem imel 15.11, karantena (takrat še 10dnevna) je potekla 25.11. Ker pa simptomi še niso čisto izginili sem preventivno ostal tam še recimo prvo polovico decembra. Potem sem 100% bil ne kužen in s tem 100% nisem nikogar ogrožal in sem se za nekaj časa vrnil tudi v pisarno pa do starih staršev na obisk,... Kaj v tej zgodbi se ti zdi čudno? da sem v karanteno vstopil MED tem ko sem bil v samoizolaciji? In kje tebi, da sem neodgovorno šel nad starša? eden izmed njiju ki se je okužil v službi je okužiil vse nas.
https://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-u...
Vlada je sledila predlogu strokovne skupine in sprejela ukrepe za zaprtje države od 1. do 12. aprila. Predsednik vlade je sporočil, da bo državna uprava prešla skoraj v celoti na delo od doma, pozivamo, da gospodarstvo stori enako.
Vlada po novem sledi predlogom strokovne skupine .
Janša: Da tempo cepljenja, ki se sicer pospešuje, zagotavlja, da bomo tisto stopnjo precepljenosti, ki resno pomaga pri zaustavljanju epidemije, dosegli v juniju oziroma nekje v začetku poletja in da je do takrat potrebno sprejeti nekatere dodatne ukrep - predvsem zaradi razširjenosti angleške variante koroanvirusa.
No dobili smo odgovor!
11 dni = 3-4 mesece!
Moja prejšnja današnja ocena je kot kaže preveč optimistična, ko sem omenil da bo zaprtje samo za april.
Vlada je sledila predlogu strokovne skupine in sprejela ukrepe za zaprtje države od 1. do 12. aprila. Predsednik vlade je sporočil, da bo državna uprava prešla skoraj v celoti na delo od doma, pozivamo, da gospodarstvo stori enako.
Vlada po novem sledi predlogom strokovne skupine .
Janša: Da tempo cepljenja, ki se sicer pospešuje, zagotavlja, da bomo tisto stopnjo precepljenosti, ki resno pomaga pri zaustavljanju epidemije, dosegli v juniju oziroma nekje v začetku poletja in da je do takrat potrebno sprejeti nekatere dodatne ukrep - predvsem zaradi razširjenosti angleške variante koroanvirusa.
No dobili smo odgovor!
11 dni = 3-4 mesece!
Moja prejšnja današnja ocena je kot kaže preveč optimistična, ko sem omenil da bo zaprtje samo za april.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Žena ti jih bo požegnala (od doma).
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Jaz sem novembra delal od doma (in se vedno), praktično nisem šel iz hiše cel meseec pa sem se kljub temu okuzil od starsa ki se je okuzil v sluzbi.
kakšno ceno sem plačal z 2 tednoma ležanja in še vedno trajajočimi bolečinami in težjim dihanjem bi veliko raje se testiral vsak dan kot da moram še enkrat preboleti ta virus.
Čakaj zdaj malo. Napisal si:
Jaz sem novembra delal od doma
in kasneje:
ampak ko pomislim kakšno ceno sem plačal z 2 tednoma ležanja in še vedno trajajočimi bolečinami in težjim dihanjem
Kaj zdaj si delal od doma v novembru z bolečnami namesto, da bi koristil bolniško in počival ali si preboleval COVID in nisi nič delal? Odloči se že, ker enkrat pišeš tak, drugič že drugače in mi pride naprej kot da pozabiš kaj si napisal pred tem in se dalje lažeš in upaš, da kdo tega ne bo videl. Busted again!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30106 (28209) | |
⊘ | Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 57625 (52730) | vostok_1 |