Forum » Pomoč in nasveti » IQOS eCigarete - garancija
IQOS eCigarete - garancija
ultralord21 ::
Zdravo!
Sem registriran uporabnik iqos naprave. Pred 3 mesci sem na petrolu kupil napravo in so me prisilili da se registriram, kot njihov clan imam moznost uveljavljat garancijo. Ce nisi clan tega ne mores(debilno). Naprava mi ne polni drzala zato sem sel na petro kjer sm kupil iqos, z original racunom. Rekli so da rabim nekaksno kodo ki dem jo prijel na mail. Drugac garancije ne morem uveljavljat. Kaj narediti ce nimam te kode.?? Hvala za pomoc
Sem registriran uporabnik iqos naprave. Pred 3 mesci sem na petrolu kupil napravo in so me prisilili da se registriram, kot njihov clan imam moznost uveljavljat garancijo. Ce nisi clan tega ne mores(debilno). Naprava mi ne polni drzala zato sem sel na petro kjer sm kupil iqos, z original racunom. Rekli so da rabim nekaksno kodo ki dem jo prijel na mail. Drugac garancije ne morem uveljavljat. Kaj narediti ce nimam te kode.?? Hvala za pomoc
harvey ::
ultralord21 je izjavil:
Kaj narediti ce nimam te kode.?? Hvala za pomoc
Prebereš garancijske pogoje, obrneš se za pojasnilo na brezplačno svetovanje potrošnikov kako je s kodamimi, registracijami in uveljavljanjem garancije in potem oborožen s temi informacijami kontaktiraš prodajalca.
https://www.gov.si/teme/svetovanje-potr...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iqos izkušnjeOddelek: Loža | 61421 (2197) | Valentino |
» | Windows 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 5373 (1686) | opeter |
⊘ | Kajenje v stanovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7050 (5398) | JaGuArKa#1 |
» | S4 šteka v igrah (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7974 (7282) | first_line |
» | Servis Kotar d.o.o. in moja izkušnja! (prosim za nasvet) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27012 (23773) | kuglvinkl |