Forum » Loža » Nedostopne spletne strani in opozorila neoserv.si
Nedostopne spletne strani in opozorila neoserv.si
APPluk ::
Pozdravljeni,
v zadnjih parih minutah mi je pri brskanju po spletu (v Safariju na iPhonu, tako da o virusih malo dvomim) vrglo ven opozorila od neoserv.si in sicer prvič, da je moj IP blokiran, drugič in večkrat, da paket gostovanja ni aktiven in potem še nekja v zvezi s cPanel.
To se je pojavilo vsaj pri neurje.si, ride-sport.si in pri še nekaj slovenskih spletnih straneh.
Imajo oni kakšne težave al je problem pri meni oz. zakaj se to pojavlja?
v zadnjih parih minutah mi je pri brskanju po spletu (v Safariju na iPhonu, tako da o virusih malo dvomim) vrglo ven opozorila od neoserv.si in sicer prvič, da je moj IP blokiran, drugič in večkrat, da paket gostovanja ni aktiven in potem še nekja v zvezi s cPanel.
To se je pojavilo vsaj pri neurje.si, ride-sport.si in pri še nekaj slovenskih spletnih straneh.
Imajo oni kakšne težave al je problem pri meni oz. zakaj se to pojavlja?
- spremenilo: APPluk ()
golf3 ::
Danes ponoči so nekaj razporejali spletne na različne serverje, je tudi meni nekaj zaribalo.
Ni nujno da je v tem problem, ampak je zelo možno.
Ni nujno da je v tem problem, ampak je zelo možno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: golf3 ()
Voluharr ::
cPanel+CloudLinux veliko blokad naredi ob nepravilnih loginih iz določenega IPja, največkrat napačen password za mail client.
Če si na LTEju moraš vedet, da preko istega IPja dostopa veliko uporabnikov in ni nujno, da je bila krivda na tvoji strani.
Če hočeš kaj rešit jih boš moral kontaktirat.
Moram pa reč da so kar heroji, da se to spravijo delat v petek pred polnočjo, ko je še vedno kar dosti obiska.
To se dela ob treh zjutraj, pa še takrat dobiš email od nekoga, ki ni mogel spat.
Če si na LTEju moraš vedet, da preko istega IPja dostopa veliko uporabnikov in ni nujno, da je bila krivda na tvoji strani.
Če hočeš kaj rešit jih boš moral kontaktirat.
Moram pa reč da so kar heroji, da se to spravijo delat v petek pred polnočjo, ko je še vedno kar dosti obiska.
To se dela ob treh zjutraj, pa še takrat dobiš email od nekoga, ki ni mogel spat.
Backup, VPS, kolokacija: https://reavisys.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priporočila za VPS hostingOddelek: Omrežja in internet | 2569 (1669) | Voluharr |
» | 1 IP več StrežnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2437 (1888) | Mesar |
» | Web hosting doma platformaOddelek: Pomoč in nasveti | 3158 (2760) | SeMiNeSanja |
» | cPanel dostopOddelek: Izdelava spletišč | 1382 (1060) | Millikan |
» | Gostovanje PHP, MySQLOddelek: Izdelava spletišč | 8735 (8067) | _Dejan_ |