Forum » Loža » In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?
In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?
Qck32 ::
PersonaRuda je izjavil:
Mene najbolj jezi, da zdaj ko vemo malo več o tej koroni, da se še kar vztaraja z nekimi nesmiselnimi ukrepi. Se strinjam, da se drži varnostna distanca, to pa je tudi bolj ali manj vse.
Z ukrepi uničujemo vse mlade, ker jim uničujemo šolstvo, igro, druženje,... ter vse, ki hodimo v službo, ker nektari zaradi ukrepov ostanejo brez dela. In če se še bo dolgo vztrajalo z nekimi nesmiselnimi ukrepi bo to zelo negativno vplivalo na gospodarstvo. In ko bo začelo enkrat gospodarstvo padati, potem ne bo dovolj tipka reset, da se bomo vrnili v normalno stanje gospodarstva.
Ta svet je čisto znorel zaradi enega COIVDa. Izbrali smo napačno pot za reševanje pred tem virusom.
Niso ukrepi problem, ampak ljudje, ki so samodestruktivno naravnani.
Če bi se vsi držal ukrepov bi corono hitro odpravili. Sam vedno je nek % takih in drugačnih.
Živimo pa v utopiji, kjer so vsi ljudje popolni in izobraženi. Vsak, ki zna vsaj tipkat po tipkovnici, bi se moral zavedati, da temu pač ni tako. Ker od vlade pričakujem, da niso opice, kot nekateri tukaj, bi verjel da se zavedajo da ne živimo v utopiji in da bodo to predvideli, ter upoštevali v svojih ukrepih.
Torej na kratko, da boš lažje razumel: Da, ukrepi so krivi!
Ne, ukrepi niso krivi.
Če nebi bilo ukrepov bi komot padale tožbe proti državi zaradi mrtvih svojcev. Ukrepi so ustavni.
Problem so ovce, ki mislijo da jim nič ne bo in veselo kršijo vse zakone on odloke.
To izhaja iz klasične slovenske mentalitete: "nej sosedu vse krave pocrkajo, samo da imam jaz več".
Torej vsak skrbi za svojo rit, za druge jih ne briga.
Kot sem pričakoval si prebral samo tisto "na kratko", kar se za idiota tvojega kova seveda spodobi (človek, ki se nima komu drugemu hvalit o svojem novem avtu, kot neznancem na forumu - ful sem fauš btw).
Kje sem zapisal, da sem proti ukrepom? Nikjer.
Nisem proti ukrepom, sem pa proti "ukrepom" te vlade, ki ne razume kaj je to lockdown in v katerem primeru ga uporabimo. Vlada, ki ne razume zakaj in kje maske. Vlada, ki ne razume zakaj je sledenje stikov pomembno. Vlada, ki ne razume osnov statistike. Vlada, ki ne razume osnov sociologije in psihologije. Vlada, ki posle in pozicije daje ljudem, ki jih vsi poznamo in vemo, da so lopovi. Vlada, ki ne razume namena testiranja in v katerem primeru ga uporabljamo. Vlada, ki ne razume osnov komunikacije. Skratka vlada polna polpismenih idiotov, kot si ti!
Seveda ne pričakujem, da boš razumel kaj ti hočem sporočit in to ni samo, da si idiot.
Jerry000 ::
Tole je takšna nategancija da glava boli
Drži, vsi tulijo o represiji, imamo kup ukrepov, katerih se očitno nihče ne drži, kontrole pa nobene.
Je kdo sploh dobil kakšno kazen zaradi kršenja policijske ure, nenošenja maske? Imamo onega najbolj famoznega jedca bureka in rogljiča, to pa je vse.
Največji problem tu ni korona, ampak vsa kriza ki so jo s temi ukrepi ustvarli: depresija, ekonomija, nezaupanje v vlado in policijo, pogledaš pa cene nepremičnin gre pa vse gor...WTF?!?!
Ukrepov itak se noben ne drži, kar je zelo napačno. Saj ne pravim, virus je. AMpak so dovolj nošenje mask in osnovna higiena in kmečka pamet (če se slabo počutiš ne hodi ven). Ampak ko pa vidiš da nam politiki bičajo o tem in se sami ne držijo, niti policaji je pa seveda vsako zaupanje izpuhtelo, zgleda da se norčujejo. Mi smo pa slovenci, itak da ne bomo nič naredili, lepo bomo ubogali dalje in gledali kako propadamo. To nam je v krvi
Taip4n ::
kmečka pamet (če se slabo počutiš ne hodi ven).
Težava se začne, ker pri določenih osebkih kmečke pameti ni. Folk vozi v vrtec otroke, ki imajo uši, vročino itd. Boli jih k. za ostale. Poglej FB in ostala socialna omrežja kaj si mislijo o virusu itd.
Švedska je imela priporočila za nošenje maske, pa je folk sam od sebe dal masko gor. Tukaj imamo maske obvezne pa vidiš kakšne modele, ki je ne nosijo ali pa jo nosijo pod nosom itd.
korenje3 ::
PersonaRuda je izjavil:
Mene najbolj jezi, da zdaj ko vemo malo več o tej koroni, da se še kar vztaraja z nekimi nesmiselnimi ukrepi. Se strinjam, da se drži varnostna distanca, to pa je tudi bolj ali manj vse.
Z ukrepi uničujemo vse mlade, ker jim uničujemo šolstvo, igro, druženje,... ter vse, ki hodimo v službo, ker nektari zaradi ukrepov ostanejo brez dela. In če se še bo dolgo vztrajalo z nekimi nesmiselnimi ukrepi bo to zelo negativno vplivalo na gospodarstvo. In ko bo začelo enkrat gospodarstvo padati, potem ne bo dovolj tipka reset, da se bomo vrnili v normalno stanje gospodarstva.
Ta svet je čisto znorel zaradi enega COIVDa. Izbrali smo napačno pot za reševanje pred tem virusom.
Če bi se vsi držal ukrepov bi corono hitro odpravili. Sam vedno je nek % takih in drugačnih.
Živimo pa v utopiji, kjer so vsi ljudje popolni in izobraženi. Vsak, ki zna vsaj tipkat po tipkovnici, bi se moral zavedati, da temu pač ni tako. Ker od vlade pričakujem, da niso opice, kot nekateri tukaj, bi verjel da se zavedajo da ne živimo v utopiji in da bodo to predvideli, ter upoštevali v svojih ukrepih.
Ne, ukrepi niso krivi.
Če nebi bilo ukrepov bi komot padale tožbe proti državi zaradi mrtvih svojcev. Ukrepi so ustavni.
Problem so ovce, ki mislijo da jim nič ne bo in veselo kršijo vse zakone on odloke.
To izhaja iz klasične slovenske mentalitete: "nej sosedu vse krave pocrkajo, samo da imam jaz več".
Kot sem pričakoval si prebral samo tisto "na kratko", kar se za idiota tvojega kova seveda spodobi (človek, ki se nima komu drugemu hvalit o svojem novem avtu, kot neznancem na forumu - ful sem fauš btw).
Nisem proti ukrepom, sem pa proti "ukrepom" te vlade, ki ne razume kaj je to lockdown in v katerem primeru ga uporabimo. Vlada, ki ne razume zakaj in kje maske. Vlada, ki ne razume zakaj je sledenje stikov pomembno. Vlada, ki ne razume osnov statistike. Vlada, ki ne razume osnov sociologije in psihologije. Vlada, ki posle in pozicije daje ljudem, ki jih vsi poznamo in vemo, da so lopovi. Vlada, ki ne razume namena testiranja in v katerem primeru ga uporabljamo. Vlada, ki ne razume osnov komunikacije. Skratka vlada polna polpismenih idiotov, kot si ti!
Seveda ne pričakujem, da boš razumel kaj ti hočem sporočit in to ni samo, da si idiot.
Vprašanje na forumu kateri avto izbrati za 30k€ jemljete kot hvaličenje?
Vidim da je tole razlojevanje slovenske družbe kar močno.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
m0LN4r ::
Težava se začne, ker pri določenih osebkih kmečke pameti ni. Folk vozi v vrtec otroke, ki imajo uši, vročino itd. Boli jih k. za ostale. Poglej FB in ostala socialna omrežja kaj si mislijo o virusu itd.
Švedska je imela priporočila za nošenje maske, pa je folk sam od sebe dal masko gor. Tukaj imamo maske obvezne pa vidiš kakšne modele, ki je ne nosijo ali pa jo nosijo pod nosom itd.
Mas prav, tile doloceni osebki so ravno najbolj razsirjeni v politiki, ki se po enem letu niso naucili nicesar, zdaj pa perejo svoj ugled in kako priti ven cist iz dreka v katerega so padli.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
enemon ::
Neverjetno, kam smo prišli. Neka kramežljava dohtarca z infekcijske, ki zgleda kot da napol spi, odloča o usodi cele države.
Seveda imamo takšne osebke ki se s pametjo ne morejo hvaliti. AMpak jaz mislim da je tle tudi vpliv vlade in policije. Kot sem omenil so nam bičali da so maske potrebne, a sami niso nosili, niti policaji. In zato so takšni osebki "če pa oni nimajo pa tud js ne bom mel" in tko mamo problem.
Neverjetno, kam smo prišli. Neka kramežljava dohtarca z infekcijske, ki zgleda kot da napol spi, odloča o usodi cele države.
verjetno ima vpogled v statistiko.
KAVINSKY ::
Ampak ko pa vidiš da nam politiki bičajo o tem in se sami ne držijo, niti policaji je pa seveda vsako zaupanje izpuhtelo, zgleda da se norčujejo. Mi smo pa slovenci, itak da ne bomo nič naredili, lepo bomo ubogali dalje in gledali kako propadamo. To nam je v krvi
Enkrat posnamejo Kreka brez maske, drugič enega policaja, tretjič pa oni zavijejo v gostilno - zdaj pa se avtomatično kar nihče v politiki, stroki in policiji ne drži ukrepov. Sočasno pa se vsak slovencelj 100% drži ukrepov. Kdo je potem bolj papežki od papeža?
Ja, ekonomija trpi. Sočasno pa se kupujejo električni avti, stanovanja in grafične kartice po jurja evrov. Kaj bo sedaj veljalo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KAVINSKY ()
PersonaRuda je izjavil:
Ne, ukrepi niso krivi.
Vprašanje na forumu kateri avto izbrati za 30k€ jemljete kot hvaličenje?
Vidim da je tole razlojevanje slovenske družbe kar močno.
Spet ti je uspelo prit samo do drugega stavka?
Na tech forumu sprašuješ ljudi, ki v 90% nimajo pojma o avtomobilih in avtomobilizmu (se opravičujem tistim, ki so izjema).
Si že slišal za google, youtube, mogoče celo avtomobilistične forume, testna vozila, mehaniki, pooblaščeni servisi, prodajalci? Kaj ti bo nek anonimnež na tech forumu takega povedal, da boš naenkrat spremenil mnenje in se odločil drugače? Kaj ker je sosedov Branko imel dobro izkušnjo z Mercedezom pa boš naenkrat prepričan? No, možno pa res glede na intelekt, ki ga kažeš.
Verjetno si mislil razslojevanje? Nevem predvidevam.
Si pogledal v kristalno kroglo in našel teh 90%.
Na tem forumu obstaja segment:
Tako da mislim da nisi pravi, da boš diktiral kdo bo spraševal kaj in kje.
Sam verjetno ne razumeš kaj ti hočem povedat. Ti si zame nula. Vse kar poveš je brez vrednosti in nima nobene teže.
Na cesti
moderatorji: Zheegec, BigWhale
Vse o avtomobilh in ostalem na kolesih, cestno-prometnih predpisih in povezanih temah.
Sam verjetno ne razumeš kaj ti hočem povedat. Ti si zame nula. Vse kar poveš je brez vrednosti in nima nobene teže.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: korenje3 ()
To je še ne dela kompetentne. Sploh glede na to, da je vodja skupine spet infektologinja in ne epidemiolog.
To je še ne dela kompetentne. Sploh glede na to, da je vodja skupine spet infektologinja in ne epidemiolog.
Dobr veš da je cel tim zadaj. Ne morejo vsi stati pred mikrofonom za televizijski segment.
Na cesti
Vse o avtomobilh in ostalem na kolesih, cestno-prometnih predpisih in povezanih temah.
Spet kažeš svojo polpismenost.
Kje sem napisal, da ti karkoli dovolim/ne dovolim, diktiram celo?
Piši kar hočeš, kar pa ne prepreči tega, da si jaz mislim in ti to tudi povem, da si idiot, ki išče pozornost.
Če bi bil zate nula, bi mi odpisoval? ojoj, si se v zanko ujel.
Dobr veš da je cel tim zadaj. Ne morejo vsi stati pred mikrofonom za televizijski segment.
Za nastope bi pa sploh morali dati nekoga, ki mu ljudje zaupajo. Ne pa nekoga, ki deluje kot da bo ravnokar zaspal in spet maha in grozi z ukrepi, o katerih se še sploh ni razpravljalo.
Na cesti
Piši kar hočeš, kar pa ne prepreči tega, da si jaz mislim in ti to tudi povem, da si idiot, ki išče pozornost.
Kristalna krogla vse povedala?
Jaz se tukaj zabavam, ko ti odpisujem. Predvsem zato ker deluješ kot en revež, ki dejansko išče pozornost z raznimi žaljivkami in z vlečenjem teme o avtih, ko je tema čisto o nečem drugem.
Verjetno te noben ne mara, mamica pa nima denarja za avto?
hormilo ::
Smisel lockdowna je bil lani ob začetku, ko niso imeli dovolj informacij, ta, da so preprečili eksponentno širjenje virusa, ker je obstajala nevarnost, da se bolnice napolnijo do zadnjega kotička in bi zmanjkalo postelj. Sedaj, po enem letu, je še lubadarjem pod skorjo jasno, da je vse to en velik nateg, da se ljudem vzame še tisto malo pravic in svobode, ki jih imajo in so si jih priborili naši dedje. Šefi se ne upajo upreti (točneje, nimajo jajc), ker imajo dobro plačo in brez moralnih zadržkov prenašajo navodila na nižje sodelavce. Če k temu prištejemo še pranje možganov MSM ter generiranje globalnega strahu, pridemo do situacije, ki jo imamo danes zaradi virusa, ki ima stopnjo umrljivosti nižjo od ENEGA procenta... Ampak, kot so že mnogi testi, študije in raziskave pokazale, je človek, ko je pod vplivom strahu, popolnoma drugače odziven posameznik kot pa takrat, ko so razmere normalne. In tako se ljudje veselijo skrajšanja police ure kot otroci v vrtcu, ko dobijo čokoladno torto... Ta covid bo med nami na veke vekomaj amen. Če ne on, pa kakšna od njegovih "različic", saj ima konec koncev 8 milijard habitatov za razvoj in mutacije. Zagotovo pa NI POTREBNO delati zaprtja države in gospodarstva ter šolstva. Ljudje, katerim skupni imenovalec je spomin zlate ribice, so že pozabili, kako je bilo, ko je razsajala gripa in je po kakšnih razredih manjkalo tudi do polovice otrok. Pa ni nihče ukinil turizma, gospodarstva, zapiral meje... Dokler se ljudje ne bodo uprli in stopili skupaj na ulice ter rekli "Dovolj nam je!", toliko časa bomo tonili samo še globje. Kar pa znanstveniki že nekaj let trobijo, da se nam dogaja kolaps civilizacije. Kar po eni strani ne bo slabo ;)
Narava si bo opomogla, deklet pa ne bo potrebno prositi na kolenih. Kot v časih kamene dobe, ko si vzel kol in .... se je zbudila v tvoji votlini
Dalec najboljsi zapis v temi, pa ga gladko vsi spregledate?!...wtf resno...ni cudno da smo kjer smo!
Na cesti
Jaz se tukaj zabavam, ko ti odpisujem. Predvsem zato ker deluješ kot en revež, ki dejansko išče pozornost z raznimi žaljivkami in z vlečenjem teme o avtih, ko je tema čisto o nečem drugem.
Glavno, da se oba zabavava! Enim je všeč, če jih javno žališ, whatever floats your boat. Temo o avtih si ti nadaljeval, jaz sem samo izpostavil, kot primer tvojega idiotizma. Si zadel v polno, sem revež, ki me nihče ne mara in? Ne spremeni dejstva, da si idot, btw še vedno si v zanki.
dronyx ::
Kdaj bodo ti pametnjakoviči dojeli da kvazi "lockdown" sploh ne koristi in je popolnoma brezvezen in brez smisla, če ni resnično popoln lockdown v smislu da se zapre popolnoma vse in so vsi v karanteni 2 tedna doma?
Ti se preveč ne sprašuj o smislu. Ve se, kdo je tu šef in kdo je tu zato, da razmišlja.
Na cesti
Glavno, da se oba zabavava! Enim je všeč, če jih javno žališ, whatever floats your boat. Temo o avtih si ti nadaljeval, jaz sem samo izpostavil, kot primer tvojega idiotizma. Si zadel v polno, sem revež, ki me nihče ne mara in? Ne spremeni dejstva, da si idot, btw še vedno si v zanki.
To da sem jaz idiot je samo tvoje subjektivno mnenje, ki je že kot prej povedano brez vrednosti in teže.
Na cesti
To da sem jaz idiot je samo tvoje subjektivno mnenje, ki je že kot prej povedano brez vrednosti in teže.
Čestitke, uspelo ti je! Še zajec prej razume, da je ujet v zanki. Mogoče od zdaj naprej še kdo prevzame to subjektivno menenje.
Si poskusil kdaj malo pomislit preden pišeš?
Zdaj pa še malo o tem kdo je kriv za stanje v državi pomislit, ljudje/vlada?
Saj bo šlo, danes si že napredoval! Pogumno naprej!
musicfreak ::
1 leto traja ze to, pa se ljudje vseeno verjamejo da bo cez par mesecev vsega konec in bo vse po starem :D to pove vse o tem kak je raja neumna. Poslusajte izjavo kreka danes:
Dodal je še, da so vsi novi sevi bolj kužni in da lahko pričakujemo, da se bo v naslednjih mesecih razvil še kakšen nov sev. "Virus je takšen, da ustvarja nove različice in se ga ne bomo tako hitro rešili," je navedel.
Kdor misli da bo letos potoval kam temu ni jasno ama nic.
Ampak ljudje, ki podpirajo stayhome in zerocovid, vsi vi egoisti ste odgovorni za stiske ljudi doma in izgube sluzb ogromno ljudi, ker bi se radi sli premagovanja narave za vsako silo. Pocakajte se kaj se komaj pride. In to je vasa odgovornost, ne pa Janeza Janse in pa Jelka.
Dodal je še, da so vsi novi sevi bolj kužni in da lahko pričakujemo, da se bo v naslednjih mesecih razvil še kakšen nov sev. "Virus je takšen, da ustvarja nove različice in se ga ne bomo tako hitro rešili," je navedel.
Ampak ljudje, ki podpirajo stayhome in zerocovid, vsi vi egoisti ste odgovorni za stiske ljudi doma in izgube sluzb ogromno ljudi, ker bi se radi sli premagovanja narave za vsako silo. Pocakajte se kaj se komaj pride. In to je vasa odgovornost, ne pa Janeza Janse in pa Jelka.
Miki N ::
Mimogrede, kaj se je zgodilo s famoznim "semaforjem" - če se ga zdaj kao nekaj časa ne bo upoštevalo... zakaj bi se sploh še?
FiReFTW ::
musicfreak je izjavil:
1 leto traja ze to, pa se ljudje vseeno verjamejo da bo cez par mesecev vsega konec in bo vse po starem :D to pove vse o tem kak je raja neumna. Poslusajte izjavo kreka danes:
To lahko samo sanjajo da bojo mi preprečili potovat.
XIIT ::
Pogovarjajo se o tako imenovanem lockdownu, a glej ga zlomka, še naprej se lahko hodi v službo, kjer se virus če obstaja širi na druge ki potem ta virus širijo na družinske člane doma.
Kdaj bodo ti pametnjakoviči dojeli da kvazi "lockdown" sploh ne koristi in je popolnoma brezvezen in brez smisla, če ni resnično popoln lockdown v smislu da se zapre popolnoma vse in so vsi v karanteni 2 tedna doma?
Bistvo je da se zamakne vrh tretjega vala. In proba precepit še tiste nad 60. Kolk je to pametno, so že pogruntali u Nemčiji.
A še niste pogruntali da bodo tretjemu valu sledili še četrti, peti, šesti in da se to ne bo nikoli končalo v kolikor boste še naprej verjeli da so lockdowni in ostali ukrepi
"Only physical beauty is the foundation for a true higher culture of
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.
Ampak ko pa vidiš da nam politiki bičajo o tem in se sami ne držijo, niti policaji je pa seveda vsako zaupanje izpuhtelo, zgleda da se norčujejo. Mi smo pa slovenci, itak da ne bomo nič naredili, lepo bomo ubogali dalje in gledali kako propadamo. To nam je v krvi
Enkrat posnamejo Kreka brez maske, drugič enega policaja, tretjič pa oni zavijejo v gostilno - zdaj pa se avtomatično kar nihče v politiki, stroki in policiji ne drži ukrepov. Sočasno pa se vsak slovencelj 100% drži ukrepov. Kdo je potem bolj papežki od papeža?
Ja, ekonomija trpi. Sočasno pa se kupujejo električni avti, stanovanja in grafične kartice po jurja evrov. Kaj bo sedaj veljalo?
Oh, ko bi le samo krek bil , vsi po vrsti so bli brez maske, potem da ne govorim o dobavi mask in cepivov :D
uvodV?? ::
Bodite srečni za ukrepe, drugače bi bilo že 90K mrtvih in to je optimistična ocena dr Kreka!!!
Horas ::
dr zaraščen zavaljenc! kake mamo na oblasti to ni verjet! pa tista nova infektologinja?? a resno? groza!
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
donvito ::
dr zaraščen zavaljenc! kake mamo na oblasti to ni verjet! pa tista nova infektologinja?? a resno? groza!
Ja no, tudi drugod ni/bilo dosti bolje ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: donvito ()
Horas ::
Uizi kaj pove o človeku ki je tako zavaljen in zaraščen?! ja, tudi izgled človeka marsikaj o njem!
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
M.B. ::
>Kdor misli da bo letos potoval kam temu ni jasno ama nic.
Ta trenutek se lahko gre na hrvaško z negativnim testom ali potrdilom o cepljenju/prebolevnosti/protitelesa. Hoteli so odprti tako da se lahko potuje. Zanzibar mislim da je še tudi na voljo.
Zanimivo Texas je ukinil lockdown 3 marca in število okužb pada enako kot v zveznih deželah kjer imajo lockdown. Texas ima tudi 6% razširjenost angleške in 7% južnoafriške različice. Florida celo 13% razširjenost angleške brez lockdowna in okužbe padajo. Zgleda te variante nimajo rade tolplega vremena?
Ta trenutek se lahko gre na hrvaško z negativnim testom ali potrdilom o cepljenju/prebolevnosti/protitelesa. Hoteli so odprti tako da se lahko potuje. Zanzibar mislim da je še tudi na voljo.
Zanimivo Texas je ukinil lockdown 3 marca in število okužb pada enako kot v zveznih deželah kjer imajo lockdown. Texas ima tudi 6% razširjenost angleške in 7% južnoafriške različice. Florida celo 13% razširjenost angleške brez lockdowna in okužbe padajo. Zgleda te variante nimajo rade tolplega vremena?
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Uizi ::
Padec novih primerov v Teksasu od omilitve pred tednji je celo zavidljivih 36% - jasno to ni posledica ukitve v celoti.
Ampak.... - z uradnim koncem ukrepov ostanejo samo še "rekreativni paničarji" - interes podjetij za testiranje pade (sploh v manjših)... bolnišnice pa kar naenkrat postane učinkovitejše in kakega "kovidaša" spusti domov prej ali pa mu - kdo ve celo da pravilno oskrbo - ker ni "iniciativ" ipd. In kar naenkrat se situacija REALNO izboljša.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
gozdar1 ::
Padec novih primerov v Teksasu od omilitve pred tednji je celo zavidljivih 36% - jasno to ni posledica ukitve v celoti.
Ampak.... - z uradnim koncem ukrepov ostanejo samo še "rekreativni paničarji" - interes podjetij za testiranje pade (sploh v manjših)... bolnišnice pa kar naenkrat postane učinkovitejše in kakega "kovidaša" spusti domov prej ali pa mu - kdo ve celo da pravilno oskrbo - ker ni "iniciativ" ipd. In kar naenkrat se situacija REALNO izboljša.
Moskva te dni, ironija da najbolj demokratične države najbolj zapirajo svoje ljudi.
feryz ::
Pa kaj vam ni jasno? O koroni odločajo ljudje, ki jim ni treba delati, ljudje, ki jih ne skrbi od kje denar, ljudje, ki ne bodo vračali denarja in ljudje, ki imajo zaradi korone vsaj 2 do 3 krat večje plače. Zanemarimo, da še kradejo lažje poleg vsega.
Zdaj mi pa vi povejte, če obstaja najmanjša logika, da se bo to nehalo?
Človekovih pravic in svoboščin, ki usput izginjajo za vekomaj, nalašč nisem omenjal.
Človekovih pravic in svoboščin, ki usput izginjajo za vekomaj, nalašč nisem omenjal.
PersonaRuda ::
Obstaja zelo verjeten scenarij da bomo v EU skupaj še s kakimi čudaki edini furali to koronakracijo medtem ko bodo ostali švigali okrog.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
digitalcek ::
musicfreak je izjavil:
Prognoziram, da bodo Hrvati vsaj v juliju in avgustu na njihovi meji "častili" vstopni hitri test in bo to popolnoma zadosti za vstop na Hrvaško.
Malo manj pa "stavim", da ga bodo, brezplačnega, ponudili še ob vrnitvi v Slovenijo/Avstrijo/Nemčijo, da se ne bomo ob prihodu domov zajebavali s karantenami.
Ko ti visok predstavnik hrvaške vlade v intervjuju izjavi, da si ne želi, "da bi bila poleti vrsta avtomobilov do Karavank" (povedal je točno to!), mi to govori ne samo o neverjetni prepotenci in samozavesti njihovih politikov, temveč tudi o njihovih načrtih za turistično sezono, ter negativnih presenečenjih za EU vaxerje, Merklovo, Kurza, za nasprotnike potovanj.
Merklova in Kurz bosta sicer tudi zelo neprijetno presenečena takoj po veliki noči, kajti tu gre za tisočletno tradicijo, ki se jo naj ne bi kršilo, četudi bi mrtvi ležali po cestah (pa, kot vemo, NE ležijo!) in ne bodo...
Nekaj bencina na ogenj pa bodo v soboto in nedeljo, 1. in 2. maja, "dodali" tudi avstrijski in nemški komunisti, ki jih je kar dosti več, kot le osem ljudi...
Kovček "nezadovoljstva" zaradi ukrepov med Avstrijci in Nemci je namreč že tako poln, da se ga že nekaj časa NE DA VEČ zapreti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: digitalcek ()
m0LN4r ::
Da te popravim. Castili hitri "test"
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
WizzardOfOZ ::
Ta kvazi lockdown je samo še eno izmed komunističnih zatiranj lastnega naroda in uničevanje države ter kraja denarja na veliko. Z bagri ga kradejo. Razumem sicer debila na oblasti, da se hoče maščevat vsem, ki ga ne marajo, in uničit vse kar se uničiti da, da bo potem on vse nazaj postavil in bil "odrešenik" države. Razumem pa tudi debile v opoziciji, da hočejo priti na oblast, ker so trenutno možnosti za krajo denarja neomejene, vse z izgovorom na epidemijo kovida.
Če bi hoteli dobro narodu, bi za en mesec kompletno zaprli državo in ustavili vse razen najnujnejšega. Po enem mesecu pa sprostili vse skupaj, ampak še vedno z zaprtimi mejami za tujce, da ne more kovid v državo. Potem pa ko bi se določen del prebivalcev cepil, počasi sprostili tudi prehode preko meje.
Jaz prognoziram, da bodo poleti samo mahali, ko se bomo mimo mejnih prehodov peljali. Ker brez turistov njihova država propade. In tako bodo spustili vsakega, samo da bo denar prinesel v državo.
Če bi hoteli dobro narodu, bi za en mesec kompletno zaprli državo in ustavili vse razen najnujnejšega. Po enem mesecu pa sprostili vse skupaj, ampak še vedno z zaprtimi mejami za tujce, da ne more kovid v državo. Potem pa ko bi se določen del prebivalcev cepil, počasi sprostili tudi prehode preko meje.
digitalcek je izjavil:
musicfreak je izjavil:
Prognoziram, da bodo Hrvati vsaj v juliju in avgustu na njihovi meji "častili" vstopni hitri test in bo to popolnoma zadosti za vstop na Hrvaško.
Jaz prognoziram, da bodo poleti samo mahali, ko se bomo mimo mejnih prehodov peljali. Ker brez turistov njihova država propade. In tako bodo spustili vsakega, samo da bo denar prinesel v državo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Da te popravim. Castili hitri "test"
Tudi jaz imam občutek, da bo njihov hitri "test" na meji izgledal takole: "Reci, aaa. Bo samo bežno pogledal proti grlu in rekel: negativni ste, uđite slobodno..."
Drugače pa se strinjam z @digitalcom kot tudi z preteklimi vpisi od @ajdov2, kateri je napisal, da bodo ukrepi tako dolgo, dokler jih bomo dopuščali. Če oblasti še enkrat uspe ponoviti november21-junij22, bodo ukrepi trajali do leta 2050. Lahko pa so že letos maja 2021 končani, vsi zdajšnji politični izdajalci pa na smetišču zgodovine.
Na kitajskem so corono izkoreninili v 6 mesecih zaradi ukrepov državljanov, pa jih je 600x več kot slovencev.
Pri nas je folk tolk zabit da se jim zdi vse zarota proti njim ipd. mentaliteta bolanega naroda.
Pri nas je folk tolk zabit da se jim zdi vse zarota proti njim ipd. mentaliteta bolanega naroda.
WizzardOfOZ ::
Na kitajskem so corono izkoreninili v 6 mesecih zaradi ukrepov državljanov, pa jih je 600x več kot slovencev.
Veš kaj je še bolj zabito. Da smo sedaj tisti, ki smo se pazili in upoštevali navodila, ter se zato posledično tudi nismo okužili s kovidom, diskriminirani. Tisti, ki je okol skakal, ki se ni pazil, ki ni upošteval navodil, pa se je okužil, je pa danes nagrajen.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Jap. Lepo so jim zašvasali vhodna vrata stanovanj, da niso mogli nikamor. To je tudi moja želja, da se korona-paničarje zašvasa v stanovanje ali premesti v bunker, ostale pa spustit ven in pustiti naprej svobodno živeti kot smo živeli do leta 2020 brez vseh teh nesmiselnih ukrepov.
dripac ::
Pa kaj vam ni jasno? O koroni odločajo ljudje, ki jim ni treba delati, ljudje, ki jih ne skrbi od kje denar, ljudje, ki ne bodo vračali denarja in ljudje, ki imajo zaradi korone vsaj 2 do 3 krat večje plače. Zanemarimo, da še kradejo lažje poleg vsega.
Se ne bi mogel bolj strinjat. Pa z zapisom @digitalcek ravno tako. Če sem od začetka bil "vernik" na strani vlade in ukrepov, je danes prej obratno, sploh glede na apokaliptične napovedi Krek(hed)a. Naj reče da smo fucked, ker to smo že brez virusa zaradi ukrepov ki očitno ne prinesejo želenih rezultatov.
Ampak, naslednjih 14 dni bo ključnih!
WizzardOfOZ je izjavil:
Veš kaj je še bolj zabito. Da smo sedaj tisti, ki smo se pazili in upoštevali navodila, ter se zato posledično tudi nismo okužili s kovidom, diskriminirani. Tisti, ki je okol skakal, ki se ni pazil, ki ni upošteval navodil, pa se je okužil, je pa danes nagrajen.
Žal je tako ja. Imam jih v firmi par komadov, ki se nam zdej smejejo v obraz.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dripac ()
spam321 ::
Saj človek ne ve več, kaj je res in kaj ne https://edition.cnn.com/2021/03/27/amer...
Po drugi strani pa vsi, ki jih poznam in so preboleli COVID-19, je bil potek kot neka lažja oblika gripice. V bistvu je mnoge gripa že precej bolj zdelala, da ne govorim o kakšni pljučnici... COVID-19 pa tko no. Ne vem.
Po drugi strani pa vsi, ki jih poznam in so preboleli COVID-19, je bil potek kot neka lažja oblika gripice. V bistvu je mnoge gripa že precej bolj zdelala, da ne govorim o kakšni pljučnici... COVID-19 pa tko no. Ne vem.
dripac ::
Lockdown bi jih rešil. Tako kot je to povsod in vedno do sedaj. Oh wait...
Ampak pri nas bo drugače. Predlagal bo Krek s strokovno skupino z Logarjevo na čelu, vlada pa garantira uspeh.
Ampak pri nas bo drugače. Predlagal bo Krek s strokovno skupino z Logarjevo na čelu, vlada pa garantira uspeh.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30106 (28209) | |
⊘ | Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 57624 (52729) | vostok_1 |