» »

Gospod in pra*ica :)

Gospod in pra*ica :)

Temo vidijo: vsi
1
2
3

Gagatronix ::

Ja, ce si idiot in se obremenjujes s tem, kar vladni idioti govore. Zdrava pamet, drzi se doma, pa ne bodi prasec in si umivaj roke. Tudi ce je tvoj pimpl edina stvar ki jo primes v dnevu.

endelin ::

Tile celebrities bi se lahko malo zadržali s kritiziranjem države iz Zanzibarja, Sejšelov, Švedske...
Sploh ker jih država izdatno financira.
Neresno

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Ja, zakaj ze ? Naj pohlevno lepo drzijo betice dol ? Zaradi takih kot si ti sploh imamo tako vlado.

Gagatronix je izjavil:

Ja, zakaj ze ? Naj pohlevno lepo drzijo betice dol ? Zaradi takih kot si ti sploh imamo tako vlado.

A ti misliš da bi bilo v primeru, da bi vlado vodila, ne vem, Šivilja vse odprto?:))
U izi je bit pohleven v Zanzibarju.

Raptor F16 ::

Gagatronix je izjavil:

Mal mimo izpade ko ti tak reče "we are together in this shit" potem maš pa na drugi strani ene ki so že celo leto v garsonjeri zaprti omejeni na tistih 15-20 kvadratov.

Če bi že kdo moral pizdit in jamrat so to taki ki jih ti ukrepi res prizadanejo. Saj ne rečem da problemi celebritijev niso pomembni ker so pač celebrity ki jim gre bolje kot povprečni duši ampak resnično ne sodijo v OSPREDJE kot so vajeni.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Zgodovina sprememb…

Gospa morda joka, ker ji bo izpadlo za eno leto mastnega profita. Se zavedam da je situacija huda. A nekateri so še v dosti večjem dreku.

To pametovanje iz Zanzibarja še mene malo triggera. Haha airbnb mi kaže namestitev za 4 najcenejša varianta 6k eur za en mesec.

Slovenec oprosti marsikaj, a Zanzibarja nikoli:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

WizzardOfOZ ::

Dobro da zavist ne gori. Bi bila Slovenija pekel. Živi in pusti živeti.

Raptor F16 je izjavil:

Če bi že kdo moral pizdit in jamrat so to taki ki jih ti ukrepi res prizadanejo.

Tisti se z bedarijami, kot so potovanja nekih Štefk izza štedilnika, ne ukvarjajo. Imajo sami s sabo in s preživetjem dovolj dela.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

zobnik ::

Za sebe ima dost denarja. delavce po možnosti je kakega iz zavoda pobrala in pokasirala od države do 8000 subvencij.

Kaj, furas fovsijo ker se nisi obesil na drzavno josko ?

D3m ::

Mmmm.....joške.
|HP EliteBook|R5 6650U|

mr_chai ::

onavad najbl jamrajo taki, ki so najmanj potrebni pomoči. Kakor jaz vem je imela dolge čakalne dobe, da si sploh lahko prišel k njej na večerjo. V vseh teh letih se je pa moralo nabrati nekaj denarja. Da potem taki še subvencije dobivajo..mah..sj bv govoriti. Tako kot ultra bogati, ki sedaj dobivajo poceni kredite, praktično zastojn dnar... Ta svet gre v maloro. Počas bom začel verjet temu gospodu Varoufakisu.

Invictus ::

poweroff je izjavil:

Spoznajmo spoštovanega gospoda Braneta Dobnikarja, nekdanjega šefa nacionalnega inštituta za otroške srčne bolezni.

Ravno ta debil se je oglasil, ki je kriv za ne vem koliko smrti otrok s srčnimi napakami.

Že kirurški oddelek je zajebal marsikaj, s tem pa so še več.

Sam seveda najbrž dopustuje v Spodnjem Dupleku...

Dvojna mera hinavstva...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

lotar123 ::

Ne vem kaj se tu pizdite na dotično osebo? Subvencijo dobi tisti, ki izpolnjuje merila za to. Merila je postavila ta vlada. Mogoče se pizdite na na napačne ljudi. To bo pa verjetno težje razumeti?

Kaj pa podjetnik počne s svojim denarjem, je pa zgolj njegova osebna star in se ne tiče širše javnosti, medtem ko kar naprej pozabljate sumljive rabote politikov zadnjih 30 let. Dobro kost so vam vrgli za glodati na Prešernov dan :|

Cveto ::

Če sem jo v prvem valu morda še nekako razumel, se mi je zdaj čisto zas*ala.

-država (STO) ti plača Michelinove zvezdice
-kljub temu greš v medije in nabijaš, kako bi morala država več storiti za naš turizem
-pride korona in moraš zapreti. Država ti plača nadomestilo za plače vse zsaposlenih.
-kljub temu greš spet v medije in nabijaš, kako si bogi, da nimaš za plače zaposlenih
-ne glede na prejšnjo točko imaš očitno še vedno dovolj denarja za luksuzne počitnice na drugem koncu sveta

Tipično slovensko hiporkrisko: ne enani strani samo jamranje, da "ni za preživetje", na drugi pa velik luksuz. In takih "podjetnikov" je še precej. Recimo nek obrtnik iz vasi je bil dolžan kolegici od žene za vsaj leto dni plač. Firmi je začelo "škripat" in ji je rekel, na "stisne", da bo že itd... Rekel ji je, da če gre, ne bo dobila nič, ker potem pa sploh ne bo dohodkov. Ko je porabila vse prihranke (gre za zelo skromno osebo), kar je trajalo več kot leto, je vseeno šla in si pač našla drugo službo, njega pa tožila. Ta je seveda firmo vmes zaprl in zadeva se je vlekla še dolga leta. In point cele zgodbe: ves ta čas, ko je ta punca komaj preživela, so hodili pri temu privatniku na lepe izlete, na morje v tujino, pozimi na smučanje, otroci so obdržali vse hobije...

Ne rečem da je Ana Roš taka, verjetno je vse vse poplačala, sam ne mi fa*ing nabijat, potem pa furat luksuza. Bodi tiho in pač uživaj v temu bogatstvu in ne draži ljudi.

fikus_ ::

" da dajejo ven izjave kot so "we are all on the same ship" etc."

Pri tem je pomembno vedet, da navaden narod vesla, elita pa zraven gleda in priganja veslače.

Glede Ane, je sposobna, zna kuhat in to nekako prodajat, k michelinovim zvezdicam smo njej in še drugim finančno pomagali vsi, ki plačujemo davke, . . . Ali se bo to in kdaj vrnilo državi/ljudem je pa drugo vprašanje.

Ampak na koncu je ponavadi tako, ko gre kaj narobe (in tudi v normalnem življenju) vsak najprej poskrbi za svojo rit. Redki so ljudje, ki gledajo tudi na druge, jim nesebično pomagajo.

Cveto je izjavil:

Če sem jo v prvem valu morda še nekako razumel, se mi je zdaj čisto zas*ala.

-država (STO) ti plača Michelinove zvezdice
-kljub temu greš v medije in nabijaš, kako bi morala država več storiti za naš turizem
-pride korona in moraš zapreti. Država ti plača nadomestilo za plače vse zsaposlenih.
-kljub temu greš spet v medije in nabijaš, kako si bogi, da nimaš za plače zaposlenih
-ne glede na prejšnjo točko imaš očitno še vedno dovolj denarja za luksuzne počitnice na drugem koncu sveta

Tipično slovensko hiporkrisko: ne enani strani samo jamranje, da "ni za preživetje", na drugi pa velik luksuz. In takih "podjetnikov" je še precej. Recimo nek obrtnik iz vasi je bil dolžan kolegici od žene za vsaj leto dni plač. Firmi je začelo "škripat" in ji je rekel, na "stisne", da bo že itd... Rekel ji je, da če gre, ne bo dobila nič, ker potem pa sploh ne bo dohodkov. Ko je porabila vse prihranke (gre za zelo skromno osebo), kar je trajalo več kot leto, je vseeno šla in si pač našla drugo službo, njega pa tožila. Ta je seveda firmo vmes zaprl in zadeva se je vlekla še dolga leta. In point cele zgodbe: ves ta čas, ko je ta punca komaj preživela, so hodili pri temu privatniku na lepe izlete, na morje v tujino, pozimi na smučanje, otroci so obdržali vse hobije...

Ne rečem da je Ana Roš taka, verjetno je vse vse poplačala, sam ne mi fa*ing nabijat, potem pa furat luksuza. Bodi tiho in pač uživaj v temu bogatstvu in ne draži ljudi.

Se pravi država te zapre, ti prepove opravljanje dejavnosti, ti pa ker si dobil par kEUR od države moraš lepo sedeti doma in kimati vsemu kar ta država reče? Ni res! Ti moraš izpolniti pogoje za pomoč, ki jih je postavila država in to je to! Kar pa počneš v prostem času pa absolutno ni stvar države, še manj pa sosedovega Franca in Micke!

Država je res dala za plače(delno), vendar v gospodarstvu to ni edini strošek, jih je še ogromno, tako da kar je dala država je pljunek v morje. Recimo pri sosedih država krije 80% lanskih prihodkov, to pa je malenkostna razlika.

Drugače jaz v teh novodobnih kuharjih ne vidim neke hude dodane vrednosti za državo, vendar je to pač druga tema!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lotar123 ()

Invictus ::

Država ni zdaj čisto nič poskrbela za zaprte dejavnosti. Ja, dobiš neki drobiž. Da ne crkneš. Pa marsikomu to ni dovolj.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

poweroff ::

Pod to vlado je seveda pomembno kaj počneš v svojem prostem času. Kakšna so tvoja religijska prepričanja, kako si se organiziral v družini, itd.

To je pa značilnost totalitarizma. Da se vlada pretirano vtika v zasebno življenje posameznikov.

Kje ste zdaj zagovorniki "vitke države"?
sudo poweroff

jernejl ::

poweroff je izjavil:

Ne razumem kako si prišel od enega neumnega tvita do vitke države.
Kakorkoli, če bi bila država vitka, bi bilo manj ljudi, ki bi zasedali dovolj pomembne funkcije, da bi se tebi ali tebi podobnim o njihovih neumnostih zdelo vredno odpirati forumske teme in se zgražati nad njihovimi izjavami. :)

Raptor F16 ::

D3m je izjavil:

Mmmm.....joške.

Najraje jih imam s čokolado.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

kow ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

https://mobile.twitter.com/ErikaPlanins...

Izrazil se je neokusno, drugace pa se ni preveč zmotil :)

Drzava deli denar naokoli veliko ljudem, ki si, po meni, "tega ne zasluzijo". To se ne pomeni, da jih lahko zato javno zmerjamo.

showsover ::

Mlade. Mislim, pošteno povejmo, je družina vrlina, kamor investiraš 150% svoje krvi, potu in časa. Ampak rabiš sprostitev z mladimi. Ker pa pač nismo vsi lepi, je pač potrebno s papirjem mahati, če že nimamo btc elektronov, a ne!

kow je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

https://mobile.twitter.com/ErikaPlanins...

Izrazil se je neokusno, drugace pa se ni preveč zmotil :)

Drzava deli denar naokoli veliko ljudem, ki si, po meni, "tega ne zasluzijo". To se ne pomeni, da jih lahko zato javno zmerjamo.

Vidiš to je pa tista razlika med ljudmi. Nekateri vedo, da je vsaj neokusno o nekomu pisati da je gnoj, medtem ko se drugim to zdi prav fascinantno, ko nekoga pohodijo!

Evolve ::

res ji je hudo ja, nima za kruh
https://erar.si/prejemnik/71034625/#tra...

jebe*ti sunce tut če jo dol kamor je šla zakopljejo nekam

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

Še nisi slišal za ukrep povračila stroškov in ukrep čakanja na delo v PKP zakonih? In kaj naj sedi doma za štedilnikom in čaka na dan, ko bo lahko ponovno delala?

Če te država zapre naj ti plača vse! Ne samo stroške, moral bi dobiti povrnjen tudi izgubljen dohodek, podobno kot v AUT! Seveda je to težko razumeti, lažje je opletati tja v tri krasne!

IL_DIAVOLO ::

https://nova24tv.si/slovenija/koliko-je...

Očitno nora 24 niti ni tako nora.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Evolve ::

lotar123 je izjavil:

Še nisi slišal za ukrep povračila stroškov in ukrep čakanja na delo v PKP zakonih? In kaj naj sedi doma za štedilnikom in čaka na dan, ko bo lahko ponovno delala?

Če te država zapre naj ti plača vse! Ne samo stroške, moral bi dobiti povrnjen tudi izgubljen dohodek, podobno kot v AUT! Seveda je to težko razumeti, lažje je opletati tja v tri krasne!

pa kaj ti bluziš?

kaj pol jokca na rtv kot da nima za kruh, da ne more plačat delavcev? Da država nč ne da... pfuj še to vzet, me zanima kok slikc bi na instagramu pol iz zanzibarja

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

In zakaj ne sme izkoristit državne pomoči? Kje piše, da če dobiš pomoč ne smeš na dopust?

IL_DIAVOLO ::

Piše pa, če dobiš pomoč, ne smeš odpuščati 6 mesecev ;)

A bo šlo to razumeti gospod kapitalist?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Je mar koga odpustila? Če ga je potem naj vrača, sila preprosto!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lotar123 ()

harvey ::

poweroff je izjavil:

Pod to vlado je seveda pomembno kaj počneš v svojem prostem času. Kakšna so tvoja religijska prepričanja, kako si se organiziral v družini, itd.

To je pa značilnost totalitarizma. Da se vlada pretirano vtika v zasebno življenje posameznikov.

S čim se vlada vtika, kam kdo hodi na dopust 8-O? Mediji to razglašajo in kdaj se tudi 'vtikajo' in kakšne osebke bolj obdelajo kot je potrebno.
A to isto velja, da nikogar ne briga, kam kdo privat hodi na dopust tudi za odgovorne osebe Majbert d.o.o. ali to velja samo za praveTM?
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

sunshine403 ::

Evolve je izjavil:

kaj pol jokca na rtv kot da nima za kruh, da ne more plačat delavcev? Da država nč ne da... pfuj še to vzet, me zanima kok slikc bi na instagramu pol iz zanzibarja

Zato ker jih realno ne more. Daj preden pljuvas po vseh, ki so tako ene 700x bolj sposobni kot si sam, daj vsaj za sekundo razmisli (ja vem ni mogoce pri tebi in tebi podobnih) pa potem blebetaj.
Verjetno vsi kuharji in natakarji, ki delajo pri njej niso na minimalcih glede na to, da so eni najboljsih kuharjev in natakarjev na svetu. Dvomim, da je drzava pripravljena prevzeti njihove place na svoja ramena (meni so gladko rekli naj se jebem in naprej placujem davke in prispevke, medtem ko so mi zaprli 80% businessa). Gostilne so zaprte ze skoraj pol leta (razen kot je videti zadnje dni za ta prave). Od kje torej tebi ideja, da bi morala imeti denar za redno placevanje zaposlenih, ce ni nobenih prihodkov in moras imeti stvari zaprte?
Aja iz svojih privat prihrankov naj daje? Ja fino, upam da je tvoj sef tako bolan, da bo to delal. In ja, tudi meni se jebe zate in tebi podobne in grem iz svojih prihrankov med to epidemijo na dopust... ne bos verjel v tujino! Ker ko bo tega jebenega lockdowna koncno enkrat konec, bom raje delal kot pa takrat dopust vzel. Vem pa da je za umsko zaostalo rajo na minimalcih to nepredstavljivo.

Če se ne pišeš prav se bo vlada vtikala v to kdaj in kam greš na dopust (pa katere veroizpovedi si). Če se pa pišeš prav, ti pa še celo gostilno odprejo v nasprotju z vsemi predpisi.

Upam samo, da se ne bo pozabilo do volitev. >:D
sudo poweroff

feryz ::

Nekako razumem, da javno sektorašem ni jasno, kako se denar služi, ker pada z neba. Sem spada, recimo, tudi gnoj iz te teme.
Ampak vsaj uporabniki slotech foruma bi naj se smatrali kot bolj inteligentne. Dajte ločiti osebne in poslovne finance. Vam bo marsikaj bolj jasno v življenju.
Puklavec in kompanija se delajo glupe in to enačijo. Da lahko kradejo državni denar.
Pri privatnikih pa ne gre za to. Eno je firma, drugo je življenje.

Kar se tiče prejete pomoči in ostalega, je stvar tudi popolnoma jasna. To ni nobena pomoč, ampak nadomestilo, ker se je neki plešast idiot odločil, da privatniki ne smemo več delati. Kar se njega tiče, lahko pocrkamo in se poslovimo od let garanja in vloženih lastnih sredstev.
To nadomestilo bomo morali seveda tudi vrniti. In to ne "davkoplačevalci", kamor se po neki goljufiji štejejo tudi politiki, policaji, zdravniki ... in ostali, ki pobrane davke tlačijo v svoj žep, ampak zgolj tisti, ki dejansko nekaj ustvarjajo. Tudi Roševka.

Daleč od tega, da bi bil njen fan, ampak ne more neki gnoj, ki živi od njenega denarja, takole srati po njej.

Problem je, da očitno lahko in to nekaznovano, precejšen delež ljudi ga pa pri tem še celo podpira.

Mogoče pa še prijazen nasvet zate: ne meči vseh v isti koš.
sudo poweroff

SmeskoSnezak ::

Mal off-topic, sam ce ta Ana bla brihtna, je ravno nekje v Januarju bila akcija poletov za Zanzibar okoli 50eur :) Sicer so od 300eur in navzgor. Zivljenje na Zanzibarju pa je tud v povprecju okoli 50eur na dan. Kako pa vodi poslovno evidenco in tisto njeno kuhinjo, pa nisem preverjala.
Smeska
LP
@ Pusti soncu v srce... @

poweroff je izjavil:

Mogoče pa še prijazen nasvet zate: ne meči vseh v isti koš.
A mi tole razložiš? Če slučajno leti na javni sektor, potem je to dejstvo. Ne moreš vzeti iz vreče pobranih davkov 100, dati nazaj 50 in trditi, da davke plačuješ. Nekdo drug jih zate.

Ja, lahko razložim.

Jaz sem del širšega javnega sektorja, financira se pa moj oddelek v 95% z denarjem pridobljenim iz tujih projektov in na trgu. Če ni projektov, ni denarja, ni moje službe. S tem, da ker smo v sistemu javnih plač, si ne moremo izplačati višjih plač v primeru, da dobimo veliko projektov. Ko je pa projektov malo, pa nam nihče ne pomaga z dodatnim denarjem.

Po drugi strani imaš zasebne firme, ki imajo 90%+ financiranje iz poslov z državo in to dolgoročno. Se pravi so dolgoročno in stabilno financirani od države. Ampak ja, oni so zasebni sektor. Trpijo na trgu. Right.
sudo poweroff

ki imajo 90%+ financiranje iz poslov z državo in to dolgoročno.

NVO bomo ukinili. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Nope tisto je trgovsko podjetje. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

sunshine403 ::

feryz je izjavil:

A mi tole razložiš? Če slučajno leti na javni sektor, potem je to dejstvo. Ne moreš vzeti iz vreče pobranih davkov 100, dati nazaj 50 in trditi, da davke plačuješ. Nekdo drug jih zate.

Saj zares ni tako komplicirano kot izgleda, ker tocno isto jaz razlagam ze 20 let, ampak problem je v tem, da vecina (ce ne kar vsi) v javnem sektorju tega nocejo razumeti. Ni da ne razumejo, vsaj upam da res niso taksni idioti, ampak preprosto nocejo razumeti.

Ja, ok Matthai, ampak predvidevam, da nisi policaj, zdravnik ...
Saj lahko tudi policaj doprinese v proračun, če oglobi tujca (če Slovenca, samo preloži iz enega v drugi žep), tudi zdravnik zdravi tujce za njihov denar, učitelj uči...
Ampak to so zgolj drobne izjeme. Nekako takšno težo imajo, kot če v Vipavski dolini prdneš in misliš, da boš zaradi tega spremenil brzino burje. Less than zero.

nejcek74 ::

feryz je izjavil:

Ja, ok Matthai, ampak predvidevam, da nisi policaj, zdravnik ...
Saj lahko tudi policaj doprinese v proračun, če oglobi tujca (če Slovenca, samo preloži iz enega v drugi žep), tudi zdravnik zdravi tujce za njihov denar, učitelj uči...
Ampak to so zgolj drobne izjeme. Nekako takšno težo imajo, kot če v Vipavski dolini prdneš in misliš, da boš zaradi tega spremenil brzino burje. Less than zero.

ni važno ali policaj napiše kazen tujcu ali domačinu
ni važno ali hlebec speče državni uradnik ali privatnik
ni važno ali si ta hlebec kupil od prvega, ali drugega
ni važno ali je zdravnik zasebnik ali del javne uprave
Če pustimo ob strani policaja in njegove kazni, je s stališča ekonomije in BDP-ja popolnoma vseeno kdo izvede storitev (javni uradnik ali zasebnik), važna je sama izvedena storitev. Torej, skupna vsota storitev in blaga (aka GDP) se poveča z le samim pojavom prvega ali drugega, ocenimo pa jo z enotnim merilnimi sistemom - količino valute (kjer pride v igro smiselnost izvedbe le te, oziroma cena). V tvojem sestavke je narobe čisto vse. Na koncu bi moralo biti: "a little bit more than zero" in to je točno, kjer je dejanje posameznika v gospodarstvu.
Why Real GDP Is the Real Deal
Za šoferja kamijona (in njegove najemnike) so potni list in vozniško dovoljenje ter meddržavni dogovor a tovornem tranzitu vredni gromozanski faktor več kot je za njih kadarkoli plačal državnemu uradniku za njihovo izdajo, ter tudi veliko več kot je sama izdaja teh papirjev stala državo.
Upam, da razumeš da proizvod ni samo krompir z njive pa motika iz tovarne v Muti.

Mešaš potrebne in uporabne storitve z dodano vrednostjo, ki prispeva v skupno blagajno.
Seveda ekonomisti drek lepše zapakirajo, ampak pod črto ostane drek.

Za šoferja kamiona je potni list in vozniško dovoljenje vreden toliko, kot sem napisal zgoraj. Less than zero. Malo premisli, za koga so ti sekret papirji kaj vredni in komu koristijo. Ter zakaj sploh so. Skupaj z ostalimi kvadriljoni papirjev, ki jih moramo imeti v življenju.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: nejcek74 ()

Poglejmo si še en primer trdega komunizma v naši deželi.

To, da je "spoštovani" gospod predlagal nacionalizacijo gostilne Ane Roš (ker pač rada posluša Bella Ciao), očitno ni ekraten zdrs v trdi komunizem.

Zdaj nacionalizacijo odkrito promovirajo tudi na Nova24TV:
Tomaž Vesel naj se razreši, honorar pri FIFI pa se zaseže v korist države!

Moram reči, da kot levičar ne podpiram takšnih leninističnih ukrepov, sem pa presenečen, ko vidim, da se trdi komunizem v Slovenijo vrača skozi velika vrata. :))
sudo poweroff

igor0203 ::

Potrebujemo več takih kot je Ana Roš, saj z dobrim delom tudi navzven predstavlja našo malo državo. In če ugledni BBC piše tako o njej, potem le nekaj dela prav.

The Chef who put Slovenia on the map

Ne rabimo pa anti-reklame, katero nam dela največji cepec v državi in Slovenijo na zemljevid postavlja z napačnimi besedami in dejanji.

luli ::

poweroff je izjavil:

Jaz res ne vidim problema.

Ana Roš si je denar trdo prislužila z lastnim delom in talentom. Državo je zapustila legalno. Na dopust je šla z lasnim denarjem in legalno. Ko se bo vrnila, bo pač po zakonu v karanteni.

In če so ji komunistične himne všeč, je to stvar njenega okusa in svobode, da si sama izbere politično prepričanje.

Da pa potem od toksično mačističnih desničarjev dobi takele zmerljivke in predloge po nacionalizaciji, pa največ pove o toksičnem desničarstvu. ;)

In ja, ne poznam je osebno, je pa zame Gospa z veliko začetnico.

Ti nikoli nisi ničesar videl in razumel, ker si barvno slep. Že večkrat videno. Mimogrede koliko je Slovenija vložila v Ano Roš direktno in indirektno s tem da je plačala drago članarino za elitni klub. In koliko je Ana Roš vrnila preko davkov. Vse se da izračunati.

Meizu ::

Saj zares ni tako komplicirano kot izgleda, ker tocno isto jaz razlagam ze 20 let, ampak problem je v tem, da vecina (ce ne kar vsi) v javnem sektorju tega nocejo razumeti. Ni da ne razumejo, vsaj upam da res niso taksni idioti, ampak preprosto nocejo razumeti.

A zasebniki potem ta denar čarajo pa od kje?

VES denar je en sam davek. Razen če si plačan od podjetja iz planeta Jupiter. Potem je možno govoriti, da služiš zemlji unikaten denar. Sam potem si to - unikat - nobody's business.

Pa izračunaj, skupaj s svojimi SDS-ovci, ki so podporniki multikulturalizma, podporniki albanske skupnosti v Sloveniji in zagovorniki nacionalizacije. :))

In, boste skupaj s prijatelji iz Nova24 nacionalizirali še njeno gostilno, ali kako? >:D
sudo poweroff

Razkrinkana astroturfing operacija proti Ani Roš:

https://podcrto.si/astroturfing-2-del-k...

Očitno je SDS skrajnežev malo, zato skušajo umetno ustvarjati vtis, da jih je cela množica. Ko bo tole strmoglavilo na volitvah, bo veliko joka... :))
sudo poweroff
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje kupit macbook air M1 v Sloveniji

Oddelek: Kaj kupiti
304887 (3989) c3p0
»

Martin Strel je postal zelo uspešen človek (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13216950 (8537) Assass1n
»

Michelinove zvezdice (strani: 1 2 3 4 5 )

23227674 (20658) gruntfürmich
»

Podeljevanje državnega denarja vsevprek

151857 (1139) Ladjar

Več podobnih tem