Forum » Loža » Aplikacije za (agilno) vodenje projektov
Aplikacije za (agilno) vodenje projektov
jan277 ::
Pozdravljeni,
v okviru projektne naloge na faksu malo raziskujem katere aplikacije se uporabljajo za (agilno) vodenje projektov in kakšnih izboljšav si uporabniki želijo. Pri nas v službi se uporablja Jira, za osebne side projekte pa sem do sedaj uporabljal Trello. Med tem ko zbiram feedbacke sem ugotovil, da kar nekaj uporabnikov uporablja Linear.app, ki me je popolnoma navdušil s svojo enostavnostjo in minimalističnim videzom in sem ga že zamenjal za Trello.
Da bi lahko zbral povratne informacije sem pripravil kratko anketo. Hvalažen bom za vsak oddan feedback v obliki rešene ankete ali kakšnega komentarja.
Povezava do Google ankete: https://forms.gle/38mkUtpB8hxbJudaA
v okviru projektne naloge na faksu malo raziskujem katere aplikacije se uporabljajo za (agilno) vodenje projektov in kakšnih izboljšav si uporabniki želijo. Pri nas v službi se uporablja Jira, za osebne side projekte pa sem do sedaj uporabljal Trello. Med tem ko zbiram feedbacke sem ugotovil, da kar nekaj uporabnikov uporablja Linear.app, ki me je popolnoma navdušil s svojo enostavnostjo in minimalističnim videzom in sem ga že zamenjal za Trello.
Da bi lahko zbral povratne informacije sem pripravil kratko anketo. Hvalažen bom za vsak oddan feedback v obliki rešene ankete ali kakšnega komentarja.
Povezava do Google ankete: https://forms.gle/38mkUtpB8hxbJudaA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera resitev za delo na projektih je sifrirana, zasebna?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (752) | Teii |
» | Oblačna alternativa za Jiro (brezplačna)Oddelek: Programska oprema | 971 (682) | dunda |
» | Nekaj kot post-it listki na tabliOddelek: Programska oprema | 2561 (1717) | crypt0 |
» | Anketa na temo zasebnostiOddelek: Loža | 1568 (1137) | pa3k |
» | Program za vodenje opravil/projektovOddelek: Programska oprema | 1315 (1138) | jype |