Forum » Loža » Vabilo na UE
Vabilo na UE
dellg ::
Upravna enota mi je poslala vabilo, da pričam glede ugotavljanja bivališča za soseda, ki ga sploh ne poznam v času, ko bi moral biti v službi. Skratka totalni absurd. Zanima me ali sem upraičen do kakega povračila stroškov ter ali moram koristiti svoj dopust (oddaljena lokacija od službe)?
Rias Gremory ::
Zanima me ali sem upraičen do kakega povračila stroškov
Verjetno ti bodo to znali povedati na UE.
moram koristiti svoj dopust (oddaljena lokacija od službe)?
Da bi moral koristiti dopust je absurdno. Jaz bi vprašal na UE in na inšpektorat za delo ali kaj podobnega.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Gagatronix ::
Zakaj sprasujes na forumu, ce je pravi naslov za ta vprasanja UE, ki je vabilo izdala ?
PacificBlue ::
Poslji jim email, da dotično osebo sploh ne poznaš in da imaš tudi hkrati službene obveznosti.
V primeru, da se bo odzval vabilu, ti plačajo samo potne stroške, nič kaj drugega.
V primeru, da se bo odzval vabilu, ti plačajo samo potne stroške, nič kaj drugega.
I’m out.
:3
:3
delavec44 ::
Sem imel. Sem šel na UE v času uradnih ur pred mojim terminom takrat, ko sem bil prost. Tam dal izjavo, da nimam pojma kdo je to in to je bilo to. Je bilo pa to pred covidom, tako da ne vem ali se moraš sedaj naročiti.
Miha 333 ::
Upravna enota mi je poslala vabilo, da pričam glede ugotavljanja bivališča za soseda, ki ga sploh ne poznam v času, ko bi moral biti v službi. Skratka totalni absurd. Zanima me ali sem upraičen do kakega povračila stroškov ter ali moram koristiti svoj dopust (oddaljena lokacija od službe)?
Gre za opravičeno odsotnost z dela (pričanje je obvezno), zato ne rabiš dopusta. Pravico imaš do povračila potnih stroškov ter nadomestila plače. Pomembno: takoj po zaslišanju moraš zahtevati povrnitev stroškov ter potrdilo za delodajalca.
Več: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPred...
ter (od 181. člena dalje): http://pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miha 333 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Redna odpoved pogodbe o zaposlitviOddelek: Loža | 3674 (1988) | MadMicka |
» | JP LPT kaznuje na podlagi video posnetkovOddelek: Loža | 2335 (1622) | DePalmo |
» | Motor izpit AOddelek: Na cesti | 945 (739) | St235 |
» | Praksa in plačilo?Oddelek: Šola | 9627 (4404) | MadMicka |
» | Plačilo prevoza - deloOddelek: Loža | 2171 (1616) | MadMicka |