Forum » Programska oprema » "pisani" fonti
"pisani" fonti
fictionel ::
Živjo!
A ma kdo take fonte k zgledajo k pisane črke--tko k nj bi u OŠ v zvezke pisal :D (upam, da razumete)
bi prosu če mi jih pošlje na mail
hvala!
A ma kdo take fonte k zgledajo k pisane črke--tko k nj bi u OŠ v zvezke pisal :D (upam, da razumete)
bi prosu če mi jih pošlje na mail
hvala!
Slowenc ::
Kolk pa maš velik mail box?
Jest ti lahko pošljem, samo tega je >20MB. V tem fajlu je pa mali miljavžnt fontov.
Probaj pa uporabit iskanje, kajti jaz sem to dobil preko povezave na tem forumu.
Jest ti lahko pošljem, samo tega je >20MB. V tem fajlu je pa mali miljavžnt fontov.
Probaj pa uporabit iskanje, kajti jaz sem to dobil preko povezave na tem forumu.
Skiny gate.
Andor ::
Slowenc: Če imajo ti fonti tudi slowenske šumnike, bi jih bil tudi jaz vesel
Če ima pa kdo še kje kakšno zalogo slovenskih fontov, jih bom zelo vesel. (Delam en site, fontov miljon, šunika nobenega). Sem imel en paket fontov v arj arhivu in narejen SFX, zdaj pa ne morem več do njih.
Aja, mail na andrej@sd.uni-lj.si
Če ima pa kdo še kje kakšno zalogo slovenskih fontov, jih bom zelo vesel. (Delam en site, fontov miljon, šunika nobenega). Sem imel en paket fontov v arj arhivu in narejen SFX, zdaj pa ne morem več do njih.
Aja, mail na andrej@sd.uni-lj.si
---Never send a monkey to do a man\'s job---
Slowenc ::
Tile fonti pa žal nimajo šumnikov. Tut jest bi bil zelo vesel če bi bili. Mogoče pa je kje kakšna brihta, ki bi vedel kako, če je mogoče na preprost način narediti le-te.
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenje spletne strani : FreakDizajn.si (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5760 (4438) | Tydek |
» | Fonti s šumniki za spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 4207 (4067) | garamond |
» | Modificiranje MTK1389 firmware-aOddelek: Zvok in slika | 3326 (2646) | podtalje |
» | Lep font, ki podpira čšžOddelek: Programska oprema | 15106 (14741) | opeter |
» | [divXvid] Mediatek - kateri firmware oz. fonte uporabljateOddelek: Zvok in slika | 4330 (2152) | Nebomgabiksa |