Forum » Pomoč in nasveti » Sorry sam,...
Sorry sam,...
Pretorijanec ::
Sorry k to pism sm u Pomoc in nasvete. Vem, da ne spada sam k se mi na malih oglasih nben ne jau. Torej a bi kdo kupu al pa menju kksn kos hardwear-a za eno al vec ud teh igr.
P.S. Use igre so originali z skatlo in original navudili!!!
Age of empires
Age of empires: The rise of Rome
Age of emprires 2
Alien versus predator
Allegiance
Battlezone 2
Braveheart
C&C Red alert
C&C Red alert Counterstrike
C&C Tiberium sun
Cesar 3
Dark reign 2
Dark reign
Dark reign Expansion
Duke nukem 3D
Duke nukem 3D Plutonium pack
Dungeon keeper 2
Earth 2150
Falcon 4.0
Freespace 2
Gangsters: Organised crime
GTA 2
Hidden and dangerous
Homeworld
Imperium galactica 2
Klingon honor guard
Outcast
Outcast
Quake 1
Quake 2
Rainbow six: Rouge spear
Redneck rampage
Settlers 3
Seven kingdoms 2
Shogun total war
Silent thunder
Sin
Soldier of fortune
Star trek: Armada
Star trek: Birth of the federation
Swat 2
Swat 3
System shock 2
Top gun
Total air war
Total annihilation
Total annihilation Battle tactics
Total annihilation The Core contingency
Wargasm
Warzone 2100
Worms
Worms 2
P.S. Use igre so originali z skatlo in original navudili!!!
Age of empires
Age of empires: The rise of Rome
Age of emprires 2
Alien versus predator
Allegiance
Battlezone 2
Braveheart
C&C Red alert
C&C Red alert Counterstrike
C&C Tiberium sun
Cesar 3
Dark reign 2
Dark reign
Dark reign Expansion
Duke nukem 3D
Duke nukem 3D Plutonium pack
Dungeon keeper 2
Earth 2150
Falcon 4.0
Freespace 2
Gangsters: Organised crime
GTA 2
Hidden and dangerous
Homeworld
Imperium galactica 2
Klingon honor guard
Outcast
Outcast
Quake 1
Quake 2
Rainbow six: Rouge spear
Redneck rampage
Settlers 3
Seven kingdoms 2
Shogun total war
Silent thunder
Sin
Soldier of fortune
Star trek: Armada
Star trek: Birth of the federation
Swat 2
Swat 3
System shock 2
Top gun
Total air war
Total annihilation
Total annihilation Battle tactics
Total annihilation The Core contingency
Wargasm
Warzone 2100
Worms
Worms 2
Justy ::
Hmm, kva pa je blo teb da si sou tolko originalnih iger kupovat?!
Tezko bos te igre prodau oziroma zamenju, k jih vsak dobi od pirata za najvec jurja, dvomim pa da bi ti originale prodau za jurja?
Tezko bos te igre prodau oziroma zamenju, k jih vsak dobi od pirata za najvec jurja, dvomim pa da bi ti originale prodau za jurja?
Nc. Nism se meu pojma o compih pa tut nubenga pirata nism puznou. Zdej pa mam kar mam. Sm ze probu pr Mantisu, k odkupujejo stare original spile sam oni ne dajejo kesa ampak ti sam odstejejo ud cene za spil k ga bos kupu. A ma ker predlog kva sploh lahk nardim? K kes bi rabu al pa hardwear kar kol sam da mi ne stojijo tle. A ker puzna kero trguvino k menja kes za spile? By the way. Kva je ATA66 in ATA100?
A je kje stran na Net-u, k b me naucila use ud osnounih plosc. K jz nimam pojma kva je to Slot 1, Socket 370,... Ok, v osnovi ze. Da je Slot 1 za P3, Slot A za Athlone,... Sam bol podrobno. Sam useen ne znanstveno! Pa kva je razlika med RAM-i, pa kera cipouja so popularna zdej,... A ma sploh kdo interes kej menjat al pa odkupt?
Matty ::
Heh... predlagam ti nekaj... mogoce bodo tudi pri Mantisu za to... zamenjaj npr. 5 iger za eno novo...
Ker vrednost tvojih iger ni prevec velika :((( Zal.
Ker vrednost tvojih iger ni prevec velika :((( Zal.
Thx. Sm ze pomislu na to. Sam jz rabm dnar! K z novim spilom nc ne morm. Jz bi rd to nekomu prodau!
AlchemY ::
dej v salamona, pa na bolho za pol cene ali manj, bos vsaj nekaj dobil, pa tud ce prodas eno po eno. V Mantisu dajo zelo malo za rabljene igre.
miranpozar ::
Kakšen hardver pa rabiš? Lahko pogledam kaj se mi valja doma, a so razne starejše stvari (reda Pentium 100 & Co.)... bi mogoče zamenjal za kakšen Red Alert.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Medved ::
dam ti KROM ORBA za falcon 4.0 , če te zanima poklič na 031 244 016
al pa na pošto, lahko ti dam tud PII 233 , 512 kB z ventom slot1, brezhiben
dam ti KROM ORBA za falcon 4.0 , če te zanima poklič na 031 244 016
Justy ::
hmmm....
Ce si res vse te igre kupu (originalne) kot pravis potem si zapravil, se pravi da je igra bila recimo 5000 (kar v povrepcju mislim da bi prslo se vec) in 52 iger mas na spisku:
52 x 5000 = 260.000 SIT
Sedaj ne razumem, ker ce si mel tolko dnara za nove igre, potem tezko verjamem da zdaj pa nimas vec denarja. K jst nobenga ne poznam da bi su tolk originalov kupvat...
hmmmm...tezka logika
Ce si res vse te igre kupu (originalne) kot pravis potem si zapravil, se pravi da je igra bila recimo 5000 (kar v povrepcju mislim da bi prslo se vec) in 52 iger mas na spisku:
52 x 5000 = 260.000 SIT
Sedaj ne razumem, ker ce si mel tolko dnara za nove igre, potem tezko verjamem da zdaj pa nimas vec denarja. K jst nobenga ne poznam da bi su tolk originalov kupvat...
hmmmm...tezka logika
TomCat: kva pa use hocs za P2 233,...? Napis mi kere spile. Pa kva je to KROM Orb? K vem, kva je orb sam KROM Orb???
Justy: za usak spil sm purabu cca 8k SIT. Kar pumen 416k SIT. Stos je, da sm jih kupvou eno pu eno. Zdej bi pa rad danr u eni sekundi. Stekas?
Za use druge spile vi sam piste! Puvej kolk bi dou za spil pa ti puvem za kolk ti ga dam. A ma kdo tipkounco z ta vlkim portom? Moja osnouna plata za P100 je namrec pudpirala sam ta velik port. Vecji je ud tega k je za tipkounco zdej, k ta zdejsni je po celikosti pudobn miskinmu. Ne vem, kako se ta vlkmu portu prou rece. Ampak ce kdo ma kej,... Si sam nej zbere spil.
AlchemY ::
jaz imam tipkovnico, ki je rabis, je brezhibna in nerabljena, ce bi kje pustil svoj e mail, bi se lazje zmenli. Daj ti pis men ce te zanima.
Cr00k zmenen za 5k SIT!!! Pis mi na
Invader16@email.si
da se zmenva kako ti dam spil pa kako ti men danr! Vi pa glejte se druge spile! Ce ma kdo kksno zeljo nej sam napise!
Invader16@email.si
da se zmenva kako ti dam spil pa kako ti men danr! Vi pa glejte se druge spile! Ce ma kdo kksno zeljo nej sam napise!
Predator ::
Frespace2 vzamem 100%; mail me povej še cene Settlerjev3, Warzona,Earth; mam tud original DeusEx-a če te zanima pa zamenam za Freespacea al pa gotovino; LP Matjaž
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
krom orb je hladilnik+vent za durone in podobno, super orb tud, ta ma dva ventilatorja, cena je pa cca 8.000 sit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 39407 (17426) | msms |
» | igre za zabijanje časaOddelek: Igre | 10306 (8486) | crniangeo |
» | ker procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 1455 (1066) | ekseR |
» | StrategijeOddelek: Igre | 2013 (1680) | CCfly |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10442 (6683) | Poldi112 |