Forum » Loža » Kam v Celje k zobarju?
Kam v Celje k zobarju?

Raindancer ::
Pozdravljeni!
Včeraj je plomba šla, tako da me zanima, kam v teh koronavirus časih k zobarju, da to danes popravi. Sicer se zobarjev izogibam kot hudič križa, tokrat pa to ne bo šlo. Če kdo ve za katerega, ki delo opravi kakovostno, brez bolečin in za normalno ceno, se priporočam.
Lp,
Raindancer
Včeraj je plomba šla, tako da me zanima, kam v teh koronavirus časih k zobarju, da to danes popravi. Sicer se zobarjev izogibam kot hudič križa, tokrat pa to ne bo šlo. Če kdo ve za katerega, ki delo opravi kakovostno, brez bolečin in za normalno ceno, se priporočam.
Lp,
Raindancer

TheBlueOne ::
Jaz sem bil enkrat pri nekem centru Diamant. So bili OK, oprema se mi je pravtako zdela moderna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nazaj na Amazon - DHL paketomat?Oddelek: Kaj kupiti | 5743 (3826) | Han |
» | Program Izpis UPN QR - kako prenesti mape na drug računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1747 (1541) | Baja |
» | Upscale dokumentov - JPGOddelek: Pomoč in nasveti | 969 (757) | Saul Goodman |
» | Logitech miš M705 zamrzne zaslon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3642 (2345) | hotig |
» | Monitor Lenovo P27H - USB porti ne delajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1105) | Invictus |