» »

Vlada 2020 - ????, drugič

Vlada 2020 - ????, drugič

Temo vidijo: vsi
««
94 / 133
»»

Buggy ::

Ti imas zdej z mano ideloski fight glede ZS in JS? Nikoli nisem delal v JS in imam svoje misljenje tudi glede njihove efektivnosti. A vseeno.

Kdo pizda materina pa zdej pomaga ZS-ju v korana krizi? JS kot tak na dolocenih segmentih dela na skrgah, doloceni v ZS pa izkoriscajo situacijo.

JS se je je v Jansevi vladi povecal, ko je dodal zastojn drugega otroka, kjer je narod planil in so morali dodati malo placane ljudi, da so vzdrezevali sistem..s tem so povecal kvoto JS.

Ne vem kaj imas taksen agro buff na Sarca, a pac je to tvoja izbira. Ni naredil popolnoma nic narobe. Se vec, popravil je krivice za nazaj, kar nas trenutno se caka, kar dela arestant in bo spet potrebno sanirat.

Arestant, verjemi bi stvari se naprej odlasal je bil pa z Virantom gonilo problema, ker njemu je vsec zgolj to a Jernej-i ne vidijo problemov, bolj je vazno iskat probleme tam, kjer jih ni ali jih celo delat. Bodi tiho, ignoraj proper situacijo do naslednjega mandata.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

Buggy ::

pastirjev ne obiskujem, imam pa grozen agro na arestanta, to pa z razlogom, ki pa se vedno bolj kaze tudi v njegovih rabotih. Splosni mediji na nivoju EU so zgrozeni...interno pa se bolj.
Hvala kurcu, ker tip je egotrip psihopat, ki je sposoben za svoj ego sfukat drzavo. In takega PM, ki se mu smeji cel svet vi tolerirate?

Not my cup of tea

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

jernejl ::

Buggy je izjavil:

Ti imas zdej z mano ideloski fight glede ZS in JS?
Ne, zgolj navajam dejstva. Dejstvo, ki je bilo dokazano, je tako, da v JS plače niso bile vsepovprek nižje od ZS, da bi bile potrebne povišice vsepovprek. To ni stvar, o kateri bi sploh lahko debatirali.
In ker je to dejstvo, je potem tudi dejstvo, da je bil Šarčev dogovor slab, nepošten in škodljiv za državljane (razen za tiste, ki so se na ta način okoristili).

Kdo pizda materina pa zdej pomaga ZS-ju v korana krizi? JS kot tak na dolocenih segmentih dela na skrgah, doloceni v ZS pa izkoriscajo situacijo.
Zdaj si me pa nasmejal. Medtem ko je del ZS zaprt, marsikdo ne ve, ali bo sploh še imel službo, marsikdo je ostal brez nje, marsikdo pa mora shajati z nižjimi dohodki, znaten del JS prejema fine covid dodatke. Seveda poleg povišic, ki jim jih je zrihtal Šarec. Zdaj zahtevajo še višje regrese.
In potem pride nekdo, ki pravi, da se v ZS fino imajo, medtem pa v JS dihajo na škrge :))

Ne vem kaj imas taksen agro buff na Sarca, a pac je to tvoja izbira. Ni naredil popolnoma nic narobe. Se vec, popravil je krivice za nazaj
Ne, Šarec je dokazano naredil ogromno in izjemno drago napako (dvomim, da je bilo nenamerno). Še več, ustvaril je nove krivice, ker je enim vzel in dal drugim, čeprav so bili pred tem v enakovrednem položaju.

Buggy ::

Alenki se smejete vi zaradi anglescine in ne zaradi vsebine, pa ne da bi jo zagovarjal.

to je absurd, ki si ga nasledni predsedujoci EU nikakor ne more privoscit za svoje egotriperske igrice!


Buggy ::

potem pride nekdo, ki pravi, da se v ZS fino imajo, medtem pa v JS dihajo na škrge


verjetno ne poznas moje frizerke za katero lockdown ni obstajal, delala na crno, dobivala povrnjene fiksne stroske in se ji trenutno smeji....se bolj pa se ji smeji ker morajo ucitelji vsak teden na covid preverjanje, njej pa ni treba?

biznis as usual..sam se dodaten dnar od drzave..kaj ces lepsga :D

Za vas brez hrbtenice, je to seveda znajdi se :S

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

Buggy ::

Idiot od arestanta ne samo, da je nesposoben komucirati v anglesicnini, je tako primitiven s svojimi zivalskimi medmeti "ne,ne,..." dokler ga ne pregalsi prevajalec, pa ze on ima tezave :) Tip je na nivoji 6 letnika in to one nas bo predstavljalo v EU kot nekodo z neko kvazi predsednisko avtoriteto...a je sam meni to tako smesno. Tip je egotriperski idiot as we know already!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

Buggy ::

ne da se mi zdej iskat tistega videa kako je dominral arestant v anglescini kaksen mesec nazaj, ne zgolj slovnicno ali retoricno ampak tudi vsebinsko. Res je lahko vzor takim briljantnim pezdetom kot si ti. to pa :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

GregiB ::

Res žalostno, kako nas trenutna politika drži v popolnem naproduktivnem patu. Imamo vlado, ki ne zna (pre)šteti do 46, opozicijo, ki ne zna (pre)šteti do 46, vmes pa 5-10 oportunističnih pezdetov, ki se polit-prostituirajo. Noben zakon ne gre skozi (ne bo superagencij, yeah!), nezaupnica ne gre skozi, zaupnice pa Puklasti noče vezat na karkoli... Narod pa skregan na nož
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: GregiB ()

Telbanc ::

https://reporter.si/clanek/slovenija/ju...

"Nedavno je Evropska judovska skupnost na stranko socialnih demokratov naslovila poziv, naj slednja Judovski skupnosti Slovenije vrne vilo, v kateri ima sedež. Vila v centru Ljubljane je bila namreč do druge svetovne vojne v lasti judovske trgovske družine Moskovič. Med vojno so jo zaplenili italijanski in nemški okupatorji, po vojni je do nje na nepošten način prišla država."

"Poleg tega so komunistične oblasti prisilile tiste redke Jude, ki so ostali, da se odrečejo vsemu premoženju v zameno za potne liste, če so se želeli preseliti v novoustanovljeno državo Izrael."
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Telbanc ::

https://www.vecer.com/slovenija/-102404...

"Rabin pisal Tanji Fajon glede vile, ona odgovarja: Z Judovsko skupnostjo Slovenije so odnosi urejeni"

""Zgodovina prenosov lastništva nad nepremičnino sedeža stranke SD na Levstikovi 15 v Ljubljani je povsem jasna tako s pravnega kot tudi iz zgodovinskega vidika. Po tragično preminuli družini Moskovič jo je dedoval njihov zakoniti dedič, ki jo je kmalu po dedovanju prodal novi lastnici, ta pa jo je leta 1961 prodala državi. Stranka SD je leta 1993 z darilno in menjalno pogodbo z državo postala zakonita lastnica hiše. Z Judovsko skupnostjo Slovenije ima v zvezi s tem urejene odnose," je danes sporočila Fajonov""
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Telbanc ()

IL_DIAVOLO ::

https://www.24ur.com/novice/slovenija/z...

Zato se vlada trudi skenslat nevladne organizacije. Ker feministke sirijo sovraštvo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Telbanc ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/z...

Zato se vlada trudi skenslat nevladne organizacije. Ker feministke sirijo sovraštvo.


To je navadna svinjarija. Da si upajo kaj takega.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

NEAKTIVEN! ::

Janševa vlada beleži novo najmanjše zaupanje volivcev v aktualnem mandatu. Delo predsednika vlade in njegovih ministrov prvič podpira manj kot 30 odstotkov (29,6 odstotka) anketiranih. Nasprotuje pa jim največ vprašanih doslej; prvič več kot 60 odstotkov (60,9). Skoraj vsak deseti je neopredeljen (9,4 odstotka).

:)):)):))

Kar se tiče volitev, vse ostaja podobno, torej Janez brez kančka možnosti za sestavo koalicije :)

Zgodovina sprememb…

el_bahattee ::

Buggy je izjavil:

Malce preveč posplošuješ in napihuješ stvari. To so bili pač drugi časi, enopartijski sistem. Ali veš, da je bil prejšnji papež (Ratzinger) v mladosti član Hitler Youth? Po tvoje naj bi to pomenilo, da je sedaj preoblečen nazi?
Če bi bili omenjeni politiki res zagrizeni komunisti, bi verjetno še danes furali podobne ideje in simbole, pa sam vidiš, da ni tako.


Kje pa! Danasnja SDS vlada je se over that. Fura kvazi komunajzersko politiko v smislu pravic in hieararhij ter delovanja vseh pomembnih strok. Politika trenutno vsekakor nadmudri stroko, imamo jo zgolj za izgovor za vladno nekompetenco in stratesko nedelujoce koordinatorje, ki naj bi bi bili poklicani za to. Posledicno nam odletavajo strokovnjaki s stroke, ker ni dialoga in namescajo svoje pasivne kimavce. Za obicnega cloveka ali realno situacijo v druzbi mi nimamo plana, ker kot prvo oblastniki arogantno nastopajo, kot drugo pa smo nesposobni urejat stvari, za razliko kot jo je sposobna ostala zahodna EU.
Zgovarjanje na to, da so druge drzave iz kakrsnega koli razloga na prednostnem seznamu, meni ne steje...nas je jebenih 2M pa smo v procentih precepljenosti starostnikov pod EU povprecjem..cepivo je pa pa isto za mene kot za drugega.

Spet pretiravaš, in to na vseh frontah. Še enkrat, kje je kaže "komunistična" ideologija pri SDS? Kje so te "peroblečeni" komunisti? Naštel si nekaj primerov (ne)sodelovanja s stroko, ki se je po tvoje ne upošteva dosti. Omenjaš še arogantno nastopanje predstavnikov vlade. Prav, ampak kaj točno je tu komunističnega?

Glede same stroke, ki svetuje vladi, imaš podobno mnenje kot številni janšafobisti. Če se stroka strinja z vlado, jih označite za nastavljence in "kimavce", če pa se kak član kje slučajno ne strinja z vlado, pa nenadoma za vas postane prava referenca in svetovni strokovnjak, ki se ga načrtno ignorira. V resnici situacija seveda ni tako črno bela, kot se ti zdi. Stroka predlaga in skupaj v vlado oblikuje strategijo, vlada pa mora seveda upoštevati tudi interes gospodarstva, zato mora včasih ubrati neko vmesno pot, konsenz. Epidemiologov gospodarstvo pač ne zadeva, oni svetujejo glede zdravstva. Država pa je več, kot samo zdravstvo.

Glede precepljenosti, tu smo po % še vedno nad povprečjem EU, tako da spet pretiravaš s histerijo in kritiko. Pa tudi če primerjaš celotno situacijo glede okužb in ukrepov, boš videl, da smo v zelo podobni situaciji kot številne EU države, torej naša vlada trenitno ne izstopa niti po uspešnosti niti po nesposobnosti.
Come to my center, you enter the winter.

Telbanc ::

NEAKTIVEN! je izjavil:

Janševa vlada beleži novo najmanjše zaupanje volivcev v aktualnem mandatu. Delo predsednika vlade in njegovih ministrov prvič podpira manj kot 30 odstotkov (29,6 odstotka) anketiranih. Nasprotuje pa jim največ vprašanih doslej; prvič več kot 60 odstotkov (60,9). Skoraj vsak deseti je neopredeljen (9,4 odstotka).

:)):)):))

Kar se tiče volitev, vse ostaja podobno, torej Janez brez kančka možnosti za sestavo koalicije :)


Nobena vlada zaj ni priljubljena po evropi.

Ne rabiš jokcat od sreče, ker ne boš dolgo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Massacra ::

Saj niti nobena nepriljubljena se več ne povzpne na oblast!

Toliko neumnosti, kot jih je storila naša, pa najbrž nobrna druga!

Telbanc ::

Massacra je izjavil:

Saj niti nobena nepriljubljena se več ne povzpne na oblast!

Toliko neumnosti, kot jih je storila naša, pa najbrž nobrna druga!


Vidim da ste funkcionalno nepismeni zato ...da se mal updejtate.


https://www.index.hr/vijesti/clanak/lij...

https://www.index.hr/vijesti/clanak/cla...
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Massacra ::

Funkcionalno nepismen si seveda lahko zgolj ti (s tema dvema člankoma)!

Ps: najbrž niti ne veš, da imajo že tretjega zdr. ministra (iz kratkega obdobja Jansharija pa največje polomijade se zdi...)

Telbanc ::

Massacra je izjavil:

Funkcionalno nepismen si seveda lahko zgolj ti (s tema dvema člankoma)!

Ps: najbrž niti ne veš, da imajo že tretjega zdr. ministra (iz kratkega obdobja Jansharija pa največje polomijade se zdi...)


Persona non grata si pa ti. :)):)):)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Massacra ::

Kar nima veze s funkcionalno pismenostjo, ampak eksplicitnemu poimenovnje desničarjev z nepismenimi idioti, indoktriniranimi nesposobneži ipd.

(ni tako neutemeljeno poimenovanje)

Telbanc ::

Massacra je izjavil:

Kar nima veze s funkcionalno pismenostjo, ampak eksplicitnemu poimenovnje desničarjev z nepismenimi idioti, indoktriniranimi nesposobneži ipd.

(ni tako neutemeljeno poimenovanje)


No, ja, vidim da si jemlješ k srcu. Upam da te nisem preveč hudo prizadel, ko sem te spomnil, da si nezaželen na forumu. Skratka zgaga. :)):)):)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

GregiB ::

el_bahattee je izjavil:


Spet pretiravaš, in to na vseh frontah. Še enkrat, kje je kaže "komunistična" ideologija pri SDS? Kje so te "peroblečeni" komunisti? Naštel si nekaj primerov (ne)sodelovanja s stroko, ki se je po tvoje ne upošteva dosti. Omenjaš še arogantno nastopanje predstavnikov vlade. Prav, ampak kaj točno je tu komunističnega?


Ti bom postavil kontral vprašanje, ampak, da bom fair, takle na prvo žogo

Ustvaja vtis teženj po enoumju, podpira Mahničev “Ali si z nami ali si proti nam”

Gradi kult osebnosti. Okoli sebe zbira ljudi, ki so politični oportunisti, nekompetentni za funkcije, ki jih opravljajo, a mu niso politični rivali znotraj stranke. Takšne hitro odslovi(jo).

Svoje partnerje ima v neki pat poziciji, strahu (Tonin, vsi ministri SMCja), praviloma jih skozi mandat politično uniči.

Drugačemisleče med svojimi sledilci prikazuje kot sovražnike države, a to ne zgolj politične tekmece, tudi vse, ki ga ne podpirajo...

Polne uste so ga komunajzerstva, ko je vendar SDS edina stranka, ki ima v svojem članstvu bivše komuniste, kateri so večinoma iz KPS izstopali, ko je bila zadeva že evidentno zavožena...

No, zdaj pa vprašanje zate... Ne volim SDSa, kot večina najinih rojakov. Volim levo (po slovenskih kriterijih) od SDSa, kot večina najinih rojakov... zaenkrat padam na SDNJ... poleg drugega, seveda... Zakaj sem za petino najinih rojakov komunajzerko-levakarski svijakar, ki si zasluži kroglo?
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

MrStein ::

Ah, že spet. Vsi volijo "levo" a večina je potem desno.
Magija, vam rečem.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

TheBlueOne ::

MrStein je izjavil:

Ah, že spet. Vsi volijo "levo" a večina je potem desno.
Magija, vam rečem.


Je ja, ker nazadnje se je dejansko tudi izvolilo levo, potem pa so se nekateri podesnili.

MisterR ::

Vlada bo odstavila Kacina ali ne? Ker on je koordinator migracij na Hrvaško ne pa cepljenja

harvey ::

Buggy je izjavil:

voda za naso drzavo pomembna ne samo s stalisca zdravja in kvalitete zivljenja, temvec tudi s stalisca turizma na dolgi rok.


Kakšen bulšit je pa to turizem in ohranjanje voda. Turizem je dejavnost z izrednim vplivom na okolje, če smo že pri tem in vode pri tem niso nič prijazno obravnavane v tej panogi.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Telbanc ::

https://siol.net/novice/svet/levicarka-...


"Glede levičarjev življenjskega sloga je nekdanja sovoditeljica poslanske skupine Levice v bundestagu še zapisala, da za njih ljudje, ki odstopajo od njihovega miselnega kalupa, niso zgolj drugače misleči, temveč slabi ljudje, če ne celo ljudomrzniki ali nacisti.":D:D:D:D
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

TheBlueOne ::

Enako velja za vse ekstreme. Jaz imam obcutek, da ponovno prihajajo bolj prakgmaticna razmisljanja kakor ta zenska iz bolj razumne leve.

D3m ::

Telbanc je izjavil:

https://siol.net/novice/svet/levicarka-...


"Glede levičarjev življenjskega sloga je nekdanja sovoditeljica poslanske skupine Levice v bundestagu še zapisala, da za njih ljudje, ki odstopajo od njihovega miselnega kalupa, niso zgolj drugače misleči, temveč slabi ljudje, če ne celo ljudomrzniki ali nacisti.":D:D:D:D


No vidite. Levi so nazi.
|HP EliteBook|R5 6650U|

GregiB ::

TheBlueOne je izjavil:

Enako velja za vse ekstreme. Jaz imam obcutek, da ponovno prihajajo bolj prakgmaticna razmisljanja kakor ta zenska iz bolj razumne leve.


Ma ja, določen ustroj želi volivcem prikazati, da je edina alternativa SDSu, ki se ponuja na volitvah hard-core skrajno levičarski social-komunizem, ki ga defacto nihče ne zastopa niti ne želi... ajde, za Kordiša nisem čist ziher...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

WizzardOfOZ ::

GregiB je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Enako velja za vse ekstreme. Jaz imam obcutek, da ponovno prihajajo bolj prakgmaticna razmisljanja kakor ta zenska iz bolj razumne leve.


Ma ja, določen ustroj želi volivcem prikazati, da je edina alternativa SDSu, ki se ponuja na volitvah hard-core skrajno levičarski social-komunizem, ki ga defacto nihče ne zastopa niti ne želi... ajde, za Kordiša nisem čist ziher...

a to je tisti kordiš, ki mu mamica še pere in kuha? tip nima treh čistih. on po moje niti ne ve kaj bi sploh rad.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

GregiB ::

WizzardOfOZ je izjavil:


a to je tisti kordiš, ki mu mamica še pere in kuha? tip nima treh čistih. on po moje niti ne ve kaj bi sploh rad.


Da, tisti Kordiš, ki bi se z Januulom prvi posral, ko bi počilo... Da ne ve, kaj hoče, drži... je pa priročen (anti) poster child za Janošarje
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

puginho ::

A ni Janša enkrat za eno drugo vlado enkrat rekel, da bi vlada ki ima tako nizko podporo javnosti morala odstopiti. Očitno tudi verjame tem raziskavam, če se primerja s smc ki ima po njegovem 30 - krat manjšo podporo, tak podatek pa bi lahko dobil samo od mediane in podobnih ker na nori24 je treba držati vlado skupaj in smc kotira neprimerno višje :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: puginho ()

driver_x ::

Telbanc je izjavil:

https://siol.net/novice/svet/levicarka-...


"Glede levičarjev življenjskega sloga je nekdanja sovoditeljica poslanske skupine Levice v bundestagu še zapisala, da za njih ljudje, ki odstopajo od njihovega miselnega kalupa, niso zgolj drugače misleči, temveč slabi ljudje, če ne celo ljudomrzniki ali nacisti.":D:D:D:D


Ženska ima prav. Zaradi teh "levičarjev življenjskega sloga" je na slabem glasu celotna levica. Podobno kakor je pri nas zaradi SDS poimenovanje "desničar" postala žaljivka.

mackilla ::

GregiB je izjavil:

el_bahattee je izjavil:


Spet pretiravaš, in to na vseh frontah. Še enkrat, kje je kaže "komunistična" ideologija pri SDS? Kje so te "peroblečeni" komunisti? Naštel si nekaj primerov (ne)sodelovanja s stroko, ki se je po tvoje ne upošteva dosti. Omenjaš še arogantno nastopanje predstavnikov vlade. Prav, ampak kaj točno je tu komunističnega?


Ti bom postavil kontral vprašanje, ampak, da bom fair, takle na prvo žogo

Ustvaja vtis teženj po enoumju, podpira Mahničev “Ali si z nami ali si proti nam”

Gradi kult osebnosti. Okoli sebe zbira ljudi, ki so politični oportunisti, nekompetentni za funkcije, ki jih opravljajo, a mu niso politični rivali znotraj stranke. Takšne hitro odslovi(jo).

Svoje partnerje ima v neki pat poziciji, strahu (Tonin, vsi ministri SMCja), praviloma jih skozi mandat politično uniči.

Drugačemisleče med svojimi sledilci prikazuje kot sovražnike države, a to ne zgolj politične tekmece, tudi vse, ki ga ne podpirajo...

Polne uste so ga komunajzerstva, ko je vendar SDS edina stranka, ki ima v svojem članstvu bivše komuniste, kateri so večinoma iz KPS izstopali, ko je bila zadeva že evidentno zavožena...

No, zdaj pa vprašanje zate... Ne volim SDSa, kot večina najinih rojakov. Volim levo (po slovenskih kriterijih) od SDSa, kot večina najinih rojakov... zaenkrat padam na SDNJ... poleg drugega, seveda... Zakaj sem za petino najinih rojakov komunajzerko-levakarski svijakar, ki si zasluži kroglo?


To je Slovenija. Jaz volim bolj desno ampak ne SDS. Za petino rojakov sem nacistični svijakar, ki ga je treba zatlačiti v opuščen rudniški jašek? Pa ne označevati SDS kot desno stranko. Pri nas nimamo desnih ali levih strank ampak večinoma samo pastirje ki pasejo dva milijona stoke bez rogova.

GregiB ::

mackilla je izjavil:

GregiB je izjavil:

Zakaj sem za petino najinih rojakov komunajzerko-levakarski svijakar, ki si zasluži kroglo?

Za petino rojakov sem nacistični svijakar, ki ga je treba zatlačiti v opuščen rudniški jašek?.


Mislim, da imava prav oba, ja... in, po tvojem mnenju, kdo je kriv za oboje? PMSM gre za istega politikanta...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

mackilla ::

GregiB je izjavil:

mackilla je izjavil:

GregiB je izjavil:

Zakaj sem za petino najinih rojakov komunajzerko-levakarski svijakar, ki si zasluži kroglo?

Za petino rojakov sem nacistični svijakar, ki ga je treba zatlačiti v opuščen rudniški jašek?.


Mislim, da imava prav oba, ja... in, po tvojem mnenju, kdo je kriv za oboje? PMSM gre za istega politikanta...

Žal ne vidim nobene razlike med kvazi desnimi in levimi politikami. Oboji samo lajajo, kar mislijo, da hoče slišati njihova volilna baza.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: mackilla ()

Telbanc ::

mackilla je izjavil:

Pri nas nimamo desnih ali levih strank ampak večinoma samo pastirje ki pasejo dva milijona stoke bez rogova.


Dobra, zlo si blizu. :)):)):)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

el_bahattee ::

GregiB je izjavil:

el_bahattee je izjavil:


Spet pretiravaš, in to na vseh frontah. Še enkrat, kje je kaže "komunistična" ideologija pri SDS? Kje so te "peroblečeni" komunisti? Naštel si nekaj primerov (ne)sodelovanja s stroko, ki se je po tvoje ne upošteva dosti. Omenjaš še arogantno nastopanje predstavnikov vlade. Prav, ampak kaj točno je tu komunističnega?


Ti bom postavil kontral vprašanje, ampak, da bom fair, takle na prvo žogo

Ustvaja vtis teženj po enoumju, podpira Mahničev “Ali si z nami ali si proti nam”

Gradi kult osebnosti. Okoli sebe zbira ljudi, ki so politični oportunisti, nekompetentni za funkcije, ki jih opravljajo, a mu niso politični rivali znotraj stranke. Takšne hitro odslovi(jo).

Svoje partnerje ima v neki pat poziciji, strahu (Tonin, vsi ministri SMCja), praviloma jih skozi mandat politično uniči.

Drugačemisleče med svojimi sledilci prikazuje kot sovražnike države, a to ne zgolj politične tekmece, tudi vse, ki ga ne podpirajo...

Polne uste so ga komunajzerstva, ko je vendar SDS edina stranka, ki ima v svojem članstvu bivše komuniste, kateri so večinoma iz KPS izstopali, ko je bila zadeva že evidentno zavožena...

Večina zadev, ki si jih naštel, nikakor ni značilnih izključno za komunistične sisteme. Kult osebnosti so furali tudi skrajno desni sistemi, netoleriranje političnih rivalov je tudi precej splošen pojav vsepovsod po svetu. Moto "Ali si z nami ali si proti nam" smo nenazadnje slišali tudi pri Bushevi administraciji, pa verjetno ne boš trdil, da je šlo za komuniste?

Glede članov bivših komunistov pa boš tudi težko trdil, da je šlo za neke zagrete komuniste, če so iz partije izstopili in danes odkrito nasprotujejo tej ideologiji. Ne poznam njihove biografije, ne vem kdaj so se vpisali in kdaj izpisali. Lahko bi morda debatirali o oportunistih, ne pa o nekih "preoblečenih" komunistih.

GregiB je izjavil:

No, zdaj pa vprašanje zate... Ne volim SDSa, kot večina najinih rojakov. Volim levo (po slovenskih kriterijih) od SDSa, kot večina najinih rojakov... zaenkrat padam na SDNJ... poleg drugega, seveda... Zakaj sem za petino najinih rojakov komunajzerko-levakarski svijakar, ki si zasluži kroglo?

Jaz nimam problema s tem, katero stran kdo podpira, med mojimi prijatelji in znanci je lepa porazdelitev po celem spektru, pa nimamo nikoli problemov s tem. Če že omenjaš SDNJ, lahko samo rečem, da se mi zdi neumno, da nekdo podpira anti-opcijo in politiko vnaprej izključevanja sodelovanja z določeno osebo ali stranko. Politika bi morala spodbujati pogovore in sodelovanje. Pa saj smo videli, kako je končala Šarčeva "anti-SDS" vlada... sama je razpadla, ker jo je družila samo anti drža. To je pač moje mnenje. Zame nisi zaradi svoje anti SDS drže noben svinjakar, niti si ne zaslužiš krogle. Tako retoriko vedno obsojam, ni važno s katere strani pride.
Come to my center, you enter the winter.

12c0 ::

Še nos ti bo zrasel. Komunizem ni to, kar misliš ti, enako velja za ostale reči, predvsem pa nekateri niso sami izstopili "iz komunistov",...

WizzardOfOZ ::

Ne, ven so jih vrgli, ker so bili junci preveč komunistično zavzeti, medtem, ko stari niso hoteli tako stalinističnega pristopa.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

dild0idis ::

GregiB je izjavil:

el_bahattee je izjavil:


Spet pretiravaš, in to na vseh frontah. Še enkrat, kje je kaže "komunistična" ideologija pri SDS? Kje so te "peroblečeni" komunisti? Naštel si nekaj primerov (ne)sodelovanja s stroko, ki se je po tvoje ne upošteva dosti. Omenjaš še arogantno nastopanje predstavnikov vlade. Prav, ampak kaj točno je tu komunističnega?


Ti bom postavil kontral vprašanje, ampak, da bom fair, takle na prvo žogo

Ustvaja vtis teženj po enoumju, podpira Mahničev “Ali si z nami ali si proti nam”

Gradi kult osebnosti. Okoli sebe zbira ljudi, ki so politični oportunisti, nekompetentni za funkcije, ki jih opravljajo, a mu niso politični rivali znotraj stranke. Takšne hitro odslovi(jo).

Svoje partnerje ima v neki pat poziciji, strahu (Tonin, vsi ministri SMCja), praviloma jih skozi mandat politično uniči.

Drugačemisleče med svojimi sledilci prikazuje kot sovražnike države, a to ne zgolj politične tekmece, tudi vse, ki ga ne podpirajo...

Polne uste so ga komunajzerstva, ko je vendar SDS edina stranka, ki ima v svojem članstvu bivše komuniste, kateri so večinoma iz KPS izstopali, ko je bila zadeva že evidentno zavožena...

No, zdaj pa vprašanje zate... Ne volim SDSa, kot večina najinih rojakov. Volim levo (po slovenskih kriterijih) od SDSa, kot večina najinih rojakov... zaenkrat padam na SDNJ... poleg drugega, seveda... Zakaj sem za petino najinih rojakov komunajzerko-levakarski svijakar, ki si zasluži kroglo?


Da, vendar je še vedno glavno vprašanje, ki ga noben ne upa odgovoriti, niti levaki, niti desnaki, ali bi SDS brez JJ dobila več ali manj glasov?

Ker to je za člane SDS glavno vprašanje, če je odgovor da, se bodo znebili JJ, če je odgovor ne, pa se ga ne bodo znebili.

Vse ostalo je samo prodajanje bučk vse ostalih...


Za levake je edino pomembno vprašnje, kaj lahko naredijo, da ne bo spet JJ.


Za vse ostale je pa edino pomembno vprašanje, koga naj sploh volim, glede na to, da imajo vsi preveč napak in delajo samo za svojo rit.

SDS je stranka enega človeka, ki ga večina ljudi sovraži.

SD so prebarvani komunisti.

Levica so direkt komunisti, kjer samo čakaš, kdo bo privlekel rdečo zvezdo in jo bolj hvalil, obenem so pa navdušeni nad Venezuelo.

SAB je brezvezništvo propadle komisarke.

SMC so prevarantje, ki bi naredili vse za še eno plačko več.

LMŠ so nespsosoben nov obraz komika, ki še kot komik ni bil uspešen.

DeSUS so upokojenci, ki ne vedo, kaj lahko še Karl obljubi, da sploh pridejo v parlament.

SNS je populistična stranka, ki dela za Zmagota.

Novi obraz je nov poraz, vsaj glede na prejšnje volitve.

ps: Pozabil še NSi, ki so stranka slovenskih klerikov.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Blackpill Slovenia :))

cvalsr ::

Jaz bi bil pa vesel kakega (po možnosti vsaj za silo kompetentnega) novega obraza. Žal pa se pojavljajo samo NOVI RILCI, ki rinejo proti koritu!

TheBlueOne ::

Ampak vseeno moras cistiti stare lopove. Ne smes biti tipicni slovencelj, ki ne cisti lopovov, ker so tudi drugi lopovi. Potem pac ni nekega upanja. Ce bi dejansko verniki svojim kaj zamerili, bi ze davno bili na sceni drugi.

Kdo pameten pa bo sel v sistem, kjer dober del populacije dejansko veruje v svojo politicno opcijo?

Zgodovina sprememb…

GregiB ::

dild0idis je izjavil:


Da, vendar je še vedno glavno vprašanje, ki ga noben ne upa odgovoriti, niti levaki, niti desnaki, ali bi SDS brez JJ dobila več ali manj glasov?


Osebno mislim, da je zadeva kar evidentna... SDS, tudi zaradi Puklastega nima karizmatičnega naslednika, ki bi volilce, vsaj v tem obsegu obdržal. Moral bi biti še radikalnejši, kar pa bi mnoge volivce odvrnilo... ostali bi doma... moje mnenje, pač...

dild0idis je izjavil:

Ker to je za člane SDS glavno vprašanje, če je odgovor da, se bodo znebili JJ, če je odgovor ne, pa se ga ne bodo znebili.


Menim, da članstvo SDS enostavno nima moči, znebiti se Puklastega, četudi potunka stranko. Da bi ustanovili svojo, pa spet ne gre. Zato pravim, da je Puklasti največji adut (edini) in breme SDSa hkrati. SDS ne pobira glasov, Puklasti jih...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

TheBlueOne ::

GregiB je izjavil:



Osebno mislim, da je zadeva kar evidentna... SDS, tudi zaradi Puklastega nima karizmatičnega naslednika, ki bi volilce, vsaj v tem obsegu obdržal. Moral bi biti še radikalnejši, kar pa bi mnoge volivce odvrnilo... ostali bi doma... moje mnenje, pač...


Kaj ne urgentno trenirajo Logarja? Kar se tice antipaticnosti bi lahko bil simpaticen za SDS vernike.

dild0idis ::

GregiB je izjavil:

dild0idis je izjavil:


Da, vendar je še vedno glavno vprašanje, ki ga noben ne upa odgovoriti, niti levaki, niti desnaki, ali bi SDS brez JJ dobila več ali manj glasov?


Osebno mislim, da je zadeva kar evidentna... SDS, tudi zaradi Puklastega nima karizmatičnega naslednika, ki bi volilce, vsaj v tem obsegu obdržal. Moral bi biti še radikalnejši, kar pa bi mnoge volivce odvrnilo... ostali bi doma... moje mnenje, pač...

dild0idis je izjavil:

Ker to je za člane SDS glavno vprašanje, če je odgovor da, se bodo znebili JJ, če je odgovor ne, pa se ga ne bodo znebili.


Menim, da članstvo SDS enostavno nima moči, znebiti se Puklastega, četudi potunka stranko. Da bi ustanovili svojo, pa spet ne gre. Zato pravim, da je Puklasti največji adut (edini) in breme SDSa hkrati. SDS ne pobira glasov, Puklasti jih...


BTW, če gledamo tudi ostale stranke niso ravno kaj boljše pri uvajanju naslednikov.

Edina stranka, ki je nekako zamenjala predsednika je NSi.

Levaške stranke so še danes izgubljene po smrti Drnovška in še vedno iščejo nov obraz.

Vglavnem tole ni nek unikum SDS, ampak je pri vseh strankah enak problem.

Bistvena razlika je, da so ostale stranke, stranke enih volitev, praktično dokler jih volilci ne spregledajo, SDS je že dalj časa na vrhu anket in tudi JJ ima relativno dober procent uspešnosti na volitvah.

Torej ostaja še vedno vprašanje, zakaj bi člani SDS menjali JJ, če že njihovi nasprotniki, kakor je GregiB, pravijo, da bi brez JJ dobili manj glasov?
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne ::

SD jih je kar uspesno menjal.

dild0idis ::

TheBlueOne je izjavil:

SD jih je kar uspesno menjal.


Menjal že, samo razen Pahorja, so bili vsi neuspšni in je stranka pod njimi samo nazadovala na voltivah (to velja za od 1992 naprej).

Tudi zadnja menjava s Fajnovo, ni ravno prinesla nekega skoka na anketah.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
««
94 / 133
»»