» »

Kako zravnati lase?

Kako zravnati lase?

Sharp999 ::

Resno vprašanje, imam skodrane lase in si želim da jih ne bi imel več. Kaj priporočate? To že vem da se lahko na 0 ustrizem..zanima me ce obstajaja kaj za lasišče?

jabe ::

Likalnik

Zimonem ::

Preglzeden Majo punce.

bambam20 ::

Likalnik za lase.

Lahko pa povprašaš pri kakšnem frizerju, kako oni zravnajo skodrane lase.

donvito ::

Mogoče tole? Ne vem, ugibam.:P

A ni fajn, da maš skodrane, sam sem si jih zmeraj želel.

donvito je izjavil:

Tisti, ki imajo skodrane bi imeli ravne, ravni bi imeli skodrane, tisti, ki imajo alse se strižejo na balinčka, tisit, ki nimajo las pa bi imeli lase. :))

Uizi ::

Likalnik ali pa po umivanju lase pustiš malo vlažne in si daš gor kapo za urco ali dve, pol pa lak za lase čez, ni praktično ampak bodo ravni, dokler jih spet ne zmočiš. :D

donvito je izjavil:

Skodrane imajo taki kull osebki, kot sta Adi Smolar pa Howard Stern- :D

nergac ::

Adi Smolar ima res ogromno las, ki zelo pridejo do izraza.

BW jih ne rabi.

Raindancer ::

Lahko mogoče kakšen ravnalnik/likalnik (flat iron) za lase. S tem ne mislim na mašino, s katero se lika srajce. .. Če damo šalo na stran, jih je malo morje. Nič nisi povedal, kako dolge lase imaš, ali so mastni ali suhi.... v danem linku je nekaj možnosti, naprej lahko raziskuješ sam.

V glavnem, keramične ploščice, ker ne poškodujejo toliko las. O uporabi je na youtubu eno malo morje posnetkov kako se to dela v lastni režiji, če imaš punco toliko bolje in jo mogoče lahko naprosiš, da ti malo pomaga na začetku. Investiraj tudi v dober sprej ali mažo, ki jo boš pred likanjem nanesel na lase, tako da so zaščiteni pred pretiranim 'kurjenjem'. Tudi o tem piše na internetu. Če to resno misliš početi, investiraj v dober likalnik - to pomeni, da je varen za rokovat in da se lahko nastavi kot je treba. Ni treba da je ekstra drag, odvisno pa je, koliko ga misliš uporabljat. 'Zlikani' lasje zdržijo kakšen teden, odvisno koliko si aktiven. Stanje je seveda slabše po pranju las, takrat jih moraš na novo 'polikati'. Upoštevaj tudi varnostna priporočila in navodila - stvar, ko z njo delaš, je zelo vroča, tako da previdno.

Če imaš daljše lase, in se ti ne ljubi ravno mučiti z ravnalnikom, je potem treba dober glavnik ali krtačo - investiraj glede na tvoj tip las, ne vem kako močno skodrane imaš - in mogoče gel za lase. Pozor pa, da je pri tem dolžina las pomembna, ker dolgi lasje so tudi težji od kratkih, pri čemer mislim recimo 3-4 centimetre kot kratke lase, dolgi lasje so nekje do ramen. Če želiš daljše lase je opcija tudi rep, v kolikor imaš tako dolge.

nergac ::

Sam se bolj ukvarjam s kosilnicami za lase in dlake ter z varnimi ostrimi, tankimi, in natančnimi žiletkami.

Debelina materiala je zelo pomembna. Tudi količina materiala.

Sem poznavalec, mirne roke, žal občasno raztresen, tako da nisem profi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je možno da gel za lase škoduje lasjem? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5513796 (10855) Blinder

Doma narejen gel za lase [Ultra super duper strong]

3210673 (6631) LjubimPeezde
»

Skodrani lasje

183499 (3031) iso2000
»

"Robotka" - star film

Oddelek: Sedem umetnosti