» »

Kateri joystick / igralna palica kupiti?

Kateri joystick / igralna palica kupiti?

lonewolf_ ::

Torej, kot pravi naslov, katera igralna palica bi se priporočala za nakup? Sem sprobal na desetletje stari palici thrustmaster, ampak nežnih gibov več ne zazna, vse kar je pa na polno pa ne pride prav v novejših simulatorjih letenja. No, preigral sem nešteto ur Red Ace Squadron leta nazaj, ampak tale stara palica enostavno zašteka v določenih gibih, tako, da bi nabavil nekaj novega.

Definitivno ne bi rad dal več kot 100€ za to, ker glede na to koliko igram simulacije bo še to preveč.

Najbolj mi je v oči padla Logitechova xtreme 3d pro igralna palica za ~65€, ampak je nima niti ena štacuna v slo, niti EU amazon... Vse cenejše variante me po reviewih niso ravno prepričale, niti če so cenejše.

Torej, ima kdo kakšno priporočilo?
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

ToniT ::

Jaz imam Logitech Extreme 3d pro viška. Je minimalno uporabljena, ker sem takoj kupil Force 3d pro.

skyline ::

Priporočam vsaj nekaj, kar ma še throttle posebej. T16000M ali Saitek (Logitech) X52.

Lahko tudi nekaj rabljenega, da prideš znotraj budgeta.

lonewolf_ ::

Skoraj petina kupcev na amazonu se pritožuje nad Thrustmaster igralnimi palicami, vsaj temi, ki so pod 100€.. Baje da ne zdržijo ravno dolgo, crkujejo po pol leta...

Jaz imam Logitech Extreme 3d pro viška.

Za prodajo?
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

ToniT ::

Za prodajo. Itak že nekaj časa leži, otroci pa imajo rajši PS4 in igralne ročke...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Volan in ostalo

Oddelek: Konzole
445243 (3037) DamijanD
»

Kateri JOYSTICK?

Oddelek: Kaj kupiti
172472 (2285) kurjač
»