» »

Vlada 2020 - ????, drugič

Vlada 2020 - ????, drugič

Temo vidijo: vsi
««
32 / 133
»»

harvey ::

GregiB je izjavil:

LightBit je izjavil:

Noben ni enačil SDS z psi


Nalepko vidim, kot nak protesta zoper SDS, ki bi (je) lahko bila nalepljena kjerkoli. Zanimivo je pa to, da se pač od vseh znakov za enačenje senzacionalistično izbere psa, ne piše pa o enačenju s kadilci, kolesarji in košarkaši...

Saj tudi rumene zvezde niso bile uperjene proti komur koli temveč kot neka oblika protesta, ali kako. Končalo se je vemo kako in tako etiketiranje kogar koli je, kot bi rekel prof M Dolar nespodoben diskurz.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

111111111111 ::

feryz je izjavil:

]Mislim, da sem ti že večkrat razložil, da obstajamo poleg vas, levih in desnih, tudi ateisti.
Ki mislimo, da je popolnoma vse, kar se trenutno valja po politiki, nesprejemljiv smrad, vreden eliminacije iz javnega sektorja.

Ampak vam, desnim, to ne užge. Spoznanje da je tudi to možno. Manjko možganskih kapacitet.

Še enkrat, obsojam takšno obliko protesta, krvave stole, zmerjanje novinark s kurbami, zmerjanje Pivčeve s kurbo, pisanje Erjavcu, da je podgana, itd... Po mojem mnenju bi bilo najbolj pametno, da se obe strani vzdržita agresije in napadov pod pas. Potem pa se stvari rešujejo naprej.

Glede na to da praviš da si ateist v politiki, prekleto hitro nekoga obsodiš da je desničar.

harvey je izjavil:

Folk nima več želodca gledat kogarkoli, ki trenutno sedi v parlamentu.

Ne bi rekel. Samo tiste ne z dvojnimi twitter profili, vsi ostali so (pogojno) sprejemljivi.

Potem se morate znebiti tudi Bratuškove.

GregiB je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Dejstvo je da je tak protest povsem neprimeren.


No ja, osebno ne bi šel lepit teh nalepk okoli, je pa res, da je neprimeren seveda z vidika... kritiziranega...

Torej samo iz vidika kritiziranega? Tega ne obsojaš kot vandalizem?

GregiB je izjavil:


111111111111 je izjavil:

S takšnimi akcijami na otroških igriščih, pa levičarji res kažete integriteto.


Se ti enačiš z ono teto, ki se je z tolčenjem po tleh s slovensko zastavo drla na vrh grla?

Očitno, se ti enačiš s polimovalci, ker čutiš potrebo, da jih braniš.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

GregiB ::

111111111111 je izjavil:

Torej samo iz vidika kritiziranega? Tega ne obsojaš kot vandalizem?


Lej, še enkrat... nalepko vidim, kot obliko protesta, ki se je sam ne bi lotil. Zdej, a je vandalizem primerna beseda? Jo uporabljaš v smislu sporočilne vrednosti nalepke ali skrunitve znaka?

111111111111 je izjavil:

Očitno, se ti enačiš s polimovalci, ker čutiš potrebo, da jih braniš.
Se ne enačim s polimovalci v smislu dejanja, ki so ga storili. Glede potrebe pa... ne gre za to, da jih branim, odzval sem se le na interpretacijo zadeve... kot ti, npr.
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Smrekar1 ::

Hypathia je izjavil:


Te analize so kar neki, med lažne profile štejejo tudi tiste, ki aktivno ne tvitajo, zgolj berejo/lajkajo vsebino drugih, in takšnih je veliko, mednje sodim tudi sama.


Aha. Toda PTTM ima takih sledilcev nekje tri do petkrat več kot ostali.

Kateri profil pa je tvoj?


Tudi članom svetovalne skupine so vseskozi grozili, pa vladajočim politikom, in ti si tukaj vseskozi prilival ogenj, zdaj pa celo groziš. Pometi najprej pred svojim pragom.


V bistvu vsi skupaj niso doživeli pol toliko polivanja z gnojnico kot Gale in oni so kao "bogi", "kot židje v nacistični nemčiji".

Medtem ko Galeta vsakodnevno mobirajo naključni sprehajalci, po njem pljuvajo, dobiva grožnje s smrtjo ... je najbolj boga Krava Beovićka, ker se javno izpostavlja, da je njena 'strokovnost' omejena na navodila, ki jih dobi od PTTM.

Invictus ::

Smrekar1 je izjavil:

je najbolj boga Krava Beovićka, ker se javno izpostavlja, da je njena 'strokovnost' omejena na navodila, ki jih dobi od PTTM.

Pa še medaljo ji je dal PT... Za duševne bolečine...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Smrekar1 ::

GregiB je izjavil:


Nalepko vidim, kot nak protesta zoper 55-80, ki bi (je) lahko bila nalepljena kjerkoli. Zanimivo je pa to, da se pač od vseh znakov za enačenje senzacionalistično izbere psa, ne piše pa o enačenju s kadilci, kolesarji in košarkaši...


V bistvu je še najboljši približek smeti. Tale primerjava s psmi je čisto zgrešena.

Invictus je izjavil:


Pa še medaljo ji je dal PTTM... Za duševne bolečine...


Aha. Duševne bolečine, ker se ni mogla skriti za aroganco in verbalnim nasiljem, ki sta do tedaj bili alfa in omega njenega strokovnega repertoarja. Ubožica.

Ko bo tega konec bo potrebno malo preveriti koliko njenih objav je plagiatov in ji po potrebi odvzeti neprimerno pridobljene kvalifikacije.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Smrekar1 ()

zztop ::

Ivan Gale na Facebooku:

DEJAN ŽIDAN - VARUH MLADE RŽI

Zadnje čase je moč zaslediti številne medijske objave o trenjih znotraj stranke Socialnih demokratov. Teren se upira centrali. V ilirski Bistrici je po izključitvi tamkajšnjega župana Emila Rojca iz SD prišlo do izstopa šestnajstih članov z ilirskobistriškega območja, izstopila je tudi celotna svetniška skupina v občinskem svetu.
Občinski svet Občine Kanal ob Soči, kjer županuje ga. Tina Gerbec iz vrst SD, je nedavno sprejel sklep, v katerem je uredništvu informativnega programa Televizije Slovenija predlagal, da oceni objektivnost poročanja dopisnice Mojce Dumančič o sosežigu v Salonitu Anhovo in o problematiki oskrbe s pitno vodo. Vse pohvale uredniku notranjepolitične redakcije Dejanu Ladiki, ki se je hitro odzval in jasno povedal, da gre za nesprejemljiv poskus vplivanja na poročanje in diskreditacije novinarke.
Dva SD-jeva poslanca nista podprla interpelacij proti aktualnima ministroma, Samo Bevk ne proti ministru za kulturo Vasku Simonittiju, bivši predsednik SD in poslanec Dejan Židan pa ne proti ministru za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janezu Ciglerju Kralju. Ob tem je Židan kot razlog za nepodporo navedel, da ima z ministrom pozitivno izkušnjo, ko je sam vložil v proceduro zakon o zaposlitveni rehabilitaciji invalidov. Židan pravi, da se minister Cigler Kralj ni odzval kot član koalicije proti opozicijskemu poslancu, temveč kot človek, ki želi stvari izboljšati, kar naj bi Židan cenil. Židanu se ne zdi prav nič pomembno, da je tudi Cigler Kralj del vladne ekipe upognjencev, ki pelje državo v povsem neželeno smer. Pomembnejša je pač njegova osebna pozitivna izkušnja.
Pa če se vrnem v leto 2015. Tistega leta je Zavod Republike Slovenije za blagovne rezerve prvič v svoji zgodovini v svoje blagovne rezerve uvrstil rž. Zavod je objavil javno naročilo za nabavo do 1.300 ton rži z obveznostjo dolgoročnega skladiščenja in obnavljanja v skladišču, ki ga zagotovi ponudnik. Razpis je bil objavljen 16.7.2015, povezava: https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_o.... Kasnejše obvestilo o oddaji naročila in pogodba pa sta objavljena na povezavi: https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_o.... Na razpisu je uspel ponudnik Mlinopek d.d. iz Murske Sobote. Nič tako posebno neobičajnega, bi lahko rekli. Resnica je drugačna.
Da bo izbran prav omenjeni ponudnik, se je vedelo že pred objavo razpisa. Dejan Židan, v tistem času tudi kmetijski minister, je namreč prijatelj g. Karla Pojbiča, direktorja murskosoboškega podjetja Mlinopek, ki se ukvarja (tudi) z nakupom in prodajo žit. Tudi Židan je doma iz Murske Sobote. Mlinopek je imel očitno tisto leto težave z odprodajo rži. Verjetno mu je kak nameravani posel padel v vodo ali pa je prejel kakšno odpoved. Takrat je Židan svojemu prijatelju priskočil na pomoč, v tem pa ga je trdno podprl tudi takratni in sedanji gospodarski minister Zdravko Počivalšek. Na Zavodu nismo verjeli, da bo Zavod res moral kupovati rž, ki je bila po mnenju vseh preveč specifična, za razliko od pšenice in koruze, ki jo država hrani v blagovnih rezervah že desetletja. Preden bi bil razpis možen, je bilo potrebno predhodno spremeniti Program oblikovanja državnih blagovnih rezerv in obveznih rezerv nafte in njenih derivatov določi, ki ga določi Vlada RS za petletno obdobje. Na podlagi te spremembe je bilo potrebno izvesti še rebalans letnega programa dela in finančnega načrta zavoda za leto 2015. Začuda se je vse odvilo zelo hitro.
Sam sem bil kot dolgoletni sekretar upravnega odbora Zavoda prisoten na vseh njegovih sejah. Člani upravnega odbora so se takrat čudili, da se je lahko zaradi prijateljskih vezi z enim ministrom spreminjalo vladni petletni program. V medsebojni neformalni komunikaciji so govorili kar o "Židanovi" rži. Da pa bi naročilo po razpisu res šlo v prave roke, je Židan preko Počivalška dodatno naročil, da se mora kupljena rž po nakupu nujno skladiščiti in obnavljati v skladišču, ki je locirano v pomurski regiji. Tak razpisni pogoj je bil diskriminatoren in sem na to takrat tudi opozoril. Kot dodatno varovalko je Židan k razpisu priključil še sodelavko z njegovega ministrstva, ki je bila sicer tudi članica v upravnem odboru Zavoda. Kasneje je bilo s skladiščenjem in obnavljanjem (ki ju je seveda tudi potrebno redno plačevati) rži veliko težav, zaradi česar se je Zavod skupaj z gospodarskim ministrstvom odločil, da zaloge postopno zmanjšuje. Pa kaj bi to - pomembnejša je bila Židanova osebna pozitivna izkušnja.
Pri nabavi rži je šlo za očitno zlorabo Zavoda za namene ozkih interesnih skupin. Za intervencijske ukrepe v kmetijstvu je pri nas namreč že od leta 1999 ustanovljena Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja, ki je celo organ v sestavi kmetijskega ministrstva. To se takrat Židanu ni zdelo pomembno, lani pa tudi sedanjemu ministru Podgoršku ne, ki je bil aktivno vključen v interventne odkupe na področju kmetijstva, za katere je Vlada RS po mojem mnenju nezakonito zadolžila Zavod. Ko smo Podgorška na to opozorili, je šel v svoji aroganci tako daleč, da strokovni delavci Zavoda niso bili niti več zaželeni na usklajevalnih sestankih.
Se pa ob takih zgodbah človek resnično lahko samo vpraša, koliko jih je šele na vseh ostalih področjih. Dejansko je korupcija pri strankah z dolgim stažem v slovenskem parlamentu tako vraščena v njihovo delovanje, da je zanje postala samoumevna. Pri tem je zanje bolje sodelovati, ne glede na to, na katerem polu političnega spektra se nahajajo akterji. Skupaj, skrito, (p)izdajalsko. V javnosti pa je potrebno dajati vtis, da se med seboj ne razumejo. Vse za oblast in denar, narod naj se pa j..e in naseda njihovim kvazi prepirom. Ne odpustimo jim, saj vedo, kaj delajo!
No, treba je priznati, da ima SD v primerjavi z SDS vsaj lepši ovojni papir. Vsebina pod njim pa je v marsičem zelo podobna. Kar zadeva korupcijo, gre po mojem mnenju zgolj za dve strani istega kovanca. Zdi se mi, da SDS organsko potrebuje SD. In obratno. Brez ene ni druge. Vse za biznis!
Zato bi se kar strinjal s korupcijskima enačbama:
SDS = SD
SDS + SD = TEŠ6
Vsem tistim, ki so me v zadnjem letu povezovali s stranko SD, ker obstaja neka fotografija s predsednico Tanjo Fajon na Trgu Republike, ali ker sem na prvi Tarči stal ob takratnem predsedniku stranke Dejanu Židanu, pa sporočam, da se bolj brcniti v temo skoraj ne da.


https://www.facebook.com/groups/2699450...

shmandi ::

Smrekar1 je izjavil:


Medtem ko Galeta vsakodnevno mobirajo naključni sprehajalci, po njem pljuvajo, dobiva grožnje s smrtjo ...

In prav mu je. Naj pa razkrije svoje (finančne) interese in povezave z MD Global Group in OECO.
Verjetno ne bo, ker so grožnje za to precej hujše od pljuvanja mimoidočih...
Žal so ga njegovi pustili na cedilu in izbrali za žrtveno jagnje.

Smrekar1 ::

zztop je izjavil:

Ivan Gale na Facebooku:

DEJAN ŽIDAN - VARUH MLADE RŽI


Razlika med SD in 55-80 je, da prva krade, druga pa krade in uničuje demokracijo.

Jasno je kdo je hujši.

shmandi je izjavil:


In prav mu je. Naj pa razkrije svoje (finančne) interese in povezave z MD Global Group in OECO.


Aha. Očitno je nekaj na tem enačenju 55-80 z nacisti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Smrekar1 ()

111111111111 ::

GregiB je izjavil:

Lej, še enkrat... nalepko vidim, kot obliko protesta, ki se je sam ne bi lotil. Zdej, a je vandalizem primerna beseda? Jo uporabljaš v smislu sporočilne vrednosti nalepke ali skrunitve znaka?

Preprosto. Targetira določeno skupino ljudi. Verjetno, če bi nalepil prečrtanega črnca/migranta/homoseksualca/žensko, sploh ne bi imela te debate, ampak bi zadevo obsodila in se ne bi pogovarjala če je to protest.

Vandalizem. Da, kar se tiče polepljenja table. Drugače pa izjemno neokusno in neprimerno.

shmandi je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:


Medtem ko Galeta vsakodnevno mobirajo naključni sprehajalci, po njem pljuvajo, dobiva grožnje s smrtjo ...

In prav mu je. Naj pa razkrije svoje (finančne) interese in povezave z MD Global Group in OECO.
Verjetno ne bo, ker so grožnje za to precej hujše od pljuvanja mimoidočih...
Žal so ga njegovi pustili na cedilu in izbrali za žrtveno jagnje.

Ni prav. Ne morejo naključni sprehajalci vzeti stvari v svoje roke. Zato imamo sodišča.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

GregiB ::

111111111111 je izjavil:


Preprosto. Targetira določeno skupino ljudi.
PMSM targetira njih politiko... stvar interpretacije?!
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

MrStein ::

imagodei je izjavil:

Strategija Antijanše... ni tako preprosto, kot želite prikazati. V splošnem: če ima človek kožnega raka in hkrati še težave z aknami, je nujno, da se najprej spopadeš s kožnim rakom. Šele potem, če je zdravljenje uspešno, nadaljuješ z aknami.

Pozabljaš, da se vlada Puklastega čez 12 mesecev* avtomatsko konča, za razliko od raka. Nobenega zdravila ne rabiš.

Samo glavo iz **** je potrebno potegniti in ne (spet) voliti Janšo. Pol za, pol proti.
In se spet čuditi rezultatu.

Dokler se tvoj program oziroma rešitev vrti okoli J, tako dolgo bo J.

Zamisli si, da bi neka država že 12(!) let volila rešitve, ki nasprotujejo gojenju hrastov na Veneri. Tako nekako zgleda Slovenija, ki že 12 let voli "proti Janši". Nima smisla, ne glede, kako močno čutiš na vodi. Se jasno vidi. Tudi iz Marsa. Iz *** pa mogoče res ne.

* - več ali manj, lahko kdo točen datum poišče
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

ripmork ::

Hypathia je izjavil:


Vi pa ščitite nesposobne politike brez programa in ste na volitvah pripravljeni podpreti tudi šimpanza, če se bi naučil reči, da ne gre v koalicijo z Janšo.

Jaz osebno sem na zadnjih volitvah volil DD z Dobovnikom, ker so se mi zdeli še najbolj zaupanja vredni. Se niti ne spomnim, kakšno je bilo stališče do Janše. Bi pa pričakoval, da z obremenjenimi ljudmi kot je JJ, ne bi smeli sodelovat. Se strinjam, da se stranke na levi predvsem šlepajo na “proti-janši” vlaku. Ne vidim pa tudi na desnici nobenega pametnega programa - se še spomnim tistega famoznega “10+100” s katerim so se v SDS nekoč reklamirali, po volitvah in sestavi vlade se je pa knjigica obljub spremenila v prah. Na obeh straneh prazne obljube in predvsem samo kadrovanje svojih, le da so na eni strani še manj sposobni/ inteligentni in vlada popolna odsotnost samokritike. Zato pa pravim - vse ven, reset!

Hypathia je izjavil:


In kaj ste dosegli? Je bil Jankovič sprocesiran ali je izgubil volitve? Sta Čufer in Bratuškova odgovarjala za bančno luknjo, je kdo sedel zaradi NLB rabot?

Jaz si želim da bi se pri vseh teh primerih kaj zganilo, ker to kar se je dogajalo je kriminal. Bi se pridružil na protestih (morali bi takrat bit), kaj dosti več pa kot običajen državljan ne morem naredit (razen volitev, seveda).

Hypathia je izjavil:


Medijska kritika sedanje in prejšnje vlade niti približno ni primerljiva, pa ne gre za to, da Šarec ni dobesedno nič, razen tekočih poslov, delal ampak zato ker desna vlada ogroža finančne pritoke, preko državnih firm, osrednjih, večinoma levih medijev. So pa histerični, senzacionalistični mediji, ki iz vsakega mušjega kakca delajo afero in se imajo pri tem za nedotakljive, tudi pomemben del problema nizke politične kulture v Sloveniji.

Sej to - Šarca so vlačili po medijih samo ob tekočih poslih, kako bi bilo šele, če bi kaj “po svoje” delal - na križ bi bil pribit. Mediji v vsakem primeru znajo bit tudi senzacionalistični, je pa to vseeno v korist nam državljanom, ki si zaslužimo vedet, kaj se dogaja. Vladajoče klike razmetavajo z našim denarjem, milijoni poniknejo mimogrede nekje, hkrati smo pa ena od držav z največjo obdavčitvijo. Prav je, da se v vsak napačno ali sumljivo porabljen evro vtaknejo. Problema sta 1) podtikanja in laži v medijih - Nova24, Požar sta tu na prvem mestu 2) Da nikoli nihče ne odgovarja za razkrite zadeve, procesi se pa vlačijo na sodiščih in zaradi banalnih procesnih napak vračajo na prvo stopnjo, dokler ne zastarajo.

PS: lep dan žena vsem damam na forumu!

Malidelničar ::

Na hitro sem preletel temo pa sem kar zelo zelo razočaran.

Mogoče sem preveč pričakoval od Slo-Tech-a, da je nek forum ki bi po nekaterih zakonitostih moral vleči malo bolj na neko recimo temu rahlo kvazi sredinsko-konservativno-libertarsko stran. Ker če nek IT/tehnološko-strojniški/obrtniško-privatniški forum nima populacije, ki je vseeno bistveno drugačna od neke Rtvslo/24ur linije, potem nam res ni več pomoči.

Ne vem, mogoče sem od ljudi pričakoval preveč. Mogoče tudi sam zavestno konzumiram zelo specifične medijsko-socialno družbene kanale v Sloveniji (sicer bolj aktivno sledim tujim medijem) in se v bistvu ne zavem tega, kako razmišlja povprečen Slovenec. Jebat ga tako je ampak včasih res razmišljam, da je s Slovenijo konec.

Je pa res, da je za živce bolje ostati izven političnih debat. In nazadnje človku nič ne manjka, če debatira o ekonomiji, davkih, kriptu, borzi, avtih, traktorjih, ceni špecerije. Tako je lajf bolj znosen, kar pa tudi ni slabo ;)
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Zgodovina sprememb…

GregiB ::

Malidelničar je izjavil:

Mogoče sem preveč pričakoval od Slo-Tech-a, da je nek forum ki bi po nekaterih zakonitostih moral vleči malo bolj na neko recimo temu rahlo kvazi sredinsko-konservativno-libertarsko stran.

Zanimiv spin... Če smem vprašati, po tvojem mnenju, katera slovenska politična stranka pa trenutno najbolj zastopa to... "kvazi" stran?
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Smrekar1 ::

Hypathia je izjavil:


Vi pa ščitite nesposobne politike brez programa in ste na volitvah pripravljeni podpreti tudi šimpanza, če se bi naučil reči, da ne gre v koalicijo z PTTM.


PTTM je na mesto ministra za notranje zadeve imenoval šimpanza z Downovim sindromom in mu zaupal vodenje epidemije.
Šimpanz brez Downovega sindroma bi bil občutno izboljšanje obstoječega stanja. Zapit šimpanz z Downovim in sindromom bi bil tudi boljši od trenutnega zunanjega ministra.

Ja, prosim, kar odprite kletke. Od tehle bodo primati precej boljši.


Medijska kritika sedanje in prejšnje vlade niti približno ni primerljiva


To je res, medijska kritika sedanje vlade je močno obrzdana in niti približno ne dovolj ostra. Šarec je dobil recimo da primerno dozo kritike.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

LightBit ::

Malidelničar je izjavil:

Mogoče sem preveč pričakoval od Slo-Tech-a, da je nek forum ki bi po nekaterih zakonitostih moral vleči malo bolj na neko recimo temu rahlo kvazi sredinsko-konservativno-libertarsko stran.

Odvisno kaj šteješ pod to. Jaz mislim da jih je veliko za sredino ..., ampak ni nobene stranke, ki bi se obdržala.
Jaz sem recimo ugotovil, da si "liberalno" razlagam drugače kot politiki. Od takrat se raje nagnem malo levo, kot pa desno.

mtosev ::

Zanimivo kako se je sedaj pokazalo, da je Šarec bil dosti manj škodljiv za slovenijo kot JJ. Na prejšnjih volitvah sem sicer glasoval za smc/cerarja, ker se mi je zdel cerar še najbolj sposoben. Šarec bi tedaj bil moj 2nd choice. Trenutno pa zagotovo ne bi volil za smc, ker prej volil za smc iz dveh razlogov: izkušenost cerarja in ker je smc bil centrist stranka. Sedaj mi je najblizje LMŠ.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

harvey ::

mtosev je izjavil:

Zanimivo kako se je sedaj pokazalo, da je Šarec bil dosti manj škodljiv za slovenijo kot JJ. Na prejšnjih volitvah sem sicer glasoval za smc/cerarja, ker se mi je zdel cerar še najbolj sposoben. Šarec bi tedaj bil moj 2nd choice. Trenutno pa zagotovo ne bi volil za smc, ker prej volil za smc iz dveh razlogov: izkušenost cerarja in ker je smc bil centrist stranka. Sedaj mi je najblizje LMŠ.

SMC, SAB in DeSUS so verjetno bolj ali manj končali svoje v DZ. Bildanje je sedaj v barvi zelenega (Leben v 24ur PR prispevku) in po po JPD, da je prostor za Zares 2.0. Sicer pa vsaka zmagovalna stranka ima Janija Möderndorferja.:)
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

HitraSperma ::

Jaz sem pa skoraj volil NSI, pa sem potem SMC. Sem pričakoval da bodo bolj desno usmerjeni in v evropo (brez krščanske navlake). Pa sem se zmotil, sedaj so komunistično usmerjeni in na madžarsko.

What a mistejka to mejka
fgdsfjk

Hypathia ::

puginho je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Nov presežek nadvse strpnih levičarjev:



https://e-maribor.si/clane-sds-enacili-...


Carsko!

Ko bo namesto SDS pisalo LGBT ali pa BLM boš tudi ploskal, kajne.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

HitraSperma ::

SDS - snowflakes :))
fgdsfjk

Hypathia ::

ripmork je izjavil:

Hypathia je izjavil:


Vi pa ščitite nesposobne politike brez programa in ste na volitvah pripravljeni podpreti tudi šimpanza, če se bi naučil reči, da ne gre v koalicijo z Janšo.

Jaz osebno sem na zadnjih volitvah volil DD z Dobovnikom, ker so se mi zdeli še najbolj zaupanja vredni. Se niti ne spomnim, kakšno je bilo stališče do Janše. Bi pa pričakoval, da z obremenjenimi ljudmi kot je JJ, ne bi smeli sodelovat. Se strinjam, da se stranke na levi predvsem šlepajo na “proti-janši” vlaku. Ne vidim pa tudi na desnici nobenega pametnega programa - se še spomnim tistega famoznega “10+100” s katerim so se v SDS nekoč reklamirali, po volitvah in sestavi vlade se je pa knjigica obljub spremenila v prah. Na obeh straneh prazne obljube in predvsem samo kadrovanje svojih, le da so na eni strani še manj sposobni/ inteligentni in vlada popolna odsotnost samokritike. Zato pa pravim - vse ven, reset!

Levica resetira že 10+ let, ni videti, da bi bili zadovoljni z rezultati, zato ne vem zakaj menite, da vam bodo na desnici sledili.

ripmork je izjavil:


PS: lep dan žena vsem damam na forumu!

Hvala, sicer raje slišim ženske kot dame, ampak ob tej priliki ne bom dlakocepila.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Konlov ::

Teli levi pa desni nas boste skregal do fula. Glejte načelnost Janje Sluge, pa Zorčiča. To je načelnost in bodočnost..

digitalcek ::

Konlov je izjavil:

Teli levi pa desni nas boste skregal do fula.


Kaj bolj, kot smo sedaj skregani Slovenci, se zelo verjetno ne da več.

Zadevo spremljam zadnjih 20 ali 30 let in sem o tem popolnoma prepričan.

Levi vs. desni, Slovenci vs. čefurji, navijači Olimpije vs. navijači Maribora, navijači Jesenic vs. navijači Olimpije (hokej), navijači Olimpije vs. navijači Krke (košarka).

V zadnjem letu pa še pristaši korona ukrepov vs. nasprotniki ukrepov, pristaši cepljenja vs. pristaši necepljenja.

In pred uro se je pojavil na fasadi Cankarjeve 7 napis: HOJS JE KURBIN SIN (fotografirano za arhiv "slovenske razdeljenosti").

Moram navesti še kakšne dokaze za mojo tezo, da smo, brez konkurence, NAJBOLJ razdeljen in skregan narod v EU? Zlata medalja.

aerie ::

digitalcek je izjavil:

Konlov je izjavil:

Teli levi pa desni nas boste skregal do fula.


Kaj bolj, kot smo sedaj skregani Slovenci, se zelo verjetno ne da več.

Zadevo spremljam zadnjih 20 ali 30 let in sem o tem popolnoma prepričan.

Levi vs. desni, Slovenci vs. čefurji, navijači Olimpije vs. navijači Maribora, navijači Jesenic vs. navijači Olimpije (hokej), navijači Olimpije vs. navijači Krke (košarka).

V zadnjem letu pa še pristaši korona ukrepov vs. nasprotniki ukrepov, pristaši cepljenja vs. pristaši necepljenja.

In pred uro se je pojavil na fasadi Cankarjeve 7 napis: HOJS JE KURBIN SIN (fotografirano za arhiv "slovenske razdeljenosti").

Moram navesti še kakšne dokaze za mojo tezo, da smo, brez konkurence, NAJBOLJ razdeljen in skregan narod v EU? Zlata medalja.

To se tebi sam zdi. Pejd mal naokrog, pa boš vidu, da slovenceljni nič ne odstopamo od ostalih staroselcev. Marička, pejd vsaj na hrčkovo morje.

Telbanc ::

https://www.rtvslo.si/slovenija/karl-er...

"Karl Erjavec bo v podjetju Iskratel odgovoren za širitev in vstop na nove trge"

No, zgleda da se bo Desus konsolidiral brez Erjavca. :|:)):)):)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Telbanc ::

puginho je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Nov presežek nadvse strpnih levičarjev:



https://e-maribor.si/clane-sds-enacili-...


Carsko!


https://www.sistory.si/cdn/publikacije/...

.....""ustanove je pisalo "Vstop psom in Judom prepovedan", na rokavu so morali Judi začeti nositi. t. i. judovski znak, na katerem je pisalo "Jude""

No, vsaj vemo kdo kaj je kdo. Mislim seveda na fašiste oziroma naciste, ki tole delajo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Telbanc ()

Massacra ::

Telbanc je izjavil:

puginho je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Nov presežek nadvse strpnih levičarjev:



https://e-maribor.si/clane-sds-enacili-...


Carsko!


https://www.sistory.si/cdn/publikacije/...

.....""ustanove je pisalo "Vstop psom in Judom prepovedan", na rokavu so morali Judi začeti nositi. t. i. judovski znak, na katerem je pisalo "Jude""

No, vsaj vemo kdo kaj je kdo. Mislim seveda na fašiste oziroma naciste, ki tole delajo.


Ti si spet malo zamešal pojme in naredil "kopernikanski obrat".

Naj ti ppjasnimo: nalepka s prečrtanim SdS pomeni, da ni prostora za naci-fašizem, ki ga SdS predstavlja! Razumeš, kje si pri primerjavi falil?

Na oblastibje SdS, a razumeš kje si falil?

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

shmandi ::

Toliko o tem, kakšno škodo dela vlada mednarodnemu ugledu Slovenije.
https://freedomhouse.org/countries/free...
Na par plačanih člankov v tujih levičarskih trobilih pač večina normalnih ne bo nasedla...

Telbanc ::

Massacra je izjavil:

Telbanc je izjavil:

puginho je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Nov presežek nadvse strpnih levičarjev:



https://e-maribor.si/clane-sds-enacili-...


Carsko!


https://www.sistory.si/cdn/publikacije/...

.....""ustanove je pisalo "Vstop psom in Judom prepovedan", na rokavu so morali Judi začeti nositi. t. i. judovski znak, na katerem je pisalo "Jude""

No, vsaj vemo kdo kaj je kdo. Mislim seveda na fašiste oziroma naciste, ki tole delajo.


Ti si spet malo zamešal pojme in naredil "kopernikanski obrat".

Naj ti ppjasnimo: nalepka s prečrtanim SdS pomeni, da ni prostora za naci-fašizem, ki ga SdS predstavlja! Razumeš, kje si pri primerjavi falil?

Na oblastibje SdS, a razumeš kje si falil?


Ve se dobro kak so to počeli nacisti.

Isto ko teli, ki zaj talajo tele table.

Kdo se je počutil večvredne in ljudi primerjal s psi se dobro ve, to so bli nacisti. Tako kot teli, ki so tud nacisti. Noben jim ne daje pravice primerjat pse in ljudi, oziroma jih spravljat na enak nivo.

To so počeli nacisti, kot tud tole počnejo nacisti.

Zaj lah se zaj probate vlečt vun iz dreka, v katerega ste sami zabredli.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

el_bahattee ::

imagodei je izjavil:

Nekateri že leta opozarjamo na nevarnost, ki se ji reče Janša. Po seriji zadnjih tvitov se vidi, da njegova psihopatologija, narcisizem, grandiozna motnja, dosega nove višave.

Drugače rečeno, nekateri že vrsto let trpite za janšafobijo in nasedate umetni histeriji in anti-SDS propagandi. Saj se boste še razpočili. :)

imagodei je izjavil:

Pristranskost medijev? Yeah, right. Lucidno razmišljanje Grega Repovža v zadnji Mladini (Uvodnik, 5.3.2021)

A resno ne vidiš, v čem je problem tvojega zapisa? Tvoj citat je vzet iz Mladine, ki nikakor ni uravnotežen medij in ki napada JJ kadar lahko. Nič novega. Prav lahkoti kdo prilepi kak kontra članek iz kakšnega desničarskega medija, ki tvoj članek iz Mladine postavi na glavo, pa ga boš gotovo zavrnil v stilu, da prihaja iz neverodostojnega vira.

Smrekar1 je izjavil:

Aha. Duševne bolečine, ker se ni mogla skriti za aroganco in verbalnim nasiljem, ki sta do tedaj bili alfa in omega njenega strokovnega repertoarja. Ubožica.

Ko bo tega konec bo potrebno malo preveriti koliko njenih objav je plagiatov in ji po potrebi odvzeti neprimerno pridobljene kvalifikacije.

Pa ja, nekaj mora biti narobe z Beovičevo, kajne? Boste že našli nekaj. Karkoli. Takim primerkom kot si ti pač ni mogoče ustreči. Kogarkoli bi vlada že izbrala bi ga ti spljuval in to samo zato, ker ga je izbrala ta vlada, ki ti gre v nos že od samega začetka.
Come to my center, you enter the winter.

fikus_ ::

Aha, se je oglasilo nekaj opranoglavcev, ki ne razmišljajo, ampak samo slepo poslušajo in delajo, kar jim veli Janez VELIKI.
Dajte malo pomislite, človek uporablja prijeme, ki se jih je naučil pri komunistih, človek ki sovraži komuniste, ker so ga zaradi preekstremnosti vrgli iz svojih vrst. Zanimivo bo bilo slišati kakšno analizo psihiatra/psihologa o mentalnem zdravju Janeza VELIKEGA.

Telbanc ::

fikus_ je izjavil:

Aha, se je oglasilo nekaj opranoglavcev, ki ne razmišljajo, ampak samo slepo poslušajo in delajo, kar jim veli Janez VELIKI.
Dajte malo pomislite, človek uporablja prijeme, ki se jih je naučil pri komunistih, človek ki sovraži komuniste, ker so ga zaradi preekstremnosti vrgli iz svojih vrst. Zanimivo bo bilo slišati kakšno analizo psihiatra/psihologa o mentalnem zdravju Janeza VELIKEGA.


Pred par dnevi je blo, da bo nepovratnih sredstev iz Eu ja 1.6 milijarde. Od okloli 5 milijard skupno.... :)):D:))

Zanimivo bo spremljat, kaj se bo zaj dogajalo. 8-)8-)8-)

Koga bojo pred analizirali....tiste na levi, ki bojo v opoziciji cedili debele sline.. al une na desni. :)):D:)):D:))

LOL.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Telbanc ()

imagodei ::

Hypathia je izjavil:

imagodei je izjavil:


Saj ne, da so se pri tem malodane norčevali iz njih in iz Erjavca, ki je vlagal in nato umikal kandidaturo?

Veliko manj kot so se norčevali iz gledalcev, ko so jim to farso predstavljali kot realno politično opcijo.

Mediji so se norčevali iz gledalcev, ker so poročali o tem, kaj se dogaja? Tole je zanimivo brat, čeprav zgolj kot psihološki profil Janševih apologetov.

Hypathia je izjavil:

In je tudi disproporcialno velika in Janša ima disproporcialno dolg politični staž. In če vi levici pogledate skozi prste ker nima nobenega programa, zgolj antijanša nabijanje, lahko tudi sdsovci pogledajo stran ob stvareh, ki se jim ne zdijo relevantne, če bi rad ti odločal katere to so, se pa včlani v stranko.

Speljuješ stran od bistva. Še vedno obstaja tisti moj (neizčrpni) seznam z obilo točkami. In četudi kakšno od njih lahko ovržeš, jih še vedno ostane 8-10 takih, zaradi katerih bi Janša moral na smetišče zgodovine. Gre za objektivno sporne zadeve, ne za "stvari, ki se sdsovcem ne zdijo relevantne". S takimi maloumnimi izjavami lahko upravičimo in opravičimo vse, od atentatov do kamenjanja do smrti, ker se je ženska "pustila" posiliti.


Hypathia je izjavil:

Hypathia je izjavil:


Ne, bo kar držalo - The Partiji se je pogledalo skozi prste.

Gregi prav gotovo ni pogledal skozi prste in zato ima seveda konkretne, osebno interesne razloge.

Ampak tu ni govora samo o "Gregiju", ane? Saj jamrate, da vašega Velikega Vodjo črtijo vsi MSM. Tudi tisti izven naših meja. Menda imajo vsi osebne interesne razloge, ane?

Kognitivna disonanca, much?
- Hoc est qui sumus -

imagodei ::

MrStein je izjavil:

imagodei je izjavil:

Strategija Antijanše... ni tako preprosto, kot želite prikazati. V splošnem: če ima človek kožnega raka in hkrati še težave z aknami, je nujno, da se najprej spopadeš s kožnim rakom. Šele potem, če je zdravljenje uspešno, nadaljuješ z aknami.

Pozabljaš, da se vlada Puklastega čez 12 mesecev* avtomatsko konča, za razliko od raka. Nobenega zdravila ne rabiš.

Škoda, da si od celega mojega sporočila citiral samo ta del, kot da s preostalim delom besedila ne bi tvoril koherentne celote.

Ja, stranke na "levici" so kratkega daha, izpraznjene in nevsebinske - sem napisal že v prejšnjem sporočilu, da se točno to tudi vidi iz volitev v volitve. Tudi zato, ker jih večina ni niti približno na levem polu, ampak so kvečjemu sredinske. Stranke, ki navijajo za neoliberalizem, ne morejo biti leve - po definiciji. Celo SD je tu izdala velik del svojega potencialnega volilnega telesa. Levica je edina stranka, ki odkrito nasprotuje neoliberalističnim idealom, a je po drugi strani preveč skrajna, da bi pritegnila velik del volilnega telesa. Takole čez palec je kaka polovica ali celo četrtina njenega realnega dometa tudi dejansko zagriženih levičarjev, jugonostalgikov v vseobsegajočem pomenu besede, socialistov, marksistov itd. Vsi preostali Levico volijo(mo) bolj iz obupa: ali v stilu SDNJ ali kot alternativo pravi socialni demokraciji.

In napisal sem, da bi bilo bolje imeti (socialdemokratsko) alternativo Janši z vsebino. In napisal sem, da v umanjkanju le-te, SDNJ kratkoročno je prava izbira. Žal pa ta pristop na vsakih volitvah spravi na volišča manj ljudi in dolgoročno ni vzdržen. Po pravilu gredo pripadniki kulta zvesto volit in jim je vse manjša udeležba razočaranih volilcev leve provincience voda na mlin.
- Hoc est qui sumus -

imagodei ::

Hypathia je izjavil:

Ko bo namesto SDS pisalo LGBT ali pa BLM boš tudi ploskal, kajne.

Primerjanje tega dvojega (prečrtan znak SDS ali prečrtan znak LGBT) kaže na strašno izkrivljen pogled na svet. Ali gre za demagogijo in agitprop božjastnih razsežnosti, ali pa totalno ločenost od realnosti. Ne vem, kaj je huje.

Prvič, v našem kulturnem, političnem in družbenem prostoru se prečrtani znaki za politično stranko NE berejo kot pozivi k segregaciji, lustraciji, diskriminaciji, linču, likvidacijam in podobnim strahotam. Nasprotno se v našem kulturnem, političnem in družbenem prostoru prečrtani znaki za črnce, LGBT ali pripadnike (katerih koli) manjšin nujno berejo kot rasistične, segregacijske in diskriminatorne, nedostojne, ponižujoče in žaljive.

Drugič, ideja prečrtanega znaka SDS (ali izjave "Smrt Janšizmu") ni v nasprotovanju in diskriminaciji posameznikov, temveč v nasprotovanju in diskriminaciji ideologij, ki jih omenjena združba zagovarja. O tem smo že govorili in nivo sprenevedanja mora biti ekstremen, da ideje enačiš s posamezniki. Ideje bi vedno morali imeti pravico kritizirati, izpraševati, jo tudi napadati, se o njej izrekati in podajati vrednostne sodbe; posameznikov pa načeloma ne kritiziramo in ne napadamo.

Tretjič, SDS ni življenjska danost ali okoliščina, na katero člani nimajo vpliva - ni spol, barva kože, etnična pripadnost, socio-ekonomski položaj, itd. Niti ni samo po sebi prepričanje. SDS je združba, v katero se včlaniš ali iz nje izpišeš, tako kot iz knjižnice, lokalnega kleklarskega društva ali balinarskega kluba. Če ti zdrahe v klubu niso všeč, če se ne strinjaš z določenimi javnimi nastopi funkcionarjev, z določenimi izjavami ali stališči - kamot izstopiš. Če kateremu članu SDS ni všeč, da njihov predsednik ženske novinarke ozmerja s prostitutkami in do zadnjega trenutka podpira Trumpa, znanega mizogina in moškega šovinista, se tej "življenjski okoliščini" kamot odpove. Če se komu ne zdi primerno identificirati se s stranko, kjer predsednik izrablja ponarejene dokumente za (mednarodno!) diskreditacijo predsednika republike in se po razkritju ponaredka niti ne opraviči - kamot lahko zapusti to barko.

Še posebej, če gre so v vprašanju dejanja, ki so objektivno nemoralna, če že ne kriminalna.
- Hoc est qui sumus -

kuall ::

imagodei je izjavil:

njihov predsednik ženske novinarke ozmerja s prostitutkami

presstitutke je čist posrečena analogija. namigoval je na to, da poročajo na način kot poročajo zarad denarja. kar je mogoče celo res. zato ker tudi pri nas velja cancel kultura in če bodo ti, ki so na vrhu (vodstvo rtvslo itd) zavohali, da nisi (dovolj) lev te ne bodo spustili zraven in ne boš mogel bit novinar.

imagodei ::

el_bahattee je izjavil:

imagodei je izjavil:

Nekateri že leta opozarjamo na nevarnost, ki se ji reče Janša. Po seriji zadnjih tvitov se vidi, da njegova psihopatologija, narcisizem, grandiozna motnja, dosega nove višave.

Drugače rečeno, nekateri že vrsto let trpite za janšafobijo in nasedate umetni histeriji in anti-SDS propagandi. Saj se boste še razpočili. :)

Nivo sprenevedanja pri vas, SDS vernikih, je alarmanten.

Ali je SDS naklepno ponaredila dokumente (t.j. fabricirala, skupaj zlimala dva dokumenta tako, da bi zgledala kot celota - tega ne narediš naključno oz. po pomoti) z namenom diskreditacije takratnega Predsednika države, Danila Türka? Ne samo diskreditacije, kar implikacije v mednarodno teroristično dejanje?! DA ali NE?

Ali drži, da se predsednik stranke SDS ni opravičil Predsedniku države, Danilu Türku, ko so novinarji razkrinkali lažni dokument in se je izkazalo, da so ga povsem neosnovano obtožili? DA ali NE?

Ali drži, da je SDS, kot tretjinska solastnica tedniku Demokracija, v katerem avtorji objavljajo rasistične, ksenofobne in žaljive članke, gnusni članek Aleksandra Škorca obsodila zelo medlo in neodločno? In ali ni res, da ob siceršnji odločnosti pri kadrovanju v državnih podjetjih, agencijah in uradih, SDS ni v primeru Aleksandra Škorca potegnila nobene odločne kadrovske poteze uredništvu? DA ali NE?

Ali drži, da je Janša novinarki RTV označil za prostitutki? DA ali NE?

Ali ni res, da je Janša nemudoma po prevzemu oblasti lani marca začel z gonjo proti MSM v Sloveniji (glej: "Očitno je vas preveč in ste predobro plačani"), v zadnjem času pa jo je razširil še na Evropski parket? DA ali NE?

Ali ni res, da je avstrijsko sodišče obsodilo Riedla v aferi Patrija in sklenilo, da: "Ni dvoma, slovenski politiki so bili podkupljeni," pri čemer je sledilo tudi trditvi tožilstva, da je bilo 900.000 € namenjenih SDS-u? DA ali NE?


Ne vem o kakšni pristranskosti in anti-janša propagandi trabunjaš. Meni se zdi, da moraš biti hkrati slep, gluh in še umsko prizadet, da ne vidiš vzorca in da še vedno vztrajaš v farsi, ki jo prodaja vodja kulta. Ampak, ajde, v Jonestownu so tudi Kool Aid šli pit...

el_bahattee je izjavil:

imagodei je izjavil:

Pristranskost medijev? Yeah, right. Lucidno razmišljanje Grega Repovža v zadnji Mladini (Uvodnik, 5.3.2021)

A resno ne vidiš, v čem je problem tvojega zapisa? Tvoj citat je vzet iz Mladine, ki nikakor ni uravnotežen medij in ki napada JJ kadar lahko. Nič novega. Prav lahkoti kdo prilepi kak kontra članek iz kakšnega desničarskega medija, ki tvoj članek iz Mladine postavi na glavo, pa ga boš gotovo zavrnil v stilu, da prihaja iz neverodostojnega vira.

Grega Repovž je samo eden izmed novinarjev, ki pa je lepo povzel, kako skregano s pametjo in realnostjo je vse to jokcanje o nepravičnosti in pristranskosti medijev. O tem, kako debilno je to, pišejo novinarji po celi Evropi. Mi lahko pokažeš novinarja (ki ni iz kakšnega madžarskega pro-Orban cajtnga), ki se z Janšo strinja?
- Hoc est qui sumus -

imagodei ::

kuall je izjavil:

imagodei je izjavil:

njihov predsednik ženske novinarke ozmerja s prostitutkami

presstitutke je čist posrečena analogija. namigoval je na to, da poročajo na način kot poročajo zarad denarja. kar je mogoče celo res. zato ker tudi pri nas velja cancel kultura in če bodo ti, ki so na vrhu (vodstvo rtvslo itd) zavohali, da nisi (dovolj) lev te ne bodo spustili zraven in ne boš mogel bit novinar.

Fino bi bilo, če bi vedel vsaj, da tistem twittu ni govoril o Presstitutkah ampak kar direkt o prostitutkah (klik).

Zgovorno je tudi, kako se vedno omejite na eno ali dve zadevi iz omenjenega repertoarja in jih potem (neposrečeno) relativizirate. Lej, en ali dva spodrsljaja na desetletje v politiki sta bržkone res spodrsljaja. Desetine takšnih "spodrsljajev", še posebej skoncentrirane v čas, ko si na oblasti, pa nakazujejo na vzorec.

Svet bi bil lepši, ko bi nehali venomer iskat izgovore za SDS/Janšo. Ko pretepene žene ste: saj v resnici ni hotel, saj sem sama izzivala.
- Hoc est qui sumus -

kuall ::

Ne iščem nobenih izgovorov, ker niso potrebni. Tudi če jim je rekel prostitutka je ok. Metaforično jih je pravilno poimenoval.
Izraz presstitutka vas je zmotil, ker je catchy in preveč učinkovit. Saj to je v resnici tisto, kar vas moti na Janši. Preveč dober je in vas skoraj vedno premaga.

imagodei ::

V resnici lažeš sebi, nam in vsem drugim. Jasno sem ti povedal, kaj me pri Janši moti, ti se pa še kar naprej sprenevedaš. Marsikdo v slovenski politiki ima prste od marmelade, marsikdo je bil vpleten v ta ali oni škandal. Nihče pa nima za sabo toliko korupcijskih tveganj in toliko škandalov, kot prav Janša.

Nedoumljivo mi je, da ljudje vedno znova najdejo izgovore zanj. Nedoumljivo.

OK, zastopim, nekateri ste/so plačani za to, da po forumih ustvarjate bruh vsebino. Skrbijo me ostali.
- Hoc est qui sumus -

kuall ::

Meni pa je nedoumljivo, da obstajate ljudje, ki verjamete medijem, ker tako očitno lažejo. Nedoumljivo. Novinarji so en velik joke.

imagodei ::

Par postov višje sem naštel nekaj domnevnih "novinarskih rac" v zvezi z SDS in Janšo. Poskrolaj malo gor in mi prosim razloži, ali držijo ali ne. In če ne, kje se motijo.

Tvoj kolega "elfer" mi recimo ni odgovoril na naslednje:
Ali pa nemara meniš, da so zlobni "levi mediji" napačno poročali o nezakonitem najemanju kreditov pri neki Dijani iz Prijedora? A so zlobni "levi mediji" nepravično poročali, da se je Riedl nezakonito menil za posle z Zagožnom in da je slednji "za prikrojitev razpisa v korist Patrie 15. februarja 2007 od Riedla prejel 900.000 evrov, namenjenih stranki tedanjega ministrskega predsednika"? A so hudobni mediji pod diktatom iz Murgelj lažno pisali o tem, da Janez Janša ne prevzema pošte iz tožilstva? So "gnusni komunajzarski mediji" po nareku Murgeljskega PalčkaTM lagali o tem, da Janša ne zna pojasniti izvora premoženja? So ti "izprijeni levičarski mediji" objavili fake news o tem, da je The Partija naklepno skupaj zlimala oz. ponaredila dokumente tako, da je z njihovo vsebino skušala očrniti in inkriminirati predsednika RS, Danila Türka? So MSM, ta "levičarska golazen", zaspinali zgodbo o "izgubljenih" referendumskih podpisih? In potem tudi neupravičeno poročali o poskusu interpelacije Gorenaka?


Boš ti?
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

kuall ::

Tele zgodbice so mau prenapihnjene, kaj je lahko tudi res, pa tudi če je je v rangu presstitutk. Torej nič posebnega. Turk je bil itak en drugorazredni pezde, smo ga s Pahorjem lepo popucal. Pahor je fajn človk drgač, take politike rabimo, trezne, sredinske, ne radikalne. Pahor se dejansko obnaša bolj kot desni politiki v smislu, da razmišlja mirno in trezno. Levi pa se obnašajo, kot da bi najraje vse desne pobili/pozaprli, tako kot so jih njihovi predniki. NE samo desnih, tudi privatnike, tako kot pravijo tvoji strankarski kolegi iz Levice privat dohtarjem mazači, pa da je treba firme podržaviti. Zarad tega se ne boš pa nič zgražal? Čez eno ušeso not in čez drugo ven al kaj? Al pa to, da je še dosti placa v jamah za potomce domobrancev, kar levičarji dostikrat radi rečejo. Kaj praviš na to?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kuall ()

Telbanc ::

imagodei je izjavil:

V resnici lažeš sebi, nam in vsem drugim. Jasno sem ti povedal, kaj me pri Janši moti, ti se pa še kar naprej sprenevedaš. Marsikdo v slovenski politiki ima prste od marmelade, marsikdo je bil vpleten v ta ali oni škandal. Nihče pa nima za sabo toliko korupcijskih tveganj in toliko škandalov, kot prav Janša.

Nedoumljivo mi je, da ljudje vedno znova najdejo izgovore zanj. Nedoumljivo.

OK, zastopim, nekateri ste/so plačani za to, da po forumih ustvarjate bruh vsebino. Skrbijo me ostali.


Alternativa je dost hujša. In trenutno neprebavljiva. :):D

Čim sem napisal tist o nepovratnih EU sredstvih, se je število tvojih postov lepo namnožilo. :)):)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

LightBit ::

Telbanc je izjavil:

imagodei je izjavil:

V resnici lažeš sebi, nam in vsem drugim. Jasno sem ti povedal, kaj me pri Janši moti, ti se pa še kar naprej sprenevedaš. Marsikdo v slovenski politiki ima prste od marmelade, marsikdo je bil vpleten v ta ali oni škandal. Nihče pa nima za sabo toliko korupcijskih tveganj in toliko škandalov, kot prav Janša.

Nedoumljivo mi je, da ljudje vedno znova najdejo izgovore zanj. Nedoumljivo.

OK, zastopim, nekateri ste/so plačani za to, da po forumih ustvarjate bruh vsebino. Skrbijo me ostali.


Alternativa je dost hujša. In trenutno neprebavljiva. :):D

Čim sem napisal tist o nepovratnih EU sredstvih, se je število tvojih postov lepo namnožilo. :)):)):))

dild0idis ::

BTW, samo ena zadeva glede novinarske pristranosti.

Sedaj je Erjavec dobil službo v Iskratelu.

Koliko dni bi bila to prva in udarna novica vseh MSM, koliko strani bi bilo tukaj napisanih, ter koliko preiskovalnih člankov bi Pod Črto objavil, če zamenjamo imeni Karel Erjavec in Janez Janša?
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Zgodovina sprememb…

puginho ::

LightBit je izjavil:

Telbanc je izjavil:

imagodei je izjavil:

V resnici lažeš sebi, nam in vsem drugim. Jasno sem ti povedal, kaj me pri Janši moti, ti se pa še kar naprej sprenevedaš. Marsikdo v slovenski politiki ima prste od marmelade, marsikdo je bil vpleten v ta ali oni škandal. Nihče pa nima za sabo toliko korupcijskih tveganj in toliko škandalov, kot prav Janša.

Nedoumljivo mi je, da ljudje vedno znova najdejo izgovore zanj. Nedoumljivo.

OK, zastopim, nekateri ste/so plačani za to, da po forumih ustvarjate bruh vsebino. Skrbijo me ostali.


Alternativa je dost hujša. In trenutno neprebavljiva. :):D

Čim sem napisal tist o nepovratnih EU sredstvih, se je število tvojih postov lepo namnožilo. :)):)):))



Žalostno ampak resnično. Jaz bi predlagal, da ustanovijo še eno ministrstvo za razdelitev nepovratnih sredstev, minister pa bi lahko bil Snežič.

Telbanc ::

dild0idis je izjavil:

BTW, samo ena zadeva glede novinarske pristranosti.

Sedaj je Erjavec dobil službo v Iskratelu.

Koliko dni bi bila to prva in udarna novica vseh MSM, koliko strani bi bilo tukaj napisanih, ter koliko preiskovalnih člankov bi Pod Črto objavil, če zamenjamo imeni Karel Erjavec in Janez Janša?


U KPK bi bli čist penasti, NPU bi mela rdeči alarm. :D:D8-)8-)

puginho je izjavil:



Žalostno ampak resnično. Jaz bi predlagal, da ustanovijo še eno ministrstvo za razdelitev nepovratnih sredstev, minister pa bi lahko bil Snežič.


Špeglo si lah nastaviš že v Ljubjani. Pol pa špilej čistuna.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Telbanc ()
««
32 / 133
»»