» »

Mankajoči direktorij na disku

Mankajoči direktorij na disku

_rainbow_ ::

Lep pozdrav,

Danes se je na mojem disku prišlo do zelo zanimive situacije. Opravil sem scandisk ter nato defrag na dveh diskih. Pri defragu na drugem disku mi je javil da ni zahtevanih 15% prostora in če hočem vseeno nadavljevati. Pordil sem nadaljevanje. Po končanem defragu sem opazil da manjka en celoten direktorij na drugem disku. Ko pogledam vsebino diska mi prikaže da je zasedenega 31 GB, ko pa označim vse skupaj in pogledam pod properties koliko je vse skupaj veliko pokaže številko 27GB. Nagradno vprašanje se glasi kam je šel en cel direktorij v katerem se je nahajalo 4GB podatkov. Naložil sem Partition Magic, vendar ne prikaže nič novega. Trenutno pa mi teče VirtualLab (nek HDD recovery) in še ni končal. Sem brez idej kaj bi se lahko še zgodilo in kaj naj naredim da dobim direktorij nazaj.

sistem == Win XP...

ERGY wtf?

Update: VirtualLab ni našel ničesar pametnega.

Damn

Ponavadi če so datoteke izbrisane, še nekaj časa kaže kot da so še nadisku, in nato po restartu ne kaže več. Danes pa mi po restartu še vedno kaže povsem isto. Manjka 4GB diska.

Včeraj sem si naložil še nek File Recovery, ki obnavlja že izbrisane datoteke, vendar ne najde tega direktorija, ali katerega koli dela direktorija. Kaj pa če se izbere tisto kao zadnje stabilno sanje winsow, bi to mogoče vrnilo podatke na disk?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Defragmantacija hibridnega diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
203799 (3461) stewo
»

Prenosnik, kje je prazen prostor na disku!

101172 (966) Realman
»

Outlook express težava - kam je šlo 900 emailov?!?!

191755 (1262) DrSergioDJ
»

kako rešiti disk?

81199 (893) Svasko
»

Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
534618 (3972) Boky

Več podobnih tem