Forum » Omrežja in internet » Priklop storitev na novi lokaciji
Priklop storitev na novi lokaciji
djforever ::
Lp.
Ker smo se odselili na novo lokacijo in ker mamo vezavo na telekomu, me zanima glede inštalacije in se obračam na vas.
Na telekomu so mi rekli da morem kabel po stanovanjski hiši potegnit sam do omarice in tam kjer bo modem.
Seveda še tukaj ni optike in je baker pa me zanima kateri kabel potegnit? Mislil sem utp ali pa telefonskega...
Prosim za odg.
Hvala
Ker smo se odselili na novo lokacijo in ker mamo vezavo na telekomu, me zanima glede inštalacije in se obračam na vas.
Na telekomu so mi rekli da morem kabel po stanovanjski hiši potegnit sam do omarice in tam kjer bo modem.
Seveda še tukaj ni optike in je baker pa me zanima kateri kabel potegnit? Mislil sem utp ali pa telefonskega...
Prosim za odg.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vleči še en UTP kabel ali kupiti Switch?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11434 (4967) | SN1P3R |
» | Stanje telekomovih omaricOddelek: Omrežja in internet | 1425 (1284) | starfotr |
» | TV prepolovi hitrost internetaOddelek: Omrežja in internet | 4784 (4055) | xda develope |
» | ADSL in oddaljenost od centraleOddelek: Omrežja in internet | 1562 (1409) | sitriani |
» | ISDN vprasanja?!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 862 (739) | Tejc |