Forum » Pomoč in nasveti » Outlook in tipkovnica !?!
Outlook in tipkovnica !?!
Nocko ::
Ciao!
Spet jaz!
Imam pa naslednji problem, po dolgem času sem si zopet naložil Outlook in ga začel uporabljati, a se mi je pojavil naslednji problem. Bilo kaj želim v Outlooku napisat, mi v uporabo stopi angleška tipovnica, tako zamenjane nekatere črke in znaki!
Sedaj pa me zanima kje bi lahko to spremenil, kolk vem pa je cel Officev pakev v slovenskem jeziku!
Hvala za pomoč že v naprej!
Lp!
@ Nocko
Spet jaz!
Imam pa naslednji problem, po dolgem času sem si zopet naložil Outlook in ga začel uporabljati, a se mi je pojavil naslednji problem. Bilo kaj želim v Outlooku napisat, mi v uporabo stopi angleška tipovnica, tako zamenjane nekatere črke in znaki!
Sedaj pa me zanima kje bi lahko to spremenil, kolk vem pa je cel Officev pakev v slovenskem jeziku!
Hvala za pomoč že v naprej!
Lp!
@ Nocko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook express in shranjevanje prispele pošteOddelek: Programska oprema | 1843 (1716) | Rokic |
» | Outlook & Gmail problemOddelek: Programska oprema | 1271 (1164) | Hopsiboy |
» | restatranje pc-ja v nedogled--->virus??Oddelek: Pomoč in nasveti | 990 (897) | borisk |
» | Microsoft Outlook- kje so vse shranjene datoteke?!Oddelek: Programska oprema | 2843 (2713) | smrekca |
» | Vodič oz. dobri nasveti za ponovno inštalacijo računalaOddelek: Operacijski sistemi | 998 (804) | BlackHole |