Forum » Loža » čudne stvari, čudne številke, sanje katere se zgodijo, bog
čudne stvari, čudne številke, sanje katere se zgodijo, bog
;-) ::
Redkokdaj zaprosim boga kaj mogoče 1x vsake nekaj let. Vsakič ko nekaj zaprosim, se mi želje uresničijo.
Če ga nebi zaprosil, ni variante da bi se isto zgodilo?
Probaj zaprosit za loto dobitek, tudi "bog" ima rad denar, razumel te bo.
Uizi ::
Trava sigurno ni kriva za tvoje stanje, trava je trigger za že obstoječe motnje, ti si jo zlorabljal za pobeg iz realnosti in zanikanje tvojih problemov, nehaj lagat in zavajat. Za vse svoje težave pa zdaj spet kriviš travo. Klasika.
GupeM ::
Podobno kot laktozno intolerantni ljudlje za težave krivijo mleko. Mleko ni nič krivo, kriva je njihova laktozna intoleranca :)
Zato izjava "Mleko mi škodi" ni pravilna. Bolj pravilna bi bila "Mleka ne prenašam." Mleko ti ne želi nič slabega, ti ga ne sprejmeš.
Zato izjava "Mleko mi škodi" ni pravilna. Bolj pravilna bi bila "Mleka ne prenašam." Mleko ti ne želi nič slabega, ti ga ne sprejmeš.
AngelOfDeath ::
A se še komu dogajajo čudne stvari v življenju?
Večkrat sem nekaj sanjal in se mi je to pol isto zgodilo v resnici.
Števlike niti da ne omenjan kakšne čudaške se mi dogajajo s temi števlikami, taka naključja da se vprašaš če kdo pošilja neutrinote iz bodočnosti (kar je dejansko možno, beri wiki) Neutrino lahko potuje nazaj v čas.
In še nekaj, verjamem v višjo silo, sem tudi krščen ampak se ne vidim v tej religiji, bolj verjamem v neko višjo silo k je vse naredilo,
Redkokdaj zaprosim boga kaj mogoče 1x vsake nekaj let. Vsakič ko nekaj zaprosim, se mi želje uresničijo.
Pol je še malo morje ostalih , ampak na splošno o čudnih stvareh v življenju me zanimajo vaše izkušnje, bom še jaz dal kakšno.
Kaj če je Dark Matter (črna snov) dejansko neka stvar k vpliva na naše življenje?
(nisem novi Aquafriend, ne verjamem v teorije zarote), samo resno to da je vse nastalo iz nič in da je vse en nihilizem, je bolj neumno kot da verjameš da je neko globoko sporočilo tega vesolja.
1. V življenju ni mej so samo omejeni ljudje.
2. Vsak te hoče prepričat v tisto smer katera se njemu samemu zdi pravilna ali pa donosna.
3. Svoje življenje lahko živiš samo ti. Lahko poslušaš druge vendar je odločitev na koncu samo tvoja.
4. Ogledalo je zelo dobra stvar.
Kar se tiče "boga" bi prej rekel da je to neka vrsta energije. Ni pa le ta koncentrirana v knjigah in stavbah. Je vsepovsod. In ji denar ter meje nič ne pomeni. Kar daš to pride nazaj. Kar želiš to dobiš.
Vendar se je potrebno držati pravil. Pravila niso poceni, ni pa jih mogoče kupiti z denarjem, ker so zastonj.
Vsi jih vedo, malokdo jih uporablja.
Tesla je napisal namig. Samo slediti mu je potrebno.
Religije kot jih poznamo danes so pa nastale zaradi 2 točke, ki sem jo prejle napisal.
edit: Slovnica
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AngelOfDeath ()
digitalcek ::
Precej si zakompliciral. Vsemu temu se z eno besedo rece DUSEVNA MOTNJA. Ves ta jajc, z bogom na celu obstaja samo v tvoji glavi. Poisci pomoc pri psihiatru.
Kakšni primitivci na forumu, kjer naj bi bila pretežno slovenska intelektualna elita.
Posmrtnega življenja kao ni. Reinkarnacij kao ni. Vpliva vesolja kao ni. Sporočil na zemljo kao ni.
Je to tako rekel Marx, Lenin, Tito, ali celo Kardelj?
So samo čevapčiči, ražnjiči, ter pivo. Ter korona virus.
Sramota. Katastrofa!
AngelOfDeath je izjavil:
A se še komu dogajajo čudne stvari v življenju?
Večkrat sem nekaj sanjal in se mi je to pol isto zgodilo v resnici.
Števlike niti da ne omenjan kakšne čudaške se mi dogajajo s temi števlikami, taka naključja da se vprašaš če kdo pošilja neutrinote iz bodočnosti (kar je dejansko možno, beri wiki) Neutrino lahko potuje nazaj v čas.
In še nekaj, verjamem v višjo silo, sem tudi krščen ampak se ne vidim v tej religiji, bolj verjamem v neko višjo silo k je vse naredilo,
Pol je še malo morje ostalih , ampak na splošno o čudnih stvareh v življenju me zanimajo vaše izkušnje, bom še jaz dal kakšno.
Kaj če je Dark Matter (črna snov) dejansko neka stvar k vpliva na naše življenje?
(nisem novi Aquafriend, ne verjamem v teorije zarote), samo resno to da je vse nastalo iz nič in da je vse en nihilizem, je bolj neumno kot da verjameš da je neko globoko sporočilo tega vesolja.
1. V življenju ni mej so samo omejeni ljudje.
2. Vsak te hoče prepričat v tisto smer katera se njemu samemu zdi pravilna ali pa donosna.
3. Svoje življenje lahko živiš samo ti. Lahko poslušaš druge vendar je odločitev na koncu samo tvoja.
4. Ogledalo je zelo dobra stvar.
Kar se tiče "boga" bi prej rekel da je to neka vrsta energije. Ni pa le ta koncentrirana v knjigah in stavbah. Je vsepovsod. In ji denar ter meje nič ne pomeni. Kar daš to pride nazaj. Kar želiš to dobiš.
Vendar se je potrebno držati pravil. Pravila niso poceni, ni pa jih mogoče kupiti z denarjem, ker so zastonj.
Vsi jih vedo, malokdo jih uporablja.
Tesla je napisal namig. Samo slediti mu je potrebno.
Religije kot jih poznamo danes so pa nastale zaradi 2 točke, ki sem jo prejle napisal.
Bravo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: digitalcek ()
3p ::
Temna snov gotovo vpliva na naše življenje. Vesolje bi brez nje bilo drugačno in mogoče nas sploh ne bi bilo tu.
Tako da en del tvoje predpostavke najbrž drži. (Pod pogojem, da temna snov res obstaja. )
matobeli ::
digitalcek je izjavil:
Posmrtnega življenja kao ni. Reinkarnacij kao ni. Vpliva vesolja kao ni. Sporočil na zemljo kao ni.
Če poslušaš samo farmojštra je vsekakor jasno da nimaš pojma kako deluje znanost. In glede na to da vse drugo ni povzročilo bistvenega napredka, ali je povzročilo celo regresijo je logično da bo treba poiskat znanstveno razlago in uporabljati njene metode če želimo odkriti kaj hudiča je za vsem skupaj.
BTW: posmrtno življenje, reenkarnacija, božja milost, lol, morš bit res napohan da verjameš kar tako, iz preventive
afne_guncam je izjavil:
Kaj se dogaja na slo-techu zadnje čase, takih tem je čedalje več ...
Le kaj, misliš, se dogaja?
Zelo enostavno: duhovnost, duhovna rast ljudi je v ofenzivi, ljudje pa (seveda le nekateri, redki) osebnostno napredujejo.
Glupost, neumnost ovčic, pa je, upam vsaj, v defenzivi. Oziroma bodo stagnirali do njihove smrti. Papca, pupca, nov avto na dve leti. Če bo finančno zneslo.
Je pa seveda upanje, da pa bodo njihovi otroci - drugačni.
Vendar je njihova "stranka" močna.
Od oka gre za 85-90% prebivalstva Slovenije. To je seveda docela subjektiva ocena.
digitalcek je izjavil:
Če poslušaš samo farmojštra je vsekakor jasno da nimaš pojma kako deluje znanost. In glede na to da vse drugo ni povzročilo bistvenega napredka, ali je povzročilo celo regresijo je logično da bo treba poiskat znanstveno razlago in uporabljati njene metode če želimo odkriti kaj hudiča je za vsem skupaj.
BTW: posmrtno življenje, reenkarnacija, božja milost, lol, morš bit res napohan da verjameš kar tako, iz preventive
Fino je, ane, da sebe privzdigneš tako, da drugemu stopiš na glavo (nimaš pojma, kako deluje znanost, napohan).
Lepo se počuti v višavah, do katerih si se povzpel s hojo po drugih, drugače mislečih ljudeh.
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO ::
Podobno kot laktozno intolerantni ljudlje za težave krivijo mleko. Mleko ni nič krivo, kriva je njihova laktozna intoleranca :)
Ni krivo mleko, krive so maščobe.
digitalcek je izjavil:
Fino je, ane, da sebe privzdigneš tako, da drugemu stopiš na glavo (nimaš pojma, kako deluje znanost, napohan).
Lepo se počuti v višavah, do katerih si se povzpel s hojo po drugih, drugače mislečih ljudeh.
Boo-hoo. Prej pomisli preden govoriš nekaj kar ne morš utemeljit.
afne_guncam ::
Ta je res, ampak res dobra!
w0mbat ::
ajde nehajte nabijat nebuloz. POLN internet je dokazov da trava je trigger oz povzroča razne duševne bolezni itd. , pa vsi psihiatri mi to govorijo odkar mam opravka z njimi in vedno ko sem spet padel v psihozo je blo po 2 letih vsakdanjega kajenja trave (skoraj vsak dan) in to močne. Da ne govorimo kolko denarja je šlo za to.
Če primerjaš laktozo in travo, si res brez upanja.
Dejte se malo izobraževat na to temo, je dobesedno poln internet tega. Še nekaj, anti depresivi zvišajo dopamin itd. , možnost kemične imbalanse v možganih in so tudi trigger za psihozo, katera traja ponavadi kak mesec.
Jaz sem pred to novo epizodo jemal ogromno dozo anti depresivov asentra (SSRI) oz. zoloft in samo eno invega, debilna odločitev katera me je spravla na bolniško.
In že če govorimo o temu, tema nima nobene veze z psihozo, ne duševnami motnjami ne nič. Je preprosto debata o omenjenem in se vidi da ste ZELO neizobraženi kar se tiče psihiatrije in trave itd. (saj ni čudno da je to tabu in stigmatizacija na vsakem koraku)
Saj se jo tle vidi na debelo.
Samo ne mi nakladat da je trava nedolžna, ker jaz sem jo tako zasovražil da sem sedaj PROTI legalizaciji, to bi bla norišnica, dosti več ljudi bi jo kadilo posledično dosti več obolenj duševnih.
Seveda obstaja folk k kadi cel lajf, pa nič mu ni nikoli, kar še ne pomeni da to velja za vseh.
!
ja res dobra, če si neizobražen kot ti. V prostem času igraš igre al se učiš?
Če primerjaš laktozo in travo, si res brez upanja.
Dejte se malo izobraževat na to temo, je dobesedno poln internet tega. Še nekaj, anti depresivi zvišajo dopamin itd. , možnost kemične imbalanse v možganih in so tudi trigger za psihozo, katera traja ponavadi kak mesec.
Jaz sem pred to novo epizodo jemal ogromno dozo anti depresivov asentra (SSRI) oz. zoloft in samo eno invega, debilna odločitev katera me je spravla na bolniško.
In že če govorimo o temu, tema nima nobene veze z psihozo, ne duševnami motnjami ne nič. Je preprosto debata o omenjenem in se vidi da ste ZELO neizobraženi kar se tiče psihiatrije in trave itd. (saj ni čudno da je to tabu in stigmatizacija na vsakem koraku)
Saj se jo tle vidi na debelo.
Samo ne mi nakladat da je trava nedolžna, ker jaz sem jo tako zasovražil da sem sedaj PROTI legalizaciji, to bi bla norišnica, dosti več ljudi bi jo kadilo posledično dosti več obolenj duševnih.
Seveda obstaja folk k kadi cel lajf, pa nič mu ni nikoli, kar še ne pomeni da to velja za vseh.
!
afne_guncam je izjavil:
Ta je res, ampak res dobra!
ja res dobra, če si neizobražen kot ti. V prostem času igraš igre al se učiš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: w0mbat ()
Če ga nebi zaprosil, ni variante da bi se isto zgodilo?
Probaj zaprosit za loto dobitek, tudi "bog" ima rad denar, razumel te bo.
saj nisem rekel da verjamem da je kakšna povezava, vsekakor se mi zdi čudno. Če pa misliš da višja sila dopušča vojne in obenem ti bo dala številke za loto, pokaže tvoje nerazumevanje.
Trava je nedolžna, če si narobe zvezan v glavi, ni kriva trava. Kadi jo pa 80% mladih, tko da legalizacija ne bi poslabšala ničesar, kvečjemu dvignila kvaliteto. Veliko si zapravil, ker ne znaš posadit semena v zemljo, spet kriviš nedolžno rastlino za svoje napake.
Trava je nedolžna, če si narobe zvezan v glavi, ni kriva trava. Kadi jo pa 80% mladih, tko da legalizacija ne bi poslabšala ničesar, kvečjemu dvignila kvaliteto. Veliko si zapravil, ker ne znaš posadit semena v zemljo, spet kriviš nedolžno rastlino za svoje napake.
Nimaš pojma. Nabijaš v tri krasne. Moje napake? Če sm neprišteven kakšne so to napake? To je bolezen.
80% mladih, malo sanjaš. samo na FB na hitro pregledam folk, jih je na tone k niti ne taknejo trave. Kaki 80% to si iz riti privleku.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Trigger ja, ne pa vzrok.
Trigger in vzrok.
Kar papcajte antidepresive in ostale magične tabletke, super zamaskira vzrok vseh vaših težav. Ko gre pa stvar po zlu imate pa spet en super izgovor. :)
Sam na FB pogledaš? Kaj pa če bi kdaj šel ven, med ljudi? Veš, folk se ne slika z đolo in to objavlja na FB.
Sam na FB pogledaš? Kaj pa če bi kdaj šel ven, med ljudi? Veš, folk se ne slika z đolo in to objavlja na FB.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Uizi ()
Kar papcajte antidepresive in ostale magične tabletke, super zamaskira vzrok vseh vaših težav. Ko gre pa stvar po zlu imate pa spet en super izgovor. :)
Anti depresive so mi ukinli. In odkar sem nehal z travo, nimam niti več depresije. Nazadnje ko sem kadil, je blo zjutraj en dan in pol sem cel dan razmišljal na samomor.
Sam ma FB pogledaš? Kaj pa če bi kdaj šel ven, med ljudi? Veš, folk se ne slika z đolo in to objavlja na FB.
poznam dost ljudi k ne marajo trave, praktično vsi v moji družini naprimer. In jaz sem edini v veliki družini ki je staknil psihozo, glej ga zlomka tudi edini ki je redno kadil travo. V družini te bolezni ni.
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO ::
Jap
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Whatever, kadim že 15 let in nihče mi še ni rekel, da ga trava sili na samomor, prav nasprotno, daje jim voljo in drugačen pogled na svet, med njimi so mnogi zelo uspešni.
When you smoke the herb it reveals YOU to YOURSELF..
Mogoče te pa tole jebe? :)
Whatever, kadim že 15 let in nihče mi še ni rekel, da ga trava sili na samomor, prav nasprotno, daje jim voljo in drugačen pogled na svet, med njimi so mnogi zelo uspešni.
lepo da uživaš ob travi, katera priznam, ti polepša svet tisti moment ko si zadet, ko je pa ni pa kriza a?. Dokler se ne znajdeš med štirimi zidovi na zaprtem oddelku PBI.
jaz sem jo uporabljal ker sem pač umetnik in priznam, skoraj vse kar sm ustvaril je blo pod travo, ker malo odpre kreativnost. Posledice pa sm že napisal
Kriza? Mogoče 2 noči slabega spanca, potem pa pozabiš. Psihična odvisnost, ki jo premagaš z močno psiho, kar pa ti nimaš in dokler ne boš gradil na tem in se opiral ter iskal izgovor v vseh substancah, ne bo bolje.
Zgodovina sprememb…
Na Nizozemskem in ostalih legal državah, so že vsi v psihatričnih ustanovah.
Zgodovina sprememb…
filip007 ::
Ni nujno, dandanes je pač prosta reja norčkov aktualna, imaš bolj kulturna zdravila, ne tista s pred 50 let.
Če so nočne halucinacije in glasovi, pač pride prav Zolrix.
Trevor Philips Industries
Ni nujno, dandanes je pač prosta reja norčkov aktualna, imaš bolj kulturna zdravila, ne tista s pred 50 let.
malo skoraj nobenega ne poznam v slo k ma glasove .. Zolrix je fajn tableta, ni noben bav bav, samo ful redi.
Te ta hudi shizofreniki so bolj v tujini.
Za tisto kar omenjaš je CLOZAPIN oziroma leponex, tisto je pa hudič. Je bil en v sobi z mano k je kričal cele dneve v prazno , enkrat z kričanjem me zbudil ob 1 zjutraj, malo se smejal in nazaj zaspal.
Na Nizozemskem in ostalih legal državah, so že vsi v psihatričnih ustanovah.
mogoče ne, so pa vsi zamufanci, ravnokar mi je pisal frend na fb, da je nehal ker noče več bit ena mufa brez energije.
Zgodovina sprememb…
PacificBlue ::
Kriza? Mogoče 2 noči slabega spanca, potem pa pozabiš. Psihična odvisnost, ki jo premagaš z močno psiho, kar pa ti nimaš in dokler ne boš gradil na tem in se opiral ter iskal izgovor v vseh substancah, ne bo bolje.
Za kolk časa lahk prenehaš?teden,dva bi šlo?mesec, leto?:)
vem, ker sem kadil in ni to vlak, kjer lahk izstopis kadarkoli hočeš.
I’m out.
:3
Kolesarjenje poleti, imam 5mg.
Sem shujšal 10kg v enem letu, odkar sem bil v programu socialne aktivacije.
PacificBlue je izjavil:
THIS! Samo ne mi nakladat da je lahko nehat, kar je zelo težko če si reden kadilec. Pa tud ne rabiš bit reden, da težko rečeš ne.
Kolesarjenje poleti, imam 5mg.
Nice. Ja 5mg je fajna
digitalcek je izjavil:
Ameriška vojska je pred kratkim KONČNO PRIZNALA NLO-je, torej "marsovce".
https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/ameri...
Znanost pa v jok, ker se je temu na vso moč upirala, ker je to za znanost docela nesprejemljivo... Jih tako bolijo glave, da jim ne pomagajo nobene tablete. Ker (za njih) to "znanstveno" to ni možno...
Tako kot je za znanstvenike nesprejemljivo posmrtno življenje, višji nivoji zavesti, verjetno celo - aura...
Moj predlog: dajte doplome nazaj in naj gredo vaše plače, gopspodje, za lačne!
Koga čmo zažgat: znanstvenike, ali tiste, ki mislijo, da je po smrti še kaj?
Čas bi bil, da eni končno odidejo na smetišče zgodovine.
PurpleRain ::
Psihiatrinji bom pa povedal kar hoče slišat, kar sprašuje in kar je relevantno, ne pa neke poglede na svet.
Ni point v tem, da ti njej poveš kar ona hoče slišat. Ampak da poveš, kaj se dogaja v tvoji glavi. Kar poveš tam, ni “prav” ali “narobe”, niso zato tam da bi obsojali. Sigurno lažje pomaga, če pozna celo sliko.
In kot je že nekdo napisal, forum ni primeren prostor, da razpravljaš o svojem zdravstvenem/psihičnem stanju. Ker na koncu ko potegneš črto, nisi s tem nič pridobil, razen en kup posmehljivih komentarjev.
Get well soon.
PacificBlue ::
digitalcek je izjavil:
digitalcek je izjavil:
Ameriška vojska je pred kratkim KONČNO PRIZNALA NLO-je, torej "marsovce".
https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/ameri...
Znanost pa v jok, ker se je temu na vso moč upirala, ker je to za znanost docela nesprejemljivo... Jih tako bolijo glave, da jim ne pomagajo nobene tablete. Ker (za njih) to "znanstveno" to ni možno...
Tako kot je za znanstvenike nesprejemljivo posmrtno življenje, višji nivoji zavesti, verjetno celo - aura...
Moj predlog: dajte doplome nazaj in naj gredo vaše plače, gopspodje, za lačne!
Koga čmo zažgat: znanstvenike, ali tiste, ki mislijo, da je po smrti še kaj?
Čas bi bil, da eni končno odidejo na smetišče zgodovine.
To ni dokaz za marsovce, samo za nepojasnjeni leteci predmet na nebu, kar lahko pomeni to ali ono.
Znanstvenike se rabimo, tudi da odkrijejo kaj je to:
I’m out.
Pri naju, ni kaj dosti terapije, samo doda tablete, sem bolj pasivne narave, večinoma je bolj "status update".
PacificBlue je izjavil:
Parkrat sem imel pavze po mesec ali dva zaradi punce, ni panike, če življenje ali določena oseba izrazi tako željo, vse je v glavi! Tobaka se pa ne morem odvadit, faking strup, sem prenehal kadit za eno leto, pa me je spet potegnila želja po nikotinu !
Zgodovina sprememb…
PacificBlue je izjavil:
Parkrat sem imel pavze po mesec ali dva zaradi punce, ni panike, če življenje ali določena oseba izrazi tako željo, vse je v glavi! Tobaka se pa ne morem odvadit, faking strup, sem prenehal kadit za eno leto, pa me je spet potegnila želja po nikotinu !
ko sem živel v Ljubljani, sem športal vsak dan po 5 ur al več. Obseden z športom sem bil 1 leto. Tolko sem bil suh da so začeli nakladat da droge jemljem lol. Pa tud keša nism neki mel, sm jedel bolj malo, ni blo neki dnarja za neke nakupe hrane. Študiral sem industrijo čim sem bil doma itd., pa celo kaj ustvarjal na laptopu.
Kaj se je zgodilo, NEHAL SEM CIGARETE KADIT. Tolko sem bil natreniran od športa da je bilo telo dovolj močno prenehat. Nekako takole : sem si rekel ne kadim več , zjutraj nism pripalil. Čikov nism več kupoval. Meni je blo tisti sanjsko obdobje, Ljubljana mi je bila zelo všeč, edino denarja ni blo neki ful, po temu ko sm plačal najmenino in hrano, oz. mi je družina pomagala.
In celo 2 meseca sem prenehal kadit.. Dokler ni prišla spet drama in stres, novi problemi, kreganje in sm pač spet pripalu debil in evo me zdej še vedno kadim te proklete cigarete.
Kako sem končal travo : Kolega iz Anglije mi je dolgo let nazaj povedal kako je on končal ; rekel je 'lots of cigarettes' in ta stavek mi je ostal v spominu in točno tako sem zdaj brez thc-ja v krvi al slini, samo kadil sem dosti čikov in seveda kot praviš, vse je v glavi, je čista resnica. Več dni sem si programiral glavo in se pripravljal na abstinenčno krizo trave in ko sem se počutl dovolj močen, si jo nisem več nabavil in evo me tukaj, ganja free. Najtežje mi je blo 1 in 2gi dan, ampak se mi je , kot že omenjeno, tako zagnusila trava s tem mozganjem, da se ne vidim nikoli več v temu.
Oboje je hudič, je pa težje nehat tobak kot travo.
PLUS VELIKA STVAR, ki smo jo vsi pozabli omenit, AVTA NE MOREŠ VOZIT. Imajo testerje in čeprav je od prejšnega dne, ti bo en zajeban policaj vseeno dal strokovni. Meni so enkrat dali tester in je reku da je od včeraj da lahko grem, me je pa vstrašlo da bo prišlo enkrat do te točke, da me ne bo spustil in brez izpita pa ne morem bit v lajfu.
Zgodovina sprememb…
PacificBlue je izjavil:
To ni dokaz za marsovce, samo za nepojasnjeni leteci predmet na nebu, kar lahko pomeni to ali ono.
Ja, ampak je za znanstvene glave nerešljiv problem, če to EVIDENTNO ni bil meterološki balon. Kar v stotinah primerov, pravzaprav v nobenem primeru - ni bil!
Še večji problem pa je, ker včasih nekaj teh pesjanov leti v formaciji.
Ker meterološki baloni pa res VEDNO letijo v formaciji. Zelo verjetno so med seboj povezani z (vesoljskimi) vrvicami...
Da bi bila lepša formacija...
Zgodovina sprememb…
Znanosti ni problem čakati na pravi odgovor.
Ampak kaj ko ljudje želijo odgovor na svoje strahove takoj zdaj, pa so si tapodjetni zmislili religijo. win-win za vse, ker je itak očitno da je nekaj realnost in drugo fikcija, namesto netflixa.
Da se razumemo, tudi netflix pomaga ljudem čez težavna obdobja.
p.s: kaj je z linkom na neko hrvaško trač revijo?
Ampak kaj ko ljudje želijo odgovor na svoje strahove takoj zdaj, pa so si tapodjetni zmislili religijo. win-win za vse, ker je itak očitno da je nekaj realnost in drugo fikcija, namesto netflixa.
Znanosti ni problem čakati na pravi odgovor.
Aha, zdaj pa imamo boljše in slabše linke (v katerih je sicer popolnoma enaka vest, celo z enakimi besedami)?
Neverjetno. Danes, v teh čudovitih internetnih časih, ni več pomembna vest, novica, kot taka, ampak je pomembno le to, kje to objavljeno in kateri portal je to objavil...
GupeM ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | halucinogene gobe in ayahuasca (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22948 (2880) | Horas |
» | Smrtne žrtve zaradi drog (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 31347 (26092) | [D]emon |
» | Prvič na sodišče (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19426 (17395) | St235 |