» »

Finte AliExpress prodajalcev

Finte AliExpress prodajalcev

poweroff ::

Predlagam, da si tule izmenjamo izkušnje s fintami AliExpress prodajalcev.

Moja aktualna izkušnja. Kupujem nek USB dongle, ki je bil v času prodaje oglaševan za ceno 5,59 EUR in free shipment (iz Kitajske).

Zadevo naročim in naslednji dan me pričaka sporočilo, da "due to the epidemic and regional reasons, you need to increase the freight by 2 $. This will ensure the safe delivery of your goods. If you don't want to make up the freight.Could you please kindly cancel the order with the reason of " buyer do not want this goods " or “other reason”? We can cancel it for you only when you choose one of this two reasons."

Zadevo sem ignoriral (oz. do danes sploh nisem opazil tega sporočila, se pa danes isti ključek prodaja po ceni 5,62 EUR (in še vedno free shipment).

Druga stvar... zadeva je menda v PostNL sorting centru... vsaj tako kaže njihov tracker. Se pravi je na Nizozemskem?

Verjetno ne, ker ko grem na nek European tracker, pa piše, da je v sorting centru na Hrvaškem.

Tretja finta... pri dosti atriklih piše "shipped by air". Kar je po mojem mnenju gladka laž. Enkrat sem gledal ko se na trackingu pojavljajo neki kraji in kolikor sem potem uspel ugotoviti ima AliExpress lasten vlak, s katerim dostavlja blago v Evropo (med drugim gre tudi skozi Sarajevo). Zato stvari "po zraku" potujejo par mesecev...

Pa vaše izkušnje?
sudo poweroff
  • zaklenil: bluefish ()

val46 ::

Imaš že namensko temo o AliExpresu...
Naročanje preko Aliexpress

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naročanje preko Aliexpress (strani: 1 2 3 4193 194 195 196 )

Oddelek: Loža
97561735298 (5759) MIHAc27
»

Aliexpress dostava (strani: 1 2 )

6515809 (9549) Luka99
»

Kaj je z našo pošto narobe ?

355118 (2922) d4vid
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

8531517 (25544) darkolord
»

Aliexpress je nateg (strani: 1 2 )

7724854 (16844) MIHAc27

Več podobnih tem