Forum » Pomoč in nasveti » Racunalnik mi kar posilja psto
Racunalnik mi kar posilja psto
dean444 ::
Ker imam instaliranega nortona mi scenira odhajajočo pošto zato vidim da kar naprej skeniro neko pošto v ogromnih količinah.
Z amisa so me prav tako obvestili o tem in da me bodo izključili iz omrežja če se bo to nadeljevalo . Sem ze poskusil z ad-awere in še z nekimi programi kar so zaznali sem izbrisal toda vseeno računalnik se kar pošilja posto.
Če kdo ve kaj bi lahko bilo bi ga prosil za pomoč. Hvala
Z amisa so me prav tako obvestili o tem in da me bodo izključili iz omrežja če se bo to nadeljevalo . Sem ze poskusil z ad-awere in še z nekimi programi kar so zaznali sem izbrisal toda vseeno računalnik se kar pošilja posto.
Če kdo ve kaj bi lahko bilo bi ga prosil za pomoč. Hvala
ToniT ::
Imaš nek virus oz. črv, ki ti pošilja pošto. Če ne veš, kaj je to, potem je najboljše formatirati disk in na novo namestiti sistem.
ERGY ::
Verjetnost, da imas Backdoor je zelo velika za to se niti ne cudi. Verjetno si na net prikloplen 24h na dan in 7dni/teden, zato ima nekdo sanso, da te izrabi na lep nacin.
DMouse ::
Tako kot je Toni povedal. Če se ti ne da inštalirat windowsov na novo, si namesti en antivirusni program samo toliko da ugotoviš kateri virus imaš, potem pa na www.symantec.com/avcenter poišči navodila za odstranitev.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo odgovarja na mail z mojega naslovaOddelek: Omrežja in internet | 1313 (869) | mat xxl |
» | Vdor v računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2259 (1947) | SeMiNeSanja |
» | outlook - postaOddelek: Pomoč in nasveti | 2161 (2116) | toxius |
» | e-mail naslov in SPAM problemOddelek: Omrežja in internet | 1653 (1487) | alef |
» | Norton Antivirus strikes again (mail problem)Oddelek: Programska oprema | 1421 (1239) | Jeebs |