Forum » Pomoč in nasveti » Lučka za delovanje procesorja in HDD stalno sveti
Lučka za delovanje procesorja in HDD stalno sveti
Polmar ::
Pozdravljeni,
Imam problem, zadnje 3 tedne mi lučka za delovanje procesorja, oziroma diska (glej foto) stalno sveti. Imam računalnik s procesorjem I5 5700, 8GB rama, 1x SSD 256 GB in 1x 1TB HHD. Preveril delovanje CPU in tam od 1% - 2%, včasih še manj, Delovanje rama je od 25 - 30%, temperatura SSD diska je okrog 40°C, matične plošče 32°C, procesorja okrog 40°C. Zasedenost SSD je okrog 80%, HDD pa le 20%.
Pregledal sem tudi procese, vendar na najdem kaj bi bilo narobe. Ko grem v upravitelja opravil, se v ozadju ne izvaja nobeden proces.
Prosim za bilo kakšen nasvet, rešitev.
Imam problem, zadnje 3 tedne mi lučka za delovanje procesorja, oziroma diska (glej foto) stalno sveti. Imam računalnik s procesorjem I5 5700, 8GB rama, 1x SSD 256 GB in 1x 1TB HHD. Preveril delovanje CPU in tam od 1% - 2%, včasih še manj, Delovanje rama je od 25 - 30%, temperatura SSD diska je okrog 40°C, matične plošče 32°C, procesorja okrog 40°C. Zasedenost SSD je okrog 80%, HDD pa le 20%.
Pregledal sem tudi procese, vendar na najdem kaj bi bilo narobe. Ko grem v upravitelja opravil, se v ozadju ne izvaja nobeden proces.
Prosim za bilo kakšen nasvet, rešitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je obsedel hudič (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7240 (5186) | GTX970 |
» | P5K Deluxe & CNPS9700 NTOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1082 (1002) | Tattoer |
» | Maxtor 80 GB disk čez 55°C. Je to nevarno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 941 (747) | Hux |
» | Temp AMD athlon XP 1800+?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1049 (785) | Boško |