Forum » Operacijski sistemi » WIN 2K & RedHat linux
WIN 2K & RedHat linux
mov ax 0x7c0 ::
Zdravo!
Imam problem, prisiljen sem formatirat disk, na katerem ima dva operacijska sistema (WIN 2K & RedHat linux ). Sedaj pa mi je prijatelj povedal, da če kar tako formatiram z fdiskom, mi vseeno ostane boot od linuksov v mojem primeru Grub loader.
Zanima me če je kako možno spucati celi disk, da nebo gor čisto nič? In kako (s čim) naj to naredim.
lp, Slavko
Imam problem, prisiljen sem formatirat disk, na katerem ima dva operacijska sistema (WIN 2K & RedHat linux ). Sedaj pa mi je prijatelj povedal, da če kar tako formatiram z fdiskom, mi vseeno ostane boot od linuksov v mojem primeru Grub loader.
Zanima me če je kako možno spucati celi disk, da nebo gor čisto nič? In kako (s čim) naj to naredim.
lp, Slavko
Imagination ::
WinXP CD
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
Aspirinix ::
Dobi si win98 zagonsko disketo. zaženi sistem prek boota z diskete.
vtipkaj "fdisk/mbr". Odstrani vse boot loaderje in postavi boot na prvo particijo, ki je aktivna.
vtipkaj "fdisk/mbr". Odstrani vse boot loaderje in postavi boot na prvo particijo, ki je aktivna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boot particijaOddelek: Operacijski sistemi | 2385 (810) | MrStein |
» | Uninstall Suse Linux 10?Oddelek: Operacijski sistemi | 2238 (1856) | Gapi |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3123 (2361) | xpozed |
» | boot.iniOddelek: Pomoč in nasveti | 1878 (1672) | Red_Mamba |
» | WinXP- kako dodaš/sparticioniraš/sformatiraš nov HDD ?Oddelek: Programska oprema | 1772 (1553) | andrej |