Novice » Android » Samsung predstavil nove Galaxyje S21
grizl ::
Oj,
k S21 ultra je menda mogoče dobiti pisalo. Zanima me kako se pisalo obnese v dežju. Če "tapkaš" s prsti in je ekran moker se mu pogosto odpelje. Ali je z uporabo pisala enako.....
k S21 ultra je menda mogoče dobiti pisalo. Zanima me kako se pisalo obnese v dežju. Če "tapkaš" s prsti in je ekran moker se mu pogosto odpelje. Ali je z uporabo pisala enako.....
chucki ::
Danes dobil na mail od Janus, da imam garancijo 3 leta. Buds pro in galaxy tag pa sem ze tudi dobil :)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
ScottDJ_ ::
Pozdravljeni!
Včeraj je bil na S21 update. Po updejtu ne deluje niti wifi, niti klicat ne morem. Piše "Ni registrirano v omrežju". Tudi boljša polovica ima enak telefon, enak problem. Še kdo od vas, ali imava samo midva ta problem? Kaj narediti?
Lep pozdrav
Včeraj je bil na S21 update. Po updejtu ne deluje niti wifi, niti klicat ne morem. Piše "Ni registrirano v omrežju". Tudi boljša polovica ima enak telefon, enak problem. Še kdo od vas, ali imava samo midva ta problem? Kaj narediti?
Lep pozdrav
m0LN4r ::
Hmm, bolsa polovica ima S21 z updejtom pa nismo nic opazili.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung pokazal Galaxy S10 Lite in Note 10 LiteOddelek: Novice / Android | 9268 (6331) | Bellzmet |
» | Motorola predstavila Droid Turbo 2 z nezlomljivim zaslonom in manjšega brata Droid MaOddelek: Novice / Android | 14363 (11738) | MrStein |
» | Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 44007 (35255) | boolsheat |
» | OnePlus 2 nadaljuje po stopinjah predhodnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25771 (17880) | PrimozR |