Forum » Pomoč in nasveti » WordPress prijava
WordPress prijava
gagaga ::
Zdravo,
Imam 2 domeni v cpanelu. V eno WordPress stran se lahko prijavim, v drugo pa ne. Ali mi lahko kdo pove kaj naj naredim, da se lahko v obe prijavim. V php admin pri users sem popravila gesla. Vendar opažam, da mi on sam spremeni geslo. Kje se to popravi?
Hvala za pomoc.
Imam 2 domeni v cpanelu. V eno WordPress stran se lahko prijavim, v drugo pa ne. Ali mi lahko kdo pove kaj naj naredim, da se lahko v obe prijavim. V php admin pri users sem popravila gesla. Vendar opažam, da mi on sam spremeni geslo. Kje se to popravi?
Hvala za pomoc.
Fsegula62 ::
Domena nima čisto nič z tvojo Wordpress stranjo. Geslo lahko spremeniš tako, da to storiš v phpmyadminu kot si že napisal, ampak na način da ustvariš novega administratorja, se prijaviš v stran in preko tega uporabnika spremeniš geslo prejšnjemu.
Argonavt ::
Dvigujem thread.
Kak nasvet pri izbiri responsive WP teme? Rabim grid za opis produktov (manjše število).Vsak produkt z Youtube video, download link, PDF manual, PayPal. In podstran za blog.
Ne bi študiral na novo page builderjev, kot npr WPBakery Page Builder...
Kak nasvet pri izbiri responsive WP teme? Rabim grid za opis produktov (manjše število).Vsak produkt z Youtube video, download link, PDF manual, PayPal. In podstran za blog.
Ne bi študiral na novo page builderjev, kot npr WPBakery Page Builder...
TheBlueOne ::
Jaz sem za nek projekt eksperimentiral z Elementorjem. Ni bil slab ampak morda boljse kaj tretjega kakor:
https://www.shoplo.com/pricing
Zna dosti olajsati vse skupaj.
https://www.shoplo.com/pricing
Zna dosti olajsati vse skupaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno gostovanje za spletno stran z bazo oglasov?Oddelek: Izdelava spletišč | 2549 (2051) | Netrunner |
» | WordPress temeOddelek: Izdelava spletišč | 2668 (1216) | Milan10 |
» | Meta opis v googluOddelek: Izdelava spletišč | 1135 (693) | alen1 |
» | OcenaOddelek: Izdelava spletišč | 4294 (3921) | Tody |
» | Programi za izdelavo spletiščOddelek: Izdelava spletišč | 1572 (1262) | darh |