» »

GROŽNJE! : Zgodba z vdori na Telemach/prevarami z DIMOCO sms klubi se razpleta..

GROŽNJE! : Zgodba z vdori na Telemach/prevarami z DIMOCO sms klubi se razpleta..

soursecode ::

Septembra 2020 se se zgodili vdori/zlorabe na Telemachu glede prijave plačljive goljufive sms klube brez privolitve uporabnika, kar je Telemach tudi sam priznal. Na twiterju so posredni dokazi, da je domnevno vpleten tudi dokaj znan slovenski youtuber imenovan "Not Aleks", gre za Aleksandra Đorđevića (kot je razvidno z njegovovega Youtube kanala), ki je tudi grozil- več v nadaljevanju. Lahko da gre za vdor v sistem telemacha ali pa je to delo enega zaposlenega tam..
Mnogo uporabnikov se je javilo na Slotechu ki so bili včlanjeni v goljufivi in plačljivi sms klub brez njihove privolitve!









NTH sms prevare: https://slo-tech.com/forum/t771690/99
SMS prevara 6655: sms prevara 6655

Twit o katerem je govora:

Originalen link do twita: https://twitter.com/koldeks/status/1304...

Navajam: "Not Aleks vsakega fehta za fonsko, zato da napiše enemu svojemu prijatelu, ko owna določene serverje in zna dobit ip, ampak ne ddosa in po ta ip searchne na spletni strani, odvisno je kaj maš Telemach, t2, A1 ipd. In pol ko on napiše not ip, mu pošlje kodo za verifikacijo za dostop do tvojih podatkov in pol ko ma tvojo telefonsko sam naredi da ma on kao tvoj telefon in vidi kodo in jo napiše in ma vse tvoje podatke. In pol ti pole pošlje na fon. (identifikajski sms). To je poslalo nayu pa meni, naju ene par ur po tem ko se je kregal z njim, meni pa 1 dan po tem ko je rekel da bo zvedel kje živim."

Oseba not aleks je tudi grozila in fehtala otroke na gejming streamu za telefonske številke:

Tale posnetek vam bo vzel sapo, kok je loh človek tolk glup in debilen (začne se od 7 sekunde naprej):


Navajam:

Aleksander Đorđevič: " Pička a, pičkica mala. Kva je pičkica. Kva je? Prkvrtnite si mudonja. Pol pa ne upaš dat cifre pičkica mala. A pičkica mala a. Pol se pa ne gremo a. Upaš prek Wordneta odpirat usta, sam pol se pa ustrašiš ko pride do cifre. Pa ajde da vidmo kako bom šel za rešetke, mamu ti jebem v usta. Mamu ti jebem. Mamu ti jebem v usta. A nisem SŁovenski državljan? Ja pol si pa mal neumnen če to misliš"

Kakšno je vaše mnenje glede na vse skupaj?..
  • zaklenil: bluefish ()

soursecode ::

Kakšno je vaše mnenje glede na vse skupaj? Zanimivo kako globoko vsi ti "mafijski posli" sežejo..

Zgodovina sprememb…

Rias Gremory ::

Prijava na policijo?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

HappyPills ::

Policija...

ajdov ::

Batina je iz raja izašla

svecka ::

Najbolje da posreduješ podatke na policijo zaradi množičnih goljufij, zlorabo osebnih podatkov in podpisovanje pogodb v imenu drugih oseb z namenom pridobitve protipravnega premoženja.

Prav tako posredujte podatke operaterjem in zahtevajte ukrepe, drugače se boste obrnili na medije, kar bo nedvomno škodovalo njihovem ugledu v koliko se izkaže da prevarant deluje kot njihov zaposleni.

soursecode ::

Obrnili smo se na Telemach kjer zadevo pometajo pod preprogo in se delajo da to ni njihova stvar. Še več: oni imajo kao zabeleženo da smo mi poslali sms z besedo "DA", kar je seveda čista laž. Obrnili smo se tudi na SICRT in AKOS, preiskave tečejo. Glede policije je pomoje najbolje da se prijavi takrat ko bo na volje še več obremenilnih dokazov, ker če narediš prijavivo prezgodaj se lahko zgodi da primer zavrejo in ko je enkrat primer za policijo zaključen takrat je zaključen..

Zgodovina sprememb…

bluefish ::



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čudno delovanje novega trdega diska (Toshiba P300 4TB))

Oddelek: Pomoč in nasveti
72299 (1660) st12
»

koliko prenosa podatkov ustvarite na mesec

Oddelek: Omrežja in internet
324405 (3041) Izvijač
»

SpaceX - Interplanetary Transport System (ITS)

Oddelek: Znanost in tehnologija
101593 (875) hammock

Polandball (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
667653 (4411) D3m

Več podobnih tem